- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.381
seviyo evet yurtdışına çıkınca 2 valiz içki topluyoruz 6 ay yetiyo sonra onaevet yaa iyi fikir bu akşam bi viski hazırlayayım ben ona zaten ne zamandır içmek istiyodu ben izin vermiyodum
yok şekerim bişey olduğu yok bu akşamda mik mik olmazsa eve almıcam dedim sadece. malum depresyondaya çıkamadı hala bu akşamda çıkmazsa gitsin kazan dairesinde yatsın
fikrinize kurban olurum ben sizin
kızlaaar şimdi yaptım ovulasyon testimi yine başa döndük :S 2. çizgi silik ben salak gibi 2 günü de değerlendiremedim dün gece çok kötü sancım vardı muhtemelen akşam çatladı.Pazartesi koyu çizgiyi gördüm pazar akşamı mik mik oldu pzartesi salı olmadı sizce şansım var mı pofffff :S :S :S
bizde durumlar aynı,valizler de kıyafetlere yer kalmıyorsadece bir kaç ay dayanıyor bize
kızlaaar şimdi yaptım ovulasyon testimi yine başa döndük :S 2. çizgi silik ben salak gibi 2 günü de değerlendiremedim dün gece çok kötü sancım vardı muhtemelen akşam çatladı.Pazartesi koyu çizgiyi gördüm pazar akşamı mik mik oldu pzartesi salı olmadı sizce şansım var mı pofffff :S :S :S
selam esra,ben ilk defa bu ay ovu testi kullandım,araştırdığım kadarıyla aynı saatler diyordu,ama senin tecrübe konuşuyor tatlım doğrudur
en son sabah 8 de girmiştim şimdi testi yaptımda anında pozitif çıktı yaaa tıpkı hamilelik testimde olduğu gibibide pakete tekrar tekrar bakıyorum hamilelik testiyle karıştırmış olmayayım diye bu akşam çalışmaya devam dün bu kadar net değildi demekki dün yeni oluşmaya başlamış yumurta
günaydın kızlar
ayy süper kuzum daa senin bu ovulasyon bayadır cift dimi ilk yapmaya basladıgın zamandan beri??hamile olabilirmisin acaba yine üstüne görme falan cünkü ovulasyon en fazla 2 gün koyu olup siliklesiyo normalde ama hamileysen cift cıkıyo sürekli ben hamileyken denemiştim de o nedenle yani kafam karıstı sen adeti normal mi gördün herzaman oldugu gibi yanii:26:
Ayyy canim benim estafurullah... bende iki aydir kullaniyorum. ben hergun okuldan 6 da geliyorum 4 ders bisey yemiyor icmiyorum..ayni saatte yapiyorum yani..ama gecen ay koyulasinca sabahta yapmiatim aninda koyu cizgi cikti... en iyisi gunluk ayni saatte yapmak tabi... sende durumlar nasil tatlim..
kiz cimcime icki icirme spermleri etkiler....
ayy süper kuzum daa senin bu ovulasyon bayadır cift dimi ilk yapmaya basladıgın zamandan beri??hamile olabilirmisin acaba yine üstüne görme falan cünkü ovulasyon en fazla 2 gün koyu olup siliklesiyo normalde ama hamileysen cift cıkıyo sürekli ben hamileyken denemiştim de o nedenle yani kafam karıstı sen adeti normal mi gördün herzaman oldugu gibi yanii:26:
Ayyy canim benim estafurullah... bende iki aydir kullaniyorum. ben hergun okuldan 6 da geliyorum 4 ders bisey yemiyor icmiyorum..ayni saatte yapiyorum yani..ama gecen ay koyulasinca sabahta yapmiatim aninda koyu cizgi cikti... en iyisi gunluk ayni saatte yapmak tabi... sende durumlar nasil tatlim..
kiz cimcime icki icirme spermleri etkiler....
Günaydın kızlar.
Geçmişe bakmak istedim gelişme var mi diye ama sayfalarca gari li muhabbetler olmuş birilerinin kim olduklarını ne konuştuklarını anlamasam da
Var mi kimseden haber??
canım benim 13.mart ovu.günümdü,ovu haftasıda gün aşırı oldu,bilmiyorum ama tuttu gibi hissediyorum inşallah güzel haber veririm 12 nisan batım.ama ben 7.nisanda başlarım testlere10 tane gebelik testim var evde..
kız afrodizyak olarak içirecek çok değil bir kadeh,adamı depresyondan çıkaracak kadar
Tazebahar hoşgeldin canım
Kızlar eşimi sağlık ocağından aramışlar. Devlet hastanesi aramış onları benim hamile olduğumu bildirmişler. Ben hamileymisim haberim yok:))
Dünkü rüyadan sonra iyice iskillendim asermeye baslayim ben şimdiden:)))
canım benim 13.mart ovu.günümdü,ovu haftasıda gün aşırı oldu,bilmiyorum ama tuttu gibi hissediyorum inşallah güzel haber veririm 12 nisan batım.ama ben 7.nisanda başlarım testlere10 tane gebelik testim var evde..
kız afrodizyak olarak içirecek çok değil bir kadeh,adamı depresyondan çıkaracak kadar
Kızlar eşimi sağlık ocağından aramışlar. Devlet hastanesi aramış onları benim hamile olduğumu bildirmişler. Ben hamileymisim haberim yok:))
Pazartesi cift ise 24 saat sonra catlar.. e yumurta 24 saat yasayabiliyor...sali catlasa bugunde olma iht. var...keske dun olsaydi canim yaa daha garanti olurdu
Bebekcim hic uzulme kuzum.. burda birlikte guzelce gecorecegiz vaktii... sende en azindan hamile kalabildigini gordun. fazla polyanacilik gibi oldu ama.. kolay seyler yasamadin kuzum... sen onune bak arkana bakma hiccc. yoksa uzuntun hic bitmez
Canim nasi oluyo 13 mart ovu. gunu bat 12 nisan arada 1 ay var... yoksa 23 mart miii o....
tammm okudum yukaridaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?