HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bugün illa silkeleteceksin yanifikri neyse zikri de odur bu olsa gerek

valla kızlar taktım kafaya ben silkelenmezsem başkaları silkelensin napim rüyalarıma girmeye başladı artık kalktım duş aldım satenleri dantellileri çektim parfümü sıktım bütün odaya kafa ıslak kaldı kurutmaya vakit yok tam şimdi giriverse kapıdan içeri ona kalmadan ben soycam adamı ama yok kırk yılın kırığında heveslenmişim adam maça gitti çocuk gelmemek için direniyo keşke deseydim sen şu bardağa akıtıver spermlerini gerisini ben hallederim forumda vardıya biri çay bardağından şırıngayla çekmiş içine basmış sonra hamile kalmış bende öyle kalabilirdim ulen nasıl düşünmedim ben bunu artık hergün şırıngayla enjekte etcem

Ikinci yari basladi canim, hadi goller bize rast gele.. :)))

hadi bakalım inşallah hayırlı olur canım yaa sen beni gelişmelerden haberdar et.

cimcimem çok almesin ya bir gizem birde sen vala çok güldürüyorsunuz insanı

Selam canım iyimiz sen nasılsın

iyiyim canım şükürler olsun..k.valideler bizdeydi gittiler bende yanınıza geldiim:))) sizde ne var ne yook

kafayı yemiş kuduruk modundayız şekerim sen nasılsın

ben böyle değildim yaşarken oldum bu kötü kaderi sonradan buldum çocuk aşkıyla yanıp tutuşuyorum napim

hehehehhe.... Allah ım bende kudurdum herif damarıma damarıma basıyor ama alttan alıyorum şu bebik gelsin beni mumla arayacak ya neysee

Kis ole caybardagi sirinda kendi kendine asilamami olurmus anacim sen al adami in sahaya cik macina , kumarda kaybeden askta kazanir demisler, yap askla mk mikkini sonra gelsin bizim kupalar :)))

Valla macta sans var ama gol yok ayrica hakem valla taraf tutuyor, kizim korkuyor millet bizden korksunlarda zaten Turkuz alim allah.. :)))

Bizde napayım adımlarla başımız dertte kendilerini naza çekiyorlar aynen bebek gelişinde onlar görürler mik miki

Bizde napayım adımlarla başımız dertte kendilerini naza çekiyorlar aynen bebek gelişinde onlar görürler mik miki

canım benim sorunum sadece mik mik değil ki(( biz buaralar nanemollayız...çok şey yapıyormuş gibi yaptığı hiçbişiyden memnun ve mutlu olmuyormuşum..
ama umursamıyorum şu regl dönemim bitsin bebik gelir inş bu ay sonrası umrumda değil valla..

Daha erken bebeğim şimdi rapor yazıyor benimki kızlar bu gecede yan çizmezse inş ;(

ayy ben olsam çoktan atlardım üstüne o sonra raporunu yazsın dursun sende dik bacakları uyu :))

bebekler gelse hepimiz çevrimdışı modda olcaz adamlara karşı

tüp bebek gibi oluyomuş şekerim kadının kocası veterinermiş o bulmuş bu yöntemi kadında denediği ay hamile kalmış deneyenlerde hamile kalmış sonra

Kis hakem bize yapilan faulu reale verdi ve 3. gol 74 dk (((((

o maç bitti canım 4-0 alırlar onlar maçı

Kirmizilardan senin moralin bozulmustur zaten bende cok alingan olurum o donemler bosver takma sen sinirlerine hakim ol uzmeyin birbirinizi..

canım valla Allah ın işi işte..bizde aratmasın inş..çok istiyorum valla kucaımda sağlıklı hayırlı bi evlat görmeyi..canım başladım ben bal tarçn ç otuna inş bu ay hayırlısıyla gelir bebik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…