- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.861
tabı once bulmak lazım :)
Kizlar kaynanamdan geliyorum esimin halasi gelmis bahaneyle paskalya ziyareti cikti aradan, gerci esimin babasi sabah gelip yumurtasini yemisti bizle kahvaltida.. Neyse aman bir dedikodu sormayin sikildim yahu yok ucak kazalari ve nedenleri hindistan pakistan sorunu , yok su kirliliginden nesli tukenen canlilardan dolayi yasanacak ekolojik savaslar falan filan .. Zaten iki kelimeyi bir araya zor getiriyorum boyle seylerde dil tamamen yetersiz skldm valla, soyle gelin gorumce muhabbeti yok yani
Bu arada benimde evlilik yildonumum 28 Nisan az kaldi gecen sene beraber tatile cikmistik arti yeni cuzdan almistim cuzdani cok eskimisti, Bu sene tek bir hediye alicaz biraz tuzlu cunku, yeni mutfak robotu almaya karar verdik, kiyma makinasindan meyve suyu sikicagina kadar co guzel bisi.. Bizmki hayatta kiyma aldirmaz bana disardan evdeki makina ilede cok zor oluyor, eee bazi yemeklerede yakisiyor kiyma kofte fln seviyorum ama cok zahmetli diye belki senede bir yapiyorum, bebiste var artik meyve suyu sikicagida manuel o yuzden boyle biseye karar verdik :))) Napaim artik ekonomik olmak lazim valla bir suru yeni sey lazim eve bebis icin :))))
Bizimde tatil planı vardı suya düştü ama öle biz ewe eşya almayız şahsına olmalı hediyeler bakalım ne bulucam
kızlar nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeli giremedim yok istanbuldu yok bursaydı yolculuktu derken bu gidişle birgün yolda doğurucam :) tabi önce olması lazım
ben girmeyeli hamiş katıldı mı aramıza merak ettim ?? benimde cuma günü adet günüm bekliyorum bu ay sadece 2 kere yapabildik belki tutmuştur Allahın takdiri :) bugün bi arkadaşa gittim onunda arkadaşı gelmişti oraya kahve içtik öylesine kapattık açtı sonra o arkadaş ne dese beğenirsiniz :) tabi inanmıyoruz ama işte duymak bile güzel :) bebek çok istiyorsun akısa zamanda haberini alacaksın hemde ikiz gibi görünüyor dedi kese var içinde iki nokta var dedi :) hem sevindim hem de Allah bilir dedim kendimi ümitlendirmek istemiyorum çünkü bakalım hayırlısı kızlar yaaa :):):)
hoşgeldim şekerim nasılsın??uzun zamandır yoktun bat neden cuaya bekiyorsunki erken değilmi cuma????
kızlaaar kayınvalideimn evdeki yardımcısı işii bırakmış tutuşmuş durumda şuan beni aramış artık yemekler senden diyo şimdimi geldi aklına aramak :|
anne kusura bakma valla vize haftam hiç uğraşamam dedim bendebugüne kadar bi faydası olduda bide ben yemek ypıcam onların evine hizmetçi gibi başkada işim yoktuuuu zateeennnnn
hoşbuldum canım giremedim yaa git geller oldu filan fırsat bulamadım işte.. cuma erken değil ki tatlım 29-30 gün filan sürüyor benm dönü saydım cumaya geliyor çünkü bu ay 31 çekiyordu ya öyle denk geliyor diye düşünüyorum göğüslerde de hassasiyet var bakalım işte :) senn ne zaman bat ???
artık yemekler senden ne demek canım onun eli armut mu topluyo
kızlaaar kayınvalideimn evdeki yardımcısı işii bırakmış tutuşmuş durumda şuan beni aramış artık yemekler senden diyo şimdimi geldi aklına aramak :|
anne kusura bakma valla vize haftam hiç uğraşamam dedim bendebugüne kadar bi faydası olduda bide ben yemek ypıcam onların evine hizmetçi gibi başkada işim yoktuuuu zateeennnnn
maltepedeki mağazada o duruyo canım ondan çalışıyo yani bende okuyorum dimiiiii:9
ayrıcada yemek yapmayı bilmiyo kiiiUnutmuş yapmaya yapmaya ben bu yaşta yapıyosam herşeyi dört dörtlük sen nasıl unutuyosn bildiğin şeyi o ayrı dava tabi
kayınvaliden yaşlı veya hasta falanmı?????????????
pok yesin o kıçımın kenarıo çalışıyosa sende okuyon tabi. çık cama okuyom ben yaa diye bağır kıs
sakın yapma bak şimdi bi kerecik der yaparsan yüz bulur sonra yine eskiye dönersiniz hazır kocan ayağını kesmişken sakın taviz vermebak herşey yoluna girmeye başladı sen zaten hamilesin şimdi kendini çok zorlama ilk 3 ay önemli biliyosun
ayın 7sinde birlikte olmuştuk.değilmi benimde 30günde 1oluyor.ama ben pzt gibi bekliyordum nedense????bu arada benimde göğüsler kocaman oldu yine.neden böyle oluyor anlamadım..bari bu şişliğe rağmen bişi olsa.ama ben bçt kürüyle tam yumurtladığımı cok net farkettim
yaaa şu lenormand kartlarından anlayan varmıııı yada falına bakabilen :26:
ne hamilesi be sarhoşmusun ahahah
okuyommm ben yiaaaaaaaaaaaaayok yapmam ben kocişimin yemeğini hazırlar koyarım yesin iş yerinde 10 kişiye nasıl yemek yapıcam ayrıca onun o aptal kocasına diğer oğluna neden yapcakmışımm yani nedenn nedennn
o ne şekerim garip garip şeyler yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?