- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.801
ay sağolasın canım Allah razı olsun.
bugün 5 kere çişim geldi normalde günde 2 kere çok sıkışırdım bugün su bile içmediğim halde 5 kez resmen sıkıştım koşarak gittim sıkışmışım hissi var ama gelen idraar bi damlacıkbide idrarda beyaz beyaz bişeyler dönüyodu en son 11 buçuk gibi gittim şuan yine geldi hihihiih
say demiştin saydım
ama hiç belirtim yok.. gögüslerim şiş ama her adet döneminde olur zaten.. o kasık batmaları akıntı vs hiç biri yok... Sen ne soracaktın?
hastaneden geldim şimdi alerji olmuşum uuuufffff
ilaç verdi suratım için bitkisel kozmetik kullancaksın dedi cildin çok güzel ama mahvetmişsin dedi eczaneye gittim bitkisel nemlendirici fondoten falan aldım çok pahalymış içime bi oturduki sormayınnnnn
günaydın kızlaaaar nasılsınız bakalım varmı haber ben yoktum cumadan beri yokluğum farkedildimi acebaaa :104:
dolunay benim kurt adamımı etkiledi sanırsam :/
kıs ısrar etmek istemiyorum ama ne oldu anlamadım yaa nazara geldi önceden üstüme atlamaya zan atan adam şimdi arkasını dönüp horul horul uyuyo
benim yumurtlama günlerim geçiyo ama yaaa soldaki çatladı şimdi sağdaki çatlıyo çok moralim bozuk bide silkeletmeyi düşünüyodum adam daha mik mik yapmaya yanaşmıyo silkeletmek orda kalsın
tutmuştur belki tutmuştur ben en fazla 15 dk uzanmıştmmmmyeni bitti ama ben adetin hemen bittiği gün başlıyorum yumurtlamaya :/
ya kızlar benim yumurtlama dönemim bitti bile yani sol tarafın ağrısı tamamen geçti. biliyorsunuz söylemiştim doktor önce soldan yumurtluyosun o çatlayınca sağdaki büyümeye başlıyo demişti benim sağdaki büyüdü ağrısı bitti bile. ama adamda tık yok. ne iş anlamadım. dün sabah bi oldu ama 10 dk yattım bacakları dikip sonra kapı çaldı mecburen kalktım sonrada sinir oldum kalktım duş aldım. akşam kaç gündür olmadı bu akşam olsun artık diye düşünüp satenleri çektim acaba polardan mı sıkıldı diye ama satenlerde fayda etmedi sarıldı uyudu yine. ben sırnaştım yapma çok uykum var dedisinir oldum iyi uyu o zaman ama bana sarılma zaten sıcaktan piştim dedim döndüm arkamı uyudum bende. ay çok sinirim bozuk yaaaa hiç aklıma gelmezdi böyle olacağı :84:
ah bu kadın milleti hemen kaşıntı unutuldu bi anada.. ne olcak bu alışveriş tutkumuz :)
oku oku bitiremedm sayfaları kızlarr bugün herkes formunda yinee
bnde 2 gündür mide kazıntısyla uyanıom ne yicemi şaşırdm artıkkk
onu hiç bilmiyorum vallaaa
kız senin bata 10 gün mü kaldı had hayırlısı inşallah hamiş olurun
yok canım üşüme ateş basması var onun yerine bu da olurmu
yok canım üşüme ateş basması var onun yerine bu da olurmu
evet canııımm 10 gün kaldı hayırlısı bakalım bekliyoruuumm :)
şubatta hamiş kalanlar hep ayakları üşüdü ama artk b ahar geldi ateş basmasıda olurrr
kız sende umutsuz ev kadınlarndaki yasemin gibi menepoz sanıp hamile çıkarsın belkine o ole üşüme ateş basmaı menepoza griş kadınlar gbi
hadi inşallh canım ya allah gönlüne göre versin
herkesin keyfi yerinde nlaşılan,kimse cevap yazmasada sohbetten bu anlaşılıyor.Dağlarkızııııı tebrik ederim,inşallah kandada netleşir,allah sağlıkla kucağına almakta nasibetsin
canımmmm kusura bakma ben kendi derdime düşmüşüm görmedim özür dileriiimmm
adet olmazsan doktora git tabi belki testte çıkmamıştır yapmıştın sanırım test dimii ?
şubatta hamiş kalanlar hep ayakları üşüdü ama artk b ahar geldi ateş basmasıda olurrr
yok tatlım sorun değil olut mu öyle şey,test yaptım,kan tahlili yaptırdım çıkmadı,Adet söktürücü yazdırmıştım ama kullanmayacağım,adet olacağam diye vüccudaumu hırplyacağıma doktora gidip ne olduğunu öğrenirim dedim.Prolaktininim normaldi,tsh değerim normal,pcom yok ama adetimde meleğimde yok anlamadım gitti yani
yok tatlım sorun değil olut mu öyle şey,test yaptım,kan tahlili yaptırdım çıkmadı,Adet söktürücü yazdırmıştım ama kullanmayacağım,adet olacağam diye vüccudaumu hırplyacağıma doktora gidip ne olduğunu öğrenirim dedim.Prolaktininim normaldi,tsh değerim normal,pcom yok ama adetimde meleğimde yok anlamadım gitti yani
Kis sabret belkide minik melek gelistir, yoksada mutlaka git doktra adetin gecikmiyordu sanirim normalde senin dimi.. Hep stresten valla bir becerebilsek hem saglikla hamis kalicaz hemde guzelce buyutucez fasulyeleri, ama diyince olmuyor iste bendebiraz uzuluyim hemen sanci gibi basiyor agrilar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?