HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

benim BAT 28 Şubat - 2 mart arası şekerim daha gelmedi yani...

al benden de okadar çok seviniyorum tabi herkes adına ama insan burulmuyorda değil yaa...

çok iyi edersin. en azından haftaya pazartesi kan testini yaparsan elinde sağlam bir sonuç olur. ben çok acele ettim. oysaki beklemeye kararlıydım. kendime diyordum ki 6 haftaya kadar beklerim kan testini yapar doktora giderim. bana baksana sen hemende olmuş gibi:)ama olmadı işte dayanamadım. bir şey dürttü beni.

inşallah hamılesındır ve ıcındekı ses senı durtmustur :)
ama erken oldugu ıcın cıkmamıstır dıyelım
zaten sen bır hafta once yapmıs ılıskıden 5 6 gun sonra yapmıs olursun bu yumurta bulusucak dollenıcek vs vs en az bır hafta on gunu var yanı

inşallah öyledir. şu an için beklemekten başka yapacak bir şey yok. aslında bu ateş ölçümü, ve akıntı olması gibi hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama. ne bilim işte. sende akıntı varmı .yoksa ben uyduruyormuyum:)

var ama oyle sular seller gıbı degıl
regl olacagım zamankı gıbı kuruda degılım

kızlar slm tekrardan şu ovu testine aşina olan var mı ? yapıcam ama akşam oldu yapamadım henüz ne zaman uygun olur yapsam ayrıca kullanma talimat kutusunu almamışım yanıma idrardan yapılan testlerden bu bildiğimiz gebelik testi gibi mi uygulanıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinicem online dr.larım benim

valla canım bu konuda hiç fikrim yok. bilgsi olana arkadaşlar yazar tatlım

canım lütfen üzülüpde yegenımızın morelını bozma sen hamılesın daha cok erken sen ne icin üzülüyon lütfen yapma sen 3 yada 4 haftalık hamılesındır hemende kese görülmezki canım benım lütfen melegıne iyi bak

erken gebelik belirtilerinden biri

Vajinal akıntı artışı – Döl yolu akıntısında artış: Vajinal akıntının artması da hamilelik belirtilerinden ilk hafta görülen işaretlerden biridir Gebeliğin oluşmasıyla beraber hormonsal değişimlere bağlı olarak döl yolu akıntısında artış olur ve bütün gebelik süresince devam eder Bazı gebelerde, gebeliğin son aylarında bu akıntı oldukça rahatsız verici boyutlara ulaşır Akıntı şikâyetçi olmayan doğurgan çağdaki bir kadında adet kanaması gecikmesiyle beraber, ani bir akıntı artışı da bize gebeliği düşündürür

Kaynak: Hamilelik belirtileri ilk hafta Hamilelik belirtileri ilk hafta
whkaynak

ne demek keşke bilgim olsaydı. kimse cevap yazmassa internetten bir bak derim adığın markanın kullanma talimatına

peroşş idrar testi gibi yapıyosun cicimm
son 4 saattir fazla sıvı almadıysan istediğin zaman yapabilrsin bide :)ama aşırı sıvı almamış olman lazm

canlarrrrr sağolun varolun en iyi sonuç 3 gibi belli oluyomuş ama fazla sıvı almamam gerektiği konusunda bilgi almıştım öğle yemeğinden beri bir soda içtim sadece bu arada nette gezmediğim site kalmadı kendimi kadın doğum uzmanı gibi hissediyorum op.dr. Denizzzzzz heheheh

hepimiz aynıyız valla ahahh

Mersi canım inşallah bizdede gebelik belirtisidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…