- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.541
Oyy oyyy sen de benim gibi dolmuşsun desenee
İnşallahh eşinde sıkıntı çıkmaz canım... Şükret ki sende bir sıkıntı çıkmamış..Bendeki kalınlaşma sorun çıkarırsa ne olur bilmem..
Rabbim dermansız dert vermesin inşallahh...Çok ilginç bir duygu..Hem sevin,yorum herkes adına hem de bir yandan bir burukluk oluyor neden ben değil diye..Allahım büyük inşallah tez zamanda biz de alırız haberlerimizi.. Bat geçti mi senin? benimkisi cuma günü sanırım bu ay yok...
inşallah zaman gecmıyor gıbı gelıyor bana nedense cok zorlanmaya basladım zaman konusunda :S
bende senın gıbı acelecıyım ama bu kez ole yapmıcam ıdrar testlerı neyse de kan testı ıcın beklıcem bıraz
çok iyi edersin. en azından haftaya pazartesi kan testini yaparsan elinde sağlam bir sonuç olur. ben çok acele ettim. oysaki beklemeye kararlıydım. kendime diyordum ki 6 haftaya kadar beklerim kan testini yapar doktora giderim. bana baksana sen hemende olmuş gibi:)ama olmadı işte dayanamadım. bir şey dürttü beni.
inşallah hamılesındır ve ıcındekı ses senı durtmustur :)
ama erken oldugu ıcın cıkmamıstır dıyelım
zaten sen bır hafta once yapmıs ılıskıden 5 6 gun sonra yapmıs olursun bu yumurta bulusucak dollenıcek vs vs en az bır hafta on gunu var yanı
iyiyim canım yaa nolsuun...bat a az kaldı ama ben de tık yookolmadı sanırım bu ayda..zaten sadece 2 hafta çalışlabildik..sen nasılsın? durumlar nasıl?[/QUOcanım allahınizliyle olur inş ben bir yıldır bekliyorum
inşallah öyledir. şu an için beklemekten başka yapacak bir şey yok. aslında bu ateş ölçümü, ve akıntı olması gibi hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama. ne bilim işte. sende akıntı varmı .yoksa ben uyduruyormuyum:)
kızlar iyi akşamlar öpüldünüzzzzzz
var ama oyle sular seller gıbı degıl
regl olacagım zamankı gıbı kuruda degılım
kızlar iyi akşamlar öpüldünüzzzzzz
kızlar slm tekrardan şu ovu testine aşina olan var mı ? yapıcam ama akşam oldu yapamadım henüz ne zaman uygun olur yapsam ayrıca kullanma talimat kutusunu almamışım yanıma idrardan yapılan testlerden bu bildiğimiz gebelik testi gibi mi uygulanıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinicem online dr.larım benim
valla canım bu konuda hiç fikrim yok. bilgsi olana arkadaşlar yazar tatlım
az önce doktordan geldim kızlar
sabah aradım 10:40 a randevu aldım bana söylemediler idrara sıkışık gel diye. doktora gittim hemşiresi idrara sıkışık gelmen lazımdı su iç sıkışmadan alamayız seni dedi.
ben ne kadar su içsemde idrara sıkışamıyorum zaten günde en fazla 3 defa gidebilirim neyse ben gittim 2 litre su içtim üzerine 3 fincan çay içtim ama yok benimki stresten içine kaçtı sanki
saat tam 12di hemşireye ben çok sıkıştım dedim aslında fazla sıkışmamıştım oda karnıma dokundu oo evet hemen alalım seni dedi oysaki o ellediği bebek değil göbekti
neyse girdim doktora anlattım böyle böyle 2 test yaptım pozitif diye. daha yarın son günün aslında 1 ay olmadan yapmışsın testi dedi bende benim adetim her ay 5 gün öne gelir dedim neyse doktor ultrasona soktu keseyi göremediiiiiiiii
ama sağolsun beni teselli etmeye çalıştı hep.
normalde en son idrarda çıkar ve evde yapılan testlerin doğruluk oranı %98 falandır senin 2 testinde de pozitif çıkmış belki çok erkendir dedi neyse kan ve idrar tahlili istedi
değerlerin 350 yi geçtiyse kan ve idrarda çıkar 1500 olmadan kese görünmez diye teselli etti beni neyse
sonra yarın öğleden sonra 4 gibi ararsan sonucu bildiririm gelmene gerek yok telefonla haberleşelim ona göre keseyi görmek için tarih veririm sana ama tahliller negatif çıkarsa dış gebelik deriz o zamanda hemen gelmen gerekebilir dedi
çok korkuyorum yaaa ya bide boş gebelikse
herkes hemşireler falan sıkma canını bazılarınınki 6 haftalıkken bile görünmüyo sen daha yenisin görünür dediler ama korkuyorum eşim falan çok heyecanlıydı hemen sordu ne dedi doktor diye bende hiç demedim kese görünmedi diye yarın belli olcak dedim.
bu arada doktor yasaklı ve yasak olmayan şeyleri söyledi ağır kaldırma stres ve üzüntüden uzak dur folik aside devam alkol ve sigaran uzak dur süt peynir tüket bol bol dedi
kızlar ne olur bana bişey söyleyin kötü bişey yoktur dimi
tşk. ler cnm yinede
tşk. ler cnm yinede
ne demek keşke bilgim olsaydı. kimse cevap yazmassa internetten bir bak derim adığın markanın kullanma talimatına
peroşş idrar testi gibi yapıyosun cicimm
son 4 saattir fazla sıvı almadıysan istediğin zaman yapabilrsin bide :)ama aşırı sıvı almamış olman lazm
canlarrrrr sağolun varolunen iyi sonuç 3 gibi belli oluyomuş ama fazla sıvı almamam gerektiği konusunda bilgi almıştım öğle yemeğinden beri bir soda içtim sadece bu arada nette gezmediğim site kalmadı kendimi kadın doğum uzmanı gibi hissediyorum op.dr. Denizzzzzz heheheh
erken gebelik belirtilerinden biri
Vajinal akıntı artışı Döl yolu akıntısında artış: Vajinal akıntının artması da hamilelik belirtilerinden ilk hafta görülen işaretlerden biridir Gebeliğin oluşmasıyla beraber hormonsal değişimlere bağlı olarak döl yolu akıntısında artış olur ve bütün gebelik süresince devam eder Bazı gebelerde, gebeliğin son aylarında bu akıntı oldukça rahatsız verici boyutlara ulaşır Akıntı şikâyetçi olmayan doğurgan çağdaki bir kadında adet kanaması gecikmesiyle beraber, ani bir akıntı artışı da bize gebeliği düşündürür
Kaynak: Hamilelik belirtileri ilk hafta Hamilelik belirtileri ilk hafta
whkaynak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?