- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.761
bana yumurta deme yaaapaskalya mı kutluyonuz kız siz
aahh canım ya havalar mı etkiledi ki adamı acaba? ya da biz çok istiyoruz ısrar ediyoruz heveslerimi kaçıyor ne anlamadımki ben de..dur bakalım öyle deme ayın bitmesine çok var daha Allah ım aratmaz inş
Günaydın canıım havalar güzelleşti ya kim temizlik yapar benim gibi güzel havanın tadını akşam çıkarır :) kimide sabahtan akşama kadar güzel havanın tadını çıkarır. kim evde oturmak isterkiii :)günaydın kızlarrrrrrrrr... hafta sonu çok durgundu burasıı.. havalar güzelleşince girmez olduk sanırım
günaydıınn sezzgiii nasılsın?
Günaydın canım sen nasılsınn ?günaydın kızlar nasılsınız
ya sormayın kızlar adetliyken günde 2 defa ne zaman bitecek diye soran adamda tık yok şimdi. ne bahaneler buluyorum ne mazeretler uyduruyorum ama yok 2 defacık oldu şimdiye kadar. bu ay ne kadar ümitli ve hevesliydim halbukiadam dönüp kıçını uyuyo yumurtlama günlerim geçiyo ama hiçbişey olduğu yok nazaramı geldik ne oldu anlamadım
benim bu ay hamile kalma ihtimalim türkiyenin avrupa birliğine tam üye olma ihtimalinden daha az
Gunaydin kizlar, herkese guzel paskalyalar ...
bana yumurta deme yaaapaskalya mı kutluyonuz kız siz
günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın canıım havalar güzelleşti ya kim temizlik yapar benim gibi güzel havanın tadını akşam çıkarır :) kimide sabahtan akşama kadar güzel havanın tadını çıkarır. kim evde oturmak isterkiii :)
iyim bebem sen nasılsın? haberler sende ne var ne yoook :)))
Günaydın canım sen nasılsınn ?
öle deme canım bak havalar ısınmaya başladıy o etkilemiştir eşini. ne zaman yumyum günlerinn.. ? ama hiç umutsuzluğa kapılma eşinle bi zaman olur mikmik o zamanda tam çatlama günüdür tutuverir. hiiç belli olmaz ki bu işler.. 1 günle bide olabilir..
Günaydın cadııı :) boyadın mı yumurtalarııı
Kis ole deme yumurtalar daima sicacik olsunlar erken gec bol bol yumurtlayalim anacim, sonrada gelsin bebisler.. :)))
Evet canim benim 6. bebisin ilk paskalyasi
gecmıs olsun canım doktorlar sebamedın fondoten nemlendırıcısını onerıo bole hassas cıltlere sımdı verdıgı marka ne merak ettım? tabıkı pahalı o aldıgımız urunler belkı fıyatları uygun ama saglıgımızı mahvedıo
sağolasın canım allah razı olsun senden de hepinizden de bu arada geçmiş olsun aklıma ne geldi biliyomusun belki hamişsin bu ay rabbimde oldumu olmadımı bat geldimi gelcekmi belirti varmı şumu bumu diye düşünüp stres olma bebişimizide rahat rahat yerleşmesine bırak başka şeylerle oyalan diye vermiştir bu alerjiyi belki:)))
Günaydın canikolar. Mutlu hafta başıları dilerimmkiiiee nasılsınız bakalıımmm
Gizemm canııım geçmiş olsunn.. iyimisin biraz daha??? :26:
Gunaydin kizlar, herkese guzel paskalyalar ...
Canimcim senin regl yeni. bitmedmi...yumurtlama. zamanin nasi oluyor... gerci bu ay senin ne zamanolacagi belli degil hergun. degilde gun aşiri yap. kandir cazibenle tatli dilinleee.. aslansin. sen yaparsin.adam aksam gelincecok yedirme. tok karninada cani istemiyor insanin
öle deme canım bak havalar ısınmaya başladıy o etkilemiştir eşini. ne zaman yumyum günlerinn.. ? ama hiç umutsuzluğa kapılma eşinle bi zaman olur mikmik o zamanda tam çatlama günüdür tutuverir. hiiç belli olmaz ki bu işler.. 1 günle bide olabilir..
:
Kis ole deme yumurtalar daima sicacik olsunlar erken gec bol bol yumurtlayalim anacim, sonrada gelsin bebisler.. :)))
Evet canim benim 6. bebisin ilk paskalyasi
dolunay benim kurt adamımı etkiledi sanırsam :/
kıs ısrar etmek istemiyorum ama ne oldu anlamadım yaa nazara geldi önceden üstüme atlamaya zan atan adam şimdi arkasını dönüp horul horul uyuyo
benim yumurtlama günlerim geçiyo ama yaaa soldaki çatladı şimdi sağdaki çatlıyo çok moralim bozuk bide silkeletmeyi düşünüyodum adam daha mik mik yapmaya yanaşmıyo silkeletmek orda kalsın
Günaydın canıım havalar güzelleşti ya kim temizlik yapar benim gibi güzel havanın tadını akşam çıkarır :) kimide sabahtan akşama kadar güzel havanın tadını çıkarır. kim evde oturmak isterkiii :)
iyim bebem sen nasılsın? haberler sende ne var ne yoook :)))
Günaydın canım sen nasılsınn ?
Günaydın cadııı :) boyadın mı yumurtalarııı
Burcucummm iyi bayramlarr
yaa kizlargecen ayyy15. Gun yumurtlamistim ovl trsti hala negatif bugun 16. Gunum...gerci aksama test yapacam ama... akintim yok.. kasik agrimda yok yurtlamama ihtimalim var mi acabaaa
yeni bitti ama ben adetin hemen bittiği gün başlıyorum yumurtlamaya :/
ya kızlar benim yumurtlama dönemim bitti bile yani sol tarafın ağrısı tamamen geçti. biliyorsunuz söylemiştim doktor önce soldan yumurtluyosun o çatlayınca sağdaki büyümeye başlıyo demişti benim sağdaki büyüdü ağrısı bitti bile. ama adamda tık yok. ne iş anlamadım. dün sabah bi oldu ama 10 dk yattım bacakları dikip sonra kapı çaldı mecburen kalktım sonrada sinir oldum kalktım duş aldım. akşam kaç gündür olmadı bu akşam olsun artık diye düşünüp satenleri çektim acaba polardan mı sıkıldı diye ama satenlerde fayda etmedi sarıldı uyudu yine. ben sırnaştım yapma çok uykum var dedisinir oldum iyi uyu o zaman ama bana sarılma zaten sıcaktan piştim dedim döndüm arkamı uyudum bende. ay çok sinirim bozuk yaaaa hiç aklıma gelmezdi böyle olacağı :84:
iyiyimmm canımmm çok saol yeni halılarım geldi kendime geldimm
Gunaydim canim, boyadim valla gece 2`ye kadar yumurta boyadim mumdan ellerim yandi valla ama 18 yumurtam vardi sepetim harikaydi sabah yani :))))
Gunaydn canimmmm
bi pazartesi sendromu dahaaaa... pofffff
ya kızlar benim yumurtlama dönemim bitti bile yani sol tarafın ağrısı tamamen geçti. biliyorsunuz söylemiştim doktor önce soldan yumurtluyosun o çatlayınca sağdaki büyümeye başlıyo demişti benim sağdaki büyüdü ağrısı bitti bile. ama adamda tık yok. ne iş anlamadım. dün sabah bi oldu ama 10 dk yattım bacakları dikip sonra kapı çaldı mecburen kalktım sonrada sinir oldum kalktım duş aldım. akşam kaç gündür olmadı bu akşam olsun artık diye düşünüp satenleri çektim acaba polardan mı sıkıldı diye ama satenlerde fayda etmedi sarıldı uyudu yine. ben sırnaştım yapma çok uykum var dedisinir oldum iyi uyu o zaman ama bana sarılma zaten sıcaktan piştim dedim döndüm arkamı uyudum bende. ay çok sinirim bozuk yaaaa hiç aklıma gelmezdi böyle olacağı :84:
Tesekkur ederim canim .. :))
Kizlar yumurtalari dagitirken valla yeni gelenek uydurdum kendi kendime , verdigim her yumurtada dua ediyom Allahim herkese boyle guzel guzel yumurtalar ver civcivler gelsin bol bol diye
hehehe olablir canım ya..havalar etkiliyor olabilir gerçekten..iş bize düşüyor valla artık tüm işvemizi cilvemizi kullanmalıyz..ısrar ve inatla yapcak bişey yok..insanın keyfi kaçıyor ama
canım sen sağ sol yumrtanın çatladığını nasıl anlıyorsun ?? ben hiç bilmiyorum öyle şeyleri yaa
Gunaydn canimmmm
bi pazartesi sendromu dahaaaa... pofffff
Tesekkur ederim canim .. :))
Kizlar yumurtalari dagitirken valla yeni gelenek uydurdum kendi kendime , verdigim her yumurtada dua ediyom Allahim herkese boyle guzel guzel yumurtalar ver civcivler gelsin bol bol diye
artık böyle olur havalar git gide düzelmeye başladı:) sen naptın fasulyeyi gördünmü geçmişi okumadımda ben.
ya sormayın kızlar adetliyken günde 2 defa ne zaman bitecek diye soran adamda tık yok şimdi. ne bahaneler buluyorum ne mazeretler uyduruyorum ama yok 2 defacık oldu şimdiye kadar. bu ay ne kadar ümitli ve hevesliydim halbukiadam dönüp kıçını uyuyo yumurtlama günlerim geçiyo ama hiçbişey olduğu yok nazaramı geldik ne oldu anlamadım
benim bu ay hamile kalma ihtimalim türkiyenin avrupa birliğine tam üye olma ihtimalinden daha az
ah bu kadın milleti hemen kaşıntı unutuldu bi anada.. ne olcak bu alışveriş tutkumuz :)
ayyy ne güzel foto çektin mi paylaşsana bizlen
Kis uzulme olcagi varsa olmustur zaten, stres yapma sen yinede sposlarin yumoslari ulasamamasinin en buyuk dusmani stress.. Rahat ol olur gene bakarsin gec bir kere daha yumurtlarsin :))
ayy maşallah ne güzel yumurtanın çatlayacağını biliyorsun senin işinin daha kolay olması lazım aslında.. nie öyle yapıyor kocan yahu, üzüldüm şimdi..Allah ım şevk versin inş ona mik mik yapın baharda geldi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?