HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Iyi iyi hadi bakalim canim...o gelene kadar hazirlan benim de dun oldu...bugun tatil yarin yineee
.. cmartesi caganin dogum gunu var... anaaamm bi hamile kalimm mik mikten usandim yaaa. adamin keyfi yerinde tabii

Iyi iyi hadi bakalim canim...o gelene kadar hazirlan benim de dun oldu...bugun tatil yarin yineee
.. cmartesi caganin dogum gunu var... anaaamm bi hamile kalimm mik mikten usandim yaaa. adamin keyfi yerinde tabii

siz ne güzel istiyosunuz 2. de biz daha 1. konusunda kararsızız benim kararım kesin istiyorum o bebeği ama benim kocamın psikolojisi malumunuz

Biran evvel cocuk olmasi iyi olur ben 27 yasinda evlendim iki universite bitirdim atandim evlendim. 28 de anne oldum. ama keske daha genc anne olsaydim 2. Bebek olursa bayaa yas farki oluyor.. ben evlendikten 8 ay sonra cocuga karar verdik..hemen o ay oldu. simdi 3 tir ugrasiyoruz bu 4. Olacakkk...tavsiyem hemen bebek olmasi...hiic yilma bebosim...

simfi deli gibibasimagriyor agri kesici bile icmeye cekiniyodim ...esim aspirin plas gazoz gibi olandan getirdi iciyprum. bisey olmaz dimi. yum. haftasindayimm

Son düzenleme:
Ayyyyy kiz sen nerelerdesin askolsun hic girmiyosunn proje haftanda bitttiii
canım ya projenin Türki ye ayağı geçen pazar bitti.gece 12lerde eve geldim.kocişle hiç ilgilenemedim.surat yaptı.bu arada sağolsun çok tertiplidir,evin altını üstüne getirmiş.anca kendime gelebildim.onda da bu hafta yumurtlama haftası.sanırım bugün yımırtladım.dün çalıştık.bugün de çalışalım diyoruz.ovü testinde dün koyu çift gördüm.mik mik zamanıııııııııııı.

ben 29 a gircem hala anne olamadım yaa bende çok istiyorum aradaki yaş farkı çok olmasın çocuğumla iletişimimiz sağlam olsun diye düşünüyorum eşime kalsa 3 sene düşünmeyecektik ama çevremizdeki bütün arkadaslarımızın çocuğu var yada bebek bekliyorlar onlardan etkilendi heralde dkh.nı ilk bıraktığımda ben hapı bırakıyorum sen korunacaksın artık dedim oda korunmadı ilk aydan hamile kaldım ama sonu malum. şimdi ilkinden çok daha istekliyim hem biran önce sağlıklı gebelik yaşamak hemde çocuğuma kavuşmak istiyorum inat ettim bu ay hamile kalmak için elimden geleni yapacağım. hiçbir zafere çiçekli yoldan gidilmezmiş çocuk zaferse yola çıkan engelleri aşmak lazım gerisini allah a bıraktım.

minoset iç bak aklında bulunsun hamile yada emziren kadınlar için minoset tablet etkilidir. yani bu ilaçların normal insanlarada bi zararı yoktur.
aspirin içme bidaha. onun içinde asetilsalisilik asit var. ha şimdiden etkisi olurmu olmaz tabiki eer varsa bebeğin etkilenmez ama bidaha aklında bulunsun minoset tamol tylol gibi gebelikte riski olmayanları iç. geçmiş olsunnnnn

Kis hadi kazan mubarek olsun Hadi ins Galatasaray kazanirda bol enerjili mikmiklesirsiniz.. Galatasaray Real Madrid Maci kis o ac Tv seyredelim beraber biz valla seyrediyoz..

Uzulma canim bu aksam gidicek arkadasin yok diye ban benim hicbiraksam icin yok napalim biz variz burdayiz bizle idare etcen artik :)))

Bende kocişle maç izlemeye gidiyorum kızlar bu gece bizde de mik mik olmalı
bu gece bizde de mik mik var.topikte toplu sex zamanı.herkes iş üstünde bereketli bir gece olsun inşş.rast geleee

inşallah gs yener canım zaten ben gsliyim ama kocam takım tutmaz gs ye daha yakın ama sorsan futbolcusunu bilmez. bende farkettim barcelona yazdığımı o sırada tv de barcelonayı anlatıyodu adam ondan takıldım heralde bizde şifre yok kusum yaa maçta gol varmı kaç kaç gidiyo ben merhameti seyrediyorum bide bi yandan

ayyy sizde olmasanız napardım bilmem zaten kocam gitcem deyince ısrar etmedim siz varsınız sizde olmasanız hayatta göndermezdim bu akşam. dün çıktı zaten bugün yine çıkıyo

bu gece bizde de mik mik var.topikte toplu sex zamanı.herkes iş üstünde bereketli bir gece olsun inşş.rast geleee

huhahahahahahha manyak yaaa deli gibi güldüm valla
evet bu gece deprem var Allahtan farklı şehirlerdeyiz etkisi çok hissedilmez

hadi bakalım bu gece kim hamile kalabilcek

Bizde Besiktasliyiz canim ama bu gece Tutrk gecesi fark etmez benim adam futbol manyagi hatta Fifa oyununda calisiyor , Mac 1-0 real onde ronaldo atti golu ama galatasaray iki gol kacirdi 27 dk suan daha sans var :)))

Bu arada niye sifreli kanalda veriyorlarki, bizim norma TRT sport gibi ulusal spor kanalinda Hd hemde bisi odemiyoz yani hicbir zama seyretmek icin.. Tr`de herseyi paraya cikara cevirmisler valla..

Son düzenleme:
Bizde Besiktasliyiz canim ama bu gece Tutrk gecesi fark etmez benim adam futbol manyagi hatta Fifa oyununda calisiyor , Mac 1-0 real onde ronaldo atti golu ama galatasaray iki gol kacirdi 27 dk suan daha sans var :)))

hadi yaaa ilk yarı sonuna kadar atarlar inşallah. sen gelişmeleri bildir bana merak ediyorum

yuuh çok gerilmiştir şimdi ortam yaaa ah ulen seyretmem lazımdı ooooffff

yok yaa bu maçı alamaz bizimkiler bu kadar aksilik olursa toparlanamazlarki

Ilk yari bitti canim, bizde birkac gol sansi yakaladik ama lmadi ne yazikki, birde 31 dk handball vardi hakemvermedi penaltimizi.. 90 dk bitmeden olay bitmez ins ikinci yari kazancaz, kazanmamiz lazim biz iddaa da oynadik valla galatasaraya tam 16.00 vermisler :))))

hakemin taraf tutmayanı yok heralde. inşallah alırlar ama 2-0 dan maç almak pek kolay değilki :/ inşallah ikinci yarı silkelenirler

hakemin taraf tutmayanı yok heralde. inşallah alırlar ama 2-0 dan maç almak pek kolay değilki :/ inşallah ikinci yarı silkelenirler

kis 2008 avrupa kupasi cek cum- Tr maci Tr 2-0 dan 75 dk sonra 3-2 aldi benim adam delirmisti yaz gunu en az 25 kisi bahcede mac hepsi cek bir ben turk ama sonunda millet sustu ben yaptim kutlama, son gulen iyi guler mac bu valla hic belli olmaz :)))) Kis bosver onlar siklelenmeselerde olur sen senin maci al silkelen bu aksam yeter de artar o valla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…