HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yok işte olmuyo doktoro oktorada gitmicem artık gitsem bişeymi değişiyo sanki yine umutlancam yine aynı şeyleri söyleyip göndercek yine hüsran hiç değilse zaten doktora moktorada gitmiyorum diye ümitlenmem

ayy bendede bi yastık var mübarek lunapark gbi popomun altına bi koyuyorum komple havadayım lunapark gbi

canım benim allahım hjç kmseye yoklugunu artmasın sende üzme kndni bu kadar inşallh bigün bi bakmışsın kucagında sabrın snu selamettr allhtn ümidni kesme yeter. senin adna ck üzgnüm

teşekkür ederim kızlar hepinize ben pes ettim artık olmuyo benim çocuğum korunmayı bırakalı 9ay oldu evet senelerce arayanlar ve sonunda kavuşanlar var ama ben pes ettim işte eşimede dedim boşanmak istersen anlayışla karşılarım dedim bitti artık

yok işte olmuyo doktoro oktorada gitmicem artık gitsem bişeymi değişiyo sanki yine umutlancam yine aynı şeyleri söyleyip göndercek yine hüsran hiç değilse zaten doktora moktorada gitmiyorum diye ümitlenmem

ya bu ne karamsarlık senin çocuğun olması imkansız denen bissürü kadın gayet doğurmuş canım benimm seninki ne onların yanında herkeste görülen ve hiçbişeye engel olmayan bi kist e tedavisi var çözümü var bilgili bi insansın umutla ümitle alakalı değil sabırla alakalı bi durum bu içini ferah tut olucak kimler doğuruyo de daha yaşım kaç de pozitif ol yahu.
pazr günü ilk nefeste bi çift vardı tam 20 yıldır uğraşıyolarmış kadını gör anane olcak yaşta ama Allah işte sabrın sonu selamettir derler ya cidden doğru 20 yıl sonra ikizleri doğurdu kadın rahat var yaşı 40 45 POZİTİF OLLLLLLL !! geçmiş olsun falanda demicem hastamısın sankii gayette olucak yanı bu ay olmassa bidahaki ay yada sonraki ay ama olucak !!!

**** ISPANAKLI KEK ****

bundan yapıyorum aşkım beenn mikemmeeel oliyii
şommm şommm ben bilmiyorum

tamam bende yapim bakalım bu akşam iştah fora yine bende
şom uğursuz demekmiş len ben öğrendim

bebeğim düşünme lütfen öyle şimdi biraz kendini dinle kendine zaman ayır kafanı dağıt ben eminim 1 haftaya kadar tekrar bebek diye geleceksin ve bu sefer eskisinden daha azimli olacaksın

ayy bendede bi yastık var mübarek lunapark gbi popomun altına bi koyuyorum komple havadayım lunapark gbi

bende kitaplarımı koymayı düşünüyorum çocuğu temelden ders çalışmaya alıştırayım profesör olur belki

canım sen ne saçmalıyorsun Allah aşkına Allah'ın gücüne gider bebeğim yapma böyle güzel düşün bebeğin sana gelecek böyle düşün lütfen iyi düşün burada hepimiz bebeğimize kavuşacağız inan ben inanıyorum yapma tatlım yaaa

bak burada hep beraber halaylar çekeceğizzzzzz

aa ben ssana şom demedim o zaman demedimkiiiiiii:26:
hee koy kitaplara aksın oku sonra onları ohh miss hahaah

yuh yaaa kızım sen manyakmısın ne demek o boşanmak istersen anlayışla karşılarım
bak çok kızdım şimdi sana
bebeğim sorun kocanda olsaydı sen ondan boşanacakmıydın hem ne var bunda yumurtan çatlamamış altı üstü. adet olmayı bekle sonra soğan suyu iç btç yap kullan ne bileyim bi kürleri dene bakalım yine olmazsa o zaman karamsar ol. aslında hiç sebep yok karamsar olman için ama sen neden böyle yaptınki be canım
bak bidaha duymayalım lütfen boşanalım pes ettim falan.
kocanada yazık
siz iyi günde kötü günde demedinizmi evlenirken
yada sadece çocuk içinmi evlendiniz.
zaten streste etkiliyo belki stres yaptığın için çatlamadılar. stresin çocuğa bile engel olduğunu en iyi sen biliyorsun herkese bunu söylüyorduk zaten.
hadi izinlisin git kafanı dağıt ama geri geldiğinde lütfen ama lütfen bu kötü düşünceleri at kafandan
biz seni çooook seviyoruz

aa ben ssana şom demedim o zaman demedimkiiiiiii:26:
hee koy kitaplara aksın oku sonra onları ohh miss hahaah

bende derim bak evladım ben sana çalışırken hep bu kitapları okudum tabi geceleri uykum kaçmasın diye şekerli çay içerken birini kitaba döktüm ondan yapış yapış kem küm ehe

iyiki varsınız siz zaten sizde olmasanız düşünemiyorum sabahtan beri gözlerim şişti başım çatlıyo üstüne bide patronum ve onun otel rezervasyonları ve uçak biletleri dahası teklifler kafayı yemek üzereyim kaç gündür güya bugünü bekliyodum nekadar hevesliydik eşimde bende adam nerdeyse bir haftadır adeti bitcekte yumurtaarı olcakta sonra çatlıcak diye bekliyo ne kadar plan yapmıştık bugün için eşim dün yemediğini bırakmadı tatlıyı ağzına koymayan adam 2tane kocaman baklava yedi bisürü meyve yedi üzerine şeker komasına girecekti artık garibim bilmioduki benden kaynaklanan bi sorun olduğunu...

Son düzenleme:

ya bebeğim inan ki kendine yazık ediyorsun vazgeçme sadece akışına bırak lütfen

Size yazdığım ilk yazımda “Mercimeğim sıkı tutun annene biz seni özlemle bekliyoruz” demiştim .”Mercimeğim sıkıca tutundu annesine” ve şimdi elleri ellerimde…
Acaba bende anne olur muyum? Gögsümde uyur mu? Anne der mi? Diye düşünür ağlardım …Gözyaşlarım 3 sene hiç durmadan evlat özlemi için aktı ama şimdi sevinçten akıyor ve ben artık anneyim…

İlk hamile haberimi Çider’le paylaştım çünkü Çider’di beni tedaviye iten, randevumu alan, destek veren …Her zaman yanımda olan ve savaşı kazanmamda en büyük etken…
Hamileydim inanamıyordum ,bir an önce karnım büyüsün bende hamileyim diye gezeyim istiyordum… Çünkü cok hevesim vardı, hamile birini görünce çok kıskanıyordum.
Bebek mağazalarının önünden geçerken iç çekmiyordum artık alabilirim,istediğim her şeyi diyordum ama bir yandan da korkuyordum insan zor bulunca ne çok korkuyormuş meğersem? 7 ay hiçbir şey almadım hep dua ettim” Allahım kucağıma aldır, evladımı “dedim..
Karnımda büyüdü bebeğime giysilerde aldım hemde öyle zevkle öyle istekle aldımki…
Ne mutlulukmuş bebeğine bir patik, bir şapka almak…
Son günler yaklaştıkca acaba kime benziyecek?Acaba kaç kilo olacak ?
İyi besledim mi yavrumu ? diyerek geçti..Tabi doğumdan da korkmuyor değildim hani…

İzne ayrıldım ,3 hafta sonra yavrumu kucağıma alacağım diye beklerken ,bebeğim erken gelmek istedi ve 37 haftada sancım tuttu.
Doktorumu aradığımda güneşidir,hemen hastaneye gelin dedi. 27/12/2007 saat 6.57 de oğlum dünyaya geldi.Gözlerimi açtığım an “bebeğim” diye bağırarak uyanmışım.” işte oğlun!” dediklerinde hayatımda ilk kez ağlarken sevinerek ağladım .Oğlum kollarımdaydı “cennet kokulum” doğmuştu…

Ben bu mutluluğu yaşadım ,şimdi 1,5 aylık oldu..Ağlaması gülmesi her şeyi o kadar mutluluk veriyor ki Allah’ım kimseye evlat hasreti yaşatmasın.Ben oğlumu kucağıma aldım ,hiç bir annenin kucağı boş kalmasın en başta Çider’e tşk ederim (Bilge hanım, Nuray hanım ve siz) Anadolu Sağlık Merkezinin tüm doğum ekibine en başta Aydın Arıcı’ya çok tşk ederim. İlginiz, desteğiniz ve oğlumu kucağıma verdiğiniz için ve Allah’ım sana binlerce kez şükürler olsun.”Ben Anneyim!...Kayra canım oğlum hayatımıza hoş geldin seni seviyoruz

Canım korunmasız 1 yıllık ilişkiden sonra bir sorun mu var diye bakıyor doktorlar.
Sen daha 9 ayda pes etmişsin anlaşılan.. Biliyorum elinde değil ama akışına bırak düşünme bebeği bak gör kendiliğinden gelir.
Ben artık ne doktor ne ilaç ne iğne bıraktım herşeyi. Kendiliğinden olursa başım üstüne..
Eşine de yüklenme üzme kendini de onu da.. Benimki gibi "hamile olmasan da seni seviyorum" demiyordur en azından!!
Sanki bana sevgisi hamileliğimle orantılı.. Sabahtan beridir sinirden geberiyorum..
Tabikii seveceksin sorun senden kaynaklı deyince de küsüyor beyefendi...

çok ağır bir cevap olmuş seninki de.hele de sorun gerçekten ondaysa hiç söylenmemesi gerekir.zaten o hamile olmasan da seni seviyorum derken ikinizin bir bebeğe sahip olmamanıza rağmen demek istemiştir.

ondan kaynaklanan bir sorun olsa sen şimdi ayrılmayı düşünürmüydün.
kocana eziyet etme daha çok erken benim arkadaşım korunmayı bıraktıktan 2 sene sonra hamile kaldı
senin sorunun sadece yumurtalarının çatlamaması bu kadar üzülme adetin başlayınca hemen soğan kürüne başla yada bçt yap. birde ondan sonra düşün bakalım bu işi :)

beni hamile bırakamasanda bende seni seviyorum desene sen ona

canım eğer sancın kasık sancısıysa dün akşam yımırtlamışsın.24-36 saat ömrü var.vakit kaybetmeden bugünü değerlendir.fazla geç saatlere bırakma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…