HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Günaydın kızlaarrr.. nasılsınız??

Su_şişesi gördüğün rüya ne güzel YaRabbim yaşamayı nasip etsin inşallah..
Özser bende geliyim mi kahvaltıya karnım çok açç

LEMAANN canım anlattığın konuyla ilgili pek bilgim yok benim. bilgisi olan arkadaşlarım yazacaktır. ama o hastalık başlığındaki konuya yazarsan daha net bilgiler cevaplar alabilirsin. Rabbim tez vakitte meleğini göndersin sana ve tüm isteyenlere inşallah

gunydin canlariiiiiim dun gece cok guzel bir ruya gordumm ali adinda bicir bicir bir oglum vardi:) hala adet olmadim ama persembe yaptirdigim kan tahlili negatif oyuzden umudum yok,

bu arada folikasit soran sezggi miydi, bebek dusunenler sart degil ama kullanilirsa iyi olur diyorlar,ben folbiol kullaniyordum,son gittigim kadindogumcu folidoce bir hap verdi,folikasit orani digerine gore yuksek ve b12 var icinde eczanede10 lira

Kızlar napıosunuz hepiniz rüyanızda bebek görüyosunuz bu ay patlamamı olcak acaba inş hepinizin güzel bebiş rüyaları gerçek çıkar

rüyanda,hani hiç farketmeden nasıl olmuş diye düşünmüşsün ya,belkide hazırlıksız plansız olacaktır,yani umutetmediğin bir anda belkide içinde olacak bebeğinrüyan belkide bunun işareti

Bişşicik sorcam hatta iki şiçik sorcam kızlar ilki adetim dün bitti ama şimdi lavaboya gittim akıntıyla birlikte çook hafif pembemsi bişeycik vardı kuran okuyabilir miyim okuyamaz mıyım bilemedim ikinciyide sizler buna cevap yazarken yazıyorum hemen

Ikinciside doktor bana çarşamba günü yumurtalarının istediğim büyüklüğe gelip gelmediğini kontrol etcez dedi ya bende ağrı sızı bişey yok geçen ay ovude çift çizgi görmeden bir gün önce acaip kasıklarım ağrımıştı şimdi ağrı sızı yok ama akıntı var çok afedersiniz ama akıntıyı anlatmam lazım kusuruma bakmayın kızlar pıhtı gibi sümüğümsü bişey ve beyazda değil tam şeffafta değil bu yumurtlama belirtisi olabilirmiki YOKSA BENİM HERZAMANKİ GEREKSİZ AKINTILARIMMI

Son düzenleme:
günaayydıınn hanımlar.. nasılsınız?
ne var ne yok?
bu arada ben dün regl oldum çook şükür yeni adet tarihim int e göre 4 mayıs.....nesriinn duyy sesimii
ayy hiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmemişti..
kızlar bişey sormak istiyırum acaba bu yumurta gelişimi için dr a gidiliyor ya onun için alttan mı bakıyorlar? ultrasonla mı? bi de ne zaman gidiliyor adetten kaç gün sonra
bilenler veya gidenler varsa bana yardımcı olurmusunuz

canım ben gittim ama yumurta gelişimi içinmi deniliyo onu bilmiyorum bana doktorlar hep 2.yada 3. gün kontrole gel dedikleri için gittim ilaçların etkisiyle kist felan varmı yokmu yumurtalıklar ne drumda diye gittim aynı şeyse eğer adetin 2. yada 3. günü gidiliyor ve alttan muayene oluyor malesef birde kan tahlili yapılıyor

ayy ne güzell ama bende istiyorum afiyet bal şeker olsun cicim ellerine sağlık

Sagol canım gel sanada hazırlarım :)

Afiyet olsun şekerim,günaydın size

Sagol teyzesi

Gel anam gel :) sanada hemencecik hazırlarım :)

folic plus fiyatı düşüktür ama o günde 3 tane içilir folacin fiyatı 19.50 o günde bir tane içilir. folbiol 1-2 lira arası bişeydir ama içindeki etken maddeler diğerlerine göre daha düşüktür ve genelde güvercinlere kullanır güvercin severler yani insan için çok az kalır. folic asit evet gebeliği kolaylaştırmaz içindeki vitaminler sayesinde gebelik anında oluşabilecek vitamin eksikliklerini gidermeye yardımcı olur zaten gebelik başladığı zaman elevit pronotal gibi ilaçlar verilir. sen nerden biliyosun derseniz 8 yıl eczane teknisyenliği yaptım yılbaşından beri evdeyim kızlar.

kıs beni nasıl tahmin ediyosun hamile olarakmı aaayyyyy yerim ben senin tahminlerini çok sevindirdin sabah sabah beeee

yumurtlama anındaki akıntı diğer normal günlerdeki akıntıdan farklı oluyo canım büyük ihtimal yumurtluyosundur. test yokmu sende

hımmm..anladım canım..çok sağ ol..bende eylülde gitmiştim aslında ama benim başka bi sıkıntım vardı adet olduğum dönemdi 3. gün alttan bakıp örnekte almışlardı..ama yumurtam ile ilgili bişey dememişlerdi ondan sormuştum.. yani herhalukarda regl in 2-3 günü gitmeli dmek:44:

günaydın kızlaaaaarrrr
nasılsınız bakalım
ben konuya kamikaze gibi daldım ama kusura bakmayın artık

ei madem gözün aydın canısı.. :) adetin 3. günü gidiliyomuş doktora.. maalesef alttan bakılıyo. hiç daha reglm devam ediyo ama deme onlar zaten biz önlemimizi alıyoruz diyoo ben bu ay gidemedim ama sen git

Gel anam gel :) sanada hemencecik hazırlarım :)
ayy canıım benim vefalı arkadaşım :) ama öle olur mu hiç sen annesin anneler yorulur mu :) ben karnımı doyurup gelirim gelirsem yada hazır alır gelirim yormam bebişinle senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…