- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.921
günaydın kızlaaaaarrrr
nasılsınız bakalım
ben konuya kamikaze gibi daldım ama kusura bakmayın artık
günaydıın canım hoşgeldiinn...nasılsın??
günaydın kızlaaaaarrrr
nasılsınız bakalım
ben konuya kamikaze gibi daldım ama kusura bakmayın artık
ei madem gözün aydın canısı.. :) adetin 3. günü gidiliyomuş doktora.. maalesef alttan bakılıyo. hiç daha reglm devam ediyo ama deme onlar zaten biz önlemimizi alıyoruz diyooben bu ay gidemedim ama sen git
ayy canıım benim vefalı arkadaşım :) ama öle olur mu hiç sen annesin anneler yorulur mu :) ben karnımı doyurup gelirim gelirsem yada hazır alır gelirim yormam bebişinle senii
günaydın cankuş nasılsınn ? :) konuya öle dalmayıncada hiç girilmiyo en iyisi öle orta yerden dalmak
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın
kolay gelsin inş heemncecik bitirirsin
artık böyle olur havalar git gide düzelmeye başladı:) sen naptın fasulyeyi gördünmü geçmişi okumadımda ben.
Ya sormayın kızlar adetliyken günde 2 defa ne zaman bitecek diye soran adamda tık yok şimdi. Ne bahaneler buluyorum ne mazeretler uyduruyorum ama yok 2 defacık oldu şimdiye kadar. Bu ay ne kadar ümitli ve hevesliydim halbukiadam dönüp kıçını uyuyo yumurtlama günlerim geçiyo ama hiçbişey olduğu yok nazaramı geldik ne oldu anlamadım
benim bu ay hamile kalma ihtimalim türkiyenin avrupa birliğine tam üye olma ihtimalinden daha az
oooyyy benimde 20 gün sonra yıldönümüm şimdiye kadar doğum günleride dahil olmak üzere hiçbir özel günü kutlamadık bende öyle bir kutlama yapmak istiyorumki tek söz söyleyemesin :/
ei madem gözün aydın canısı.. :) adetin 3. günü gidiliyomuş doktora.. maalesef alttan bakılıyo. hiç daha reglm devam ediyo ama deme onlar zaten biz önlemimizi alıyoruz diyooben bu ay gidemedim ama sen git
ayy canıım benim vefalı arkadaşım :) ama öle olur mu hiç sen annesin anneler yorulur mu :) ben karnımı doyurup gelirim gelirsem yada hazır alır gelirim yormam bebişinle senii
iyiyim canım regl oldum rahatladım çok şükür
sen napıyorsun mik mikler ne alemde ??
evet cimcime,bu sabah hem kendimden hem senden güzel haberler gelecek gibi hissediyorum
tabi isteyen herkesin olur inşallah en az 10 haber alacağız.Allahım isteyenlerinkucaklarını bebekle doldursun..Ben inanıyorum ki bizim gibi isteyen herkesin bebekleri çok şanslı olacak,kıymetleri bilinecek çünkü
kızz senindemii kötü geçti beraberdi yumrtlama günümz htrladınmı bnmde foss çıktııı kocaaa ayyy sinir oldum deli bunlar deliiiiii yumrtlama günümde sadece 1 gün çlıştık oda son günü hiç tutcnı sanmıyorum off fff
kızlar bnmde 24 nisann npıyoruz bakalımm
slm kızlar nasılsınız? kırmızılar bitti. çalışmalar başladı
hadi bakalım bu ay güzel haberlerle hep birlikte inşallah
Merhaba kizlar.Yardiminiza ihtiyacim var.2yildir evliyiz hic hamile kalmadim gecen ay eshimde 3.dereceli varikosel tespit edildi.ve bi de 3 kez ashilama yaptirtik hic biri tutmadi.umudumu kaybetmekden korkuyorum..Shimdi bu durumda tup bebek yaptirirsan iyi netice elde ede bilirmiyiz?yoksa varikoselin ameliyyati shartmi?ne onerirsiniz?
oh oh maşallah sana
sorma tepemin tasını attırdı akşam habire uyuzluk yapıyodu bi bağırdım arkadaşlarının yanında. yeter be reglmisin yoksa menapozamı giriyosun ne senin derdin kaç gündür ruh halin canıma yetti ben çocuk dedikçe kendini kasıyosun sanki sen kürtaj oldun neyin korkusu bu yaa çocuk sana babamı dicek dedemi dicek dedim şaşırdı herkes gülmeye başladı
akşam kuzu gibi geldi
ayyy inşallah canım benim yaaa ben hep martta çok çalışcam nisanda müjdeyle gelcem diyodum ama nasip bakalım ne olcak bata kaldı 28 gün
Ayy inanmıyorum yaa senindemi kötüydü :26: Ben yumurtlama günümde 2 defa denk getirip çalıştım ama silkeletmek falan yok tabi sadece bacak dikip 10 dk yatmak var akşam yine oldu bu sefer bacaklarımdan kan çekilene kadar diktim sonra öyle uyudum sabah uyanınca wc ye gittim akıntı gibi bişey aktı spoşların işe yaramayanlarıdır inşallah
Benim aklıma hiçbişey gelmiyo sadece güzel bi sofra hazırlarım diye düşünüyorum hediye ne alsam diye düşünüyorum bilemiyorum zaten bizim evlilik yıldönümümüzde onun çok yakın arkadasının düğünü var o gün pek bi özenli olmayacak yani
hadi bakalım inşallah çalışmalar istediğin gibi geçer ben ve benim gibi bikaç arkadaş çalışmalarını aksattı koca faktörleri yüzünden inşallah sen tam çalışırsın
ayy canım bilemedim yaa..bu ay gitmek istemiyorum aslında..eylülde gitmiştim adetin 3. günüydü testler honlar bakıldı bi sıkıntı yok demişlerdi..tabi çok zamn geçti..bilemedim ya((
mesela bu ay dr gitsem yumurta takibi için..hani oluşmuşmu çatlayacak mı diye söylüyorlarmış ya onun için ne zaman gidilmedi ona da alttan bakıyorlar acaba?
sen napıyorsun
ayy canım bilemedim yaa..bu ay gitmek istemiyorum aslında..eylülde gitmiştim adetin 3. günüydü testler honlar bakıldı bi sıkıntı yok demişlerdi..tabi çok zamn geçti..bilemedim ya((
mesela bu ay dr gitsem yumurta takibi için..hani oluşmuşmu çatlayacak mı diye söylüyorlarmış ya onun için ne zaman gidilmedi ona da alttan bakıyorlar acaba?
sen napıyorsun
iyiyim çok şükür şekerim sen nasılsın. doğru diyosun biyerden başlamak lazım ya ortasından ya kıyısından
saol cnım anca btti geldimm burdayımmmm:)
kızz senindemii kötü geçti beraberdi yumrtlama günümz htrladınmı bnmde foss çıktııı kocaaa ayyy sinir oldum deli bunlar deliiiiii yumrtlama günümde sadece 1 gün çlıştık oda son günü hiç tutcnı sanmıyorum off fff
kızlar bnmde 24 nisann npıyoruz bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?