- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.561
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-kurtaj-olmak-istemiyorum-2.html#post29701504
kızlar bu nasıl iş yaaa
elin karısı 2 dakikalık zevk için bebeinden vazgeçiyor biz burda bebek diye deliriyoruz.
ben anlamıyorum yaa bu istemeyenler nasıl bir gecede hamile kalıyo bizim sorunumuz ne
Kirmizilardan senin moralin bozulmustur zaten bende cok alingan olurum o donemler bosver takma sen sinirlerine hakim ol uzmeyin birbirinizi..
canım valla Allah ın işi işte..bizde aratmasın inş..çok istiyorum valla kucaımda sağlıklı hayırlı bi evlat görmeyi..canım başladım ben bal tarçn ç otuna inş bu ay hayırlısıyla gelir bebik..
.http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-kurtaj-olmak-istemiyorum-2.html#post29701504
kızlar bu nasıl iş yaaa
elin karısı 2 dakikalık zevk için bebeinden vazgeçiyor biz burda bebek diye deliriyoruz.
ben anlamıyorum yaa bu istemeyenler nasıl bir gecede hamile kalıyo bizim sorunumuz ne
lup lup ne beeee
aminşallah bebeğin gelir canım
Canim deme oyle Allahin isi iste , hem ole bi kerede olmamistir belkide dikkatsizlik bilgisizlik, zaten kiz istemiyormus, ehh bu erkekler Allah akil fikir versin.. Uzulme canim hepimiz hayirlisiyla alicaz bebeklerimizi birgun kucagimiza once yada sonra, sabret sen ..
,.
Allah a havale edelim böylelerini günahsız bir Sübyaan'a yapılır mı bu ya
Hup hup mu deseydim daha guzel olurdu sankiHadi hup diye icine cek beni sarkisi bile var
sabrediyorum zaten canım ama olmazsada bi evlatlık edincem karşı değilim bu konuya. bana anne diyen her çocuk evladımdır
,
Allah korkusu olmayan insanlar işte
ahahaha delisin yaaaanladım sonunda
doktor yasaklamadı dimi sizin mik mikleri
Aynen ole canim, bizde konusmustuk bende evlatliga karsi degilim, ama ins Allah bebislerimizi kucagimiza vercek..
Doktor yasaklamadi canim ama ne bilim iste korku var icimde ilk uc ay dusuk riski fln simdide sanki bir yanma kasinti var orda gidince doktora sorucam artik nedenmis ..
Bu arada mac bitti canim 3-0 ama valla hakem taraf tuttu(((
Aynen ole canim, bizde konusmustuk bende evlatliga karsi degilim, ama ins Allah bebislerimizi kucagimiza vercek..
Doktor yasaklamadi canim ama ne bilim iste korku var icimde ilk uc ay dusuk riski fln simdide sanki bir yanma kasinti var orda gidince doktora sorucam artik nedenmis ..
Bu arada mac bitti canim 3-0 ama valla hakem taraf tuttu(((
bensizz kaynatın sizzz oohhh düdükk makarnaları sizii
ahh anaaam aahh iddiaa oynamıştık gs ye 300 yatırmıştık yatıran ellerim kırılaydı beeee oof moralim çok bozukk
ahh anaaam aahh iddiaa oynamıştık gs ye 300 yatırmıştık yatıran ellerim kırılaydı beeee oof moralim çok bozukk
kıııııs delimisin bu maçta gs ye 300 yatırılırmı batacağı belliydi
sensiz kaynattık ama tuzunu atmadık şekerim gel sende tuzunu koy
maç biter benim koca eve döner
Canim sizde cok yatirmisiniz biz 15 tl fln yatirdik..
haydiii cimcimee şimdi marifetini gösterme zamanııı..giyin süslen püslen gir kocişinin yanına..sonra da gelsin beikler21
hoşgeldim cannıımm.. nasılsın? ayy canım aslında bu maçta 300 tl çok olmuş ya
neyse geçmiş olsun diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?