- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.421
iyidir kuzucan senden nbr
Canim naberrr...
yeni uyandım işteee
çamaşırları ayırdım bugün yıkasam iyi olur artık ütü var nohut ıslatmıştım akşam onu haşlicam birazdan ders çalışmam lazımmm oof offff
oooowww bitmez senin işin bugün
nasıl moral verdin anlatamam haha
moral benden sorulur seksi leydihehehe bende yatıp uyusammı diyorum bugün iş yok
kıssslaarrr bende ovalasyon testinden söyledimhadi hayırlısı bi bunu denememiştim
kıssslaarrr bende ovalasyon testinden söyledimhadi hayırlısı bi bunu denememiştim
akşama kocanın sevdiği pasta börek çörek bişeyler yap bencee adamın keyfi yerine gelsinn
hadi hayırlı olsun canımmm :)
pasta sevmez böreğide dün akşam yaptım et yapayım ben ona en iyisi
çok faydası var bence iyi yapmışsınnn :)
hadi hayırlı olsun canımmm :)
Inşallah canım hayırlı zamanda hayırlı hir şekilde hep bunu diliyorum..
aynen işte ne seviyosa onu yap donat masayı güzel bi sofra mumlar falan filann ben arada yaparım mutlu oluyolar yazıkk
sağol canım sayende aldım.
inşallah yaa karnım büyüdükce büyüsün
ay benimki çok odun yaa anlamazki mumdan romantizmden.daha bide elektriklermi kesik diye sorar bana
ay benimki çok odun yaa anlamazki mumdan romantizmden.daha bide elektriklermi kesik diye sorar bana
ay ohabu akşam mikmik için ne gerekiyosa onu yap o zaman bitti bendeki fikirler
hahaha hihihi hohoho ayy çok güldüm bu güzeldii..brinde ben ole bi süprz yapim dedim öküzüm geldi mumlar masa faln baya romantik ortam bu ne demezmi başımdan aşağı kaynar sular indi o normlde cok romantktr ben tm tersne odnumdrama uzun bi süre hazırlmamştım şimdi kndsi yapıyo Bana bikere yaptı odnluğnu
yok ya alcam karşıma konuşcam hemen mik mik yapmamız lazım dicem mik mik ne derse gel gösterim dicem
ahkihkohkohbenimki romantik değil yaaa evlenme teklifini bile varcanmı bana diye yapan adamdan romantiklik beklemek uludağda deniz aramak gibi bişii olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?