- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.501
Kızları benim göğüslerin uçları sem sert ve çok acıyorlar işten geldim üzerimi değiştirirken fark ettim bu nedemek yaa
Bebeğim dün sancım oldu dün yumurtladık zannettim ama bugün olabilir mi gıdaklamam :) doktorun dediği gibi hala şansım var galibayumurtluyosun canım ondan olabilir
canım özür dileriz yaa canınmı istediii kötüü bunlar pis istemesin canın. üzüldüm şuan çok
oyyyy canım yaaa çok özür dilerim yaaa keşke söylemeseydimm
annem benimde uzakta bugün buraya gelecekmiş benimde haberim yoktu kapıda gördüm şaşırdım.
ben sana gelirken getiririm bebeim yaaa canın ne iserse söyle ben getiririm sana :26:
Ye EKŞİyi çıkar AYŞEyiCanim kiyamam , nolcak yarin alir yaparim gerci taze meyve sebze cok zor anca dondurulmus kar bir erimedi gitti, bizede bahar gelse biran once.. O degilde canim hep eksi istiyor onceden icim kalkan ben limonu dilemleyip yer oldum, erik cagla fln ciksa anacima dicem gondersin yiyelim burda yok cunku senelerdir hic gormedim resmini gosteriyom esime fln bilmiyorlar bile((
kızlar Allah a emanet olun çıkmam lazım belki gece yine gelirim kocamın psikolojisine bağlı bana dua edin bu gece olsun silkelemeöpüyorum hepicinizi
Ye EKŞİyi çıkar AYŞEyi
nesrincimm benim bat 01 mayıs yaparmısın:)))) topijkde kimse kalmamış((
Amiin canım hayırlı sağlıklı evlatlar önce
artık adet gecikmesinde bile sevinemiyo insan 6 gün sonra bi bakıyosun pat diye geliyor kırmızılar...Valla çok belirti aramamak gerek diye düşünüyorum. Benim de geçen ay çok acıdı ama ortada gelen giden yok
Bekle en iyi belirti adet gecikmesi
topik kozmik bir saldırıya uğramış sanırsammmm.uzaylılara benzettim ben.dahasını bilemiycem gari
artık adet gecikmesinde bile sevinemiyo insan 6 gün sonra bi bakıyosun pat diye geliyor kırmızılar...
evet canım bugün oldum bu ay hsg çektirecem ya bu film adette mi çekiliyor yoksa bittikten sonra mı doktorumu değişterecem tam 1 yıl oldu bizim isteyeli tekrar kan tahlili falan yapsınlarAdet oldun muuuuu sennnn...
benim seçilmiş yumurtalarım vardı ya güya bugün çatlayacak büyüklüğe erişeceklerdi onu kontrol için gitmiştim ya doktor bi baktı hayret etti hiç bi değişikliik yok aynı duruyolar o iki yumurta ona ilaveten bi sürü folikül oluşmuş dedi polikistik var dedi bu sefer gayet ciddi bi şekilde söyledi bu polikistiği eve gittim eşimede kızdım beni yalnız gönderiyosun yanımda gelmiyosun diye bi ton ağladım
hani bahsetmiştim ya bi arkadaşımız ikinci beebğide boş gebelikten şüphelnmiş doktor diye onunla birlikteydik küçük olduğu için görülmemiş şuan 6haftalıkmış kalp atışınıda duymuşlar bebeğide görmüşler okadar mutlu oldular okadar sevindilerki ben ne kendimi ne eşimi o şekilde hiç mutlu edemicem sanırım arkadaşım adına okadar sevindimki orda mutluluktan ağlıcaktım sonra kendimi düşününce toparlayamadım kendimi işte
evet canım bugün oldum bu ay hsg çektirecem ya bu film adette mi çekiliyor yoksa bittikten sonra mı doktorumu değişterecem tam 1 yıl oldu bizim isteyeli tekrar kan tahlili falan yapsınlar
canım eşimde varikosel var fakat sperm testi yaptırdı değerler aralıktan bile yüksek çıktı içtiği kürden mi ne doktor sorun görmedi ama testi devlette yaptırdık sonuçlarda sorun olbilir dedi sonra ben hsg çektireyim eğer sorun yoksa tekrar çektirtecem onaBi topik var onunla ilgili.. oraya bi bak. esin den test istemediler mu. bide o baktirsinnb. bakalim
Hadi canim bol mikmikli silkelenmeli uzun geceler sana, hadi isin rast gele bereketle ins.. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?