HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bana yumurta deme yaaa paskalya mı kutluyonuz kız siz

Canimcim senin regl yeni. bitmedmi...yumurtlama. zamanin nasi oluyor... gerci bu ay senin ne zamanolacagi belli degil hergun. degilde gun aşiri yap. kandir cazibenle tatli dilinleee.. aslansin. sen yaparsin.adam aksam gelincecok yedirme. tok karninada cani istemiyor insanin

aahh canım ya havalar mı etkiledi ki adamı acaba? ya da biz çok istiyoruz ısrar ediyoruz heveslerimi kaçıyor ne anlamadımki ben de..dur bakalım öyle deme ayın bitmesine çok var daha Allah ım aratmaz inş

dolunay benim kurt adamımı etkiledi sanırsam :/

kıs ısrar etmek istemiyorum ama ne oldu anlamadım yaa nazara geldi önceden üstüme atlamaya zan atan adam şimdi arkasını dönüp horul horul uyuyo
benim yumurtlama günlerim geçiyo ama yaaa soldaki çatladı şimdi sağdaki çatlıyo çok moralim bozuk bide silkeletmeyi düşünüyodum adam daha mik mik yapmaya yanaşmıyo silkeletmek orda kalsın

günaydın kızlarrrrrrrrr... hafta sonu çok durgundu burasıı.. havalar güzelleşince girmez olduk sanırım
Günaydın canıım havalar güzelleşti ya kim temizlik yapar benim gibi güzel havanın tadını akşam çıkarır :) kimide sabahtan akşama kadar güzel havanın tadını çıkarır. kim evde oturmak isterkiii :)

günaydıınn sezzgiii nasılsın?

iyim bebem sen nasılsın? haberler sende ne var ne yoook :)))

günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın canım sen nasılsınn ?

öle deme canım bak havalar ısınmaya başladıy o etkilemiştir eşini. ne zaman yumyum günlerinn.. ? ama hiç umutsuzluğa kapılma eşinle bi zaman olur mikmik o zamanda tam çatlama günüdür tutuverir. hiiç belli olmaz ki bu işler.. 1 günle bide olabilir..

Gunaydin kizlar, herkese guzel paskalyalar ...

Günaydın cadııı :) boyadın mı yumurtalarııı

Gunaydim canim, boyadim valla gece 2`ye kadar yumurta boyadim mumdan ellerim yandi valla ama 18 yumurtam vardi sepetim harikaydi sabah yani :))))

Kis ole deme yumurtalar daima sicacik olsunlar erken gec bol bol yumurtlayalim anacim, sonrada gelsin bebisler.. :)))

Evet canim benim 6. bebisin ilk paskalyasi

Burcucummm iyi bayramlarr

yaa kizlargecen ayyy15. Gun yumurtlamistim ovl trsti hala negatif bugun 16. Gunum...gerci aksama test yapacam ama... akintim yok.. kasik agrimda yok yurtlamama ihtimalim var mi acabaaa

Son düzenleme:

yok canım sebamed değil bana verdiği bioderma temizleyici losyon verdi.sprey verdi nemlendirici uriage diye.
fondoten jane iradele kuşummm.

hiç böyle pozitif düşünmemştim canım ahah sevdim o zaman bu alerjiyiama olmasaydıda düşüncek vaktim olmazdı vize haftam çünkü
Günaydın canikolar. Mutlu hafta başıları dilerimmkiii ee nasılsınız bakalıımmm

Gizemm canııım geçmiş olsunn.. iyimisin biraz daha??? :26:

iyiyimmm canımmm çok saol yeni halılarım geldi kendime geldimm

Gunaydin kizlar, herkese guzel paskalyalar ...

günaydınnn canımmm :)

yeni bitti ama ben adetin hemen bittiği gün başlıyorum yumurtlamaya :/

Kis ole deme yumurtalar daima sicacik olsunlar erken gec bol bol yumurtlayalim anacim, sonrada gelsin bebisler.. :)))

Evet canim benim 6. bebisin ilk paskalyasi

ya kızlar benim yumurtlama dönemim bitti bile yani sol tarafın ağrısı tamamen geçti. biliyorsunuz söylemiştim doktor önce soldan yumurtluyosun o çatlayınca sağdaki büyümeye başlıyo demişti benim sağdaki büyüdü ağrısı bitti bile. ama adamda tık yok. ne iş anlamadım. dün sabah bi oldu ama 10 dk yattım bacakları dikip sonra kapı çaldı mecburen kalktım sonrada sinir oldum kalktım duş aldım. akşam kaç gündür olmadı bu akşam olsun artık diye düşünüp satenleri çektim acaba polardan mı sıkıldı diye ama satenlerde fayda etmedi sarıldı uyudu yine. ben sırnaştım yapma çok uykum var dedi sinir oldum iyi uyu o zaman ama bana sarılma zaten sıcaktan piştim dedim döndüm arkamı uyudum bende. ay çok sinirim bozuk yaaaa hiç aklıma gelmezdi böyle olacağı :84:

hehehe olablir canım ya..havalar etkiliyor olabilir gerçekten..iş bize düşüyor valla artık tüm işvemizi cilvemizi kullanmalıyz..ısrar ve inatla yapcak bişey yok..insanın keyfi kaçıyor ama
canım sen sağ sol yumrtanın çatladığını nasıl anlıyorsun ?? ben hiç bilmiyorum öyle şeyleri yaa

ayy canım gelmedi benim kırmızılar daha..sinir oldum ya beklersin gelmez beklmezsin burnunun dibinde biter tövbe tövbe yaa..bekliyoruym valla canım..bakalım

Burcucummm iyi bayramlarr

yaa kizlargecen ayyy15. Gun yumurtlamistim ovl trsti hala negatif bugun 16. Gunum...gerci aksama test yapacam ama... akintim yok.. kasik agrimda yok yurtlamama ihtimalim var mi acabaaa

Tesekkur ederim canim .. :))

Kizlar yumurtalari dagitirken valla yeni gelenek uydurdum kendi kendime , verdigim her yumurtada dua ediyom Allahim herkese boyle guzel guzel yumurtalar ver civcivler gelsin bol bol diye

Kis uzulme olcagi varsa olmustur zaten, stres yapma sen yinede sposlarin yumoslari ulasamamasinin en buyuk dusmani stress.. Rahat ol olur gene bakarsin gec bir kere daha yumurtlarsin :))

iyiyimmm canımmm çok saol yeni halılarım geldi kendime geldimm

ah bu kadın milleti hemen kaşıntı unutuldu bi anada.. ne olcak bu alışveriş tutkumuz :)

Gunaydim canim, boyadim valla gece 2`ye kadar yumurta boyadim mumdan ellerim yandi valla ama 18 yumurtam vardi sepetim harikaydi sabah yani :))))

ayyy ne güzel foto çektin mi paylaşsana bizlen

Gunaydn canimmmm

bi pazartesi sendromu dahaaaa... pofffff

günaydıın canım..evet çalışnlar pazrtsi sendromu yaşıyor ben her gün yaşıyorum valla sendrom( canım kolay ve keyifli bi hafta olsun inş..

ayy maşallah ne güzel yumurtanın çatlayacağını biliyorsun senin işinin daha kolay olması lazım aslında.. nie öyle yapıyor kocan yahu, üzüldüm şimdi..Allah ım şevk versin inş ona mik mik yapın baharda geldi bak

Kizlar yumurtalari dagitirken valla yeni gelenek uydurdum kendi kendime , verdigim her yumurtada dua ediyom Allahim herkese boyle guzel guzel yumurtalar ver civcivler gelsin bol bol diye

aayyy ne güzel bi gelenekmiş bu..Allahım dualarını kabul etsin inş

kızlar bende hafta sonu kocacıgımla tekrardan konustum bebıs ısını bızım adam bıraz streslı evımız kıra kendımızı garantıye almadan bebekten acıkcası korkuyormus :) bende tabı duygu somurusu yaptım bıraz ya ıstedıgımızde bebegımız olmazsa dıye. o da bende zaten ıstıyorum ama acıkcası korkuyorumda dedı.farkındaysan kendımı tutmuyorum mık mıkte dedı :) yanı adam daha napsın . bende dedım yok canım benımde ozel cabam yok zaten olursa olur olmazsa olmaz napalım :) adam bır bılse ben ıncır kurlerı ovulasyon testlerı ıncırle havuc yıyodum ya dıyodum kı adetım duzene grsın dıee :)

bu akşam sonuna kadar gitcem eğer bu akşamda olmazsa adet olur olmaz başlıyorum dkh.na bu kocanın nazıyla uğraşamam valla. 1 senedir benim yapmadığım nazı kaprisi yapıyo bana hiç değilse korunuyorum olmasına imkan yok derim

hayatım ben çok zayıfım yağ sıfır yani. bu yüzden vücudumda olan her değişiklik belli ediyo kendini. zaten kasımdan beri her ay bu ağrıyı çekiyodum kasıklarımda ama doktora gitmemiştim gecen ay doktor söyledi yağ olmadığı için yumurtalar büyürken hareketleri ağrı yapıyo biraz kilon olsaydı yağ olsaydı o zaman hissetmezdin dedi. sol taraftaki zaten adetin bittiği gün başlamıştı ağrımaya o bitti dün akşam sağdaki başladı.

Gunaydn canimmmm

bi pazartesi sendromu dahaaaa... pofffff

günaydıın canım..evet çalışnlar pazrtsi sendromu yaşıyor ben her gün yaşıyorum valla sendrom( canım kolay ve keyifli bi hafta olsun inş..

ayy maşallah ne güzel yumurtanın çatlayacağını biliyorsun senin işinin daha kolay olması lazım aslında.. nie öyle yapıyor kocan yahu, üzüldüm şimdi..Allah ım şevk versin inş ona mik mik yapın baharda geldi bak

aayyy ne güzel bi gelenekmiş bu..Allahım dualarını kabul etsin inş..

anaa ee niye öyle yapıyo şimdi yoksa sen havlu pijamalarını değilde seksi geceliklerini mi giydin sıkma canını kuşum tek atışla turnayı gözünden vuran bisürü insan var dimi ama hem daha yeni başladın daha valla bende aynı hazin durumla karşılaşmayım diye şimdi hazır adetliyken iyice çıldırtıyorumki çarşamba doktor mik mik deyince atlasın üzerime diye bugün temizlenmem lazım normalde ama söylemicem nolur nolmaz dayanamaz bende karşı koyamam nefsime yenik düşerim belki diye zaten manyak dün az daha bütün herşeyi mahvediyodu

Kis uzulme olcagi varsa olmustur zaten, stres yapma sen yinede sposlarin yumoslari ulasamamasinin en buyuk dusmani stress.. Rahat ol olur gene bakarsin gec bir kere daha yumurtlarsin :))

bilmiyorum geçen ay neredeyse hergün olmuştu sonra tabi dış gebelik oldu bu ay yumurtlarken 2 defa oldu ama ne ayakları diktim ne silkelettim. normalde her allahın günü üstüme atlayan adam şimdi arkasını dönüp uyuyo her namazdan sonra dua ediyorum allah a. acaba diyorum o 2 seferde tuttu şimdi bi sorun olmasın tekrar üzülmeyelim diye allah mı istemiyoki

oooooooffffffff ooooofffff kafayı yicem yaaaa Allah ım ne olur bi yol göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…