- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.521
selam kızlar
yine bir akşam yemeği sonrası içimde patlayan heveslerim ve çatlayan yumurtalarımla birlikte elimde kalan son isteğimi foruma girerek gerçekleştirmiş bulunmaktayım.:87:
öküz kocamla aramı merak edenler için söylüyorum kocam normale döndü demekki sıcaklardan beyni sulanmış adamcığımın kıyamadım bak gene.
herneyse arayan arkadaslarının ısrarı üzerine galatasaray barcelona maçını seyretmeye gitti. :88:
giderkende beni öptü
hatta hadi hazırlan senide arkadaslarına bırakayım dedi ama kahretsinki gidecek arkadasım yok bu akşam
neyse gitti ama bu geceden umutluyum yaaa
Iyi iyi hadi bakalim canim...o gelene kadar hazirlan benim de dun oldu...bugun tatil yarin yineee
.. cmartesi caganin dogum gunu var... anaaamm bi hamile kalimm mik mikten usandim yaaa. adamin keyfi yerinde tabii
canım ya projenin Türki ye ayağı geçen pazar bitti.gece 12lerde eve geldim.kocişle hiç ilgilenemedim.surat yaptı.bu arada sağolsun çok tertiplidir,evin altını üstüne getirmiş.anca kendime gelebildim.onda da bu hafta yumurtlama haftası.sanırım bugün yımırtladım.dün çalıştık.bugün de çalışalım diyoruz.ovü testinde dün koyu çift gördüm.mik mik zamanıııııııııııı.Ayyyyy kiz sen nerelerdesin askolsun hic girmiyosunn proje haftanda bitttiii
Biran evvel cocuk olmasi iyi olur ben 27 yasinda evlendim iki universite bitirdim atandim evlendim. 28 de anne oldum. ama keske daha genc anne olsaydim 2. Bebek olursa bayaa yas farki oluyor.. ben evlendikten 8 ay sonra cocuga karar verdik..hemen o ay oldu. simdi 3 tir ugrasiyoruz bu 4. Olacakkk...tavsiyem hemen bebek olmasi...hiic yilma bebosim...
simfi deli gibibasimagriyor agri kesici bile icmeye cekiniyodim ...esim aspirin plas gazoz gibi olandan getirdi iciyprum. bisey olmaz dimi. yum. haftasindayimm
selam kızlar
yine bir akşam yemeği sonrası içimde patlayan heveslerim ve çatlayan yumurtalarımla birlikte elimde kalan son isteğimi foruma girerek gerçekleştirmiş bulunmaktayım.:87:
öküz kocamla aramı merak edenler için söylüyorum kocam normale döndü demekki sıcaklardan beyni sulanmış adamcığımın kıyamadım bak gene.
herneyse arayan arkadaslarının ısrarı üzerine galatasaray barcelona maçını seyretmeye gitti. :88:
giderkende beni öptü
hatta hadi hazırlan senide arkadaslarına bırakayım dedi ama kahretsinki gidecek arkadasım yok bu akşam
selam kızlar
giderkende beni öptü
bu gece bizde de mik mik var.topikte toplu sex zamanı.herkes iş üstündeBende kocişle maç izlemeye gidiyorum kızlar bu gece bizde de mik mik olmalı
Kis hadi kazan mubarek olsun Hadi ins Galatasaray kazanirda bol enerjili mikmiklesirsiniz.. Galatasaray Real Madrid Maci kis o ac Tv seyredelim beraber biz valla seyrediyoz..
Uzulma canim bu aksam gidicek arkadasin yok diye ban benim hicbiraksam icin yok napalim biz variz burdayiz bizle idare etcen artik :)))
bu gece bizde de mik mik var.topikte toplu sex zamanı.herkes iş üstündebereketli bir gece olsun inşş.rast geleee
inşallah gs yener canım zaten ben gsliyim ama kocam takım tutmaz gs ye daha yakın ama sorsan futbolcusunu bilmez. bende farkettim barcelona yazdığımı o sırada tv de barcelonayı anlatıyodu adam ondan takıldım heraldebizde şifre yok kusum yaa maçta gol varmı kaç kaç gidiyo ben merhameti seyrediyorum bide bi yandan
ayyy sizde olmasanız napardım bilmem zaten kocam gitcem deyince ısrar etmedim siz varsınız sizde olmasanız hayatta göndermezdim bu akşam. dün çıktı zaten bugün yine çıkıyo
Bizde Besiktasliyiz canim ama bu gece Tutrk gecesi fark etmez benim adam futbol manyagi hatta Fifa oyununda calisiyor , Mac 1-0 real onde ronaldo atti golu ama galatasaray iki gol kacirdi 27 dk suan daha sans var :)))
Kis Cimcime 2-0 oldu ikinci gol Benzima`dan 29. dk :))))
Cimcimem sari kartta yedik((
yuuhçok gerilmiştir şimdi ortam yaaa ah ulen seyretmem lazımdı ooooffff
yok yaa bu maçı alamaz bizimkiler bu kadar aksilik olursa toparlanamazlarki
Ilk yari bitti canim, bizde birkac gol sansi yakaladik ama lmadi ne yazikki, birde 31 dk handball vardi hakemvermedi penaltimizi.. 90 dk bitmeden olay bitmez ins ikinci yari kazancaz, kazanmamiz lazim biz iddaa da oynadik valla galatasaraya tam 16.00 vermisler :))))
hakemin taraf tutmayanı yok heralde. inşallah alırlar ama 2-0 dan maç almak pek kolay değilki :/ inşallah ikinci yarı silkelenirler
bugün illa silkeleteceksin yanihakemin taraf tutmayanı yok heralde. inşallah alırlar ama 2-0 dan maç almak pek kolay değilki :/ inşallah ikinci yarı silkelenirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?