- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.781
bu akşam sonuna kadar gitcem eğer bu akşamda olmazsa adet olur olmaz başlıyorum dkh.na bu kocanın nazıyla uğraşamam valla. 1 senedir benim yapmadığım nazı kaprisi yapıyo bana hiç değilse korunuyorum olmasına imkan yok derim
hayatım ben çok zayıfım yağ sıfır yani. bu yüzden vücudumda olan her değişiklik belli ediyo kendini. zaten kasımdan beri her ay bu ağrıyı çekiyodum kasıklarımda ama doktora gitmemiştim gecen ay doktor söyledi yağ olmadığı için yumurtalar büyürken hareketleri ağrı yapıyo biraz kilon olsaydı yağ olsaydı o zaman hissetmezdin dedi. sol taraftaki zaten adetin bittiği gün başlamıştı ağrımaya o bitti dün akşam sağdaki başladı.
anaa ee niye öyle yapıyo şimdi yoksa sen havlu pijamalarını değilde seksi geceliklerini mi giydin sıkma canını kuşum tek atışla turnayı gözünden vuran bisürü insan var dimi ama hem daha yeni başladın daha valla bende aynı hazin durumla karşılaşmayım diye şimdi hazır adetliyken iyice çıldırtıyorumki çarşamba doktor mik mik deyince atlasın üzerime diye bugün temizlenmem lazım normalde ama söylemicem nolur nolmaz dayanamaz bende karşı koyamam nefsime yenik düşerim belki diye zaten manyak dün az daha bütün herşeyi mahvediyodu
ağrı sızı adet belirtisi varmı ki ?? Ayy hadi inşallah gelmez...ayy canım gelmedi benim kırmızılar daha..sinir oldum ya beklersin gelmez beklmezsin burnunun dibinde biter tövbe tövbe yaa..bekliyoruym valla canım..bakalım
ya kızlar benim yumurtlama dönemim bitti bile yani sol tarafın ağrısı tamamen geçti. biliyorsunuz söylemiştim doktor önce soldan yumurtluyosun o çatlayınca sağdaki büyümeye başlıyo demişti benim sağdaki büyüdü ağrısı bitti bile. ama adamda tık yok. ne iş anlamadım. dün sabah bi oldu ama 10 dk yattım bacakları dikip sonra kapı çaldı mecburen kalktım sonrada sinir oldum kalktım duş aldım. akşam kaç gündür olmadı bu akşam olsun artık diye düşünüp satenleri çektim acaba polardan mı sıkıldı diye ama satenlerde fayda etmedi sarıldı uyudu yine. ben sırnaştım yapma çok uykum var dedisinir oldum iyi uyu o zaman ama bana sarılma zaten sıcaktan piştim dedim döndüm arkamı uyudum bende. ay çok sinirim bozuk yaaaa hiç aklıma gelmezdi böyle olacağı :84:
ayy canım bilgisizliğime ver bu yazdığın dkh nedir? konunma gibi bişiymi
ayy ne güzel ya inceciksinidir şimdi sen bende de yağdan bol ne var özllklerde kalça ve basenlerde müberek belimin altında iki tavuk budu taşıyorum yaaa
ayy benim eşimi görseniz 40 yıl yapmasak olur..hiç bişiy onu etkilemiyor sinir oluyorum..ilk evlndiğimde bende isterdim ama hevesimi ağzıma tıktığından beri istemiyorum sadece bu bebik için söylüyorum o kadar onunda hevesi yok..böylesi daha zor hevesli olsunlar bence
ağrı sızı adet belirtisi varmı ki ?? Ayy hadi inşallah gelmez...
ahh anacım tek seninki değil ki benimikide şimdi gözümün içine bakar.. ilk 2 gün olur sonra hak getiree
canım şimdi hatırlayamadım ama sen kan testi yaptırmışmıydın anacımda bat bekiyosun belki hamişsin
kızlarrr dayanamayım bugün yine idrar testi yaptıım çift çizgiii çıktıı kesin hamişiiiimmidemde bulanıyo halsizlik zaten var sağlık ocağı evime yakın gidip sorucam kanda gebelik test yapıyorlarmı die bakalım,hadii gözüm aydın kızlar darısı siz bacılarımın başınaa..ilk kez gebe kalmış gibi heyecanlıyım Rabbimnazarlardan korusun...
canım şimdi hatırlayamadım ama sen kan testi yaptırmışmıydın anacımda bat bekiyosun belki hamişsin
kızlarrr dayanamayım bugün yine idrar testi yaptıım çift çizgiii çıktıı kesin hamişiiiimmidemde bulanıyo halsizlik zaten var sağlık ocağı evime yakın gidip sorucam kanda gebelik test yapıyorlarmı die bakalım,hadii gözüm aydın kızlar darısı siz bacılarımın başınaa..ilk kez gebe kalmış gibi heyecanlıyım Rabbimnazarlardan korusun...
dkh doğum kontrol hapı canım
ayy canım gelecekler gibi anlayamıyorum kasık ağrım var ayy böyle bekleyince de gelmeyince sinir oldum..zaten bu ay 2-3 kere oldu eşim hastaydıya oda ayıptır söylemesi keyfine yani zaman filan takip etmedik edemezdik zaten bizimki hastaydı..
bebem dikkatini çekerim bu lafımında altını kırmızı kalemle çizerek söylüyorum.. ne oluyosa öle zamanlarda aklında olmadığın anlarda oluyooo
hadi bakalım gözün aydın ...
bebem dikkatini çekerim bu lafımında altını kırmızı kalemle çizerek söylüyorum.. ne oluyosa öle zamanlarda aklında olmadığın anlarda oluyooo
hadi bakalım gözün aydın ...
sana katılıyorum canı gönülden haydi rombik bi teste gitte gel bakem
günydın cancağızlarımayy ben bu ay niyeyse cokk heycanlıyım 7 aydan beri ilk defa adetimi bu kadar sabırsızlıkla bekliyorum bu ay cokk çalıştık dersimize ondan mı aaba bilemedim. batıma son 15 gün kaldı işallah bu ay hepimiz tutturmuşuzdur
ayyy canıımm hadi inş bebikin gelmiştir inş bu ay...ama bat a daha çok varmış bıraktın mı çalışmayı belki geç yumurtlarsın azcık daha mı çalışsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?