HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hamilesiiiiiiiinnnnnn
bu ay senin dolu geçti kızım sen kesin bu ay tamamladın görevini. yapmadığın kalmadı daha ne olsun bide bana bak

yerim ben seni yaaa hihihi ne kadar tatlı dedin öyle sevesim geldi seni mıncıklaya mıncıklaya ahah

olduysa olmuştur zaten sende pimpiriklisin yani belki adamın canı sıkkın işte bişey oldu bide öyle düşün:44:
ayrıca önümüzdeki ay daha sıcak olucaaaakkk kanlar deli deli akmaya başlayınca amaaaan sabahlar olmasınnnnnn der hergün hergün mikmikleşirsiniizzz

altta reklam çıkıyoya beee hiç görmedinmi
benim bi ablam bakıyodu o kartlara ve yorumlamasıda güzeldi

kafayı yedim iyice bu ay tık yok neye saracağımı bilemiyom

aa görmedim valla uğraşma böyle şeylerle kahve iç ona bak sen.
ayyy istanbula gelsen seni bi falcıya götürüm şoklar şokuu arkadaşım hiç bişey demeden anlatmadan dediki ailende bi problem varmı hani küçükken başkasında kaldınmı vs bişeyler dedi arkadaşım ben evlatlığım diyince kadının tepki : ''oohh bilmiyosun pot kırcam diye çok korktum ''olduu:26:

yi beni recep öp beni recep
pimpirikli değilim mükemmeliyetçiyim ama napim yaa hiç hayallerimdeki gibi değil ben hergün çalışıp yada en azından 2 günde bir çalışıp silkeletmek dahil tüm cimnastik hareketlerini yapıp sonrasında derin bir oh çekerek batımın gelmemesini düşünmek istiyodum ama bak benim adam ilk günden pes etti gaffur picaması alcam çeksin göğüs altına kadar öyle uyusun nede olsa ölümüne kankayık

bende bekarken gitmiştim kahve falına baktırmaya çocuk bana ne zaman nerde kimle evleneceğimi nasıl tanışacağımızı ve balayına nereye gideceğimizi bile bilmişti hatta balayından sonrada şu ülkeye gideceksiniz dedi o bile tuttu. ocakta ona gittim yine çocuk taşınmış burdan bende kuzenimle başka bi kadına gittim kadın bana ısrarla hamilesin dedi ben manyakmısın yeni bitti adetim dedim benden söylemesi 3 haftaya kadar gelirsin yine doğru demişsin diye dedi ama ben gidemeden benimki benden gitti

ayyy yiyim mükemmeliyetçiliğini hayallerimizdeki gibi olsaydı herşey dünya pesbembe olurdu bebeğim zatendur bi aaa olmuştur belki sen çabuk kalıyosn hamiş maşşalllaaaahhhhh olmazsa önmüzdeki ay kesin olur zaten dua et bana ben bu ay kalmş oliyim sonra preseed sende zaten hahaha

aa oha bidaha gitsene hatta benim yerimede iç baksın bi hamilemiymişim

sabırlı ol birazcıkkkkkkkkkkkkkk

canım ama benim eczane testindede,kan tahlilindede negatif çıktı bu da benim cnaımı sıkıyor

Canım dün eczacımla konuştum folik asiti allahtan eczacım çok iyi bi bayan çok güzel açıkladı şimdi şöyleki bildiğimiz gibi folik asit gebeliği kolaylaştırıcı bişey değil o yüzden içsede olur içmesede çok bişey kaybetmiş olmaz gebelik oluşuncada kullanabilir dedi folbiol ve folicplus arasındaki farka gelince folik asit oranı farklıymış sanırım dedim oda bilmiyodu içeriğine baktı ilaca bilgisayarından baktı ve folbiolde saadece 5mg folik asit varmış folic plus'ta 175mg folik asit, kalsiyum ve d vitamini varmış folic plus geçen yaz aylarında piasadan kaldırılmış ve fiyatı ozaman 8-8.5 tl imiş sonra bikaç ay önce tekrar piyasaya sürülmüş ve yok satıyomuş 17.60tl fiyatı bilgilerine:)))

Günaydın kızceler ewimde harika bir kahvaltı yapıyorum :) ayy ne güzel ya kendi irademde kalktım hemde hafta içi

Günaydın kızlar
Bugün rüyamda gördüğüm kız bebeğinin etkisindeyim hala. Minicik ayakları vardı opuyordum. Hiç farkında değildim 9 ay boyunca diyordum(

Merhaba kizlar.Yardiminiza ihtiyacim var.2yildir evliyiz hic hamile kalmadim gecen ay eshimde 3.dereceli varikosel tespit edildi.ve bi de 3 kez ashilama yaptirtik hic biri tutmadi.umudumu kaybetmekden korkuyorum..Shimdi bu durumda tup bebek yaptirirsan iyi netice elde ede bilirmiyiz?yoksa varikoselin ameliyyati shartmi?ne onerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…