HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar Rabbi'min gücünü hiç düşündünüz mü? Düşünün hepimiz birer su dan bebişlerimi bekliyoruz.Bizler su dan yaratılıyoruz.Spoşlar dışarıda kalsa 2 dk da suya dönüşmüyor mu? Bazen böyle düşündüğümde Rabb'imin sonsuzluğuna ,kudretine dalıp gidiyorum.Bu yüzden inanın inanın ve isteyin.O isteyen kullarını boşçevirmez.

Eğer kulum, bana ellerini kaldırır da dua ederse, ben o elleri boş olarak geri çevirmekten hayâ ederim."

selam kızlar elektrikler kesildi anca geldi sinirliyim zaten iyice gerildim :95:

bu arada ovulasyon testimi yaptım mübarek kosla oksi ekşınla çitilenmiş gibi bembeyaz yımırtalar çılıdı bende. bu ay tırtım sanki büyük ikramiyeyi 1 rakamla kaçırmış gibi çaresizim şuan

canım ıkı gun yaptık dedın ya neden bu kadar umutsuzsun ya :S

canım seninle benim günüm ayı ve benimkide daha gelmedi bende oldum zannedşyorum ama gelen giden yok

canım ıkı gun yaptık dedın ya neden bu kadar umutsuzsun ya :S

çünkü sadece 10 dk falan yatabildim sonra kalkmak zorunda kaldım bide yaptıktan sonra yarısı içine yarısı dışına çıktı yarım yamalak oldu bu sefer yaaa bu yüzden umutsuzum. zaten bişeyi çok istersem olmuyo bütün aksilikler buldu beni :/

yook canım ya ne testi..diyorumya ihtimal vermiyorum belirti filanda yok aramıyorumda
bugün yarın olurum bence karnım ve kasığım ağrıyor zaten
benim bu ay foosss...
ya bizim okulda 10 haftalık hamle bir arkadaşım var ona sordumneler hissttin diya sadece kasıklarım ağrdı başka hiçbir şey yoktu dedi yani o belirtilerin hiçbirin yaşamamış belki sendede oaynıdır

hadı kızlar help bır el atı verın bakım
8 gun sonra olan yıldonumu elımde patladı ne hedıye alcam ben ya
yardım edın ama daha onceden cıta yok yuksekte ona gore dusunun

hadı kızlar help bır el atı verın bakım
8 gun sonra olan yıldonumu elımde patladı ne hedıye alcam ben ya
yardım edın ama daha onceden cıta yok yuksekte ona gore dusunun

oooyyy benimde 20 gün sonra yıldönümüm şimdiye kadar doğum günleride dahil olmak üzere hiçbir özel günü kutlamadık bende öyle bir kutlama yapmak istiyorumki tek söz söyleyemesin :/

saat olabilir mi?

son ıkı seferdır cok ıstedııgı cın saat aldım canım sımdıye kdar cıta cok yuksek ıdı bırde
mesela bı seferde kulkedısı cocuk kıtabı aldım onu tarayıp fotoshopla resımlerımızı yerlstırıp kıtabı yenıden bastırdım
bı sferde 100 dılde senı sevıyorum yazıp kalplerle bır kutu ıcıne cıkolatalarla bırlıkte doldurmustum
bı seferınde ona sans kurabıyelerı yaptım ıcınden notlar cıkan kurabıyeler
daha nıcelerı su an bu onlardan bır kacı boyle ozel spesıyel bsı olmalı ama kuramıyorum :S
cok uzgunum bu kez

Kizlar kaynanamdan geliyorum esimin halasi gelmis bahaneyle paskalya ziyareti cikti aradan, gerci esimin babasi sabah gelip yumurtasini yemisti bizle kahvaltida.. Neyse aman bir dedikodu sormayin sikildim yahu yok ucak kazalari ve nedenleri hindistan pakistan sorunu , yok su kirliliginden nesli tukenen canlilardan dolayi yasanacak ekolojik savaslar falan filan .. Zaten iki kelimeyi bir araya zor getiriyorum boyle seylerde dil tamamen yetersiz skldm valla, soyle gelin gorumce muhabbeti yok yani

Bu arada benimde evlilik yildonumum 28 Nisan az kaldi gecen sene beraber tatile cikmistik arti yeni cuzdan almistim cuzdani cok eskimisti, Bu sene tek bir hediye alicaz biraz tuzlu cunku, yeni mutfak robotu almaya karar verdik, kiyma makinasindan meyve suyu sikicagina kadar co guzel bisi.. Bizmki hayatta kiyma aldirmaz bana disardan evdeki makina ilede cok zor oluyor, eee bazi yemeklerede yakisiyor kiyma kofte fln seviyorum ama cok zahmetli diye belki senede bir yapiyorum, bebiste var artik meyve suyu sikicagida manuel o yuzden boyle biseye karar verdik :))) Napaim artik ekonomik olmak lazim valla bir suru yeni sey lazim eve bebis icin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…