- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.401
hamil bak valla kızcam sana artık
onlar dediklerinin içinde bende varım
kim ayrım yaptı ufak bir tartışma yaşandı bitti
ben anlamıyorum herşey yalanmı ya burda
yada ben mi çok ciddiye alıyorum siz normlde tartışmazmısınız arkadaşlarınızla
ben tartışıyorum herşeyi aynı düşünemeyizki ama ben arkamı dönüp gitmem kolay kolay
gidiyorsamda zaten yalandır herşey...
bak nasida taniyo beni kiscemmmm:26:
şimdilik buralardayım karamelim olanları biliyosun ayrım yapılıyo kimsenin canı sıkılmasın benim içim rahat olsun diye burdayım gariiiiiiiiii
yok yok yasağım ben hiç iyi şeyler hissetmiyorum
sen böyle yapmazdın
bir tarafa gidiyorsanda diğer tarafı unutmazdın
ben arkamı dönmedimki ....ben herkesle konuşmak istiyom dertleri oldugunda bende cevap vermek istiyom ama garilerimi sevmediler belki sende sevmemişindir ben herzaman böle degilim üzülenle üzülüp gülenle gülüyom ..bi arkadaş hap gari yazıyosun sen burdakilerin sıkıntısı oluyo senin garilerin çok hoş olmuyo dedi ..ben nezaman nasıl davrancağımı bilcek yastayım ..... ben buralardayım oada sevdiğim arkadaslarımda var gelcem yani ara sıra konuşanlarla konuşurum okadar .....
haklısın burda konuşmayalım hayal hatta hiçbir başlıkta sorunlar konuşulmamalı her zaman cnm bitanem gibi boş laflar edilmelibu sahte smileler kullanılmalı
başkalarının sevinçlerine sahte sevinçler yaşanmalı arkadaş diye nicklerin yanındaki avatarları görmeliyiz
yapılması gereken bu anormallik sizde değil bende...
manyakmısın kızım sennnnn burası sanal huuuuu :80::80::80::80::80::80::80: karamelllll :80:
iyi geceler kızçelerimm
depresyondan çıkması lazım canım yaaa eğer bu akşam normale dönmediyse o zaman içirmeyi düşünüyorum o halde hiç çekilmiyo napim
evet canım yaa adetin bittiği günden beri çift çizgi. aaa bak bilmiyodum 2 gün koyu olduğunu benim hergünüm çift çizgi adetimi normal gördüm evet 6 gün sürer zaten yine 6 gün sürdü. :26:
ama geçen ay adet olamadığım için hamile kalamam diye düşünüyodumyok yaa değilimdir
Tazebahar hoşgeldin canım
Kızlar eşimi sağlık ocağından aramışlar. Devlet hastanesi aramış onları benim hamile olduğumu bildirmişler. Ben hamileymisim haberim yok:))
Dünkü rüyadan sonra iyice iskillendim asermeye baslayim ben şimdiden:)))
Bu ne yaaa ????????
Bu ne yaaa ????????
ama cok garip kuzum yaa hergün cift hergün de yumurtlanmazki dimihayırlısı tatlım yaa degilsende bugünü yarını degerlendirip olucaksın zaten en gec 20gün sonra alırız güzel haberi
Yaa kızlar ne hamilesi manyaklar bu hastanedekiler:)))
22 martta in testi yaptirmistim acilde 1.20 çıkmıştı. Ordaki hemşireya iğne oldugumu söylemiştim herhalde o da istiyor diye bildirmiş diye düşünüyorum. Eşim de şaşırmış olsa söyler herhalde demiş:)))
Aahh aahh hatalı olması bile güzel. Rüyamda da anlatmıştım 9 ay haberim olmadan doğurmuştum bi kıZ çocuğu üstüne bi de bu. Gel de kafandan at rahatlat kendini!!!
22 martta in testi yaptirmistim acilde 1.20 çıkmıştı. Ordaki hemşireya iğne oldugumu söylemiştim herhalde o da istiyor diye bildirmiş diye düşünüyorum. Eşim de şaşırmış olsa söyler herhalde demiş:)))
Aahh aahh hatalı olması bile güzel. Rüyamda da anlatmıştım 9 ay haberim olmadan doğurmuştum bi kıZ çocuğu üstüne bi de bu. Gel de kafandan at rahatlat kendini!!!
sl esraa nasılsn ? şöyle anlatm bu konuyu biz başka topicteydik orda bi tartışma oldu sonra be çıktım şöle bi tartışma ki aşağılama oldu yanii bi arkadaşımıza bende sevmediğim için böle bir şeyi ayrldm ordan diğer arkadaşlarımda nitekim öyle.. o yazılanlardada o diğer topicdeki bi bayan gelyo benm arkadaşlara nie gittnz falan dio yani olay bu:26::26:
Tmamm simdi daha iyi anladimm. caktim bi yerden ayrildiginizi da sonradan gelen bayani anlayamadimmm...simdi oldu.. gecmis olsun.
çok mersii geçti geçtiibu arad dün yadm sana denyo derken deniyosun yazmak istemiştim yani k. bakma tekrar:26:
Ayy kızlar inşallah bunlar habercisi olsun valla bilmiyorum daha adetim haftasonu bitti. Aslına bakılırsa birkaç ay olmasa da olur:)) çünkü dokuz aydır ilk kez cokrahat ilişki oluyor bu ay. Ilk kez isteyerek oluyor ilişki. Tadını çıkarmak istiyorum biraz:)))))))
Inşallah hepinize bu haberlerin doğrusunu verirler kısa zamanda..
günaaaaaydınnnnnn herkeseeeeeee
Dj Mami Sözen Çakallarla Dans Garide Gari Hastasıyız Dede Remix (2013) - YouTube
deli manyak yarıldım gülmekten yine
hoşgeldin bebekk
ahaha güldürerek geliyim dediimm
naber yavruumm
ahaha güldürerek geliyim dediimm
naber yavruumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?