- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.981
Selam kizlar Mart ayinda 19.güne kadar çalişa bildik gun aşiri sonrasinda müsait olmadik 3 nisan da regli olmam gerekiyor kasik agrim var dun aksam bir damla kanamam oldu bugun de kahverengi akintim ve bel agrim var sanirim kirmizilar yoldaaaaMerve celal bugun ve yarin da şansin var iyi degerlendiiirr.
kızlar bence biz büyük bi kutu bulup içine kendimiz girelim.
benim bi arkadasım var bakın evlilik teklifini nasıl aldı
eşi subay deniz subayı sürekli yurt dışına çıkıyor onunla sevgiliyken çocuk evlilik teklifini yapmak için kızdan habersiz buraya geldi bizim haberimiz vardı ama kızın yoktu neyse sonra kargo şirketiyle anlaştı. kargo şirketinin kamyonetiyle kızın işyerine gittiler. şirket elemanları kızı işyerinde buldu dedilerki size bir koli var yurt dışından geldi yalnız teslim alabilmeniz için imzalamanız gereken birkaç evrak var buraya getiremedik büyük bir koli kabul etmezseniz indirmeyeceğiz araçtan lütfen bizimle gelin dediler. kızda tabi inanıp gitti kamyonetin yanına. o an kamyonetin kapakları açılırken arka taraftan kemancı ve bir koli dolusu gül yaprağıyla bekleyen adam çıktı. sonra tabi kamyonetten kızın sevgilisi elinde bir buket gül ve yüzükle çıktı kızın önünde diz çöktü evlenme teklifi etti love story eşliğinde. kız şokta bütün şirket ve yoldan geçenler onları seyrediyo herkes alkışlıyo sonra kız evet dedi bunlar dans etmeye başladı gül yapraklarını başından aşağı döktüler falan... ayyyyy çok romantikti bak anlatırken bile tüylerim diken diken oldu
bizde kendimizi paket yaptırıp onlara kargolatalım bizden güzel hediyemi olur
anladım canım,o zaman ben ipin ucunu bırak mıyım.adet olmadan tekrar yumurtlama olur mu ki tatlım?
ayyy ne romantik yaa.. çok etkilendim benim hödük hiç evlenme teklifi bile etmedi.. öle teklifsiz gittim bensende aklaya paklaya bitiremedin evini. nerdeyse hergün temizlik yapıyosun yorma bu kadar kendini
EE kızlar benimde 28 nisan nikah tarihim benim naapmam gerekir kii ?? :26:
Kis benimde nikah tarihim 28 nisan, bzimkide ole teklif fln etmedi bir aksam ole sahilde yururken sana bisi vercem ama beni yanlis anlama diyorbirde.. Yuzugu cikardi takarkende bu bir evlenme teklifi degil sadece senle ileriye yonelik dusunuyorum fln filan.. :)) Benimde icimde kalmistir hep evlilik teklifleri ama napican bizimkilerde romantik olmayi versin sagdik olsunlar bizi sevsinler yeter, zaten romantiklik askin ilk evreleri diye dusunuyorum nasilsa gecicek birgun..
canım bu tarz şeyler bizler için çok romantik çok güzelde şahsen benimkine yapsam böyle bişeyi allah seni kahretmesin rezil olduk millet maymun oynatıyo gibi bizi izliyo der demin aradım sana ne alıyım ne istersin yada ne yapmamaı istersin dedim gerek yok bişeye dedi ii bende işyerine çiçek gönderirim dedim sakın yapma o çiçekleri yedirrim sana dedi tabi şakayla :)))
ayyy ne romantik yaa.. çok etkilendim benim hödük hiç evlenme teklifi bile etmedi.. öle teklifsiz gittim bensende aklaya paklaya bitiremedin evini. nerdeyse hergün temizlik yapıyosun yorma bu kadar kendini
Buarada ameliyatımı Mayıs sonu olucam korkuyorum ben ya
zaten bu bayanlara yapılabilecek bi sürpriz canım bi erkeğe bu tarz sürpriz yapılmaz yapsan yapılır ama hiç hoş olmaz bence sen çiçek de gönderme dur bakalım buluruz daha bişeyler :))
benimkide msnde evlenme teklifi etti benimle evlenirmisin dedi bende romantik bi teklif ancak bu kadar ruhsuz edilebilirdi tebrik ederim imkansızı başardın Allahın öküzü dedim ee ne diyon varcanmı bana dedi yine. ulen normal biri olsan hiç işim olmazdı senle ama Allahtan anormalsin evlencem len he diyom varcam sana dedim
kıs napim 185 m2 ev hergün bi odayı bitiriyom sonuna gelince tekrar başa dönüyom
zaten bu bayanlara yapılabilecek bi sürpriz canım bi erkeğe bu tarz sürpriz yapılmaz yapsan yapılır ama hiç hoş olmaz bence sen çiçek de gönderme dur bakalım buluruz daha bişeyler :))
benimkide msnde evlenme teklifi etti benimle evlenirmisin dedi bende romantik bi teklif ancak bu kadar ruhsuz edilebilirdi tebrik ederim imkansızı başardın Allahın öküzü dedim ee ne diyon varcanmı bana dedi yine. ulen normal biri olsan hiç işim olmazdı senle ama Allahtan anormalsin evlencem len he diyom varcam sana dedim
kıs napim 185 m2 ev hergün bi odayı bitiriyom sonuna gelince tekrar başa dönüyom
ne ameliyatı ya neyi kaçırdımmm bennn :|
Canim korkma insallah herşey yolunda gidecek... Dualarimiz seninle :)
Kız ağzımdan olucam her diş eti delinip diş kökleri kazınıp iltihaplar atılacakanestezi alıcım
Sagol canım benim inş
ay bende bitek ben evlenme teklifi alamdım sanıyodum valla sevindim şimdi bi benimki değilmiş öküz bizimkide anneme söyledim gelcekler seni istemeye haberin olsun dedi öküz 11yıl beklemişim sonra böyle dedi evlenme teklifi etmedin ben evlenme teklifi istiyorum falan deyincede niye evlenme teklif etsem kabul etmicenmide cevabını bildiğim şeyi niye soruyumki dedi tam öküz hödük
buarada seni temizlik konusunda çok iyi anlıyorum benim evimde seninki gibi büyük 200 m2 bide ben çalışıyorum düşün camlar mamlar berbat hafta sonları evi silip süpürdüğüme şükrediyorum zaten akşama kadar kimse yok gelen gidenimizde çok yok perde açılmıyo hiç valla bende camlara hiiiçç bakmıyorum görsem dayanamam silerim bide 6. kat evim
ben geldimmmm kimse farketmemiş yokluğumu ölsem haberiniz olmazzzneyse okula gittim baş dönmesinden başımı dik tutamıyorum neden böyle oldu onuda bilmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?