- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.901
Inşallah canım yaa.. Ama çok garip hir duyguydu. Bir de hiç yoktan doğurup geliyordum hiç anlamamıştım hamileligimi..
ınşallah canım yaa.. Ama çok garip hir duyguydu. Bir de hiç yoktan doğurup geliyordum hiç anlamamıştım hamileligimi..
Kızlar napıosunuz hepiniz rüyanızda bebek görüyosunuz bu ay patlamamı olcak acaba inş hepinizin güzel bebiş rüyaları gerçek çıkar
şu mart durgunluğundan sonra en az 10 hamilelik haberi bekliyorum şahsen
Keskee kızlar umudum kalmadı artık ilaç milac almıyorum belki kimbilir beklemediğim anda çıkıp gelecek bebeğim..
bende bende o 10 kişiden biride ben oluyum yüüütfeennnn
günaayydıınn hanımlar.. nasılsınız?
ne var ne yok?
bu arada ben dün regl oldum çook şüküryeni adet tarihim int e göre 4 mayıs.....nesriinn duyy sesimii
ayy hiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmemişti..
kızlar bişey sormak istiyırum acaba bu yumurta gelişimi için dr a gidiliyor ya onun için alttan mı bakıyorlar? ultrasonla mı? bi de ne zaman gidiliyor adetten kaç gün sonra
bilenler veya gidenler varsa bana yardımcı olurmusunuz
ayy ne güzell ama bende istiyorumafiyet bal şeker olsun cicim ellerine sağlık
Afiyet olsun şekerim,günaydın size
Günaydın kızlaarrr.. nasılsınız??
Su_şişesi gördüğün rüya ne güzel YaRabbim yaşamayı nasip etsin inşallah..
Özser bende geliyim mi kahvaltıya karnım çok açç
LEMAANN canım anlattığın konuyla ilgili pek bilgim yok benim. bilgisi olan arkadaşlarım yazacaktır. ama o hastalık başlığındaki konuya yazarsan daha net bilgiler cevaplar alabilirsin. Rabbim tez vakitte meleğini göndersin sana ve tüm isteyenlere inşallah
Canım dün eczacımla konuştum folik asiti allahtan eczacım çok iyi bi bayan çok güzel açıkladı şimdi şöyleki bildiğimiz gibi folik asit gebeliği kolaylaştırıcı bişey değil o yüzden içsede olur içmesede çok bişey kaybetmiş olmaz gebelik oluşuncada kullanabilir dedi folbiol ve folicplus arasındaki farka gelince folik asit oranı farklıymış sanırım dedim oda bilmiyodu içeriğine baktı ilaca bilgisayarından baktı ve folbiolde saadece 5mg folik asit varmış folic plus'ta 175mg folik asit, kalsiyum ve d vitamini varmış folic plus geçen yaz aylarında piasadan kaldırılmış ve fiyatı ozaman 8-8.5 tl imiş sonra bikaç ay önce tekrar piyasaya sürülmüş ve yok satıyomuş 17.60tl fiyatı bilgilerine:)))
inşallah canım,bende bu ay oldu gibi hissediyorum,daha 10 gün var ,çalışmalar bitti ..birde o tahminlerimden biri Cimcimesultan,inşallah hep beraber burdan vereceğiz müjdeleri hepimiz listemizde bekleyen kalmayacak inşallah
Ikinciside doktor bana çarşamba günü yumurtalarının istediğim büyüklüğe gelip gelmediğini kontrol etcez dedi ya bende ağrı sızı bişey yok geçen ay ovude çift çizgi görmeden bir gün önce acaip kasıklarım ağrımıştı şimdi ağrı sızı yok ama akıntı var çok afedersiniz ama akıntıyı anlatmam lazım kusuruma bakmayın kızlar pıhtı gibi sümüğümsü bişey ve beyazda değil tam şeffafta değil bu yumurtlama belirtisi olabilirmiki YOKSA BENİM HERZAMANKİ GEREKSİZ AKINTILARIMMI
canım ben gittim ama yumurta gelişimi içinmi deniliyo onu bilmiyorum bana doktorlar hep 2.yada 3. gün kontrole gel dedikleri için gittim ilaçların etkisiyle kist felan varmı yokmu yumurtalıklar ne drumda diye gittim aynı şeyse eğer adetin 2. yada 3. günü gidiliyor ve alttan muayene oluyor malesef birde kan tahlili yapılıyor
günaayydıınn hanımlar.. nasılsınız?
ne var ne yok?
bu arada ben dün regl oldum çook şüküryeni adet tarihim int e göre 4 mayıs.....nesriinn duyy sesimii
ayy hiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmemişti..
kızlar bişey sormak istiyırum acaba bu yumurta gelişimi için dr a gidiliyor ya onun için alttan mı bakıyorlar? ultrasonla mı? bi de ne zaman gidiliyor adetten kaç gün sonra
bilenler veya gidenler varsa bana yardımcı olurmusunuz
ayy canıım benim vefalı arkadaşım :) ama öle olur mu hiç sen annesin anneler yorulur mu :) ben karnımı doyurup gelirim gelirsem yada hazır alır gelirim yormam bebişinle seniiGel anam gel :) sanada hemencecik hazırlarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?