- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.001
ne ameliyatı yaaaa
ben nikahı düğünde yapmıştım o ara bana evlenmeyi kabul ediyormusunuz dediklerinde hayır çünkü bu adam bana evlenme teklifi etmedi dicektim ama heyecandan unuttum
ben camları sildim bile zaten perdeler kapalı olunca karabasan basıyo beni ruhum daralıyo çalışırkende her akşam temizlik yapıyodum kocam sıkılmıştı artık ama allahtan şimdi görmüyo
tirbiyisiz ne ölmesi daha teyze olcas bisben neden öyle olduğunu biliyorum cicim yeğenimiz geliyoooooooooooooooorrrrr :122:
slm arkadaşlar nasılsınız ?
idare ediyoruz işte
sen nasılsın canımm
gelebilirsin tabisidemrb bayanlarr.. bende gelebilir miyim aranzaaaaaaa :26::26:
nerdesinn yaa neden yoksunkii çıkma hiç özledim seni ahahah
baş bu kadar erken dönermi kiiiii
slm arkadaşlar nasılsınız ?
gelebilirsin tabiside
beslenirki buuuuuuu süpaneke dinimiz amin
burdayım temizlik yaptım geldim akşam deşarj oldum kocaya patladım bugün karnımın şişi indi geldim
ne erkeni be 1 aydır çalışıyon haliyle tansiyon falan kalmadı bünye alarm veriyo
teşekkür ederis sen nasılsınnn
gelebilirsin tabiside
beslenirki buuuuuuu süpaneke dinimiz amin
burdayım temizlik yaptım geldim akşam deşarj oldum kocaya patladım bugün karnımın şişi indi geldim
ne erkeni be 1 aydır çalışıyon haliyle tansiyon falan kalmadı bünye alarm veriyo
teşekkür ederis sen nasılsınnn
ee anestezi bebeğe zararlı olmazmıı :44:
ne ameliyatı yaaaa
ben nikahı düğünde yapmıştım o ara bana evlenmeyi kabul ediyormusunuz dediklerinde hayır çünkü bu adam bana evlenme teklifi etmedi dicektim ama heyecandan unuttum
ben camları sildim bile zaten perdeler kapalı olunca karabasan basıyo beni ruhum daralıyo çalışırkende her akşam temizlik yapıyodum kocam sıkılmıştı artık ama allahtan şimdi görmüyo
tirbiyisiz ne ölmesi daha teyze olcas bisben neden öyle olduğunu biliyorum cicim yeğenimiz geliyoooooooooooooooorrrrr :122:
çokkk mersii nasılsnzzz bayanlaarrr
evin yosun tutcak benim gibi fazla yıkanmaktan ahah
Olmayacakmış öyle Dio doktorlar ama ben tedirgimim
Ağzımdan olcam canım delecekler her diş dibimi kazıcaklar
Ağzımdan olcam canım delecekler her diş dibimi kazıcaklar
iyiyiz çok şükür sen nasılsın :)
sorma yaa bugün üst kattaki komşum geldi cimcime yeter artık valla seni gördükçe psikolojim bozuluyo ben daha 1 haftadır süpürge yapamadım sen hergün halıları çıkarıyosun merdivenlere çıktı hijyen kokusu dedi
kendim yıkanamıyomya sinirimi evden çıkarıyom
bende iyiym tşk edermm. ay o temizlik hastalığı bendede varr ama benim ev giriş kat asıl kirada dururken evim balkonluydu ve hergün nerdeyse örtü halı falan silkelerdim zaten eve girince şu anda bile çamaşır suyu kokuyo merdivenbu arada neyin var cimcimee yıkanmayorm demişsin :26:
sorma yaa bugün üst kattaki komşum geldi cimcime yeter artık valla seni gördükçe psikolojim bozuluyo ben daha 1 haftadır süpürge yapamadım sen hergün halıları çıkarıyosun merdivenlere çıktı hijyen kokusu dedi
öküz bi kocam var ben çocuk dedikçe pisikolocisi bozuluyo
işin espirisi canım o gizoş kadar çalışamadımya ondan öyle dedim
neden yıkanamıyosn şekerim aa hayırdır:44:
önümüzdeki ay ben sana hergün çalışmanın yıkanmanıın sırlarını anlatıcam
töbe yarebbiimmmmmm ne zaman belli olur benim durum ya delireceğimmmmmmmmmmmmmmm
kocam suyu kapatıp gidiyo işe
yok ayol çalışmalar sekteye uğradıya bende haberin yokmu
boş yere niye yıkancakmışım kirler macun olsun üstümde nede olsa kocamın pisikolocisi bozuk
niye önümüzdeki aybenim nisanda hamile olduğumu öğrenmem lazım temmuzda 4 aylık olmam lazım tabi önce kocayı düzeltmek lazım
bat ne zaman bato zaman belli olur yada dayanamıyorm dersen git bi kan testine yada ben bakayım sana bi fal
bakiyımvalla hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?