- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.481
topik kozmik bir saldırıya uğramış sanırsammmm.uzaylılara benzettim ben.dahasını bilemiycem gariBu ne yaaa ????????
Ya ebdacım ben bu zamana kadar iğne ilaç yükledim kendime sorun bende dediğimde hiç ses çıkarmıyordu.çok ağır bir cevap olmuş seninki de.hele de sorun gerçekten ondaysa hiç söylenmemesi gerekir.zaten o hamile olmasan da seni seviyorum derken ikinizin bir bebeğe sahip olmamanıza rağmen demek istemiştir.
ben gene de eşinin sorun sendeymiş ve buna rağmen seni seviyorum demek istediğine inanmıyorum.ağzından bu kelimeler çıksa da (kendinde sorun olan biri özellikle de)bu anlamda bir laf etmeye cesaret edemez.kötü niyet yok bence.en fazla anlatmak istediğini anlatamamış diye düşündüm.bence,sorunun kimde olduğu meselesine takılmadan,birbirinize bu tarz laf sokmalardan kaçının.kırıcı olabilir,sürekli akla gelebilir.bu nedenle daha fazla sinir yapmana gerek yok.zaten sen lafını söylemişsin.psikolojisi bozulmasın bari.Ya ebdacım ben bu zamana kadar iğne ilaç yükledim kendime sorun bende dediğimde hiç ses çıkarmıyordu.
Sperm hareketliliklerinde sorun var 1 ay sonra tekrardan sayım yapılacak gerekirse ameliyat olurum diyor.
Ama öyle birden söyledi ki ben de boş bulundum söyledim..Sanki sorun bendeymiş de buna rağmen seni seviyorum dedi bana böyle geldiği için söyledim..
Sinirim geçmedi hala..
gene hamilelik sinyalleri veriliyor.olluuummm barişu belirti yazma tarzını değiştir yaf!ben geldimmmm kimse farketmemiş yokluğumu ölsem haberiniz olmazzzneyse okula gittim baş dönmesinden başımı dik tutamıyorum neden böyle oldu onuda bilmiyorummm
gene hamilelik sinyalleri veriliyor.olluuummm barişu belirti yazma tarzını değiştir yaf!
hadi inş bu seferkiler tutar.
ama ben senin belirtilere hiç inanmıyorum.testte çift çıksa da hatta.kana bakılacak sonra.geçen aydan aldık ağzımızın payını.
hahahayyttt bugün kimseye sormadan menüyü hazırladım yemeklerim hazır artık tek eksik psikolojisi bozuk olan kocam
kek nasıl olduuu
naptın yemeğe bidee
ebdoşum bundan başka belirtim yok malesef inanma zaten bende inanmıyorum ama başım hala dönüyo günlerdir bu şekilde inşşş tutmuştur bekleyip göriciyiiizzz
keki yapamadım anam geldi onun yanında yapmadım bende yarına kaldı.
yemekte taze fasulye var hoş taze sayılmaz geçen yazdan kalma ama olsun
arpa şehriye pilavı var
anamda biber dolması getirmiş onun biberleride gecen yazdan
karışık mevsim salata
aç kapa aç kapa aç kapa sıcak soğuk sıcak soğuk sıcak ılık soğuk
o değilde sende harbi var bişeyler yaaa miden bulanmıyomu hiç
keki yapmadığın için menünü beğenemem tamammııı
may beybi keki yarın yapcam yaaa sööööööössz :26:
keki yapamadım anam geldi onun yanında yapmadım bende yarına kaldı.
yemekte taze fasulye var hoş taze sayılmaz geçen yazdan kalma ama olsun
arpa şehriye pilavı var
anamda biber dolması getirmiş onun biberleride gecen yazdan
karışık mevsim salata
Ohhh daha ne olsun kizlar ne duysam canim istiyor kalkip yapmaya useniyorum zaten yaparken kokuyor bir kasik aip birakiyom midem kalkiyor.. uff anacim olsaydda yapsaydi bana hepsini..((
Ne o ne de ben gerçekten sorun olsa birbirimizin suratına vuracak kişiler değiliz aslında ama bilmiyorum aniden tepki verdim.ben gene de eşinin sorun sendeymiş ve buna rağmen seni seviyorum demek istediğine inanmıyorum.ağzından bu kelimeler çıksa da (kendinde sorun olan biri özellikle de)bu anlamda bir laf etmeye cesaret edemez.kötü niyet yok bence.en fazla anlatmak istediğini anlatamamış diye düşündüm.bence,sorunun kimde olduğu meselesine takılmadan,birbirinize bu tarz laf sokmalardan kaçının.kırıcı olabilir,sürekli akla gelebilir.bu nedenle daha fazla sinir yapmana gerek yok.zaten sen lafını söylemişsin.psikolojisi bozulmasın bari.
sorunlu olmak ya da olmamak kimsenin tercihi değil.sadece şans!!
Ohhh daha ne olsun kizlar ne duysam canim istiyor kalkip yapmaya useniyorum zaten yaparken kokuyor bir kasik aip birakiyom midem kalkiyor.. uff anacim olsaydda yapsaydi bana hepsini..((
Valla çok belirti aramamak gerek diye düşünüyorum. Benim de geçen ay çok acıdı ama ortada gelen giden yokKızları benim göğüslerin uçları sem sert ve çok acıyorlar işten geldim üzerimi değiştirirken fark ettim bu nedemek yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?