- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.361
sensin len pis yada biz pisizz hhihiihih
ne yedin akşam o bulantı yapmıştır ben yapmadım hiçbişey yada saçma sapan şeyler düşündün miden etkilenmiştir stresten yiiivruummmm.sabah görüşeriiizzzz
kız cimcime geçmişi okudumda,ne depresyonu yauv,girmesin depresyona falan,sen çıkar onu ordan,bu ay senin full çalışmanlazım,bak benim prozaglar ecza dolabını bekliyor 2 aydır içmiyorum
benim hamileligimde sen 3-4 aylık hamile olucaksın kuzum bak gör senin eşin en fazla 2 güne cıkıcak depresyonundan daha fazla sürmez bu durumbiz yine birlikte hamile kalcaz gibi geliyo bana bebeim yaaa doktorun sana verdiği korunma süresi benim eşimin depresyondan çıkma süresine denk geliyo
canımm en az 2 saattir tuvalete gitmediysen yap aynı saatte yapmak önemli ama bende ilkinde hiç aynı saatte yapamamıstım sen yap simdi testi sonrada bugün yarın mutlaka degerlendir olucak yaa bu ay olucak yani o bebek buraya gelicek dogru yere de yerleşicek güzel güzel büyücek ordaya dün temizlik yaparken zaman geçti çişimi tutabildim şimdi nasıl tutcam bugün işim yokki
aynen canım bana bişey olcak aynı şeyleri yaşıcaz diye korkuyo ama akşam çok kararlıydım kesinlikle olacaktı hemde silkeletecektim bile ama yok adam yemekten sonra kaçar gibi çıktı dışarı bende üzüldüm hazır koyu çıkmışken boşa geçmesi çok üzüyo benibu akşam inşallah olurda biraz olsun umudum olur. şuan hiç yok yani senin anlayacağın (
yaaaa ben şimdi yapmak istiyorum doğru ççıkmazmı yaniiiii
ay nasıl olayım şekerim mik mik olmadı sinirim sıkıştı bu akşama kısmet
slm kızlar günaydınlar....
sağlıklı hamile kalmalar
benim hamileligimde sen 3-4 aylık hamile olucaksın kuzum bak gör senin eşin en fazla 2 güne cıkıcak depresyonundan daha fazla sürmez bu durum
aynen canım benimde zestatlar bekliyor dolapta kendimi feda ettim çocuk için ama kocam girdi şimdide depresyona napim yaa kıt akıllı tam zamanını buldu depresyona girecekakşam dışarı çıktı normalde kapıyı bile kilitleyip açmam lazımdı ama ben kalktım herifime börekler yaptım sıcacık sabah yesin diye sabah kalktım börekleri paket yaptım yanında gönderdim hiçbişey olmamış gibi hatta ayakkabılarını bile siliverdim eğer akşama kadar düzelmezse o psikolojisi gitsin kazan dairesinde yatsın almıcam içeri falan
kuzumm benim canımmm iyki varsınız zaten siz olmasanız bu depresyonlu halimi bu kadar cabuk atlatamazdımyürü tabi erit o göbüşüsağlıklı bir gebelik için spora başla sen sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir canım benim biz hep seninleyiz buradayız
benim hamileligimde sen 3-4 aylık hamile olucaksın kuzum bak gör senin eşin en fazla 2 güne cıkıcak depresyonundan daha fazla sürmez bu durum
canımm en az 2 saattir tuvalete gitmediysen yap aynı saatte yapmak önemli ama bende ilkinde hiç aynı saatte yapamamıstım sen yap simdi testi sonrada bugün yarın mutlaka degerlendir olucak yaa bu ay olucak yani o bebek buraya gelicek dogru yere de yerleşicek güzel güzel büyücek orda
canım bence her gün aynı saatlerde yapman daha uygun
günaydın kuzum sen naptın çalışmaları
tatlım kıyamamışsın işte hazırlamışsın yine de ne güzel,kıymetini bilsinbence ona akşam meksikalı amcamdan(sierra gold tekila) bir şat hazırla kendine gelir hemen..benimkinin antidepresanı o seninkide seviyor sanırım içmeyi,gelsin hareketli geceler
Selammm. kizlarrr nasilsiniz bakalim... cimcimecim noldu kocani eve almicak kadar kizzz
hahahhaaa al işte bende aynı fikirdeyimseninkide gelecek inşallah tatlım
en son sabah 8 de girmiştim şimdi testi yaptımda anında pozitif çıktı yaaa tıpkı hamilelik testimde olduğu gibibide pakete tekrar tekrar bakıyorum hamilelik testiyle karıştırmış olmayayım diye bu akşam çalışmaya devam dün bu kadar net değildi demekki dün yeni oluşmaya başlamış yumurta
Gecen ay yum. gununde bi sabah bi aksam ovl. testi yaptim ikiside cift koyu cizgi cikti.. bence yapabilirsinnn
canım çalışmalar güzel gidiyor dün akşam boştu bugün dolu gün aşırı yapıyoruz.
hayırlısı Allahtan artık bakalım inşallah bu ay anne oluruz hep birlikte :)
Gecen ay yum. gununde bi sabah bi aksam ovl. testi yaptim ikiside cift koyu cizgi cikti.. bence yapabilirsinnn
inşallah canım atla adamın üstüne başlarım depresyonuna de
bende alayım bari ovalasyon testi.nasıl kullanıyonuz
çok iyi geldi bebekim tüm kararlarımı gözden geçirmeme de sebebp oldu aslında, ben orda cidden yaşadığımı anladım annemler arkadaşlarım kuzenlerim herşey mkemmeldi ve ilk defa ankaraya dönerken ağladım gelmek istemedim çünkü yıllardır ilk defa bu kadar uzun süreli kaldım ordabebek işinden cidden vazgeçtim ben şu aralar bilinçli hiçbişey yapmicam hatta belki korunabilirimde bilmiyorum.
canım sende bekle acele etme herşeyi akışına uygun bırak, 3 ay dediğin ne ki hemen geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?