HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayy canım bilemedim yaa..bu ay gitmek istemiyorum aslında..eylülde gitmiştim adetin 3. günüydü testler honlar bakıldı bi sıkıntı yok demişlerdi..tabi çok zamn geçti..bilemedim ya((
mesela bu ay dr gitsem yumurta takibi için..hani oluşmuşmu çatlayacak mı diye söylüyorlarmış ya onun için ne zaman gidilmedi ona da alttan bakıyorlar acaba?
sen napıyorsun

kıs beni nasıl tahmin ediyosun hamile olarakmı aaayyyyy yerim ben senin tahminlerini çok sevindirdin sabah sabah beeee

evet cimcime,bu sabah hem kendimden hem senden güzel haberler gelecek gibi hissediyorum
tabi isteyen herkesin olur inşallah en az 10 haber alacağız.Allahım isteyenlerin kucaklarını bebekle doldursun..Ben inanıyorum ki bizim gibi isteyen herkesin bebekleri çok şanslı olacak,kıymetleri bilinecek çünkü

kolay gelsin inş heemncecik bitirirsin

saol cnım anca btti geldimm burdayımmmm:)

kızz senindemii kötü geçti beraberdi yumrtlama günümz htrladınmı bnmde foss çıktııı kocaaa ayyy sinir oldum deli bunlar deliiiiii yumrtlama günümde sadece 1 gün çlıştık oda son günü hiç tutcnı sanmıyorum off fff

oooyyy benimde 20 gün sonra yıldönümüm şimdiye kadar doğum günleride dahil olmak üzere hiçbir özel günü kutlamadık bende öyle bir kutlama yapmak istiyorumki tek söz söyleyemesin :/

kızlar bnmde 24 nisann npıyoruz bakalımm

Olur mu şekerim biz zevkle hazırlarız ve bunlarla yorulmayız :) sen yeterli gel

iyiyim canım regl oldum rahatladım çok şükür
sen napıyorsun mik mikler ne alemde ??

oh oh maşallah sana
sorma tepemin tasını attırdı akşam habire uyuzluk yapıyodu bi bağırdım arkadaşlarının yanında. yeter be reglmisin yoksa menapozamı giriyosun ne senin derdin kaç gündür ruh halin canıma yetti ben çocuk dedikçe kendini kasıyosun sanki sen kürtaj oldun neyin korkusu bu yaa çocuk sana babamı dicek dedemi dicek dedim şaşırdı herkes gülmeye başladı
akşam kuzu gibi geldi

slm kızlar nasılsınız? kırmızılar bitti. çalışmalar başladı
hadi bakalım bu ay güzel haberlerle hep birlikte inşallah

ayyy inşallah canım benim yaaa ben hep martta çok çalışcam nisanda müjdeyle gelcem diyodum ama nasip bakalım ne olcak bata kaldı 28 gün

ayy inanmıyorum yaa senindemi kötüydü :26: ben yumurtlama günümde 2 defa denk getirip çalıştım ama silkeletmek falan yok tabi sadece bacak dikip 10 dk yatmak var akşam yine oldu bu sefer bacaklarımdan kan çekilene kadar diktim sonra öyle uyudum sabah uyanınca wc ye gittim akıntı gibi bişey aktı spoşların işe yaramayanlarıdır inşallah
benim aklıma hiçbişey gelmiyo sadece güzel bi sofra hazırlarım diye düşünüyorum hediye ne alsam diye düşünüyorum bilemiyorum zaten bizim evlilik yıldönümümüzde onun çok yakın arkadasının düğünü var o gün pek bi özenli olmayacak yani

slm kızlar nasılsınız? kırmızılar bitti. çalışmalar başladı
hadi bakalım bu ay güzel haberlerle hep birlikte inşallah

hadi bakalım inşallah çalışmalar istediğin gibi geçer ben ve benim gibi bikaç arkadaş çalışmalarını aksattı koca faktörleri yüzünden inşallah sen tam çalışırsın

merhaba öncelikle geçmiş olsun..eşin varikosel ameliyatı olabilir fakat düzelmesi 6 ay 1 seneyi bulabiliyor..zaman kaybetmek istemezseniz direk tüp bebek yapabilirsiniz. Zaten tüp bebekte sağlıklı olan spermleri alıyorlar..başarı elde etmen normal olma olasılığından daha yüksek yani..

ayy bütün bunların hepsini arkadaşlanın yanında mı söyledin...iyi olmuş canım arada böyle çıkışlar yapmamız şart yoksa pek anlamıyorlar yani bu kadar önemsediğimizin farkına varmıyorlar demekki..neyse dün tekrar start vermişsiniz iyi olmuş haydiii devamıda gelsin inş..gün aşırı mik mik lere devam..adama kahve yapmayı unutma spoşlar koşa koşa gelsinler..bende bal tarçın ç.otu yedim bi kaşık sabah

kötü ne kelime ööööö iğğrennççç pisstii ahahhahee ii ii o bile iii inşş öledir işe yaramayanlar gtsin işe yaraynlar hapis kalsın ordaaya bnde dışarda yemek istiyorum bakalımmm.hediyede değişik bişiler istiyorum ama ne

hadi bakalım inşallah çalışmalar istediğin gibi geçer ben ve benim gibi bikaç arkadaş çalışmalarını aksattı koca faktörleri yüzünden inşallah sen tam çalışırsın

inşallah canım.Allah ömür verseydi nisanda doğum yapacaktım.
inşallah nisanda hamile olduğumu öğrenirim.

canım imkanın varsa git doktora çünkü klomen felan vericekse adetin en geç 5. günü başlanması gerkiyo biliyosun ve hormon değerlerinde en doğru sonuç 2. yada 3. gün elde ediliyormuş eylülden beri epey bi vakit geçmiş sen bence git derim

iyim canım bende napiim aklandık paklandık akşam için hazırım sen genede 3. gün git doktora yumurta takibi için ne zaman gelmem gerek de o sana bildirir. benim hiç bilgim yokki o konularda. ben bi doktora gitmiştim. yumyum haftan istiyosan çalış demişti. o zaman alttan bakmıştı ama sanırım hep alttan bakılıyoo

iyiyim çok şükür şekerim sen nasılsın. doğru diyosun biyerden başlamak lazım ya ortasından ya kıyısından

nasıl oluyum canım iş güç uykumda var.. temizlendim bebek için hazırlıklara başlıycam kısmetse. benim kocada pek istekli ama inşallah sonradan o isteği kaçmazz

yaa benimde eşimin doğum günü 7gün sonra daha önce sordum kimse bişey demedi banada akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…