- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.521
hım bende 22 subat gecmıyor hakıkaten zaman ama erken baktırmıssın sımdı ne durumdasın hıcmı belırtı yok
Ama biz hep bat 28 gün sonrası diye hesaplıyoruz çünkü benim adetim mesela 28 günde oluyor yani 30 günden sonra mı bat geçti diyeceğiz??teşekkür ederim inşallah gözüm ayar
yok tam 30 gün sonrasıymış
yani mesela 30 ocakta adet olduysan 30 şubatmış bir sonraki adet tarihin
benim 31. günüm mesela bugün ama normalde 27 gün sonra olmam lazımdı
evet canım senle aynıydı benim. valla belirti varmı dersen. bana var gibi geliyor ama psikoljik mi bilmiyorum. hamile kalmak için uygun günleri tutturamamış olabilirim. 8 ve 10 şubat denemeler. uygun zaman 2 şubat 7 şubat arası yazıyo internette ama. geç yumoş olduysam bilemedim. of ya aman Allahın bileceği iş işte. birde ben 3 ay önce bebeğimin kalbi durudu kürtaj oldum. düşün sen benim psikolojimi. aklım fikrim bebek. ne yapacağımı şaşırdım. eşim diyor acele ediyorsun diye. ama işte kalbim dayanmıyor benim.
Canım ben hiç korunmadım ama zaten ben son 5 aydır falan düzene girdi ilişkimiz çünkü biraz zorlanmıştım başlardasen ne kadardır düşünüyorsun bebek canım..
Canım ben hiç korunmadım ama zaten ben son 5 aydır falan düzene girdi ilişkimiz çünkü biraz zorlanmıştım başlarda
Ama benim sorunlarım çok valla 1 sene kendi akışına bırakacağım 1 sene olmazsa ondan sonra başlayacağım tedavi falan ne gerekiyorsa..
Ama biz hep bat 28 gün sonrası diye hesaplıyoruz çünkü benim adetim mesela 28 günde oluyor yani 30 günden sonra mı bat geçti diyeceğiz??
az önce doktordan geldim kızlar
sabah aradım 10:40 a randevu aldım bana söylemediler idrara sıkışık gel diye. doktora gittim hemşiresi idrara sıkışık gelmen lazımdı su iç sıkışmadan alamayız seni dedi.
ben ne kadar su içsemde idrara sıkışamıyorum zaten günde en fazla 3 defa gidebilirim neyse ben gittim 2 litre su içtim üzerine 3 fincan çay içtim ama yok benimki stresten içine kaçtı sanki
saat tam 12di hemşireye ben çok sıkıştım dedim aslında fazla sıkışmamıştım oda karnıma dokundu oo evet hemen alalım seni dedi oysaki o ellediği bebek değil göbekti
neyse girdim doktora anlattım böyle böyle 2 test yaptım pozitif diye. daha yarın son günün aslında 1 ay olmadan yapmışsın testi dedi bende benim adetim her ay 5 gün öne gelir dedim neyse doktor ultrasona soktu keseyi göremediiiiiiiii
ama sağolsun beni teselli etmeye çalıştı hep.
normalde en son idrarda çıkar ve evde yapılan testlerin doğruluk oranı %98 falandır senin 2 testinde de pozitif çıkmış belki çok erkendir dedi neyse kan ve idrar tahlili istedi
değerlerin 350 yi geçtiyse kan ve idrarda çıkar 1500 olmadan kese görünmez diye teselli etti beni neyse
sonra yarın öğleden sonra 4 gibi ararsan sonucu bildiririm gelmene gerek yok telefonla haberleşelim ona göre keseyi görmek için tarih veririm sana ama tahliller negatif çıkarsa dış gebelik deriz o zamanda hemen gelmen gerekebilir dedi
çok korkuyorum yaaa ya bide boş gebelikse
herkes hemşireler falan sıkma canını bazılarınınki 6 haftalıkken bile görünmüyo sen daha yenisin görünür dediler ama korkuyorum eşim falan çok heyecanlıydı hemen sordu ne dedi doktor diye bende hiç demedim kese görünmedi diye yarın belli olcak dedim.
bu arada doktor yasaklı ve yasak olmayan şeyleri söyledi ağır kaldırma stres ve üzüntüden uzak dur folik aside devam alkol ve sigaran uzak dur süt peynir tüket bol bol dedi
kızlar ne olur bana bişey söyleyin kötü bişey yoktur dimi
bilmiyorum doktor öyle dedi bugün bana hatta bu yüzden yarın adet günün dedi ama ben 25 günde oluyorum en kötü 27 güne sarkıyor hiç 28 günü görmedim
4 ayımız var şekerim zaten 1 sene olmasına hayırlısı diyorum.. ben 3 ay falan korundum gerçi eşim korundu ama 5 ayrık tık yok şekerim...
Hayatim Allah hakkimizda neyi uygun gorduyse onu yasicaz, bak doktorunda demis stresten uzak dur diye.. Stress sabirsizlik en buyuk dusmanimiz napalim bazen basedemiyoruz ama beklemekten baska caremiz yok. Sikma canini bebisin seninledir daha cok yeni diye kese olusmamistir belkide . Sabret kuzum, Allah hayirlisini eylesin de dua et hersey yoluna girer ..
acele etmemek elde degıl ama kendımızı yıpratmamak lazım
bende 2-8 dıye bılıyorum hatta kendı hıslerımce 7 sınde yumurtladım ama hayırlısı artık gorecegız bır kac gune tutup tutmadıgını
uzun lafın kısası olacağı varsa oluyor kızlar...
cimcime mesaj atamıyorum senin mesaj kutun doluymuş sillllll
inşallah canım. 3 gün sonra senden umutluyum. ben kanda çıkması gerektiğini düşündüğümden olmadığını zannediyorum. ama kısmet işte. acececilik işine gelirse herşeyde olduğu gibi bu bebek olayında da aceleciyim galiba. öğrenmek istiyorum hemencik herkes gibi. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. hislere gelince şu an hiç bi şey hissedemiyorum. kendimi çok kaptırmak istemiyorum çünkü. bu işlerde moral en önemlisi bunu en iyi bilenlerdenim. inşallah sana da bir göbek ekleriz bu ay bu topikde canım
Hayırlısı kuzum yaa Allahım hayırlısını versin inşallah...
İnşallahh bizim de güzel haberlerimiz gelecek tez zamanda..
Bir sıkıntı yok değil mi eşinde veya sende? Benim eşimde biraz hareketsizlik sıkıntısı varmış bende de kalınlaşma var rahmimde ama kadın doğumcu arkadaşım bir sıkıntı olmaz demişti...
İlk denemelerinde hamile kalan arkadaşlarımı duydukça üzülüyorum halime..
Öyle doluyum ki bu konuda
Oyy oyyy sen de benim gibi dolmuşsun deseneegel kollarıma bebeğim birlikte ağlayalım..
al bende de okadarrr... benim eşim daha gitmediii lanet olası özel sağlık sigortası var kurumun verdiği martta gelecek kartı martta kart gelir gelmez ilk yapacağı iş o zaten...ben gittimde bende hiç bir sıkıntı yokmuş tatlım...
amannn öyle dolu öyle dertliyimki anlatamam sanaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?