HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hım bende 22 subat gecmıyor hakıkaten zaman ama erken baktırmıssın sımdı ne durumdasın hıcmı belırtı yok

evet canım senle aynıydı benim. valla belirti varmı dersen. bana var gibi geliyor ama psikoljik mi bilmiyorum. hamile kalmak için uygun günleri tutturamamış olabilirim. 8 ve 10 şubat denemeler. uygun zaman 2 şubat 7 şubat arası yazıyo internette ama. geç yumoş olduysam bilemedim. of ya aman Allahın bileceği iş işte. birde ben 3 ay önce bebeğimin kalbi durudu kürtaj oldum. düşün sen benim psikolojimi. aklım fikrim bebek. ne yapacağımı şaşırdım. eşim diyor acele ediyorsun diye. ama işte kalbim dayanmıyor benim.

Ama biz hep bat 28 gün sonrası diye hesaplıyoruz çünkü benim adetim mesela 28 günde oluyor yani 30 günden sonra mı bat geçti diyeceğiz??

acele etmemek elde degıl ama kendımızı yıpratmamak lazım
bende 2-8 dıye bılıyorum hatta kendı hıslerımce 7 sınde yumurtladım ama hayırlısı artık gorecegız bır kac gune tutup tutmadıgını

sen ne kadardır düşünüyorsun bebek canım..
Canım ben hiç korunmadım ama zaten ben son 5 aydır falan düzene girdi ilişkimiz çünkü biraz zorlanmıştım başlarda
Ama benim sorunlarım çok valla 1 sene kendi akışına bırakacağım 1 sene olmazsa ondan sonra başlayacağım tedavi falan ne gerekiyorsa..

4 ayımız var şekerim zaten 1 sene olmasına hayırlısı diyorum.. ben 3 ay falan korundum gerçi eşim korundu ama 5 ayrık tık yok şekerim...

Ama biz hep bat 28 gün sonrası diye hesaplıyoruz çünkü benim adetim mesela 28 günde oluyor yani 30 günden sonra mı bat geçti diyeceğiz??

bilmiyorum doktor öyle dedi bugün bana hatta bu yüzden yarın adet günün dedi ama ben 25 günde oluyorum en kötü 27 güne sarkıyor hiç 28 günü görmedim

Hayatim Allah hakkimizda neyi uygun gorduyse onu yasicaz, bak doktorunda demis stresten uzak dur diye.. Stress sabirsizlik en buyuk dusmanimiz napalim bazen basedemiyoruz ama beklemekten baska caremiz yok. Sikma canini bebisin seninledir daha cok yeni diye kese olusmamistir belkide . Sabret kuzum, Allah hayirlisini eylesin de dua et hersey yoluna girer ..

kızlar benim çıkmam lazım yemek yapmadım daha az sonra adam aç gelcek

dualarınızı eksik etmeyin öpüyorm hepinizi Allah a emanet olun yarın inşallah müjdeli haberlerle gelirim

4 ayımız var şekerim zaten 1 sene olmasına hayırlısı diyorum.. ben 3 ay falan korundum gerçi eşim korundu ama 5 ayrık tık yok şekerim...

Hayırlısı kuzum yaa Allahım hayırlısını versin inşallah...
İnşallahh bizim de güzel haberlerimiz gelecek tez zamanda..
Bir sıkıntı yok değil mi eşinde veya sende? Benim eşimde biraz hareketsizlik sıkıntısı varmış bende de kalınlaşma var rahmimde ama kadın doğumcu arkadaşım bir sıkıntı olmaz demişti...
İlk denemelerinde hamile kalan arkadaşlarımı duydukça üzülüyorum halime..
Öyle doluyum ki bu konuda

sağolasın kuzum yaa dua et bana inşallah bi aksilik olmaz

inşallah canım. 3 gün sonra senden umutluyum. ben kanda çıkması gerektiğini düşündüğümden olmadığını zannediyorum. ama kısmet işte. acececilik işine gelirse herşeyde olduğu gibi bu bebek olayında da aceleciyim galiba. öğrenmek istiyorum hemencik herkes gibi. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. hislere gelince şu an hiç bi şey hissedemiyorum. kendimi çok kaptırmak istemiyorum çünkü. bu işlerde moral en önemlisi bunu en iyi bilenlerdenim. inşallah sana da bir göbek ekleriz bu ay bu topikde canım

inşallah zaman gecmıyor gıbı gelıyor bana nedense cok zorlanmaya basladım zaman konusunda :S
bende senın gıbı acelecıyım ama bu kez ole yapmıcam ıdrar testlerı neyse de kan testı ıcın beklıcem bıraz

gel kollarıma bebeğim birlikte ağlayalım..

al bende de okadarrr... benim eşim daha gitmediii lanet olası özel sağlık sigortası var kurumun verdiği martta gelecek kartı martta kart gelir gelmez ilk yapacağı iş o zaten... ben gittimde bende hiç bir sıkıntı yokmuş tatlım...

amannn öyle dolu öyle dertliyimki anlatamam sanaaaaa

Oyy oyyy sen de benim gibi dolmuşsun desenee
İnşallahh eşinde sıkıntı çıkmaz canım... Şükret ki sende bir sıkıntı çıkmamış..Bendeki kalınlaşma sorun çıkarırsa ne olur bilmem..
Rabbim dermansız dert vermesin inşallahh...Çok ilginç bir duygu..Hem sevin,yorum herkes adına hem de bir yandan bir burukluk oluyor neden ben değil diye..Allahım büyük inşallah tez zamanda biz de alırız haberlerimizi.. Bat geçti mi senin? benimkisi cuma günü sanırım bu ay yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…