- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.481
ya benimde ondan moralim bozulduya hemşireyede söyledim önce kandan bakılması gerekmezmi ona göre ultrasonu beklesem dedim doktor bey uygun görürse kan testi yapar zaten dedi.
bu doktor bir arkadasıma 2 aylı khamileyken sende gebelik yok kesen görünmüyo demiş şuan kız 8 aylık hamile. benimde aklıma o geldi başka doktora gitsemmiki dedim ama sonra sonuçları aldıktan sonra gitmeye karar verdim:26:
inşallah kızlar yaaa ne bileyim bu kadar yaklaşmışken bunu yaşamak moralimi bozdu kapıda beklerken hamileler hep cinsiyet öğrenmeye nst ye falan gelmiş onları görünce heyecanlanmıştım sağolun Allah razı olsun içim rahatladı
ya benimde ondan moralim bozulduya hemşireyede söyledim önce kandan bakılması gerekmezmi ona göre ultrasonu beklesem dedim doktor bey uygun görürse kan testi yapar zaten dedi.
bu doktor bir arkadasıma 2 aylı khamileyken sende gebelik yok kesen görünmüyo demiş şuan kız 8 aylık hamile. benimde aklıma o geldi başka doktora gitsemmiki dedim ama sonra sonuçları aldıktan sonra gitmeye karar verdim:26:
kesinlikle kendine daha guzel bır doktor sec bosuna kendını de yıyp bıtırme olurmu
tamam en iyisi yarın test sonuçlarını öğrendikten sonra başka bir doktora gitmek zaten 2 doktor arasında kalmıştım bunu eskiden beri tanıdığım için seçtim ama yarın en iyisi gidip sonuçları kendim alayım sonrada diğer doktora göstereyim bari
kızım sen tam sopalıksın varyaaa... madem öyle bir geçmişi var doktorun bile bile niye ona gidersinki... hem kan tahlilini allll direk başka doktoraaaaa
ınsallah sende o gunlerı goreceksın cınsıyet beklıceksın
nst beklıceksın o zamanda dogum korkun olacak
yıne bız tesellı edıcez
bence sonuçlarını al başka doktora git sana önce kanda bakması gerekirdi deyer zaten ne oldugunu gösterir.ondan sonra yorum yapması gerekir.kese kalp atımı bunlar sonraki iş ben,m doktorum en son kont çağırdı ozman dedi şükür dış gebelik felan deilmiş die dur bi hem hamilemisin önce onu bir kesinleştirsin sonra dyer artıyomu ona bir baksın sakın gitme bence
bencede sonucu bi al hele. ondan sonra sağ salim kafa düşün. erkendir canım. olmayan bir gebelik idrarda çıkarmıydı hiç. üzme canını sen. gör bak 1 hafta sonra en geç keseyi görürsün.
kesınlıkle kocanıda kendınıde uzme en guzel zamnalar ya zehır etme bosuna bır doktorun bos lafları ıle
bu doktor zaten riskli gebelikleri almıyo başka yere yönlendiriyo hemen yani garanti gebeliklerde bile sezeryan yapıyo normal doğumu önermiyo kimseye değişik bi doktor bak şimdi düşününce farkettim
inşallahhhhh
ay çok sağolun kızlar yaa bende şaşırdım önce ultrason isteyince ama yalnız gitmiştim bide ne bileyim cahillik yaptım beklemem bile hataydı keşke başkasına gitseydim
o yüzden napıyormuşuzz sonucu alır almaz başka bir doktora gidiyormuşuz ve kendimizi sebepsiz yere üzmüyormuşuz canım benim...
içime doğuyo sen hamilesin ve herşey yolunda kafanada takma al değerini yarın git başka doktora bugun hiç gitmemiş say stresede sokma kendini
içime doğuyo sen hamilesin ve herşey yolunda kafanada takma al değerini yarın git başka doktora bugun hiç gitmemiş say stresede sokma kendini
pekala
inşallah öyleyimdir yarın diğer doktora gideceğim yaa kafam rahat etmicek yoksa bu doktorla
kararımı verdim yarın başka doktora gidiyorum bebeğimi riske atamam
kararımı verdim yarın başka doktora gidiyorum bebeğimi riske atamam
neymiş aklın yolu birmiş. bak yarın göreceksin kendini boşuna üzmüşsün. değer de süper çıkacak bence. idrarda çıkmışsa çift çizgi değerin yüksektir bence.
tabi zararın neresinden dönersen kar kardır dmeişler atalarımız...
herkes idrarda kendin gördüysen çift çizgiyi değerin yüksektir diyor ama bakalım yarın ne olacak.
şimdi yine baktım c.tesi yaptığım testlere hala koyular kalemle çizilmiş sanki
yanlış hesap bağdattan döner deniyo bide dimi
Sevgili Cimcime :)
Öncelikle lütfen sakin ol, daha yolun çok başındasın, eğer bebişin var ise her süreçte böyle stres yaparsan bebişini de zorlarsın.
Senin durumun şu anda boş gebelik değil. boş gebelik kesenin görünmesi ancak bebeğin görünmemesi demektir. boş gebelikte kese vardır ancak içinde bebiş yoktur kalp atışı duyulmaz vs.
Dış gebelik ise kesenin olması gereken yere değil tüpe yerleşmesidir.
Yukarıdaki her iki durumda da hamilelikle ilgili süreç ilk haftalarda normal seyrinde devam eder. kanda beta hcg artar, idrar çift çizgi olur ve erken hamilelik belirtisi dediğimiz şeyler görülebilir
dış gebelikte kanda beta değeri olması gerektiği gibi artmaz normalde 2 günde 1 iki katına çıkmalıdır.
boş gebelikte ise kalp atışı duyulmaz ve hiçbir doktor 8 - 9. haftaya kadar boş gebelik teşhisi koymaz.
Şimdi senin durumuna bakılırsa şuanda boş olup olmamasını konuşmuyoruz bile çünkü daha çok erken. dış gebelik olabilir mi bilemeyiz yaşayıp görücez ama henüz daha regl dönemin bile gelmemişken ultrasonda bişey görmemiş olmak çok normal.
en iyisi sakin kalmaya çalışıp test sonuçlarını beklemen.
hiçbir hamilelikle kendininkini kıyaslama lütfen bu dönemde nette bu konu ile ilgili yorumlar falan okuma. dua et, hayırlısı ise bebişim benle olsun diye.
Dışardan böyle söylemek kolay diyeceksiniz belki hepiniz ama aynı süreçlerden geçtiğim ve hala geçiyor olduğum için en doğrusunun böylesi olduğuna karar verdim.
Zaman zaman takip ediyorum sizi. okuduğumda da içimden dua ediyorum allahım hayırlısını ver hepsine, gönüllerine göre ver diye.
herkese sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?