- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.061
benim dış gebelikti ve 5. haftada farkedildiği için erken sonlandırıldı rahimde zarar yok doktorumda korunmaya gerek yok hemen hamile kalabilirsin dedi normal adetimi bekledim o bitince çalışmalara başladım işte.geçmiş olsun canım seni çok ii anlyorm bende ilk çok okrkmuştm tekrar aynısı olur die 1 sene geçti kürtajın üzernden hayırlısı
kızlar meraba cokk kötüyüm ben adetime 14 gün var daha ama cok şiddetli adet sancısı göğüs ağrısı kasık ağrısı halsizlik bian ölüyom sandım ayakta duramıyrum ade belirtsi için erken değil mi ? hamilelik desem onun içide erken yani. uff niye bole oldum üşütüm sa nırım
kızlar meraba cokk kötüyüm ben adetime 14 gün var daha ama cok şiddetli adet sancısı göğüs ağrısı kasık ağrısı halsizlik bian ölüyom sandım ayakta duramıyrum ade belirtsi için erken değil mi ? hamilelik desem onun içide erken yani. uff niye bole oldum üşütüm sa nırım
benim dış gebelikti ve 5. haftada farkedildiği için erken sonlandırıldı rahimde zarar yok doktorumda korunmaya gerek yok hemen hamile kalabilirsin dedi normal adetimi bekledim o bitince çalışmalara başladım işte.
inşallah bu ay hepimiz için bol bebişli olur canım sanada geçmiş olsun
canım geçmiş olsun üşütmüş olabilirmisin :26:
cm üşütmüş olabilirsn bide yumurtlama gününü bliyo musun belki yumurtlama dönemindede olabilirsn
çok mersiiama şansın çok yüksek kürtajdan sonra hamile kalma oranı çok yüksek oluyomuş
geçmiş olsun banada yumurtlama günü belirtisi gibi geldi,bende de adet ağrısı gibi oluyor ovu.haftasında
benim dış gebelikti ve 5. haftada farkedildiği için erken sonlandırıldı rahimde zarar yok doktorumda korunmaya gerek yok hemen hamile kalabilirsin dedi normal adetimi bekledim o bitince çalışmalara başladım işte.
inşallah bu ay hepimiz için bol bebişli olur canım sanada geçmiş olsun
canım geçmiş olsun üşütmüş olabilirmisin :26:
cimcimenin olacakgeliyor yolda zaten
çok mersiiama şansın çok yüksek kürtajdan sonra hamile kalma oranı çok yüksek oluyomuş
cimcimenin olacakgeliyor yolda zaten
saol tatlım kötü bişi olmasında inşallh
yolda moı * hamile mi ? ben bişi anlamadm valla :26:
evet bende onu duydum kürtajdan sonra bacağı içerde kalır derlermiş burda. yani hemen ardından hamile kalma şansı çok yüksekmiş inşallah bende de öyle olur. 19 şubatta kürtaj oldum 22 martta adet oldum hemen sonrasında çalışmalara başladım inşallah bu ay gerçek gebelik yaşarım yaşarız yaşarlar
kız varya bugün ağzından bal damlıyor bebeğim bu ay bi gelsin ilk sana söylicem ve 41 yasin okucam sana
kötü düşünme canım benimmmm bu akşam çalış sen benimde yumurtalıklarım patlıcak gibi sancı yapıyo yatamıyorum bile bacaklarımı cenin pozisyonuna getiriyorum yumurtlama günlerimde ve bugün sağ tarafım ağrıyo akıntımda arttı kesin yumurtluyorum bu akşam deprem var
evet bende yaşarım yaşarız yaşarlarhee ben olayı yeni anladım tm gelecek bebeğin cimcşşemee sultaannn
ilknurum unutun beni gariiiiiii
evet bende onu duydum kürtajdan sonra bacağı içerde kalır derlermiş burda. yani hemen ardından hamile kalma şansı çok yüksekmiş inşallah bende de öyle olur. 19 şubatta kürtaj oldum 22 martta adet oldum hemen sonrasında çalışmalara başladım inşallah bu ay gerçek gebelik yaşarım yaşarız yaşarlar
kız varya bugün ağzından bal damlıyor bebeğim bu ay bi gelsin ilk sana söylicem ve 41 yasin okucam sana
kötü düşünme canım benimmmm bu akşam çalış sen benimde yumurtalıklarım patlıcak gibi sancı yapıyo yatamıyorum bile bacaklarımı cenin pozisyonuna getiriyorum yumurtlama günlerimde ve bugün sağ tarafım ağrıyo akıntımda arttı kesin yumurtluyorum bu akşam deprem var
evet bende yaşarım yaşarız yaşarlarhee ben olayı yeni anladım tm gelecek bebeğin cimcşşemee sultaannn
gız benim belim ağrıyo ama adetim normalde hiç ağrımaz yoksa hamilemiyim gızzzzzzzz
inşallah gelir bu ay yaaa bu ay çok istiyorum kırmızıları görürsem depresyona girmem içten bile değil
aynen gerci dün vardı deprem ama bugün yapmam heralde mikmik ya 48 saat denlyoya hani yarın yaprım
kız sabah kalktım dedim kesin var bişey bende,sonra aklımdan burdan tanıdığım bir kaç isim geçti ve aklıma gelen ilk sen oldun inşallah yanılmam inşallah haberi verirsin de dualarımız bebişlerin sağlı için olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?