HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ay benimki çok odun yaa anlamazki mumdan romantizmden. daha bide elektriklermi kesik diye sorar bana

hahaha hihihi hohoho ayy çok güldüm bu güzeldii..brinde ben ole bi süprz yapim dedim öküzüm geldi mumlar masa faln baya romantik ortam bu ne demezmi başımdan aşağı kaynar sular indi o normlde cok romantktr ben tm tersne odnumdr ama uzun bi süre hazırlmamştım şimdi kndsi yapıyo Bana bikere yaptı odnluğnu

ay oha bu akşam mikmik için ne gerekiyosa onu yap o zaman bitti bendeki fikirler

yok ya alcam karşıma konuşcam hemen mik mik yapmamız lazım dicem mik mik ne derse gel gösterim dicem

ahkihkohkoh benimki romantik değil yaaa evlenme teklifini bile varcanmı bana diye yapan adamdan romantiklik beklemek uludağda deniz aramak gibi bişii olur zaten

tatlım seninki yne bi teklif sunmuş benmki evlnme teklfnde ble bulunmadı.. askerdyken glnce cok gzel bi evlnme tklfnde bluncam dedi haha unuttu gtti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…