HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

gordum teyzesı gordum 2,28 cm cık olmus bebısım :) hareket de edıyo poposunu suda atıo bosluga falan :)

Belkıde korkuyordur tekrar aynı seylerı yasamaktan canım ona da saygı duy bence onlar bızım gıbı acık da olamıyorlar

yani allahım çok şükür herşeyi vermişte bize bir tek sabrı vermemiş sanırım,sabır çok ama çok zor bişey

Kis ne bahari valla kar yagiyor disarda hala yerden kar kalkmadi daha, bu sene oldu bilemedik gecen sene paskalya kahvaltimizi bahcede yapmistik (((

cnmm tr ye bahar geldiiiii kocana sölede yollasın senii güneş gör azck ii gelr bebişedeee

herkesin keyfi yerinde nlaşılan,kimse cevap yazmasada sohbetten bu anlaşılıyor.Dağlarkızııııı tebrik ederim,inşallah kandada netleşir,allah sağlıkla kucağına almakta nasibetsin

cnm bncde söktürücü de kullanma maydanoz da yeme o işler hiiiiiççç belli olmuooooo

cnmm tr ye bahar geldiiiii kocana sölede yollasın senii güneş gör azck ii gelr bebişedeee

cnm bncde söktürücü de kullanma maydanoz da yeme o işler hiiiiiççç belli olmuooooo

hayırlısı canım inşallah rabbim bizleri hiiç beklemediğimiz bir zamanda güzel haberlerle sevindirir

kızlaaarrr yumurtluyorum değil mi akıl verin bana şimdi ne sıklıkta devam etmem gerekiyor?

ayy canım yaa bende geçen ay ovude çift çizgiyi görünce şimdi senin heyecanlandığın gibi heyecanlanıp sevinmiştm yaşasın yumurtluyorum diye bende drek buraya yazıp sormuştum napcam şimdi diye bana verilen cevapkerdan kısaca özet cevap verirsem sana buara yoğun çalışman lazım ben hergün çalışmıştım ya tutmaza diye ama bu ay bir dolu bir boş gitmeye çalışcm doktor ısrarla kaliteli sperm deyince kafam karıştı sende istersen bir gün arayla mik mik yap

Kis benimki evde bugun paskalya ya tatil, dedim valla bak kizlar ne diyor diye, soyle onlara benim sucum degil sen sarisin bebek istiyorun o anca boyle olur o yuzden havalar soguk gidiyor sirf senin icin diyor Kis valla az yagiyordu simdi lapa lapa basladi valla (

hayırlısı canım inşallah rabbim bizleri hiiç beklemediğimiz bir zamanda güzel haberlerle sevindirir

Canim bencede sakinkulanma adet sokurucu fln durduk yere disardan hormon vermeye ne gerek, oluruna birak Rabbim en iyisini bilir, bir suru insan var bak benim bir arkadasim hemsire ikinci adet gecikmesinde cikti hamis oldgu kiz ilkinde o kadar test fln yok hafif kaverengi lekelenmesi olmus 2 gun hamile degilsem o zaman bu ay adet goremedim o iki gun adetimdi herhalde demis ..

Dağlarkızıııııııııııııı bu senin ve bebeğinin şerefine

teşekkür ederim tatlım bende sıcak çikolata içicem ama gezindikçe öğürüyorum..:2: daha işlerde bekliyor çamaşır asıcam oyy kaynanam aşada ama faydası olmayınca neyleyim anamm 5+1günlük ama kızımdan daha çok zorluyacak gibi bu gebelik, hayırlısı artık napalımkızımda doktuşa 8 haftalıkken gitmiştim kalp atışlarını direk duyarız die bunuda inşallah öyle planlıyorum fakat bulantım artar ve kusma başlarsa beklemiycem tabi...hepinize bol bol dualar kızlar innnnnşşşşallahhh bu yıl bizim yılımız olur ve isteyen herkesin göbişleri dolarr..

canım zannedersem ıkıncı hamılelıgın ve aslında tecrubelısın ama doktorum bana cay cıkolata kahve yada kola gıbı seylerı ancak gunde bırını secıp mınımum yemem gerektıgını solemıstı
sıcak cıkolata demıssın ama aklında olsun
bana doktorum dıyınce neden bole dıe arastırmıstım soyle bır bılgıye ulasmıstım
hamılelıkte kafeın bebege gıdecek vıtamın besın degerlerının gececegı damarları daraltıyormus halıyle bebek ıcın kotu bır durum paylasmak ıstedım

ozaman içmiyorum canım :)süt içeyim barii bulanırsada bulansın napiiim...evet kafein zararlı biliyorumda ozamansa çikolatada mı zararalı çikolata delisiyim akşam bi kutu tadelle aldım nefsime hakim mi olayım diyosun oyy tüm güzellikler kapandıı desene kızımda neskafe az içiyodum haftada yada 20günde bir doktorum çok az tüketirsen zararı yok demişti..amaa şimdi tam gelişim ayı doğru diyosun tüketmemekte fayda var uyarın için saol tatlımm

benım doktorumda ızın verdı ama dedıgım ornegın gunde 2 kucuk bardak acık cay yada hıc kafeınsız yersen bır turk kahvesı ama haftada bırı gecme ddı
ıste cıkolatada kafeın var ustelık cokokrem yada nutella gıbı seylerde yanı kahvaltılık surulebılır cıkolatalrda cıg yumurta oldugu ıcın toksoplazma olayıda var cıghayvan urunlerı var
bıraz fazla detaycı gıbı gorunebılır ama bılmıyorum ıcım rahat etmıyor benım dotkorumda onermedı
ve kesınlıkle sut sut sut dedı
ben gazyapıyor ıcemıyorum dedı oda laktozsuz sut ama sut dedı yanı :)

kızlar benim testim sonradan gene silik çıktı.inşallah hamilelik imzamı kaldırmama gerek kalmaz

kızıma hamileyken 9 ay boyunca hep süt içtim severek hemde ama 5 sene geçti canım o gebeliğimdeki maceralarımı bile unuttum açıkçasıı bu benim 3.gebeliğim inşallahh,ilk gebelikte düşük yapmıştım kürtaj olmuştum 2.hemen tutmuştu fakat bunu baya bekledim 2012 hazirandan bu yana diyebilirim...nerdeysee 1 sene olmuş..

ınsallah bu gebelıgınde de seve seve ıcersın canım
rabbım bızlere saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın

selam kızlar nasılsınız ..
bir yerde gördüm paylaşayım dedim :)

Erken hamilelik belirtileri:
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması

ama bende metal tat hariç hepsi vardı tırt çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…