- 29 Kasım 2012
- 752
- 0
- 46
- 33
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.441
ben geldim salya sümük yine büyük bi hüsranla
ben geldim salya sümük yine büyük bi hüsranla
benim seçilmiş yumurtalarım vardı ya güya bugün çatlayacak büyüklüğe erişeceklerdi onu kontrol için gitmiştim ya doktor bi baktı hayret etti hiç bi değişikliik yok aynı duruyolar o iki yumurta ona ilaveten bi sürü folikül oluşmuş dedi polikistik var dedi bu sefer gayet ciddi bi şekilde söyledi bu polikistiği eve gittim eşimede kızdım beni yalnız gönderiyosun yanımda gelmiyosun diye bi ton ağladım
hani bahsetmiştim ya bi arkadaşımız ikinci beebğide boş gebelikten şüphelnmiş doktor diye onunla birlikteydik küçük olduğu için görülmemiş şuan 6haftalıkmış kalp atışınıda duymuşlar bebeğide görmüşler okadar mutlu oldular okadar sevindilerki ben ne kendimi ne eşimi o şekilde hiç mutlu edemicem sanırım arkadaşım adına okadar sevindimki orda mutluluktan ağlıcaktım sonra kendimi düşününce toparlayamadım kendimi işte
benim seçilmiş yumurtalarım vardı ya güya bugün çatlayacak büyüklüğe erişeceklerdi onu kontrol için gitmiştim ya doktor bi baktı hayret etti hiç bi değişikliik yok aynı duruyolar o iki yumurta ona ilaveten bi sürü folikül oluşmuş dedi polikistik var dedi bu sefer gayet ciddi bi şekilde söyledi bu polikistiği eve gittim eşimede kızdım beni yalnız gönderiyosun yanımda gelmiyosun diye bi ton ağladım
hani bahsetmiştim ya bi arkadaşımız ikinci beebğide boş gebelikten şüphelnmiş doktor diye onunla birlikteydik küçük olduğu için görülmemiş şuan 6haftalıkmış kalp atışınıda duymuşlar bebeğide görmüşler okadar mutlu oldular okadar sevindilerki ben ne kendimi ne eşimi o şekilde hiç mutlu edemicem sanırım arkadaşım adına okadar sevindimki orda mutluluktan ağlıcaktım sonra kendimi düşününce toparlayamadım kendimi işte
bizde korktuk meleğim yaaa bişey oldu sandıydık
iyim canım şükür
ayyyy al bendende o kadar şekerim yaa bu nedir böyle garide gari gari sıkıldım okumaktan
affettik tamam
:)))) topijkde kimse kalmamış((
ay sorma bu ara hep böyle rehavet çöktü sanırsam herkesçiklere :26:
ay ben nelerle uğraştım bilsenizzzz
nohutu haşlanmaya bıraktım gittim kışlıkları kaldırıyorum yazlıkları indiriyorum dalmışım 2 saat geçmişş bi yanık kokusu geldi bi gittim eneeeee nohut bütün suyu çekmiş bide utanmamışş bunun üstüne yanmışş tencerenin dibii kapkaranlık olmuuşşş döktüm hemen tenceryi temizledim e akşama yemek olmayınca markete gittim bişeyler aldım güveç koydum ocağa yani neymiiişşş akılsız başın derdinii ayaklar çekermişşş
ayy ben bir yoyunum ondan giremiyorum canım topiği boş bırakmayın kız
ay ben nelerle uğraştım bilsenizzzz
valla ben boş bırakmıyorum her sabah 10:30 dan akşam 19:30 a kadar burdayım örtmeniiimmm :126:
nohutu haşlanmaya bıraktım gittim kışlıkları kaldırıyorum yazlıkları indiriyorum dalmışım 2 saat geçmişş bi yanık kokusu geldi bi gittim eneeeee nohut bütün suyu çekmiş bide utanmamışş bunun üstüne yanmışş tencerenin dibii kapkaranlık olmuuşşş döktüm hemen tenceryi temizledim e akşama yemek olmayınca markete gittim bişeyler aldım güveç koydum ocağa yani neymiiişşş akılsız başın derdinii ayaklar çekermişşş
utanmaz nohut piştim die haber etseymiş :))))))
akihkohkoh ben sana didim olum ben sana didim senin işin bitmez didim
şom ağızlı senin yüzünden oldu zaten
kızlarrr bakın ne buldum
Yapılan bazı araştırmalarda cinsel ilişkiden sonra erkeğin vajinaya boşalttığı spermlerin sadece 2 dakika içerisinde rahim içerisine ve tüplere ilerlediği gösterilmiştir. (kaynak 1, kaynak 2) Bu nedenle dışarı akan spermlerin ve diğer sıvıların gebeliği (hamile kalmayı) önlemesi, kısırlığa neden olması imkansızdır. Spermler 3 gün boyunca canlı kalabilir. Boşalmadan hemen sonra spermlerin dışarıya akması bile gebelik oluşmasını engellemez çünkü vajina içerisinde mutlaka az miltarda olsa da sperm kalacaktır ve bunlar hızla rahim içerisine ilerleyecektir. Çocuk istemi olan çiftlere ilişkiden sonra kadının 15-20 dakika sırt üstü yatmak, ayağa kalkamamak önerisinde bulunmak veya kalçasının altına yastık koyarak yükseltmesini önermek de herhangi bir bilimsel dayanağa bağlı değildir, sadece klinik pratikte sıkça uyguladığımız zararı beklenmeyen bir öneridir. Bu öneriyi uygulamayan çiftler de çok rahatlıkla gebelik elde edebilmektedirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?