HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

onların yanında söyledim tabi silkelensin kendine gelsin canım ne o öyle adetliyken üstüme üstüme saldıran adam bitince kıçını dönüp uyuyo yalnızken söylesem umursamazdı biliyorum oh canım değsin ğişman değilim yine olsa yine bağırırım

nulursan benimle paylaş

inşallah canım.Allah ömür verseydi nisanda doğum yapacaktım.
inşallah nisanda hamile olduğumu öğrenirim.

inşallah canım rabbim hayırlısını versin

nasıl oluyum canım iş güç uykumda var.. temizlendim bebek için hazırlıklara başlıycam kısmetse. benim kocada pek istekli ama inşallah sonradan o isteği kaçmazz

benimkide meşgulken pek istekliydi çevrim içi oldum bu sefer kendisi meşgule aldı

inşallah canım.Allah ömür verseydi nisanda doğum yapacaktım.
inşallah nisanda hamile olduğumu öğrenirim.

amin canım..Allah gönlüne göre versin inş..bebikin gelir inş bu ay

evet canım epey vakit geçti..gidicem ama bu ay gitmek istemiyorum psikolojik olarak pek hazır hissetmiyorum eşimde hastaydıyta geçen ay çok dr agittik..bu ayda çalışayım deniyeyim tutmazsa önümüzdeki ay giderim artık

yaa benimde eşimin doğum günü 7gün sonra daha önce sordum kimse bişey demedi banada akıl verin

oohh miisss..hadi bakalım gazan mübarek olsun..hayırlı mik mikler olsun..
kızlar ben bişiy diycem size ben evlendiğim ilk zamnlar bilmiyordum ara arada unutuyorum doğrusu belki biliyorsunuzdur.. mik mik ten önce besmele çekmek gerekiyormuş..o zamn şeytan aradan çekiliyormuş

oldu cnımmmmmm sende pylaşşşş aammaaa

bunları dedin hemde arkadaşlarının önünde oda sonra gelip koynuna ldı öylemi anaam mşallah diyorum size ne ben öyle bişey diyebilirim nede o o laftan sonra bana yanaşır zindan günler başlar o andan itibaren bizim için:)) ama allah razı olsun oda öyle bişey söyleyecek duruma getirmez zaten

iyi yapmışsın canım..şimdi dank etmiştir eminim..hadi bol mik mik li haftalar bebikli göbüşler olsun inş..

kılzarr aklıma ne geldi aslında bn şöle 500lük yada 1000lik puzzle istiyorum nasıl ama bnm dana kocamlar rresmimiz olurmu kiiii nrde yptrsakkiii bilen warmı kiiiiiiiiiii

oldu cnımmmmmm sende pylaşşşş aammaaa

ben biraz zor bulurum benim eşim futbol sevmez takım tutmaz saat takmaz parfümleri stokludur en az 5 şişe daha açılmamış parfümü var gömlek t-shirt falan almak istemiyorum daha özel olsun istiyorum ben ne alcam

slm kızlar nasılsınız? kırmızılar bitti. çalışmalar başladı
hadi bakalım bu ay güzel haberlerle hep birlikte inşallah

bende dğn bittiğini düşünmüştüm ama malesef bitmedi ama akşama temizlenmiş olurum ama malesef mik mik yok doktor yasakladı inş yarın benimkide ayy ilk def mik miki bu kadar iple çekiyorum yani:))

ben biraz zor bulurum benim eşim futbol sevmez takım tutmaz saat takmaz parfümleri stokludur en az 5 şişe daha açılmamış parfümü var gömlek t-shirt falan almak istemiyorum daha özel olsun istiyorum ben ne alcam

ayynııı bnmm kocada öle hahaha bnmmkide futbolla alakası yokkk satı war flzasını istemezz frfüm bana göre değil:):)aynen kıyaft bnde istemiyorum puzzle yptıralımmı kızzzzzzzzzzzzz

büyük konuşma şekerim bende öyle diyodum hatta hatırlarsan 4 gün öncesine kadar ne kadar istekli olduğundan bahsediyodum ama gün geldi devran döndü işte. evet arkadaşlarının yanında söyledim tersimin pis olduğunu biliyo o kadar üstüme gelmicekti o zaman. o bana onların yanında şaka adı altında damarıma basan lafı söylerse bende acımam yakarım canını. hep alttan aldım şimdiye kadar ama kendisi söylüyodu zaten sen laf söyleme söyleyince ağır söylüyosun diye bile bile lades dedi benim suçum yok.

iyi yapmışsın canım..şimdi dank etmiştir eminim..hadi bol mik mik li haftalar bebikli göbüşler olsun inş..

inşallah canım bebekten geçtim hareketlerine çeki düzen vermesi için ağır konuştum ve etkili olduda :):)

kılzarr aklıma ne geldi aslında bn şöle 500lük yada 1000lik puzzle istiyorum nasıl ama bnm dana kocamlar rresmimiz olurmu kiiii nrde yptrsakkiii bilen warmı kiiiiiiiiiii

yanlış anlama ama ben puzzle yaptırıp kocaya vermeyi ona hediye olarak düşünmüyorum. kadınlar için çok hoş bi sürpriz ama erkeğe verilebilecek bi hediye değil bana kalırsa. ama tabi senin tercihin canım

yaa olmazmııı dersinnn ne biliym ondan çok snra bnm hoşuma gttiği için yptrmak istemiştim aslın da

ayy canım bana eşim yaptırmıştı sevgiliyken 14 şubatta..o kadar büyük değil ama bizimkisi..çok cici oluyor int üzerinden siperiş vermişti o zamanlar ama şimdilerde fotoğrafçılarda yapıyor bildiğim kadarıyla..

yaa olmazmııı dersinnn ne biliym ondan çok snra bnm hoşuma gttiği için yptrmak istemiştim aslın da

evet benimde çok hoşuma gidiyor hatta bende çok düşünmüştüm ama ben normal zamanda yaptırıp duvara asmak istiyorum evlilik yıldönümü hediyesi olarak kadınlara uygun ama erkeğe olmaz d,ye düşünüyorum ev kadınlara ait yani düşünsene arkadasların soruyo ne aldı yıldönümünüzde diye sende ikimizin fotoğrafını puzzle yaptırmış diyosun seviniyolar vaaay falan diyolar bide kocanı düün aynı muhabbet onda dönse hiç çekici gelmezki:26:

canlarımm size bir soru sorsam,engin tecrübelerinizle beni bilgilendirebilir misiniz? Ben adetimden3-4 gün öncesinde doktora gittiğimde alttan muayane etti ve yumurtalıklarımda sorun olmadıgını, çatlamış yumurta kalıntıları oldugunu ve rahmimde yara falan olmadıgını herşeyın yolunda oldugunu söyledi.Benim 24ünde yada en geç 26sında adet olmam gerekiyordu hala ses yok.Perşembe yaptırdıgım kan tahlilinde negatif cıktı.Şimdi sorumu soruyorum. Adette yumurtalar atılıyor ya ben hala adet olmadım bu durumda acaba hala işe yarayacak ufacıkta olsa yumurta var mıdır acaba,Çalışma yapsam işe yarar mı ki.Sizlerin bilgilerini ve düşüncelerini almak istiyorum

al benden de okadar kıyafet almak istemiyorum takım tutmaz saat sevmez parfüm bisürü üstelik parfümde sevmez daha değişik enteresan bişey istiyorum

bi bakıyım canım saolll.ama cimcime nin dedği gibi o bana yptrsa daha ii olcaks anrsam

ewt hklısın cnımm ama kocamın bana yptığı süprizne biliyrmusun görmcem dedi bnm beğendğim bir bilezk wardı ahahah 40 grm onu alıyrmuş hahaha

al benden de okadar kıyafet almak istemiyorum takım tutmaz saat sevmez parfüm bisürü üstelik parfümde sevmez daha değişik enteresan bişey istiyorum

ben yılbaşında gümüş zıppo çakmak ve kanyak matarası almıştım ama çakmağı kıymetinden matarayıda dışarıda alkol almadığı için kullanmıyo cüzdan da kullanmıyo ne alsam bilemiyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…