- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.961
büyük konuşma şekerim bende öyle diyodum hatta hatırlarsan 4 gün öncesine kadar ne kadar istekli olduğundan bahsediyodum ama gün geldi devran döndü işte. evet arkadaşlarının yanında söyledim tersimin pis olduğunu biliyo o kadar üstüme gelmicekti o zaman. o bana onların yanında şaka adı altında damarıma basan lafı söylerse bende acımam yakarım canını. hep alttan aldım şimdiye kadar ama kendisi söylüyodu zaten sen laf söyleme söyleyince ağır söylüyosun diye bile bile lades dedi benim suçum yok.
inşallah canım bebekten geçtim hareketlerine çeki düzen vermesi için ağır konuştum ve etkili olduda :):)
yanlış anlama ama ben puzzle yaptırıp kocaya vermeyi ona hediye olarak düşünmüyorum. kadınlar için çok hoş bi sürpriz ama erkeğe verilebilecek bi hediye değil bana kalırsa. ama tabi senin tercihin canım
aha buldum ben
benim herif nutella hastası ona 2 kavanoz nutella alcam kurdelayla bağlıcam bide
bende dğn bittiğini düşünmüştüm ama malesef bitmedi ama akşama temizlenmiş olurum ama malesef mik mik yok doktor yasakladı inş yarın benimkide ayy ilk def mik miki bu kadar iple çekiyorum yani:))
aha buldum ben
benim herif nutella hastası ona 2 kavanoz nutella alcam kurdelayla bağlıcam bide
kızlar benım dun yumurtlama testı koyuydu yalnız esım aksam gec geldıgı ıcın olmadı mık mık sızce hala umudum var mı? :s lütfen yorumlayın Eki Görüntüle 674268
ben yılbaşında gümüş zıppo çakmak ve kanyak matarası almıştım ama çakmağı kıymetinden matarayıda dışarıda alkol almadığı için kullanmıyo cüzdan da kullanmıyo ne alsam bilemiyorum yaaa
ay ne kadar aynıı ben evlenmeden önce zippo almak istemiştim alma sakın ben kaybederim onu kesin yada alır arkadaşlarım değerli o dedi alkol zaten kullanmıyoruz cüzdan felan tarzı bişeyde ne biliyim bana lise çocuğu yada flört döneminde gibi geliyo biz belki fazlaca flört ettiğimiz için olabilir ama ben böyle düşünüyorum geçen doğum gününde minik laptop istiyodu onu almaya götürdüm eşimi beğendiğini al ben özelliklerini anlamıyorum dedim ipad almış çıkıoken buldum kendimizi aslında kılıçtı bıçaktı o tarz şeyleri çok seviyo ama o konudada acaip seçici ve ebğendikleri 700-800 hatta yükselip gidiyo öyle bişeyede okadar para bana mantıksız gelio napcam bilmem
eveeeet mantıklııııııahaha güzlmişşş bnmkide pastırma sewiyo oz amn bnde bir kngal alıp boynuna assam olurmu acaba
ikiz olabilirlermi :26: benimki sarışınvalla senle kocalarımızın huyu suyu aynı nerdeyse
ay ne kadar aynıı ben evlenmeden önce zippo almak istemiştim alma sakın ben kaybederim onu kesin yada alır arkadaşlarım değerli o dedi alkol zaten kullanmıyoruz cüzdan felan tarzı bişeyde ne biliyim bana lise çocuğu yada flört döneminde gibi geliyo biz belki fazlaca flört ettiğimiz için olabilir ama ben böyle düşünüyorum geçen doğum gününde minik laptop istiyodu onu almaya götürdüm eşimi beğendiğini al ben özelliklerini anlamıyorum dedim ipad almış çıkıoken buldum kendimizi aslında kılıçtı bıçaktı o tarz şeyleri çok seviyo ama o konudada acaip seçici ve ebğendikleri 700-800 hatta yükselip gidiyo öyle bişeyede okadar para bana mantıksız gelio napcam bilmem
kılzarr aklıma ne geldi aslında bn şöle 500lük yada 1000lik puzzle istiyorum nasıl ama bnm dana kocamlar rresmimiz olurmu kiiii nrde yptrsakkiii bilen warmı kiiiiiiiiiii
eveeeet mantıklıııııı
ikiz olabilirlermi :26: benimki sarışın
bunlar bizim için fazlaca
aynen benimkide çakmağına arkadaşları göz diktiği için kullanamıyo.
kızlar bence biz büyük bi kutu bulup içine kendimiz girelim.
benim bi arkadasım var bakın evlilik teklifini nasıl aldı
eşi subay deniz subayı sürekli yurt dışına çıkıyor onunla sevgiliyken çocuk evlilik teklifini yapmak için kızdan habersiz buraya geldi bizim haberimiz vardı ama kızın yoktu neyse sonra kargo şirketiyle anlaştı. kargo şirketinin kamyonetiyle kızın işyerine gittiler. şirket elemanları kızı işyerinde buldu dedilerki size bir koli var yurt dışından geldi yalnız teslim alabilmeniz için imzalamanız gereken birkaç evrak var buraya getiremedik büyük bir koli kabul etmezseniz indirmeyeceğiz araçtan lütfen bizimle gelin dediler. kızda tabi inanıp gitti kamyonetin yanına. o an kamyonetin kapakları açılırken arka taraftan kemancı ve bir koli dolusu gül yaprağıyla bekleyen adam çıktı. sonra tabi kamyonetten kızın sevgilisi elinde bir buket gül ve yüzükle çıktı kızın önünde diz çöktü evlenme teklifi etti love story eşliğinde. kız şokta bütün şirket ve yoldan geçenler onları seyrediyo herkes alkışlıyo sonra kız evet dedi bunlar dans etmeye başladı gül yapraklarını başından aşağı döktüler falan... ayyyyy çok romantikti bak anlatırken bile tüylerim diken diken oldu
bizde kendimizi paket yaptırıp onlara kargolatalım bizden güzel hediyemi olur
anladım canım,o zaman ben ipin ucunu bırak mıyım.adet olmadan tekrar yumurtlama olur mu ki tatlım?canım bilmediğim için cevap vermedim ama ben geçen ay son güne kadar mik mik yaptım nolur nolmaz diye ama yumurtlama bittikten sonra gebelik olursa zararlı olur diyende var ee hadi geç yumurtlarsam yada olmadıysada sonradan tekrar yumurtlayasım tutarda ozaman yaptığımda hamile kalcaksam valla benim kafamda karışmış durumda o yüzden ovu testide yapmıyorum kafama göre inş bu ay bata kadar gün aşırı yapcam kafamı hiç bulandırmadan rabbim nasip ettiyse olcak zaten nasip etmediyse ol demezse rabbim istersen beebği al karnına koy gene olmaz
fotoğraf baskı ucuz fotoğraf resim baskılı resim baskı fiyatları foto sanırım burada yapıyorlar ..
canım bu tarz şeyler bizler için çok romantik çok güzelde şahsen benimkine yapsam böyle bişeyi allah seni kahretmesin rezil olduk millet maymun oynatıyo gibi bizi izliyo der demin aradım sana ne alıyım ne istersin yada ne yapmamaı istersin dedim gerek yok bişeye dedi ii bende işyerine çiçek gönderirim dedim sakın yapma o çiçekleri yedirrim sana dedi tabi şakayla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?