- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.841
ama bende metal tat hariç hepsi vardı tırt çıktım
selam kızlar elektrikler kesildi anca geldi sinirliyim zaten iyice gerildim :95:
bu arada ovulasyon testimi yaptım mübarek kosla oksi ekşınla çitilenmiş gibi bembeyaz yımırtalar çılıdı bende. bu ay tırtım sanki büyük ikramiyeyi 1 rakamla kaçırmış gibi çaresizim şuan
canım seninle benim günüm ayı ve benimkide daha gelmedi bende oldum zannedşyorum ama gelen giden yokayy canım gelecekler gibi anlayamıyorum kasık ağrım var ayy böyle bekleyince de gelmeyince sinir oldum..zaten bu ay 2-3 kere oldu eşim hastaydıya oda ayıptır söylemesi keyfine yani zaman filan takip etmedik edemezdik zaten bizimki hastaydı..
canım ıkı gun yaptık dedın ya neden bu kadar umutsuzsun ya :S
ya bizim okulda 10 haftalık hamle bir arkadaşım var ona sordumneler hissttin diya sadece kasıklarım ağrdı başka hiçbir şey yoktu dedi yani o belirtilerin hiçbirin yaşamamış belki sendede oaynıdıryook canım ya ne testi..diyorumya ihtimal vermiyorum belirti filanda yok aramıyorumda
bugün yarın olurum bence karnım ve kasığım ağrıyor zaten
benim bu ay foosss...
bi geçen ay gecikti ama bu kadar fazla gecikmemişti,kandada çıkmayınca umudum yok tatlım yaa,bu haftada bekliyorum işte,Ama o kadar zor ki beklemek
hadı kızlar help bır el atı verın bakım
8 gun sonra olan yıldonumu elımde patladı ne hedıye alcam ben ya
yardım edın ama daha onceden cıta yok yuksekte ona gore dusunun
saat olabilir mi?hadı kızlar help bır el atı verın bakım
8 gun sonra olan yıldonumu elımde patladı ne hedıye alcam ben ya
yardım edın ama daha onceden cıta yok yuksekte ona gore dusunun
saat olabilir mi?
Sevgilinize Hediye, Sevgiliye Hediye, En lgin Hediyeler, Sevgililer Gn Hediyeleri - sevgilinizeozel.com burda bir ktap yapılmış gördün mü sennklere benziyor amatabı once bulmak lazım :)
tabı once bulmak lazım :)
..:: Sevgiliye Video ::.. Karnca Yapm | Sevgiliye video hazrlamann en kolay yolu mesala burda da video yapmışlarSevgilinize Hediye, Sevgiliye Hediye, En lgin Hediyeler, Sevgililer Gn Hediyeleri - sevgilinizeozel.com burda bir ktap yapılmış gördün mü sennklere benziyor ama
..:: Sevgiliye Video ::.. Karnca Yapm | Sevgiliye video hazrlamann en kolay yolu mesala burda da video yapmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?