- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.341
gunaydın kızlarrrrnasılsınız??ben iyice toparlandım artık pztesi pataloji sonucumu aldık hiçbişey yokmus sebebi yokmus yanii genetik yada pıhtılasma falan kromozon bozuklugu falan olsa da cıkardı dimi kızlar yaa dr hiçbişey yok dedi sevindim ama işte insanoglu hep bi sebep arıyo 3 ay korunma süresi verdi dr ama öyle uzun geliyoki bana beklemek istemiyorum temizlenmiş bi problem yok dedi acaba beklemesem bi sorun olurmu yaa:18:biraz arastırdım korunma süresini beklemeden hamile kalıp saglıklı doguranlar var ama korkuyorum yinede siz ne dersiniz varmı böyle tanıdıgınız falan korunmadan hemen hamile kalan saglıklı olan:26:
ahh kuzum yaa normalde zaten zor giriyodun şindi iyice zorlaştı girmen desene.. olsun arada yazsan olur kiiiözür dilerim veremedim ay pc felan sökülünce başka yerdende giremiyorum valla birsürü iş yüklediler sevkiyatında içine girdim
Kızlar selam
ben geldimmm memleket havası alıp geldim ama ben geri gitmek istiyorum:18::18::18::18: size yemine derim yaşadığımı anladım nefes aldığımı hissettim, bebek çalışmalarına gelince ben ipin ucunu bıraktım ilaç kullanmadım, bu hafta yumurtlama haftam hiçbir atraksiyonda bulunmadım bulunmicamda vazgeçtim sanırımhayatımda karar vermem gereken başka şeyler var sanırım, eeeeeee sizler nasılsınız neler oldu varmı güzel haberler???
Kızlar selam
ben geldimmm memleket havası alıp geldim ama ben geri gitmek istiyorum:18::18::18::18: size yemine derim yaşadığımı anladım nefes aldığımı hissettim, bebek çalışmalarına gelince ben ipin ucunu bıraktım ilaç kullanmadım, bu hafta yumurtlama haftam hiçbir atraksiyonda bulunmadım bulunmicamda vazgeçtim sanırımhayatımda karar vermem gereken başka şeyler var sanırım, eeeeeee sizler nasılsınız neler oldu varmı güzel haberler???
saol tatlım tesekkür ederimkendimi topladım ama saglıklı düsünemiyorum sanırım hala cok cok uzun geliyo bana 3 ay ee bide bilsem ki 3 ay sonra ilk denemede hemen olucak o zaman da bekliyim dicem de ne biliyim yaa esime söyledim beklemek istemiyorum diye cok kızdı güzel güzel anlattım bide bak hersey allahtan 3 ay bekleyip tekrar hamile kalsam da hayırlı degilse allahım yine nasip etmezse aynı seyi yasayabilrim ama beklemeden hamile kalırsam da bu sefer saglıkla kucagıma alırım yicek ekmegi varsa bu dünyada allah korur bişey olmaz falan diye cahilce düsüncelere sahibim esim tabiiki ikna olmadı aslında 18 martta operasyon gecirdim 1 ay beraber olmakta yasaktı ama sacma geldi artık oda rahim kendini toplamıs sonucta korunarak olur bişey olmaz diye ona bile zor ikna ettim 19 nisana kadar beklicekti yoksa aramıza cok sogukluk girsin istemedim ben en son 9 subatta olmustu cünkü sonra hamilelik operasyon derken 2ay olucaktı nerdeyse birbirimize dokunmayalı
burdayım canım giremedim çok yoğundum birde masam felan taşındı
Günaydın kızlar.
Geçmişe bakmak istedim gelişme var mi diye ama sayfalarca gari li muhabbetler olmuş birilerinin kim olduklarını ne konuştuklarını anlamasam da
Var mi kimseden haber??
özür dilerim veremedim ay pc felan sökülünce başka yerdende giremiyorum valla birsürü iş yüklediler sevkiyatında içine girdim
günaydınlar herkese
gunaydın kızlarrrrnasılsınız??ben iyice toparlandım artık pztesi pataloji sonucumu aldık hiçbişey yokmus sebebi yokmus yanii genetik yada pıhtılasma falan kromozon bozuklugu falan olsa da cıkardı dimi kızlar yaa dr hiçbişey yok dedi sevindim ama işte insanoglu hep bi sebep arıyo 3 ay korunma süresi verdi dr ama öyle uzun geliyoki bana beklemek istemiyorum temizlenmiş bi problem yok dedi acaba beklemesem bi sorun olurmu yaa:18:biraz arastırdım korunma süresini beklemeden hamile kalıp saglıklı doguranlar var ama korkuyorum yinede siz ne dersiniz varmı böyle tanıdıgınız falan korunmadan hemen hamile kalan saglıklı olan:26:
haklısın kuzucum ben kendime bi ugras buluyım en iyisi yaz da geldi yürüyüs falan yapıyım uzun uzun hem azcık kilo da veririm bebiş gitti göbüş duruyoGünaydın bebeğim.. bencede beklemelisin. hiiçç öle 3 ay sonrada aynı şeyleri yaşarım filn diye kendini kandırma.. Rabbim nasip ederse olur inşallah. hem 3 ay dediğin nedir ki havalarda güzelleşiyo gezmek filn derken anlamazsın sonra ilişki olmuş bakmışsınki hamilesin. Herşey bizim için tek duamız Rabbim aynı şeyleri bir daha yaşatmasın meleklerimizi sağlıkla bizlere gönderip sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin..
ahh kuzum yaa normalde zaten zor giriyodun şindi iyice zorlaştı girmen desene.. olsun arada yazsan olur kiii
Ohhh hoşgeldin baharıımm :) nasıldı tatill.. bende bi hava değişimi istiyorum kafa dinlemek istiyorum yaaçalışmalar konusunda en doğru olanı yapmışsın canısı bebişin şimdi pat diye gelir göbüşüne. önemli olan stressiz bir birleşim hadi bağaalıımm
günaydın canımmne güzel yapmıssın annenleri görmeye gitmekle ne kadar iyi gelmiştir sen simdi bebek calısmalarını bıraktın ya kendiliginden gelicek bebişin hic merak etme saglıklı olsun da bosver ne zaman gelmek isterse o zaman olsun kuzum en güzelini düsünmüssün mutlaka olucak ama zamanı degildi demekki belki zamanı nisanda mayısta hiç belli olmaz önemli olan kafaya takmamak
haklısın kuzucum ben kendime bi ugras buluyım en iyisi yaz da geldi yürüyüs falan yapıyım uzun uzun hem azcık kilo da veririm bebiş gitti göbüş duruyo3 ay dedigin nedir ki hemen gecer kendi hatam yüzünden bebegimden olursam tekrar kendimi de affedemem zaten
kızlar dün saat 4 de test yaptım ikinci çizgi koyu çıktı yani yumurtlama devam ediyor sanırım ama akşam birliktelik olmadı şimdi tekrar test yapsam sağlıklı olurmu yoksa yine saat 4 ü mü bekleyeyim :26:
hoşgeldin canım ipin ucunu salanlar kervanınaaynen bende vazgeçtim herşeyden saldım ipin ucunu şuan nerde onu bile bilmiyorum
canımmmm sakın 3 aya uzun deme bak bana 19 şubatta kürtaj oldum doktor korunmana gerek yok hamile kalabilirsin hemen dedi ama 2 ay oluyo daha bende tık yok zaman su gibi geçmiş farkında değilim. benim eşimde çocuk diye deliriyodu hatta adetliyken üstüme atlamaya yer arıyodu ama şimdi tık yok herifte. oda aynı seninki gibi bana bişey olcak korkusuyla kaçıyo şimdi benden. sen şimdiden yolunu bul alıştır çocuk fikrine bide bana baksana hiçbir engel yok olmaması için ama kocam depresyona girdi şimdide onun yüzünden olmuyo
günaydın canım nasılsın
cok tesekkür ederim tatlım saolcanım çok geçmişler olsun atlattın kötü günleribnim nacizane fikrim az sabret ve vücudun dinlensin tatlım,sonra nur topu gibi bebişleri alacağız kucağımıza
canım bence her gün aynı saatlerde yapman daha uygun
dogru söylüyosun cimcimem yaa zaman cok cabuk geciyo aslında su gibi gercektenahh ah su erkeklerin bize bişey olucak diye korkudan girdigi depresyonlar yokmuuu bi kaşık suda bogası geliyo insanın bende adama tecavüz edicektim valla artık hala bana bari ayın 15 ini bekleseydik diyo mik mik için sonucta hiçte bişey olmadı yani korunduktan sonra ne olucak sanki mik mik meselesini atlattık ama bebek için kesinlikle onay vermez zaten sizde böyle diyince bende beklemeye karar verdim artık hayırlısıyla olsun da 1 sene sonra olsun allah kimseye yasatmasın insallah böyle acılar sen yinede pes etme kuzum yaa bastan cıkar adamı biran önce girdigi depresyonundan cıksın onu da cok iyi anlıyorum sana bişey olur yine üzülürsün diye ödü patlıyo ama hiçbişey olmucak saglıkla dogucak bebişiniz sakın pes etme
yidir canım iş güç işte,atölyemdeyim,sen nasılsın?
haklısın kuzucum ben kendime bi ugras buluyım en iyisi yaz da geldi yürüyüs falan yapıyım uzun uzun hem azcık kilo da veririm bebiş gitti göbüş duruyo3 ay dedigin nedir ki hemen gecer kendi hatam yüzünden bebegimden olursam tekrar kendimi de affedemem zaten
cok tesekkür ederim tatlım saolhaklısın bekliycem 3 ay dolsun haziran sonu temmuz bası baslarım calısmalara insallah benim korunma süresi boyunca sizin güzel haberlerinizi alırız canımm bol bol halay cekerizz
çok iyi geldi bebekim tüm kararlarımı gözden geçirmeme de sebebp oldu aslında, ben orda cidden yaşadığımı anladım annemler arkadaşlarım kuzenlerim herşey mkemmeldi ve ilk defa ankaraya dönerken ağladım gelmek istemedim çünkü yıllardır ilk defa bu kadar uzun süreli kaldım ordabebek işinden cidden vazgeçtim ben şu aralar bilinçli hiçbişey yapmicam hatta belki korunabilirimde bilmiyorum.
canım sende bekle acele etme herşeyi akışına uygun bırak, 3 ay dediğin ne ki hemen geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?