HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayy canım bilgisizliğime ver bu yazdığın dkh nedir? konunma gibi bişiymi
ayy ne güzel ya inceciksinidir şimdi sen bende de yağdan bol ne var özllklerde kalça ve basenlerde müberek belimin altında iki tavuk budu taşıyorum yaaa

ayy benim eşimi görseniz 40 yıl yapmasak olur..hiç bişiy onu etkilemiyor sinir oluyorum..ilk evlndiğimde bende isterdim ama hevesimi ağzıma tıktığından beri istemiyorum sadece bu bebik için söylüyorum o kadar onunda hevesi yok..böylesi daha zor hevesli olsunlar bence

ayy canım gelmedi benim kırmızılar daha..sinir oldum ya beklersin gelmez beklmezsin burnunun dibinde biter tövbe tövbe yaa..bekliyoruym valla canım..bakalım
ağrı sızı adet belirtisi varmı ki ?? Ayy hadi inşallah gelmez...

ahh anacım tek seninki değil ki benimikide şimdi gözümün içine bakar.. ilk 2 gün olur sonra hak getiree

evet yaa allaha şükrediyorum zaten bunun hem çocuk isteyip hemde için çocuk için uygun zaman dediğimde dönüp uyusa yada bi bahane bulup özellikle ozamanlar mik miklemese ben zaten biton küserim ayyy neler düşünürüm artık beni sevmiyo benden çocuk istemiyo herşeyi düşünürüm dahada ölsem yanaşmam zaten çocuk mocuk diye zaten çk fazla mik mik düşkünü biri değilim sarılır kardeş kardeş uyuruz artık o isteyene kadar

kızlarrr dayanamayım bugün yine idrar testi yaptıım çift çizgiii çıktıı kesin hamişiiiim midemde bulanıyo halsizlik zaten var sağlık ocağı evime yakın gidip sorucam kanda gebelik test yapıyorlarmı die bakalım,hadii gözüm aydın kızlar darısı siz bacılarımın başınaa..ilk kez gebe kalmış gibi heyecanlıyım Rabbimnazarlardan korusun...

ağrı sızı adet belirtisi varmı ki ?? Ayy hadi inşallah gelmez...

ahh anacım tek seninki değil ki benimikide şimdi gözümün içine bakar.. ilk 2 gün olur sonra hak getiree

ayy canım gelecekler gibi anlayamıyorum kasık ağrım var ayy böyle bekleyince de gelmeyince sinir oldum..zaten bu ay 2-3 kere oldu eşim hastaydıya oda ayıptır söylemesi keyfine yani zaman filan takip etmedik edemezdik zaten bizimki hastaydı..

canım sende amma yaptın doğum kontrol hapı diyosun yaa hayret bişeysin yane ben bir yıl kullandım o aptal hapları şimdi nerdeyse kafamı duvarlara vurcam ki ne korunmasından bahsediyosun iki kez mik mik olmuş ve sağdaki yeni çatlıyo daha diyosun sinir stres gereksiz düşüncelere ne gerek var kasma kedini boş yere belki oda korkuyodur bebiş olduysa zararlı olur diye

canım şimdi hatırlayamadım ama sen kan testi yaptırmışmıydın anacımda bat bekiyosun belki hamişsin

yok canım yaptırmadım çünkü pek ihtimal vermiyıorum hamile olabileceğime..çünkü bu ay 2-3 kere yaptık..adetletim şöyle 24 ocak 25 şubat int e göre 30 mart diyor ama hala gelen giden yok..buaralar keyfimde yoktu acaba ondan mı gecikti diyorum

ayy canım tebrik ederim maşallah
haydi halaya o zaman

canım şimdi hatırlayamadım ama sen kan testi yaptırmışmıydın anacımda bat bekiyosun belki hamişsin

yok canım yaptırmadım çünkü pek ihtimal vermiyıorum hamile olabileceğime..çünkü bu ay 2-3 kere yaptık..adetletim şöyle 24 ocak 25 şubat int e göre 30 mart diyor ama hala gelen giden yok..buaralar keyfimde yoktu acaba ondan mı gecikti diyorum

ayy canım tebrik ederim maşallah
haydi halaya o zaman

bebem dikkatini çekerim bu lafımında altını kırmızı kalemle çizerek söylüyorum.. ne oluyosa öle zamanlarda aklında olmadığın anlarda oluyooo

hadi bakalım gözün aydın ...

bebem dikkatini çekerim bu lafımında altını kırmızı kalemle çizerek söylüyorum.. ne oluyosa öle zamanlarda aklında olmadığın anlarda oluyooo

hadi bakalım gözün aydın ...

heheheheh öyle mi diyorsun..
yani işin doğrusu %1 bile bi ihtimal vermiyorum ama perş kadar bekliycem yoksa bi test alır yaparım

günydın cancağızlarım ayy ben bu ay niyeyse cokk heycanlıyım 7 aydan beri ilk defa adetimi bu kadar sabırsızlıkla bekliyorum bu ay cokk çalıştık dersimize ondan mı aaba bilemedim. batıma son 15 gün kaldı işallah bu ay hepimiz tutturmuşuzdur

gözün aydın rabbim sağlık sıhhat versin inş ikinizede tebrik ederim darısı başımıza

ayyy canıımm hadi inş bebikin gelmiştir inş bu ay...ama bat a daha çok varmış bıraktın mı çalışmayı belki geç yumurtlarsın azcık daha mı çalışsan

ayyy canıımm hadi inş bebikin gelmiştir inş bu ay...ama bat a daha çok varmış bıraktın mı çalışmayı belki geç yumurtlarsın azcık daha mı çalışsan

inşallah canım ya hepimzin oledir yok cnım daha bırakmadım hesaplamalara göre yarın yumurluyom 2 gnde bir devam tekrar yarını iyi değerlndririm kocişimde evde zaten yarın huuu huuuuu yani bir hafta daha mik miğe devam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…