HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hay ağzına sağlık... çok güzel bilgi vermişsin..

çooook teşekkür ederimmm peki neden bu doktor hemen yapıştırıyo boş gebelik dış gebelik falan diye insanın moralini bozuyor

şuan yapabildiğim tek şey dua etmek zaten inşallah bebeğim benimledir

bugün hiç vakit geçmiyor. batı beklemek istemiyorum. ama zaman geçmiyor. bekle bekle. acele edip cuma günü kanda baktırdım yoktu. şimdide umutla umutsuzluk arasındayım.

çok güzel açıklamışsınız. teşekkürler. size de hayırlı hamilelik ve doğum diliyorum.

amin çok teşekkür ederim.

hay ağzına sağlık... çok güzel bilgi vermişsin..

:)) saol, işe yaradıysa ne mutlu

çooook teşekkür ederimmm peki neden bu doktor hemen yapıştırıyo boş gebelik dış gebelik falan diye insanın moralini bozuyor

şuan yapabildiğim tek şey dua etmek zaten inşallah bebeğim benimledir

her doktorun tarzı farklı ama seninki de biraz garipmiş açıkçası. benim ilk doktorum ancak 9. haftada kalp atışını duyabildi düşün, ilk hamileliğim nedir ne değildir bilmiyorum öldük öldük dirildik acaba kalbi atmıyor mu diye, sonra farkettik ki ultrason cihazı çok iyi değilmiş, bir de bana hamileliğin ilk döneminde yapılması gereken toksoplazma testini yaptırmayı unutunca cinnet geçirdim tabi başka doktor buldum kendime :) genelde hepsi biraz sağlamcı oluyorlar ama hamile psikolojisinden de anlayan biri olmalı doktor dediğin. ortada bişey yokken bir sürü kitap bilgisi, istatistik ya da ihtimal sıralamak hoş olmuyor tabi.

benim de 3gün kaldı canım ama ümitli değilim.her yerim ağrıyor.okuldan geldim,dökülüyorum.hiç halim yok.regl belirtisi işte.gene becerememişim öf yaf!
Aynı durumdayız seninle.. Ben de aynı şekilde yorgunum ve bel ağrım başladı sanırım bu ayı teğet geçtik :18::18:

Canım deneyimsizim bu konularda ama adetin bile geçmeden kesenin görünmesi imkansız yani bunu doktorun da bilir zaten..
Merak etme birşeyin yoktur inşallah da kan testin yüksek çıkar kızlar da halaya durur yine

benim adetim 5 gün gecikti kızlar normalde 14 şubatta olmam lazımdı ama ben hadi biride benden olsun deyip 15 şubat dedim hep. ama meğer ben yanlış hesap yapıyomuşum. en son adet tarihinle aynı tarihi göze almak gerekiyormuş bu durumda yine şanslıyım adetime 1 hafta varken görmüş oldum çift çizgiyi

hayırlıı olsunnnn :)gözün aydınnn:):):)

Son düzenleme:

Sen neye göre hesaplıyordun ki? son adetinden 28 gün sonrası değil mi normalde_

oooo daha ne olsun. ben 1 hafta kala kanda göremediğime göre. demekki neymiş. senin keseyi görmen lazım bana göre. ama hcg önemli tabi 1500 üstü kese görünüyor ya canım

hayırlıı olsunnnn :)gözün aydınnn:):):)

teşekkür ederim inşallah gözüm ayar

Sen neye göre hesaplıyordun ki? son adetinden 28 gün sonrası değil mi normalde_

yok tam 30 gün sonrasıymış
yani mesela 30 ocakta adet olduysan 30 şubatmış bir sonraki adet tarihin
benim 31. günüm mesela bugün ama normalde 27 gün sonra olmam lazımdı

oooo daha ne olsun. ben 1 hafta kala kanda göremediğime göre. demekki neymiş. senin keseyi görmen lazım bana göre. ama hcg önemli tabi 1500 üstü kese görünüyor ya canım

evet öyleymiş doktor 350 üzeri kanda ve idrarda görünür ama 1500 üzeri olması lazım keseyi görmek için dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…