HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Bizimde tatil planı vardı suya düştü ama öle biz ewe eşya almayız şahsına olmalı hediyeler bakalım ne bulucam

Bizimde tatil planı vardı suya düştü ama öle biz ewe eşya almayız şahsına olmalı hediyeler bakalım ne bulucam

kis bitmiyorki hediyeler ahsina olsun yok dogum gunu, yok isim gunu, yok yilbasi , yok noel tek hediyede yetmiyor, yok paskalya , tanisma yildonumu, evlilik yildonumu bir suru ozel gun var .. Ikimizin sahsina olsun dedik bizde bu sefer :)))

kızlar nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeli giremedim yok istanbuldu yok bursaydı yolculuktu derken bu gidişle birgün yolda doğurucam :) tabi önce olması lazım
ben girmeyeli hamiş katıldı mı aramıza merak ettim ?? benimde cuma günü adet günüm bekliyorum bu ay sadece 2 kere yapabildik belki tutmuştur Allahın takdiri :) bugün bi arkadaşa gittim onunda arkadaşı gelmişti oraya kahve içtik öylesine kapattık açtı sonra o arkadaş ne dese beğenirsiniz :) tabi inanmıyoruz ama işte duymak bile güzel :) bebek çok istiyorsun akısa zamanda haberini alacaksın hemde ikiz gibi görünüyor dedi kese var içinde iki nokta var dedi :) hem sevindim hem de Allah bilir dedim kendimi ümitlendirmek istemiyorum çünkü bakalım hayırlısı kızlar yaaa :):):)

hoşgeldim şekerim nasılsın??uzun zamandır yoktun bat neden cuaya bekiyorsunki erken değilmi cuma????

Kızlarrr selammm geçen hafta çok yoğundum halada öle ama fırsat bulup 5 dakkada olsa yazıım dedim. almanyadan kuzenim 28 martta sürpriz doğum günü hazırlamış bana hemde alt kattaki evimizde ve ben hiçbi ses bile duymadım ama çok sevindim neyse öle işte :) sizde ne var ne yokk yeni hamişlerr var mıııı var diin nolurrr :)

hoşgeldim şekerim nasılsın??uzun zamandır yoktun bat neden cuaya bekiyorsunki erken değilmi cuma????

hoşbuldum canım giremedim yaa git geller oldu filan fırsat bulamadım işte.. cuma erken değil ki tatlım 29-30 gün filan sürüyor benm dönü saydım cumaya geliyor çünkü bu ay 31 çekiyordu ya öyle denk geliyor diye düşünüyorum göğüslerde de hassasiyet var bakalım işte :) senn ne zaman bat ???

kızlaaar kayınvalideimn evdeki yardımcısı işii bırakmış tutuşmuş durumda şuan beni aramış artık yemekler senden diyo şimdimi geldi aklına aramak :|
anne kusura bakma valla vize haftam hiç uğraşamam dedim bende bugüne kadar bi faydası olduda bide ben yemek ypıcam onların evine hizmetçi gibi başkada işim yoktuuuu zateeennnnn

Son düzenleme:

artık yemekler senden ne demek canım onun eli armut mu topluyo

ayın 7sinde birlikte olmuştuk.değilmi benimde 30günde 1oluyor.ama ben pzt gibi bekliyordum nedense????bu arada benimde göğüsler kocaman oldu yine.neden böyle oluyor anlamadım..bari bu şişliğe rağmen bişi olsa.ama ben bçt kürüyle tam yumurtladığımı cok net farkettim

artık yemekler senden ne demek canım onun eli armut mu topluyo

maltepedeki mağazada o duruyo canım ondan çalışıyo yani bende okuyorum dimiiiii:9

ayrıcada yemek yapmayı bilmiyo kiii Unutmuş yapmaya yapmaya ben bu yaşta yapıyosam herşeyi dört dörtlük sen nasıl unutuyosn bildiğin şeyi o ayrı dava tabi

Son düzenleme:

kayınvaliden yaşlı veya hasta falanmı?????????????

pok yesin o kıçımın kenarı o çalışıyosa sende okuyon tabi. çık cama okuyom ben yaa diye bağır kıs
sakın yapma bak şimdi bi kerecik der yaparsan yüz bulur sonra yine eskiye dönersiniz hazır kocan ayağını kesmişken sakın taviz vermebak herşey yoluna girmeye başladı sen zaten hamilesin şimdi kendini çok zorlama ilk 3 ay önemli biliyosun

kayınvaliden yaşlı veya hasta falanmı?????????????

turp gbi bizi bile gömer o
mağazalrı varya bunların birinin başında o çalıştığı için evinde kadın vardı bezdirdi kadını o da çıkti şimdi kaldı öyle mağazalara yemeği bile evdeki kadın yapıyodu mağazaları onun evi herşey durmuş durumda şuan

ne hamilesi be sarhoşmusun ahahah
okuyommm ben yiaaaaaaaaaaaaa yok yapmam ben kocişimin yemeğini hazırlar koyarım yesin iş yerinde 10 kişiye nasıl yemek yapıcam ayrıca onun o aptal kocasına diğer oğluna neden yapcakmışımm yani nedenn nedennn

Anladım canım hayırlısı olsun bakalım ama 30 günde bir oluyorsa pazartesi çok geç yeniden hesapla bence en geç cumartesi olmamzı gerekiyor normal şartlarda..
ben test aldım yarın sabah yada çarşamba şansımı deneyeceğim :) bu sefer hayırlısıyla olur inşallah ben bi kür uygulamadım ama yumurtladığımı şiddetli kasık sancısından anlyıroum denk getirdim olar inşallah :)

hamilesiiiiiiiinnnnnn
bu ay senin dolu geçti kızım sen kesin bu ay tamamladın görevini. yapmadığın kalmadı daha ne olsun bide bana bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…