- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.881
hamilesiiiiiiiinnnnnn
bu ay senin dolu geçti kızım sen kesin bu ay tamamladın görevini. yapmadığın kalmadı daha ne olsun bide bana bak
altta reklam çıkıyoya beee hiç görmedinmi
benim bi ablam bakıyodu o kartlara ve yorumlamasıda güzeldi
kafayı yedim iyice bu ay tık yok neye saracağımı bilemiyom
yerim ben seni yaaa hihihi ne kadar tatlı dedin öyle sevesim geldi seni mıncıklaya mıncıklaya ahah
olduysa olmuştur zaten sende pimpiriklisin yani belki adamın canı sıkkın işte bişey oldu bide öyle düşün:44:
ayrıca önümüzdeki ay daha sıcak olucaaaakkk kanlar deli deli akmaya başlayınca amaaaan sabahlar olmasınnnnnn der hergün hergün mikmikleşirsiniizzz
aa görmedim valla uğraşma böyle şeylerle kahve iç ona bak sen.
ayyy istanbula gelsen seni bi falcıya götürüm şoklar şokuu arkadaşım hiç bişey demeden anlatmadan dediki ailende bi problem varmı hani küçükken başkasında kaldınmı vs bişeyler dedi arkadaşım ben evlatlığım diyince kadının tepki : ''oohh bilmiyosun pot kırcam diye çok korktum ''olduu:26:
yi beni recep öp beni recep
pimpirikli değilim mükemmeliyetçiyimama napim yaa hiç hayallerimdeki gibi değil ben hergün çalışıp yada en azından 2 günde bir çalışıp silkeletmek dahil tüm cimnastik hareketlerini yapıp sonrasında derin bir oh çekerek batımın gelmemesini düşünmek istiyodum ama bak benim adam ilk günden pes etti gaffur picaması alcam çeksin göğüs altına kadar öyle uyusun nede olsa ölümüne kankayık
bende bekarken gitmiştim kahve falına baktırmaya çocuk bana ne zaman nerde kimle evleneceğimi nasıl tanışacağımızı ve balayına nereye gideceğimizi bile bilmişti hatta balayından sonrada şu ülkeye gideceksiniz dedi o bile tuttu. ocakta ona gittim yine çocuk taşınmış burdan bende kuzenimle başka bi kadına gittim kadın bana ısrarla hamilesin dedi ben manyakmısın yeni bitti adetim dedim benden söylemesi 3 haftaya kadar gelirsin yine doğru demişsin diye dedi ama ben gidemeden benimki benden gitti
Canim bencede sakinkulanma adet sokurucu fln durduk yere disardan hormon vermeye ne gerek, oluruna birak Rabbim en iyisini bilir, bir suru insan var bak benim bir arkadasim hemsire ikinci adet gecikmesinde cikti hamis oldgu kiz ilkinde o kadar test fln yok hafif kaverengi lekelenmesi olmus 2 gun hamile degilsem o zaman bu ay adet goremedim o iki gun adetimdi herhalde demis ..
ben buldum bile
oskar heykeli alcam altınada yılın hödüğü yazdırcam
günaydın kızceler ewimde harika bir kahvaltı yapıyorum :) ayy ne güzel ya kendi irademde kalktım hemde hafta içi
Günaydın kızceler ewimde harika bir kahvaltı yapıyorum :) ayy ne güzel ya kendi irademde kalktım hemde hafta içi
Günaydın kızlar
Bugün rüyamda gördüğüm kız bebeğinin etkisindeyim hala. Minicik ayakları vardı opuyordum. Hiç farkında değildim 9 ay boyunca diyordum(
Inşallah canım yaa.. Ama çok garip hir duyguydu. Bir de hiç yoktan doğurup geliyordum hiç anlamamıştım hamileligimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?