HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

geçmiş olsun canım seni çok ii anlyorm bende ilk çok okrkmuştm tekrar aynısı olur die 1 sene geçti kürtajın üzernden hayırlısı
benim dış gebelikti ve 5. haftada farkedildiği için erken sonlandırıldı rahimde zarar yok doktorumda korunmaya gerek yok hemen hamile kalabilirsin dedi normal adetimi bekledim o bitince çalışmalara başladım işte.
inşallah bu ay hepimiz için bol bebişli olur canım sanada geçmiş olsun

canım geçmiş olsun üşütmüş olabilirmisin :26:

geçmiş olsun banada yumurtlama günü belirtisi gibi geldi,bende de adet ağrısı gibi oluyor ovu.haftasında

çok mersiiama şansın çok yüksek kürtajdan sonra hamile kalma oranı çok yüksek oluyomuş

cm üşütmüş olabilirsn bide yumurtlama gününü bliyo musun belki yumurtlama dönemindede olabilirsn

canım bugün yumurtlama gnüm byuk ihtmal hesaplmlara gre ama bu kadar sancı mahvetti beni ya benim yumurtalıklarda sorun yok çok şükür ama doktor klomen vermşti belki ondanda olablr hç bu kadar kötü olmamştım

saol tatlım kötü bişi olmasında inşallh

çok mersiiama şansın çok yüksek kürtajdan sonra hamile kalma oranı çok yüksek oluyomuş

evet bende onu duydum kürtajdan sonra bacağı içerde kalır derlermiş burda. yani hemen ardından hamile kalma şansı çok yüksekmiş inşallah bende de öyle olur. 19 şubatta kürtaj oldum 22 martta adet oldum hemen sonrasında çalışmalara başladım inşallah bu ay gerçek gebelik yaşarım yaşarız yaşarlar

cimcimenin olacak geliyor yolda zaten

kız varya bugün ağzından bal damlıyor bebeğim bu ay bi gelsin ilk sana söylicem ve 41 yasin okucam sana

saol tatlım kötü bişi olmasında inşallh

kötü düşünme canım benimmmm bu akşam çalış sen benimde yumurtalıklarım patlıcak gibi sancı yapıyo yatamıyorum bile bacaklarımı cenin pozisyonuna getiriyorum yumurtlama günlerimde ve bugün sağ tarafım ağrıyo akıntımda arttı kesin yumurtluyorum bu akşam deprem var

yolda moı * hamile mi ? ben bişi anlamadm valla :26:

benim hamile olduğumu düşünüyo ve kuvvetle muhtemel hissediyo canım yoksa bilimsel bi kanıt yok ortada. şubattan beri çok istekli olduğumu ve hergün dua ettiğimi bildiği için öyle düşünüyo inşallah hislerinde yanılmaz

evet bende yaşarım yaşarız yaşarlar hee ben olayı yeni anladım tm gelecek bebeğin cimcşşemee sultaannn

aynen gerci dün vardı deprem ama bugün yapmam heralde mikmik ya 48 saat denlyoya hani yarın yaprım

kız sabah kalktım dedim kesin var bişey bende,sonra aklımdan burdan tanıdığım bir kaç isim geçti ve aklıma gelen ilk sen olduninşallah yanılmam inşallah haberi verirsin de dualarımız bebişlerin sağlı için olur

aynen gerci dün vardı deprem ama bugün yapmam heralde mikmik ya 48 saat denlyoya hani yarın yaprım

bendede vardı ama olsun ben bu akşamda çalışmak istiyorum hangisi tutar belli olmazkiiii:26:

ayyy inşallah canım yaaa inşallah doğru tahmin etmişsindir. evet bende ilk ay öyle olmuştum hatta ablama sordum hissettinmi sen diye. bende bu ay kesin hamileyim dedim kimseye söylemedim ama. insanın içine doğuyo vücudunu tanıyosun sonuçta. en ufak değişiklikte bile hissediyo insan inşallah sende hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…