HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Günaydın bebeğim.. bencede beklemelisin. hiiçç öle 3 ay sonrada aynı şeyleri yaşarım filn diye kendini kandırma.. Rabbim nasip ederse olur inşallah. hem 3 ay dediğin nedir ki havalarda güzelleşiyo gezmek filn derken anlamazsın sonra ilişki olmuş bakmışsınki hamilesin. Herşey bizim için tek duamız Rabbim aynı şeyleri bir daha yaşatmasın meleklerimizi sağlıkla bizlere gönderip sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin..

özür dilerim veremedim ay pc felan sökülünce başka yerdende giremiyorum valla birsürü iş yüklediler sevkiyatında içine girdim
ahh kuzum yaa normalde zaten zor giriyodun şindi iyice zorlaştı girmen desene.. olsun arada yazsan olur kiii

Ohhh hoşgeldin baharıımm :) nasıldı tatill.. bende bi hava değişimi istiyorum kafa dinlemek istiyorum yaa çalışmalar konusunda en doğru olanı yapmışsın canısı bebişin şimdi pat diye gelir göbüşüne. önemli olan stressiz bir birleşim hadi bağaalıımm

hoşgeldin canım ipin ucunu salanlar kervanına aynen bende vazgeçtim herşeyden saldım ipin ucunu şuan nerde onu bile bilmiyorum

canımmmm sakın 3 aya uzun deme bak bana 19 şubatta kürtaj oldum doktor korunmana gerek yok hamile kalabilirsin hemen dedi ama 2 ay oluyo daha bende tık yok zaman su gibi geçmiş farkında değilim. benim eşimde çocuk diye deliriyodu hatta adetliyken üstüme atlamaya yer arıyodu ama şimdi tık yok herifte. oda aynı seninki gibi bana bişey olcak korkusuyla kaçıyo şimdi benden. sen şimdiden yolunu bul alıştır çocuk fikrine bide bana baksana hiçbir engel yok olmaması için ama kocam depresyona girdi şimdide onun yüzünden olmuyo

burdayım canım giremedim çok yoğundum birde masam felan taşındı

bizde korktuk meleğim yaaa bişey oldu sandıydık

Günaydın kızlar.
Geçmişe bakmak istedim gelişme var mi diye ama sayfalarca gari li muhabbetler olmuş birilerinin kim olduklarını ne konuştuklarını anlamasam da
Var mi kimseden haber??

ayyyy al bendende o kadar şekerim yaa bu nedir böyle garide gari gari sıkıldım okumaktan

özür dilerim veremedim ay pc felan sökülünce başka yerdende giremiyorum valla birsürü iş yüklediler sevkiyatında içine girdim

affettik tamam

canım çok geçmişler olsun atlattın kötü günleribnim nacizane fikrim az sabret ve vücudun dinlensin tatlım,sonra nur topu gibi bebişleri alacağız kucağımıza

haklısın kuzucum ben kendime bi ugras buluyım en iyisi yaz da geldi yürüyüs falan yapıyım uzun uzun hem azcık kilo da veririm bebiş gitti göbüş duruyo3 ay dedigin nedir ki hemen gecer kendi hatam yüzünden bebegimden olursam tekrar kendimi de affedemem zaten

çok iyi geldi bebekim tüm kararlarımı gözden geçirmeme de sebebp oldu aslında, ben orda cidden yaşadığımı anladım annemler arkadaşlarım kuzenlerim herşey mkemmeldi ve ilk defa ankaraya dönerken ağladım gelmek istemedim çünkü yıllardır ilk defa bu kadar uzun süreli kaldım orda bebek işinden cidden vazgeçtim ben şu aralar bilinçli hiçbişey yapmicam hatta belki korunabilirimde bilmiyorum.
canım sende bekle acele etme herşeyi akışına uygun bırak, 3 ay dediğin ne ki hemen geçer

kızlar dün saat 4 de test yaptım ikinci çizgi koyu çıktı yani yumurtlama devam ediyor sanırım ama akşam birliktelik olmadı şimdi tekrar test yapsam sağlıklı olurmu yoksa yine saat 4 ü mü bekleyeyim :26:

kızlar akşam bir makale okudum,herşey yolunda gitse bile (rm ve yumurta buluşması)döllenen yumurtalarımızın yüzde 50 si ancak tutunabiliyormuşyani biz farketmeden zaten reglide atıyoruz onları,doğanın kanunu fazla canımızı sıkmayalım yani

dogru söylüyosun cimcimem yaa zaman cok cabuk geciyo aslında su gibi gercektenahh ah su erkeklerin bize bişey olucak diye korkudan girdigi depresyonlar yokmuuu bi kaşık suda bogası geliyo insanınbende adama tecavüz edicektim valla artık hala bana bari ayın 15 ini bekleseydik diyo mik mik için sonucta hiçte bişey olmadı yani korunduktan sonra ne olucak sanki mik mik meselesini atlattık ama bebek için kesinlikle onay vermez zaten sizde böyle diyince bende beklemeye karar verdim artık hayırlısıyla olsun da 1 sene sonra olsun allah kimseye yasatmasın insallah böyle acılarsen yinede pes etme kuzum yaa bastan cıkar adamı biran önce girdigi depresyonundan cıksın onu da cok iyi anlıyorum sana bişey olur yine üzülürsün diye ödü patlıyo ama hiçbişey olmucak saglıkla dogucak bebişiniz sakın pes etme

canım çok geçmişler olsun atlattın kötü günleribnim nacizane fikrim az sabret ve vücudun dinlensin tatlım,sonra nur topu gibi bebişleri alacağız kucağımıza
cok tesekkür ederim tatlım saolhaklısın bekliycem 3 ay dolsun haziran sonu temmuz bası baslarım calısmalara insallah benim korunma süresi boyunca sizin güzel haberlerinizi alırız canımm bol bol halay cekerizz

canım bence her gün aynı saatlerde yapman daha uygun

ya dün temizlik yaparken zaman geçti çişimi tutabildim şimdi nasıl tutcam bugün işim yokki

aynen canım bana bişey olcak aynı şeyleri yaşıcaz diye korkuyo ama akşam çok kararlıydım kesinlikle olacaktı hemde silkeletecektim bile ama yok adam yemekten sonra kaçar gibi çıktı dışarı bende üzüldüm hazır koyu çıkmışken boşa geçmesi çok üzüyo beni bu akşam inşallah olurda biraz olsun umudum olur. şuan hiç yok yani senin anlayacağın (

yaaaa ben şimdi yapmak istiyorum doğru ççıkmazmı yaniiiii

yidir canım iş güç işte,atölyemdeyim,sen nasılsın?

ay nasıl olayım şekerim mik mik olmadı sinirim sıkıştı bu akşama kısmet

yürü tabi erit o göbüşü sağlıklı bir gebelik için spora başla sen sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir canım benim biz hep seninleyiz buradayız

kız cimcime geçmişi okudumda,ne depresyonu yauv,girmesin depresyona falan,sen çıkar onu ordan,bu ay senin full çalışman lazım,bak benim prozaglar ecza dolabını bekliyor 2 aydır içmiyorum

cok tesekkür ederim tatlım saolhaklısın bekliycem 3 ay dolsun haziran sonu temmuz bası baslarım calısmalara insallah benim korunma süresi boyunca sizin güzel haberlerinizi alırız canımm bol bol halay cekerizz

biz yine birlikte hamile kalcaz gibi geliyo bana bebeim yaaa doktorun sana verdiği korunma süresi benim eşimin depresyondan çıkma süresine denk geliyo

insanın sevdiklerinin yanında olması kadar güzel bişey yok tabii üzülmüşsündür dönerkenbenim kardesim ankarada okuyo son senesi son dönemi dönücek insallah ama her seferinde giderken aglıyorum ben ilk kazandıgı sene ben getirmiştim oraya neler söyledim bosver okuma burda tekrar sınava girer izmiri kazanırsın gel beraber dönelim falan diye cocugun gelecegiyle oynucaktım nerdeyseseni cok iyi anlıyorum ailenden ayrı sehire gelin gitmek zordur kesinlikle ama olsun yine gidersin sizin uzaklıgınız da bagınızı güclendiiriyo bende ilk evlendigimde anneme uzak oturuyoduk calısıyodum da annemi ayda 1 kere görüyodum cok özlüyodum aynı sehirde bile hayat sartlarından görüsemiyo insan işte daha 3 ay oldu yakına tasındık bebişe yardımcı olur diyebebek işinden neden bu kadar sogudun kuzum seni üzen bişey mi olduu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…