- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.041
Allahın izniyle bişey olmaz canımmmm :)
hisstememem normal dimiiiii bişeyy ?belirti falan için erkenmii ?
aa banada aynısını dedi benim eşim çok zayıf bide silkelerken yapıştı yere zaten çekil git dedim kendi işimi kendim görürüm ben ahha
Valla canım ben 5 6 gün hala falan bel ağrısı cektım en erken belirtim bel ağrısı idi bnce erken daha stres yapma
varya şu an gülmekten zor yazyorm haa o anım gözümün önüne geldide o gece gülme krizine girmiştm bi yandan içimden şey çıkmasın diye uğraşyorm bi yandan gülüyorm ayy çok komikti yaa çok komilk oluo aynen bende senin gibi gzmm dedm sende iş yok kendi şimi kendim görürüm ddm titretyorm kendimi hep dio yeteeerrrrrdaha neler çıkaracaksn başıma dioo ay çok komikk
elle müdahale yap aahahah sonra kendileri geliyolar beni konuşturdun burda allahım yarebbiim
sonracığıma ilişkiye girerken normal başımıza koyduğumuz yastıklar gibi yüksek bi yastık koy pozisyon önemli tabi en dibe gitmesinde fayda var allahım utanıyorum şuan
iş bitti kendini yatakta ters çevir dik ayaklarını yatak başına 90 derece kalkma 1 saat falan.o silkelemesede sen silkele kendini belinden kendini kaldır sürekli sağa sola sallan bişeyler yap işte.
Allahın izniyle bişey olmaz canımmmm :)
hisstememem normal dimiiiii bişeyy ?belirti falan için erkenmii ?
bi arkadaş eşinin alt tarafına buz koymuştu spermleri harekete geçiriyomuş o ay hamile kaldı onuda yapalım
bi arkadaş eşinin alt tarafına buz koymuştu spermleri harekete geçiriyomuş o ay hamile kaldı onuda yapalım
tıpta ayıp olmaz şekerim utanmaben zaten hep dikiyorum ayakları bide bizim karyola gacır gucur yapıp duruyo benim yatak odamın üstü çocuk odası üst kattaki çocuk daha liseli tam cin fikri zamanı bizde sağdan sola dönerken gıcırdıyo bide silkeletme sallanma yapsak sabah pişmiş kelle gibi sırıtır ay benim bi arkadasım çok uğraştı hamile kalmak için apartmanda gün yapıyolarmış hamile kalınca söylemiş günde komşularına onlarda her gece yıkanmaktan kurtuldunuz yani demiş aaaayyyy rezillik yaaa bizimde çocuk gelir akşam yine deprem vardı derse patlatırım kafasını gözünü
du bakam bu akşam elle müdahale yapayım topa bu sefer ilk ben gireyim satenleride çektimmi ohhh mis
belirti arama şekerim psikolojik olarak etkilenirsin sen içinde hissetmeye çalış. ben gecen ay hissetmiştim ben bu ay kesin hamileyim demiştim. hamile olanlar farklı bi hisse kapılıyo
aaaaaa yok kızzz benimki bu sefer çocuk yapmaktan fallan hep vazgeçerronun canı çok kıymetlidir hayatta öele bişi yaptırmaz bana kalsa ben yaparm da benimkinde iş yok ama iimiş yaa bakalm günlerimiz yakllaşmıuş kızz inşallah ayy tutmuştrrr yaa ne kadar zamandr düşnyosnn ?
o ne be kızan yerine buz sür der gibi
benimki buzlu suyu çok sever içtiği suya 3 tane falan buz atar gece yatmadan sert kahve yapıp yanına 4 buzlu su vereyim sonra satenleri çekip yanına oturayım bari bu akşam silkelesin yaaaa yiter yaaa yiter yaaaaa
gerzek ergenler sizi duyup duyup internete yüklenir sonra ahhahah
giy kuşum satenleri parfümler falan filan tamamdııırrrr
ayy banada gelse o farklı hisss
bende yapamam onu3.ayım bu canımmm :)
seninn ?
gerzek ergenler sizi duyup duyup internete yüklenir sonra ahhahah
giy kuşum satenleri parfümler falan filan tamamdııırrrr
ayy banada gelse o farklı hisss
bende yapamam onu3.ayım bu canımmm :)
seninn ?
cimcimee senin kociş istemyomu bebişşş ?
tıpta ayıp olmaz şekerim utanmaben zaten hep dikiyorum ayakları bide bizim karyola gacır gucur yapıp duruyo benim yatak odamın üstü çocuk odası üst kattaki çocuk daha liseli tam cin fikri zamanı bizde sağdan sola dönerken gıcırdıyo bide silkeletme sallanma yapsak sabah pişmiş kelle gibi sırıtır ay benim bi arkadasım çok uğraştı hamile kalmak için apartmanda gün yapıyolarmış hamile kalınca söylemiş günde komşularına onlarda her gece yıkanmaktan kurtuldunuz yani demiş aaaayyyy rezillik yaaa bizimde çocuk gelir akşam yine deprem vardı derse patlatırım kafasını gözünü
du bakam bu akşam elle müdahale yapayım topa bu sefer ilk ben gireyim satenleride çektimmi ohhh mis
belirti arama şekerim psikolojik olarak etkilenirsin sen içinde hissetmeye çalış. ben gecen ay hissetmiştim ben bu ay kesin hamileyim demiştim. hamile olanlar farklı bi hisse kapılıyo
Kislar mesela benim adamdasaten bir ise yaramaz, bence deri yada latex valla hamis kaldigim ay cok fenaydi , simdi kaldirdim rafa zaten gobiste cikti giysem daracik seyi kesin yirtilir((
o ne be kızan yerine buz sür der gibi
benimki buzlu suyu çok sever içtiği suya 3 tane falan buz atar gece yatmadan sert kahve yapıp yanına 4 buzlu su vereyim sonra satenleri çekip yanına oturayım bari bu akşam silkelesin yaaaa yiter yaaa yiter yaaaaa
keşke benimde 3. ayın olsaydı cnm yaa benim 1 sene önce bebeğimi kaybettm 11 haftalıkken kalbi durdu 8 aydr denyorz olmuodu geçen ay doktora gittim sürekli adet düzensizliği başlamıştı bende meğer prolaktinim yükselmiş :26::26: o da gebeliği gecktryomuş tedavi gördm düştü allaha şükür bu ay tedaviden sonraki ilk ayım ayy inşallah tutarilk gebeliğim benim 3. ay tutmuştu inşallah senide tutaarrr
ayyy bu akşam kesin çekcem satenleri yaaa offff çok hırslandım. bide tatlı dille yaklaştımmı tamamdır inşallah
istiyo canım ama ben gecen ay kürtaj oldum şimdi korkuyoruz tekrar aynı şeyi yaşamaktan. ben hırslıyım inat ettim bu ay tekrar hamile kalmak için ama o aynı acıyı yaşamaktan korkuyor ben çok hırpalandım oda bunu gördü benden çok istiyo ama yine olmazsa diye tedirginlik duyuyo
yap yap ooohhhhh
inş canım seninde tutar bu ay :)
kızlar kaçtım ben başım aşırı dünüyo uzancam birazz
kızlar kaçtım ben başım aşırı dünüyo uzancam birazz
kızlar meraba cokk kötüyüm ben adetime 14 gün var daha ama cok şiddetli adet sancısı göğüs ağrısı kasık ağrısı halsizlik bian ölüyom sandım ayakta duramıyrum ade belirtsi için erken değil mi ? hamilelik desem onun içide erken yani. uff niye bole oldum üşütüm sa nırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?