HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar Allah a emanet olun çıkmam lazım belki gece yine gelirim kocamın psikolojisine bağlı bana dua edin bu gece olsun silkeleme öpüyorum hepicinizi

canım özür dileriz yaa canınmı istediii kötüü bunlar pis istemesin canın. üzüldüm şuan çok

Canim kiyamam , nolcak yarin alir yaparim gerci taze meyve sebze cok zor anca dondurulmus kar bir erimedi gitti, bizede bahar gelse biran once.. O degilde canim hep eksi istiyor onceden icim kalkan ben limonu dilemleyip yer oldum, erik cagla fln ciksa anacima dicem gondersin yiyelim burda yok cunku senelerdir hic gormedim resmini gosteriyom esime fln bilmiyorlar bile ((

Ye EKŞİyi çıkar AYŞEyi

Ye EKŞİyi çıkar AYŞEyi

Banada Ayse gibi geliyor ruyamda iki kez gordum kocaman bir kiz anne diye sesleniyordu, yuzunu gormedim ama ..
Icime dogan kiz, gonlumden gecen erkek, cin ve rus takvimi erkek diyor bakalim doktor ne dicek :)))) Allah saglikli hayirli evlat versinde gerisi bos ama merak etmiyorda degil yani insan .. Allahim hepimize nasip eder ins

Yumurtanmi buyumuyormus.. anlamadim ben... ilaci falan yokmuymus.. srnin sorununu tam anlamadim....

evet canım bugün oldum bu ay hsg çektirecem ya bu film adette mi çekiliyor yoksa bittikten sonra mı doktorumu değişterecem tam 1 yıl oldu bizim isteyeli tekrar kan tahlili falan yapsınlar

Bi topik var onunla ilgili.. oraya bi bak. esin den test istemediler mu. bide o baktirsinnb. bakalim

Bi topik var onunla ilgili.. oraya bi bak. esin den test istemediler mu. bide o baktirsinnb. bakalim
canım eşimde varikosel var fakat sperm testi yaptırdı değerler aralıktan bile yüksek çıktı içtiği kürden mi ne doktor sorun görmedi ama testi devlette yaptırdık sonuçlarda sorun olbilir dedi sonra ben hsg çektireyim eğer sorun yoksa tekrar çektirtecem ona

Hadi canim bol mikmikli silkelenmeli uzun geceler sana, hadi isin rast gele bereketle ins.. :)))

selam kızlar
yine bir akşam yemeği sonrası içimde patlayan heveslerim ve çatlayan yumurtalarımla birlikte elimde kalan son isteğimi foruma girerek gerçekleştirmiş bulunmaktayım.:87:
öküz kocamla aramı merak edenler için söylüyorum kocam normale döndü demekki sıcaklardan beyni sulanmış adamcığımın kıyamadım bak gene.
herneyse arayan arkadaslarının ısrarı üzerine galatasaray barcelona maçını seyretmeye gitti. :88:
giderkende beni öptü
hatta hadi hazırlan senide arkadaslarına bırakayım dedi ama kahretsinki gidecek arkadasım yok bu akşam
neyse gitti ama bu geceden umutluyum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…