HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

selam canlaaar nasılsınız? benim kırmızlar hala gelmedi,bu haftada bekliyorum önümüzdeki hfta doktora gideceğim,madem herşey yolunda neden bebiş yok,yada neden adet olmadım,belirsiz beklemektense kontrole gideceğim

cnm sen büük ihtimal hamiş olcan bu ayyyy inşallahhhhh belrtiler başlamışşşş... üşüme flnn ayaklarda bişi va mııı

ama hiç belirtim yok.. gögüslerim şiş ama her adet döneminde olur zaten.. o kasık batmaları akıntı vs hiç biri yok... Sen ne soracaktın?

akıntı illa olmuo cnm bnde olmadı yaniii

canın saolsun tatlm boşver parayııı rabbim beternden korusunnnn

günaydın kızlaaaar nasılsınız bakalım varmı haber ben yoktum cumadan beri yokluğum farkedildimi acebaaa :104:

tabyyysiiii

açık açık konuşsaydn ya kocanla erkekler bazen odunlaşıo anlatmazsan anlamıolarrrrr

tutmuştur belki tutmuştur ben en fazla 15 dk uzanmıştmmmm

herkesin keyfi yerinde nlaşılan,kimse cevap yazmasada sohbetten bu anlaşılıyor.Dağlarkızııııı tebrik ederim,inşallah kandada netleşir,allah sağlıkla kucağına almakta nasibetsin

şubatta hamiş kalanlar hep ayakları üşüdü ama artk b ahar geldi ateş basmasıda olurrr

ahah tamam o zaman yaz günü ne üşümesi zaten mevsime göre değişir belirtiler

kız sende umutsuz ev kadınlarndaki yasemin gibi menepoz sanıp hamile çıkarsın belki ne o ole üşüme ateş basmaı menepoza griş kadınlar gbi

hadi inşallh canım ya allah gönlüne göre versin

ayyy ne güzel olur valla ahahahha aminnn canımm benm sağolasınnn :)

herkesin keyfi yerinde nlaşılan,kimse cevap yazmasada sohbetten bu anlaşılıyor.Dağlarkızııııı tebrik ederim,inşallah kandada netleşir,allah sağlıkla kucağına almakta nasibetsin

canımmmm kusura bakma ben kendi derdime düşmüşüm görmedim özür dileriiimmm

adet olmazsan doktora git tabi belki testte çıkmamıştır yapmıştın sanırım test dimii ?

canımmmm kusura bakma ben kendi derdime düşmüşüm görmedim özür dileriiimmm

adet olmazsan doktora git tabi belki testte çıkmamıştır yapmıştın sanırım test dimii ?

yok tatlım sorun değil olut mu öyle şey,test yaptım,kan tahlili yaptırdım çıkmadı,Adet söktürücü yazdırmıştım ama kullanmayacağım,adet olacağam diye vüccudaumu hırplyacağıma doktora gidip ne olduğunu öğrenirim dedim.Prolaktininim normaldi,tsh değerim normal,pcom yok ama adetimde meleğimde yok anlamadım gitti yani

bi konu vardı test yaptıysanz negatifse ve adet hala olmadıysanz hemen söktürücü kullanmayın diye kadın meğer hamileymiş testte çıkmamış kandada çıkmamış sonra hamile olduğunu öğrenmiş yanlış olmasın bi oku sen yine ama iş işten geçmiş tabi söktürü kullandığı için dikkatli ol kesinliklee.adetin düzenlimiydi kaç gün geçtii ?

Kis sabret belkide minik melek gelistir, yoksada mutlaka git doktra adetin gecikmiyordu sanirim normalde senin dimi.. Hep stresten valla bir becerebilsek hem saglikla hamis kalicaz hemde guzelce buyutucez fasulyeleri, ama diyince olmuyor iste bendebiraz uzuluyim hemen sanci gibi basiyor agrilar (

bi geçen ay gecikti ama bu kadar fazla gecikmemişti,kandada çıkmayınca umudum yok tatlım yaa,bu haftada bekliyorum işte,Ama o kadar zor ki beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…