HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayyy kızlar inş şansım vardır da bebişim bu ay annişine tutunur :) ağzınıza sağlık.

kızlaaar nasılsınzzz güzel haberler var galiba yıl dönümleri falaaannnn rabbim nice nice yıllar nasip etsin mutluluklaaaa.. evli multu bide çocuklu olalım inşallahhhh
buralarda havalar harika yinee maşallah:) bide ağzımın tadı olsaa tam olcakk

ayyy ne romantik yaa.. çok etkilendim benim hödük hiç evlenme teklifi bile etmedi.. öle teklifsiz gittim ben sende aklaya paklaya bitiremedin evini. nerdeyse hergün temizlik yapıyosun yorma bu kadar kendini

EE kızlar benimde 28 nisan nikah tarihim benim naapmam gerekir kii ?? :26:

Kis benimde nikah tarihim 28 nisan, bzimkide ole teklif fln etmedi bir aksam ole sahilde yururken sana bisi vercem ama beni yanlis anlama diyorbirde.. Yuzugu cikardi takarkende bu bir evlenme teklifi degil sadece senle ileriye yonelik dusunuyorum fln filan.. :)) Benimde icimde kalmistir hep evlilik teklifleri ama napican bizimkilerde romantik olmayi versin sagdik olsunlar bizi sevsinler yeter, zaten romantiklik askin ilk evreleri diye dusunuyorum nasilsa gecicek birgun..

aynen hiiç romantiklik yok ama mutlu etmeyi bilir istediğimi yapar sağolsun ama tersine denk gelmeye gör Allah göstermesin hiç göstermesin. dediğin gibi biz böle de mutluyuz bizi sevsinler yeter..

zaten bu bayanlara yapılabilecek bi sürpriz canım bi erkeğe bu tarz sürpriz yapılmaz yapsan yapılır ama hiç hoş olmaz bence sen çiçek de gönderme dur bakalım buluruz daha bişeyler :))

ayyy ne romantik yaa.. çok etkilendim benim hödük hiç evlenme teklifi bile etmedi.. öle teklifsiz gittim ben sende aklaya paklaya bitiremedin evini. nerdeyse hergün temizlik yapıyosun yorma bu kadar kendini

benimkide msnde evlenme teklifi etti benimle evlenirmisin dedi bende romantik bi teklif ancak bu kadar ruhsuz edilebilirdi tebrik ederim imkansızı başardın Allahın öküzü dedim ee ne diyon varcanmı bana dedi yine. ulen normal biri olsan hiç işim olmazdı senle ama Allahtan anormalsin evlencem len he diyom varcam sana dedim
kıs napim 185 m2 ev hergün bi odayı bitiriyom sonuna gelince tekrar başa dönüyom

Kızlar soluğu kığılı Mağazası'nda alıp koçişe bi takım aldım hediyede bitti şu anda kocada suada da yemek ayarlamış hop bitti gitti

Zaten bnim koca hergun takım giyiyo ve Mayıs'ta Abi'sinin düğünü var yeni bi takım iyi olacak inş :)

ay bende bitek ben evlenme teklifi alamdım sanıyodum valla sevindim şimdi bi benimki değilmiş öküz bizimkide anneme söyledim gelcekler seni istemeye haberin olsun dedi öküz 11yıl beklemişim sonra böyle dedi evlenme teklifi etmedin ben evlenme teklifi istiyorum falan deyincede niye evlenme teklif etsem kabul etmicenmide cevabını bildiğim şeyi niye soruyumki dedi tam öküz hödük

buarada seni temizlik konusunda çok iyi anlıyorum benim evimde seninki gibi büyük 200 m2 bide ben çalışıyorum düşün camlar mamlar berbat hafta sonları evi silip süpürdüğüme şükrediyorum zaten akşama kadar kimse yok gelen gidenimizde çok yok perde açılmıyo hiç valla bende camlara hiiiçç bakmıyorum görsem dayanamam silerim bide 6. kat evim

ben geldimmmm kimse farketmemiş yokluğumu ölsem haberiniz olmazzz neyse okula gittim baş dönmesinden başımı dik tutamıyorum neden böyle oldu onuda bilmiyorummm

ben kaçar kızlar sabah doktora gitcem sevgili seçilmiş yumurtalarıma bakcaz inş akşamada yumurtlucam:)) dua edin bana öpüyorum sizi şekerler

Buarada ameliyatımı Mayıs sonu olucam korkuyorum ben ya

ne ameliyatı yaaaa

ben nikahı düğünde yapmıştım o ara bana evlenmeyi kabul ediyormusunuz dediklerinde hayır çünkü bu adam bana evlenme teklifi etmedi dicektim ama heyecandan unuttum
ben camları sildim bile zaten perdeler kapalı olunca karabasan basıyo beni ruhum daralıyo çalışırkende her akşam temizlik yapıyodum kocam sıkılmıştı artık ama allahtan şimdi görmüyo

ben geldimmmm kimse farketmemiş yokluğumu ölsem haberiniz olmazzz neyse okula gittim baş dönmesinden başımı dik tutamıyorum neden böyle oldu onuda bilmiyorummm

tirbiyisiz ne ölmesi daha teyze olcas bis ben neden öyle olduğunu biliyorum cicim yeğenimiz geliyoooooooooooooooorrrrr :122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…