HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canim deme oyle Allahin isi iste , hem ole bi kerede olmamistir belkide dikkatsizlik bilgisizlik, zaten kiz istemiyormus, ehh bu erkekler Allah akil fikir versin.. Uzulme canim hepimiz hayirlisiyla alicaz bebeklerimizi birgun kucagimiza once yada sonra, sabret sen ..

Kirmizilardan senin moralin bozulmustur zaten bende cok alingan olurum o donemler bosver takma sen sinirlerine hakim ol uzmeyin birbirinizi..

yok canım ya benimki kırmızılardan değil adam beni sinir ediyor valla..bana dünyaları verdiğini sanıyor aferdesiniz bi b..k yaptığı yok geçmiş karşıma sen birşeyden memnun olmuyorsun diyor..annemlere gidiyoruz kadın sana hizmet ediyor diyor..sanki ben diyorum beni çağırsınlar gidip yemeğide mi ben yapayım diyorum zeten akşam gidiyoruz ymeğe yakın..aayy sormayın kızlar ya

sabrediyorum zaten canım ama olmazsada bi evlatlık edincem karşı değilim bu konuya. bana anne diyen her çocuk evladımdır
.

Allah a havale edelim böylelerini günahsız bir Sübyaan'a yapılır mı bu ya
,

Allah korkusu olmayan insanlar işte

Hup hup mu deseydim daha guzel olurdu sanki Hadi hup diye icine cek beni sarkisi bile var

ahahaha delisin yaaa anladım sonunda
doktor yasaklamadı dimi sizin mik mikleri

Aynen ole canim, bizde konusmustuk bende evlatliga karsi degilim, ama ins Allah bebislerimizi kucagimiza vercek..
Doktor yasaklamadi canim ama ne bilim iste korku var icimde ilk uc ay dusuk riski fln simdide sanki bir yanma kasinti var orda gidince doktora sorucam artik nedenmis ..
Bu arada mac bitti canim 3-0 ama valla hakem taraf tuttu (((

hay o hakemin ben taaaaaaaa............
böyle olacağı belliydi yaa tuttuğu taraf elinde kalsın inşallah

bensizz kaynatın sizzz oohhh düdükk makarnaları sizii

ahh anaaam aahh iddiaa oynamıştık gs ye 300 yatırmıştık yatıran ellerim kırılaydı beeee oof moralim çok bozukk

ayy canım dikkat et kendine mantar olmayasın allah korusun, bildiğim kadaryla hamilelikte olabliyormuş..yanmada kaşıntıdan kaynaklanıyor olabilir

ahh anaaam aahh iddiaa oynamıştık gs ye 300 yatırmıştık yatıran ellerim kırılaydı beeee oof moralim çok bozukk

kıııııs delimisin bu maçta gs ye 300 yatırılırmı batacağı belliydi

sensiz kaynattık ama tuzunu atmadık şekerim gel sende tuzunu koy

kıııııs delimisin bu maçta gs ye 300 yatırılırmı batacağı belliydi

sensiz kaynattık ama tuzunu atmadık şekerim gel sende tuzunu koy

salak ben işte ay ne biliyim bi öncekinde kazanmıştım 500 tl almıştım gaza geldim yine hahahah oof valla neyse giden gitti artık totomuda yırtsam geri gelmeezz iddaacı amcaya gidip verirmsin paramı şakacıktan oynadım köpek geldi bizim bahçeye ısırır seni dün yoktu şindi geldi evet desem verirmi paramı

maç biter benim koca eve döner

haydiii cimcimee şimdi marifetini gösterme zamanııı..giyin süslen püslen gir kocişinin yanına..sonra da gelsin beikler 21

hoşgeldim cannıımm.. nasılsın? ayy canım aslında bu maçta 300 tl çok olmuş ya
neyse geçmiş olsun diyelim

iyiyim canım sen nasılsınnnn :)
valla geçti geçti öyle bi geçtiki anlatamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…