- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.941
yaa benimde eşimin doğum günü 7gün sonra daha önce sordum kimse bişey demedi banada akıl verin
ayy bütün bunların hepsini arkadaşlanın yanında mı söyledin...iyi olmuş canım arada böyle çıkışlar yapmamız şart yoksa pek anlamıyorlar yani bu kadar önemsediğimizin farkına varmıyorlar demekki..neyse dün tekrar start vermişsiniz iyi olmuş haydiii devamıda gelsin inş..gün aşırı mik mik lere devam..adama kahve yapmayı unutma spoşlar koşa koşa gelsinler..bende bal tarçın ç.otu yedim bi kaşık sabah
kötü ne kelime ööööö iğğrennççç pisstii ahahhahee ii ii o bile iii inşş öledir işe yaramayanlar gtsin işe yaraynlar hapis kalsın ordaa ya bnde dışarda yemek istiyorum bakalımmm.hediyede değişik bişiler istiyorum ama ne
inşallah canım.Allah ömür verseydi nisanda doğum yapacaktım.
inşallah nisanda hamile olduğumu öğrenirim.
nasıl oluyum canım iş güç uykumda var.. temizlendim bebek için hazırlıklara başlıycam kısmetse. benim kocada pek istekli ama inşallah sonradan o isteği kaçmazz
inşallah canım.Allah ömür verseydi nisanda doğum yapacaktım.
inşallah nisanda hamile olduğumu öğrenirim.
canım imkanın varsa git doktora çünkü klomen felan vericekse adetin en geç 5. günü başlanması gerkiyo biliyosun ve hormon değerlerinde en doğru sonuç 2. yada 3. gün elde ediliyormuş eylülden beri epey bi vakit geçmiş sen bence git derim
iyim canım bende napiim aklandık paklandık akşam için hazırımsen genede 3. gün git doktora yumurta takibi için ne zaman gelmem gerek de o sana bildirir. benim hiç bilgim yokki o konularda. ben bi doktora gitmiştim. yumyum haftan istiyosan çalış demişti. o zaman alttan bakmıştı ama sanırım hep alttan bakılıyoo
nasıl oluyum canım iş güç uykumda var.. temizlendim bebek için hazırlıklara başlıycam kısmetse. benim kocada pek istekli ama inşallah sonradan o isteği kaçmazz
yaa benimde eşimin doğum günü 7gün sonra daha önce sordum kimse bişey demedi banada akıl verin
onların yanında söyledim tabi silkelensin kendine gelsin canım ne o öyle adetliyken üstüme üstüme saldıran adam bitince kıçını dönüp uyuyo yalnızken söylesem umursamazdı biliyorum oh canım değsin ğişman değilim yine olsa yine bağırırım
nulursan benimle paylaş
inşallah canım rabbim hayırlısını versin
benimkide meşgulken pek istekliydi çevrim içi oldum bu sefer kendisi meşgule aldı
oh oh maşallah sana
sorma tepemin tasını attırdı akşam habire uyuzluk yapıyodu bi bağırdım arkadaşlarının yanında. yeter be reglmisin yoksa menapozamı giriyosun ne senin derdin kaç gündür ruh halin canıma yetti ben çocuk dedikçe kendini kasıyosun sanki sen kürtaj oldun neyin korkusu bu yaa çocuk sana babamı dicek dedemi dicek dedim şaşırdı herkes gülmeye başladı
akşam kuzu gibi geldi
onların yanında söyledim tabi silkelensin kendine gelsin canım ne o öyle adetliyken üstüme üstüme saldıran adam bitince kıçını dönüp uyuyo yalnızken söylesem umursamazdı biliyorum oh canım değsin ğişman değilim yine olsa yine bağırırım
nulursan benimle paylaş
inşallah canım rabbim hayırlısını versin
benimkide meşgulken pek istekliydi çevrim içi oldum bu sefer kendisi meşgule aldı
oldu cnımmmmmm sende pylaşşşş aammaaa
slm kızlar nasılsınız? kırmızılar bitti. çalışmalar başladı
hadi bakalım bu ay güzel haberlerle hep birlikte inşallah
ben biraz zor bulurum benim eşim futbol sevmez takım tutmaz saat takmaz parfümleri stokludur en az 5 şişe daha açılmamış parfümü var gömlek t-shirt falan almak istemiyorum daha özel olsun istiyorum ben ne alcam
kılzarr aklıma ne geldi aslında bn şöle 500lük yada 1000lik puzzle istiyorum nasıl ama bnm dana kocamlar rresmimiz olurmu kiiii nrde yptrsakkiii bilen warmı kiiiiiiiiiii
bunları dedin hemde arkadaşlarının önünde oda sonra gelip koynuna ldı öylemi anaam mşallah diyorum size ne ben öyle bişey diyebilirim nede o o laftan sonra bana yanaşır zindan günler başlar o andan itibaren bizim için:)) ama allah razı olsun oda öyle bişey söyleyecek duruma getirmez zaten
iyi yapmışsın canım..şimdi dank etmiştir eminim..hadi bol mik mik li haftalar bebikli göbüşler olsun inş..
kılzarr aklıma ne geldi aslında bn şöle 500lük yada 1000lik puzzle istiyorum nasıl ama bnm dana kocamlar rresmimiz olurmu kiiii nrde yptrsakkiii bilen warmı kiiiiiiiiiii
büyük konuşma şekerim bende öyle diyodum hatta hatırlarsan 4 gün öncesine kadar ne kadar istekli olduğundan bahsediyodum ama gün geldi devran döndü işte. evet arkadaşlarının yanında söyledim tersimin pis olduğunu biliyo o kadar üstüme gelmicekti o zaman. o bana onların yanında şaka adı altında damarıma basan lafı söylerse bende acımam yakarım canını. hep alttan aldım şimdiye kadar ama kendisi söylüyodu zaten sen laf söyleme söyleyince ağır söylüyosun diye bile bile lades dedi benim suçum yok.
inşallah canım bebekten geçtim hareketlerine çeki düzen vermesi için ağır konuştum ve etkili olduda :):)
yanlış anlama ama ben puzzle yaptırıp kocaya vermeyi ona hediye olarak düşünmüyorum. kadınlar için çok hoş bi sürpriz ama erkeğe verilebilecek bi hediye değil bana kalırsa. ama tabi senin tercihin canım
yaa olmazmııı dersinnn ne biliym ondan çok snra bnm hoşuma gttiği için yptrmak istemiştim aslın da
ben biraz zor bulurum benim eşim futbol sevmez takım tutmaz saat takmaz parfümleri stokludur en az 5 şişe daha açılmamış parfümü var gömlek t-shirt falan almak istemiyorum daha özel olsun istiyorum ben ne alcam
ayy canım bana eşim yaptırmıştı sevgiliyken 14 şubatta..o kadar büyük değil ama bizimkisi..çok cici oluyor int üzerinden siperiş vermişti o zamanlar ama şimdilerde fotoğrafçılarda yapıyor bildiğim kadarıyla..
evet benimde çok hoşuma gidiyor hatta bende çok düşünmüştüm ama ben normal zamanda yaptırıp duvara asmak istiyorum evlilik yıldönümü hediyesi olarak kadınlara uygun ama erkeğe olmaz d,ye düşünüyorum ev kadınlara ait yani düşünsene arkadasların soruyo ne aldı yıldönümünüzde diye sende ikimizin fotoğrafını puzzle yaptırmış diyosun seviniyolar vaaay falan diyolar bide kocanı düün aynı muhabbet onda dönse hiç çekici gelmezki:26:
al benden de okadar kıyafet almak istemiyorum takım tutmaz saat sevmez parfüm bisürü üstelik parfümde sevmez daha değişik enteresan bişey istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?