HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

benim seçilmiş yumurtalarım vardı ya güya bugün çatlayacak büyüklüğe erişeceklerdi onu kontrol için gitmiştim ya doktor bi baktı hayret etti hiç bi değişikliik yok aynı duruyolar o iki yumurta ona ilaveten bi sürü folikül oluşmuş dedi polikistik var dedi bu sefer gayet ciddi bi şekilde söyledi bu polikistiği eve gittim eşimede kızdım beni yalnız gönderiyosun yanımda gelmiyosun diye bi ton ağladım
hani bahsetmiştim ya bi arkadaşımız ikinci beebğide boş gebelikten şüphelnmiş doktor diye onunla birlikteydik küçük olduğu için görülmemiş şuan 6haftalıkmış kalp atışınıda duymuşlar bebeğide görmüşler okadar mutlu oldular okadar sevindilerki ben ne kendimi ne eşimi o şekilde hiç mutlu edemicem sanırım arkadaşım adına okadar sevindimki orda mutluluktan ağlıcaktım sonra kendimi düşününce toparlayamadım kendimi işte

ya hayatım neden öyle düşünüyosun sende anne olacaksın bebeğini büyüteceksin hemen pes etme lütfen. şimdi ne olacak tedavi görecekmisin. yumurta çatlatan kürlerden dene hemen karamsarlığa kapılma moralini yüksek tutmaya çalış lütfen yaaa kıyamam ben sana

canım benim allahım hjç kmseye yoklugunu artmasın sende üzme kndni bu kadar inşallh bigün bi bakmışsın kucagında sabrın snu selamettr allhtn ümidni kesme yeter. senin adna ck üzgnüm

canım benim geçen sene yaşadıklarımı yaşıyorsun. benimde aynı olay başımdan geçti ve dr bana tüp bebek önerdi dünyam yıkıldı o an.
sonra herşeyi kenara bıraktım mayıs ayıydı yazın dinlenicem ve eylülde tekrar kontrole gidicem dedim.
ve bi kaç kişide sürekli soğan suyu iç diye ısrar ediyordu ama ben dinlemiyordum.neyse ben adet olduktan sonra soğan suyuna başladım.
hem adetim düzene girecekti. kistler temizlenecekti ve yumurta sayım artacaktı. ama adet olamadım iyi bir profösörden randevu aldım artık tamam dedim ne adet oluyorum ne bebeğim oluyor bende kesin başka bi problem var.
çarşamba dr gidecektik eşim salı günü ısrarla test yapmamı istedi bende istemeyerekte olsa test yaptım ve inanamadım hamileydim.
ama Allah nasip etmedi kalp atışları durdu.
umudunu kaybetme ve dr lara fazla kulak verme çünkü insanı hasta ederler.

ay ben nelerle uğraştım bilsenizzzz
nohutu haşlanmaya bıraktım gittim kışlıkları kaldırıyorum yazlıkları indiriyorum dalmışım 2 saat geçmişş bi yanık kokusu geldi bi gittim eneeeee nohut bütün suyu çekmiş bide utanmamışş bunun üstüne yanmışş tencerenin dibii kapkaranlık olmuuşşş döktüm hemen tenceryi temizledim e akşama yemek olmayınca markete gittim bişeyler aldım güveç koydum ocağa yani neymiiişşş akılsız başın derdinii ayaklar çekermişşş

Son düzenleme:

utanmaz nohut piştim die haber etseymiş :))))))

ayy ben bir yoyunum ondan giremiyorum canım topiği boş bırakmayın kız

akihkohkoh ben sana didim olum ben sana didim senin işin bitmez didim

kızlarrrr benım cıft cızgı pazartesı cıkmıstı ya benımde pazar ılskı olmustu sımdı okuyorumda yumurtlama donemınde akıntı artarmıs ayyy pazar gunu mik mikte benım kocacık demıstı kı ne kadar ıslanmıssınnnn yaaaa ıns pazar gunkunde bebeısım tutnur bana aksam doktroumu arayıp soracam bakalım devam et dıcek mı ne dıck?

kız gizoş ver bakalım senin şu ıspanaklı pasta tarifini canım pasta çekti bi yapim

kızlarrr bakın ne buldum

Yapılan bazı araştırmalarda cinsel ilişkiden sonra erkeğin vajinaya boşalttığı spermlerin sadece 2 dakika içerisinde rahim içerisine ve tüplere ilerlediği gösterilmiştir. (kaynak 1, kaynak 2) Bu nedenle dışarı akan spermlerin ve diğer sıvıların gebeliği (hamile kalmayı) önlemesi, kısırlığa neden olması imkansızdır. Spermler 3 gün boyunca canlı kalabilir. Boşalmadan hemen sonra spermlerin dışarıya akması bile gebelik oluşmasını engellemez çünkü vajina içerisinde mutlaka az miltarda olsa da sperm kalacaktır ve bunlar hızla rahim içerisine ilerleyecektir. Çocuk istemi olan çiftlere ilişkiden sonra kadının 15-20 dakika sırt üstü yatmak, ayağa kalkamamak önerisinde bulunmak veya kalçasının altına yastık koyarak yükseltmesini önermek de herhangi bir bilimsel dayanağa bağlı değildir, sadece klinik pratikte sıkça uyguladığımız zararı beklenmeyen bir öneridir. Bu öneriyi uygulamayan çiftler de çok rahatlıkla gebelik elde edebilmektedirler

ay zaten ben o yastık koymayı anlamıyorum yapamadım hiç benim yastıklarım tam ortopedik üstüne tüy düşse içine gömülüyo kaldıki üstüne ben oturunca yatakla bir oluyo hiç yüksekte durmuyo kalçam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…