HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aa banada aynısını dedi benim eşim çok zayıf bide silkelerken yapıştı yere zaten çekil git dedim kendi işimi kendim görürüm ben ahha

varya şu an gülmekten zor yazyorm haa o anım gözümün önüne geldide o gece gülme krizine girmiştm bi yandan içimden şey çıkmasın diye uğraşyorm bi yandan gülüyorm ayy çok komikti yaa çok komilk oluo aynen bende senin gibi gzmm dedm sende iş yok kendi şimi kendim görürüm ddm titretyorm kendimi hep dio yeteeerrrrr daha neler çıkaracaksn başıma dioo ay çok komikk

bi arkadaş eşinin alt tarafına buz koymuştu spermleri harekete geçiriyomuş o ay hamile kaldı onuda yapalım

tıpta ayıp olmaz şekerim utanma ben zaten hep dikiyorum ayakları bide bizim karyola gacır gucur yapıp duruyo benim yatak odamın üstü çocuk odası üst kattaki çocuk daha liseli tam cin fikri zamanı bizde sağdan sola dönerken gıcırdıyo bide silkeletme sallanma yapsak sabah pişmiş kelle gibi sırıtır ay benim bi arkadasım çok uğraştı hamile kalmak için apartmanda gün yapıyolarmış hamile kalınca söylemiş günde komşularına onlarda her gece yıkanmaktan kurtuldunuz yani demiş aaaayyyy rezillik yaaa bizimde çocuk gelir akşam yine deprem vardı derse patlatırım kafasını gözünü
du bakam bu akşam elle müdahale yapayım topa bu sefer ilk ben gireyim satenleride çektimmi ohhh mis

Allahın izniyle bişey olmaz canımmmm :)
hisstememem normal dimiiiii bişeyy ?belirti falan için erkenmii ?

belirti arama şekerim psikolojik olarak etkilenirsin sen içinde hissetmeye çalış. ben gecen ay hissetmiştim ben bu ay kesin hamileyim demiştim. hamile olanlar farklı bi hisse kapılıyo

bi arkadaş eşinin alt tarafına buz koymuştu spermleri harekete geçiriyomuş o ay hamile kaldı onuda yapalım

aaaaaa yok kızzz benimki bu sefer çocuk yapmaktan fallan hep vazgeçerronun canı çok kıymetlidir hayatta öele bişi yaptırmaz bana kalsa ben yaparm da benimkinde iş yok ama iimiş yaa bakalm günlerimiz yakllaşmıuş kızz inşallah ayy tutmuştrrr yaa ne kadar zamandr düşnyosnn ?

o ne be kızan yerine buz sür der gibi

benimki buzlu suyu çok sever içtiği suya 3 tane falan buz atar gece yatmadan sert kahve yapıp yanına 4 buzlu su vereyim sonra satenleri çekip yanına oturayım bari bu akşam silkelesin yaaaa yiter yaaa yiter yaaaaa

gerzek ergenler sizi duyup duyup internete yüklenir sonra ahhahah
giy kuşum satenleri parfümler falan filan tamamdııırrrr
ayy banada gelse o farklı hisss

bende yapamam onu3.ayım bu canımmm :)
seninn ?

cimcimee senin kociş istemyomu bebişşş ?

seninn ?

keşke benimde 3. ayın olsaydı cnm yaa benim 1 sene önce bebeğimi kaybettm 11 haftalıkken kalbi durdu 8 aydr denyorz olmuodu geçen ay doktora gittim sürekli adet düzensizliği başlamıştı bende meğer prolaktinim yükselmiş :26::26: o da gebeliği gecktryomuş tedavi gördm düştü allaha şükür bu ay tedaviden sonraki ilk ayım ayy inşallah tutar ilk gebeliğim benim 3. ay tutmuştu inşallah senide tutaarrr

seninn ?

ayyy bu akşam kesin çekcem satenleri yaaa offff çok hırslandım. bide tatlı dille yaklaştımmı tamamdır inşallah

cimcimee senin kociş istemyomu bebişşş ?

istiyo canım ama ben gecen ay kürtaj oldum şimdi korkuyoruz tekrar aynı şeyi yaşamaktan. ben hırslıyım inat ettim bu ay tekrar hamile kalmak için ama o aynı acıyı yaşamaktan korkuyor ben çok hırpalandım oda bunu gördü benden çok istiyo ama yine olmazsa diye tedirginlik duyuyo

Kislar mesela benim adamdasaten bir ise yaramaz, bence deri yada latex valla hamis kaldigim ay cok fenaydi , simdi kaldirdim rafa zaten gobiste cikti giysem daracik seyi kesin yirtilir ((

Kislar mesela benim adamdasaten bir ise yaramaz, bence deri yada latex valla hamis kaldigim ay cok fenaydi , simdi kaldirdim rafa zaten gobiste cikti giysem daracik seyi kesin yirtilir ((

benimkide öyle ne zaman saten geceliğimi giysem döner kıçını uyur hiç oralı olmaz ama bu sefer dantellileri denicem yine olmazsa bakcaz çaresine

yap yap ooohhhhh

inş canım seninde tutar bu ay :)

geçmiş olsun canım seni çok ii anlyorm bende ilk çok okrkmuştm tekrar aynısı olur die 1 sene geçti kürtajın üzernden hayırlısı

kızlar meraba cokk kötüyüm ben adetime 14 gün var daha ama cok şiddetli adet sancısı göğüs ağrısı kasık ağrısı halsizlik bian ölüyom sandım ayakta duramıyrum ade belirtsi için erken değil mi ? hamilelik desem onun içide erken yani. uff niye bole oldum üşütüm sa nırım

cm üşütmüş olabilirsn bide yumurtlama gününü bliyo musun belki yumurtlama dönemindede olabilirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…