- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.541
kis 2008 avrupa kupasi cek cum- Tr maci Tr 2-0 dan 75 dk sonra 3-2 aldi benim adam delirmisti yaz gunu en az 25 kisi bahcede mac hepsi cek bir ben turk ama sonunda millet sustu ben yaptim kutlama, son gulen iyi guler mac bu valla hic belli olmaz :)))) Kis bosver onlar siklelenmeselerde olur sen senin maci al silkelen bu aksam yeter de artar o valla ..
bugün illa silkeleteceksin yanifikri neyse zikri de odur bu olsa gerek
Ikinci yari basladi canim, hadi goller bize rast gele.. :)))
Ben geldim her yer tıklım tıklım dolu maç izlenecek yer yok biDe evimize geri döndük
valla kızlar taktım kafaya ben silkelenmezsem başkaları silkelensin napim rüyalarıma girmeye başladı artıkkalktım duş aldım satenleri dantellileri çektim parfümü sıktım bütün odaya kafa ıslak kaldı kurutmaya vakit yok tam şimdi giriverse kapıdan içeri ona kalmadan ben soycam adamı ama yok kırk yılın kırığında heveslenmişim adam maça gitti çocuk gelmemek için direniyo keşke deseydim sen şu bardağa akıtıver spermlerini gerisini ben hallederim forumda vardıya biri çay bardağından şırıngayla çekmiş içine basmış sonra hamile kalmış bende öyle kalabilirdim ulen nasıl düşünmedim ben bunu artık hergün şırıngayla enjekte etcem
hadi bakalım inşallah hayırlı olur canım yaa sen beni gelişmelerden haberdar et.
Selam canım iyimiz sen nasılsınsellllaaaamm millet nasılsınız???
Daha erken bebeğim şimdi rapor yazıyor benimki kızlar bu gecede yan çizmezse inş ;(aaa sizin yatak odasında yokmu D-smart ayolşekerim sende bi alemsin napcan gs maçını kendi maçını kendin yap
sellllaaaamm millet nasılsınız???
cimcimem çok almesin ya bir gizem birde sen vala çok güldürüyorsunuz insanı
Selam canım iyimiz sen nasılsın
kafayı yemiş kuduruk modundayız şekerim sen nasılsın
ben böyle değildim yaşarken oldum bu kötü kaderi sonradan buldumçocuk aşkıyla yanıp tutuşuyorum napim
valla kızlar taktım kafaya ben silkelenmezsem başkaları silkelensin napim rüyalarıma girmeye başladı artıkkalktım duş aldım satenleri dantellileri çektim parfümü sıktım bütün odaya kafa ıslak kaldı kurutmaya vakit yok tam şimdi giriverse kapıdan içeri ona kalmadan ben soycam adamı ama yok kırk yılın kırığında heveslenmişim adam maça gitti çocuk gelmemek için direniyo keşke deseydim sen şu bardağa akıtıver spermlerini gerisini ben hallederim forumda vardıya biri çay bardağından şırıngayla çekmiş içine basmış sonra hamile kalmış bende öyle kalabilirdim ulen nasıl düşünmedim ben bunu artık hergün şırıngayla enjekte etcem
hadi bakalım inşallah hayırlı olur canım yaa sen beni gelişmelerden haberdar et.
Daha erken bebeğim şimdi rapor yazıyor benimki kızlar bu gecede yan çizmezse inş ;(
Bizde napayım adımlarla başımız dertte kendilerini naza çekiyorlar aynen bebek gelişinde onlar görürler mik mikiiyiyim canım şükürler olsun..k.valideler bizdeydi gittiler bende yanınıza geldiim:))) sizde ne var ne yook
hehehehhe.... Allah ım bende kudurdum herif damarıma damarıma basıyor ama alttan alıyorum şu bebik gelsin beni mumla arayacak ya neysee
Kis seninkide her aksam her aksam rapor yaza yaza bitiremedi sen hamis kal hele raporunu yazcak 9 ayy bolca zamani olcak, bak bizde 2 aydir mik mik yok, yerini daha hizli temiz lup lupa birakti
Bizde napayım adımlarla başımız dertte kendilerini naza çekiyorlar aynen bebek gelişinde onlar görürler mik miki
Daha erken bebeğim şimdi rapor yazıyor benimki kızlar bu gecede yan çizmezse inş ;(
iyiyim canım şükürler olsun..k.valideler bizdeydi gittiler bende yanınıza geldiim:))) sizde ne var ne yook
hehehehhe.... Allah ım bende kudurdum herif damarıma damarıma basıyor ama alttan alıyorum şu bebik gelsin beni mumla arayacak ya neysee
Kis ole caybardagi sirinda kendi kendine asilamami olurmus anacim sen al adami in sahaya cik macina , kumarda kaybeden askta kazanir demisler, yap askla mk mikkini sonra gelsin bizim kupalar :)))
Valla macta sans var ama gol yok ayrica hakem valla taraf tutuyor, kizim korkuyor millet bizden korksunlarda zaten Turkuz alim allah.. :)))
Kis hakem bize yapilan faulu reale verdi ve 3. gol 74 dk(((((
canım benim sorunum sadece mik mik değil ki(( biz buaralar nanemollayız...çok şey yapıyormuş gibi yaptığı hiçbişiyden memnun ve mutlu olmuyormuşum..
ama umursamıyorum şu regl dönemim bitsin bebik gelir inş bu ay sonrası umrumda değil valla..
Kis seninkide her aksam her aksam rapor yaza yaza bitiremedi sen hamis kal hele raporunu yazcak 9 ayy bolca zamani olcak, bak bizde 2 aydir mik mik yok, yerini daha hizli temiz lup lupa birakti
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-kurtaj-olmak-istemiyorum-2.html#post29701504
kızlar bu nasıl iş yaaa
elin karısı 2 dakikalık zevk için bebeinden vazgeçiyor biz burda bebek diye deliriyoruz.
ben anlamıyorum yaa bu istemeyenler nasıl bir gecede hamile kalıyo bizim sorunumuz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?