HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

geldim gızzzz gariiiiii

pislik ya ahahah öldüm gülmekten adamın yanaşcağı varsada yanaşmaz evi eskittin temizleye temizleye kendimizide basalım çamaşır suyuna
yarın bidaha yımırrttla anlatırım bu akşam anamm ahah

onun isteği gelsin ben yumuşatıcıya bile yatarım ohh mis kıs anlat tabi yaa ben bugün yaptım yımırta testi ipanayla fırçalanan taraf koyu kırmızı çıktı sağ yımırta ha çatladı ha çatlıcak sen anlat ben bu akşam değerlendireyim

11 nisan uuuf oha daha çok varmış :| ben hissetmiyorum ama bişeyyyy:44:

ben büyük hissediyom senin kutuda büyük ikramiye var

ey allahımmm bende yıkana yıkana mahvoldum yanii yıkanmak güzel bişidee yanii bu ay tutmazsa benimki bende yıkanmcam artk

benim ilk aydan tuttu ama mayası az gelmiş ekşidi yoğurt bende şimdi daha çok hırs yaptım bu ay da olmazsa artıkın teyemmüm yapar suya küserim

merabalar kızlar nasılsınızz bende sizin gibiyim her ay acaba diyorummmmmm

burda acaba demeyen yok zaten kıs acabalarla umut ışığını bulanlarda oldu biz gibi hala çakıl taşıyla ateş yakmaya çalışanlarda var

elle müdahale yap aahahah sonra kendileri geliyolar beni konuşturdun burda allahım yarebbiim
sonracığıma ilişkiye girerken normal başımıza koyduğumuz yastıklar gibi yüksek bi yastık koy pozisyon önemli tabi en dibe gitmesinde fayda var allahım utanıyorum şuan
iş bitti kendini yatakta ters çevir dik ayaklarını yatak başına 90 derece kalkma 1 saat falan.o silkelemesede sen silkele kendini belinden kendini kaldır sürekli sağa sola sallan bişeyler yap işte.

gız özele baktım gel demişşin ayıp olmaz öbür tarafa dimi orda hayalim var ya ondan diyom gariiiii:18::18::18::18::18::18:

bacım gitmek istersen git ama ben gitmem yani... frklı bakıiş açıları var bana göre değil yani o bakış açıları.. sen blirsn hayalimi bende özlcem ama özelden ayazrm ben ona

kadın doğum doktoruna sor canım benceee :/

Sordum kız sormam mı hiç! İnt de de çok araştırdım yaptıran çok var birşey olmamış inş bizede lütfen dua edin

11 nisan uuuf oha daha çok varmış :| ben hissetmiyorum ama bişeyyyy:44:

Kız sık dişini :) daha çok var nasıl hissedecen daha minnacık o :)

slm ayy benimde 10 nisan hadi hakkımızda hayırlı olun benim göğsüm şişti acyo bidee sende hiç belirti yokmuuu ?

başım dönüyo sadecee :/
göğüslerim 1 aydır kocamanlar zaten 75ken 80 dar geliyo 1 aydır :/
evet Canim yaa 11 nisan bende bebisimi gormeye gidicem, daha cok var

ayy evet sen nolduğunu biliyosun o da bişeyy

ayy o silkelemeyi bende yaptm benimki 1 kere silkeledi ama sonra dedi çok ağırsn sen bacakların çok ağır dedi daha yapmadı sonra ben kendi kendime yaptm titrettm kendimi buda benden olsun yeni yöntem titretmeeee

Sordum kız sormam mı hiç! İnt de de çok araştırdım yaptıran çok var birşey olmamış inş bizede lütfen dua edin

Kız sık dişini :) daha çok var nasıl hissedecen daha minnacık o :)

Allahın izniyle bişey olmaz canımmmm :)
hisstememem normal dimiiiii bişeyy ?belirti falan için erkenmii ?

ayy o silkelemeyi bende yaptm benimki 1 kere silkeledi ama sonra dedi çok ağırsn sen bacakların çok ağır dedi daha yapmadı sonra ben kendi kendime yaptm titrettm kendimi buda benden olsun yeni yöntem titretmeeee

aa banada aynısını dedi benim eşim çok zayıf bide silkelerken yapıştı yere zaten çekil git dedim kendi işimi kendim görürüm ben ahha

başım dönüyo sadecee :/
göğüslerim 1 aydır kocamanlar zaten 75ken 80 dar geliyo 1 aydır :/

ayy evet sen nolduğunu biliyosun o da bişeyy

baş dönmesi bende yok belim ağryo bide dün sol bacağımın üzerine basamadm yaa kökten sol belimin sol tarafı çok fena ağrıdı anlamadım gitti bugünde ağryo göğüsler bendede şiş bakalmmm ayyy inş hamilyizdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…