HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bak nasida taniyo beni kiscemmmm:26:

şimdilik buralardayım karamelim olanları biliyosun ayrım yapılıyo kimsenin canı sıkılmasın benim içim rahat olsun diye burdayım gariiiiiiiiii

yok yok yasağım ben hiç iyi şeyler hissetmiyorum
sen böyle yapmazdın
bir tarafa gidiyorsanda diğer tarafı unutmazdın

Bu ne yaaa ????????

ama cok garip kuzum yaa hergün cift hergün de yumurtlanmazki dimihayırlısı tatlım yaa degilsende bugünü yarını degerlendirip olucaksın zaten en gec 20gün sonra alırız güzel haberi

canım tebrik ederim allah sanada bebişine sağlıklı bi hamilelik nasip eder inşallh.. bu braz tuhaf olmuş senin bu süprzi kocana vermen gerekirken kocan sana süprs yapmış ama farkın olsun buda ilerde hatrlyıp glersn

Yaa kızlar ne hamilesi manyaklar bu hastanedekiler:)))
22 martta in testi yaptirmistim acilde 1.20 çıkmıştı. Ordaki hemşireya iğne oldugumu söylemiştim herhalde o da istiyor diye bildirmiş diye düşünüyorum. Eşim de şaşırmış olsa söyler herhalde demiş:)))
Aahh aahh hatalı olması bile güzel. Rüyamda da anlatmıştım 9 ay haberim olmadan doğurmuştum bi kıZ çocuğu üstüne bi de bu. Gel de kafandan at rahatlat kendini!!!

Bu ne yaaa ????????

sl esraa nasılsn ? şöyle anlatm bu konuyu biz başka topicteydik orda bi tartışma oldu sonra be çıktım şöle bi tartışma ki aşağılama oldu yanii bi arkadaşımıza bende sevmediğim için böle bir şeyi ayrldm ordan diğer arkadaşlarımda nitekim öyle.. o yazılanlardada o diğer topicdeki bi bayan gelyo benm arkadaşlara nie gittnz falan dio yani olay bu:26::26:

Bu ne yaaa ????????

kuzum yaa bunlar başka bi forumda kavga etmişler sonra buraya gelmişler bikaç kişi. diğer yerde sorun hallolunca oraya geçeceklermiş tekrar anladığım kadarıyla.
yani burayı göçebe obası sandılar sanırım.
bari özelden konuşun dimi nedir bu yani çığırtkanlık yapmanın alemi ne burası hamile kalmak isteyen anne olmak isteyenlerin topiği başka yerden kavgadan kaçanların topiği değilki
biraz saygı duymak lazım konuya ve başlığına.

ama cok garip kuzum yaa hergün cift hergün de yumurtlanmazki dimihayırlısı tatlım yaa degilsende bugünü yarını degerlendirip olucaksın zaten en gec 20gün sonra alırız güzel haberi

inşallah canımmmmm inşallah öyledir

hahahahaa kız bende yeni kan verdin ,güncel bir durum sandımdur bakalım bu karışıklık sana uğur getirsin de inşallah ta güzel haberi ver burada

oyyy kıyamam kuzum yaaa bak bu bi ışık olabilir demekki sen önümüzdeki ay hamile olacaksın bunu düşün eskiyi düşünüp üzülme olurmu cnım bennm

ay kıs sevindydim valla ne bilim ole yznca benim basımda ona benzer bişi gelmişti kocam hamle oldgumu solmşti ama deglmişim 2 3 gnlüğüne ble olsa hmlelği yaşdım dyeblrim yani

Tmamm simdi daha iyi anladimm. caktim bi yerden ayrildiginizi da sonradan gelen bayani anlayamadimmm...simdi oldu.. gecmis olsun.

Ayy kızlar inşallah bunlar habercisi olsun valla bilmiyorum daha adetim haftasonu bitti. Aslına bakılırsa birkaç ay olmasa da olur:)) çünkü dokuz aydır ilk kez cokrahat ilişki oluyor bu ay. Ilk kez isteyerek oluyor ilişki. Tadını çıkarmak istiyorum biraz:)))))))
Inşallah hepinize bu haberlerin doğrusunu verirler kısa zamanda..

canım ne tesadüf bnde oleyim 7 aydn beri ilk kez bu ay bilinçli olarak ilişki oluyo bu ay olmassada allah nasip ederse hissedyrum hmle kalcagmı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…