- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.581
ayy canım dikkat et kendine mantar olmayasın allah korusun, bildiğim kadaryla hamilelikte olabliyormuş..yanmada kaşıntıdan kaynaklanıyor olabilir
salak ben işte ay ne biliyim bi öncekinde kazanmıştım 500 tl almıştım gaza geldim yine hahahahoof valla neyse giden gitti artık totomuda yırtsam geri gelmeezz iddaacı amcaya gidip verirmsin paramı şakacıktan oynadım köpek geldi bizim bahçeye ısırır seni dün yoktu şindi geldi evet desem verirmi paramı
haydiii cimcimee şimdi marifetini gösterme zamanııı..giyin süslen püslen gir kocişinin yanına..sonra da gelsin beikler21
Kızlar ben yatacığıma gectimmm öküzümü bekliyorum bakalımmmm
Kızlar ben yatacığıma gectimmm öküzümü bekliyorum bakalımmmm
iyiyim canım sen nasılsınnnn :)
valla geçti geçti öyle bi geçtiki anlatamamm
kızlarrr ya aradı kaynadı galiba görmediniz..
ben rüyamda kına gördüm bilen var mı anlamını
ameliyat oldum ben hemde kafamdan de o zaman verir
o diilde şindi bu mandalinalar portakalların çocuğumu oluyoki
aaaayyy gaza geldim çok fena.
bende hazırda bekliyom kapının açıldığını duysam hemen gidip uyuyo numarası yapcam
bekleme canım çağır seslan kocana..beklersen uykusu gelince gelir sonrada uyur mik mik olmaz
ooyy kıyamam yaa..Allah ım daha çok versin inş..bizde iyiyiz nolsun k.valideler vardı gittiler yanınıza geldim
Şimdi seslendim Huş sesimle geliyorum dedi pc yi kapattı hatta geliyoooor ben çıktımbekleme canım çağır seslan kocana..beklersen uykusu gelince gelir sonrada uyur mik mik olmaz
ooyy kıyamam yaa..Allah ım daha çok versin inş..bizde iyiyiz nolsun k.valideler vardı gittiler yanınıza geldim
Şimdi seslendim Huş sesimle geliyorum dedi pc yi kapattı hatta geliyoooor ben çıktımknusmayın arkamdan kııızzz
Telde sordum doktora hamislikte vaginal akintilardan olabilir gelince bakariz dedi .. Ins. kotu bisi degildir valla sabah aksam eczaneden alerjiler icin dus jeli almistim bir ara onla yikaniyorum, ins iyilesir..
ameliyat oldum ben hemde kafamdan de o zaman verir
o diilde şindi bu mandalinalar portakalların çocuğumu oluyoki
aaaayyy gaza geldim çok fena.
bende hazırda bekliyom kapının açıldığını duysam hemen gidip uyuyo numarası yapcam
ben bilmiyorum canım tabirlere bak istersen :)
Şimdi seslendim Huş sesimle geliyorum dedi pc yi kapattı hatta geliyoooor ben çıktımknusmayın arkamdan kııızzz
Ohhh ild deprem geliyor , kis gzm kal git yat sende uyandir adami uzulmustur simdi moralini duzelt, cimcime zaten hazir asker komutani bekliyor :)))
canım ben diyadin.net yada islamirüyayorumları na bakıyorum sende oralara bakabilirsin genelde tutuyo oralar
Aminn canımm hepimize inşş :)
ne diye geliyolar size bu kadar sık
Valla bilmiyorum canim ama kina yesildir yesil hayirdir sevictir derler.. Gunduz niyetine olsun hayir olsun ins..
yakında canlı yayınla mikmik yapcaz kızlar nerdeyse ahahahh
yakında canlı yayınla mikmik yapcaz kızlar nerdeyse ahahahh
Simdi beklerkende sikilir insan sen dik bacaklari laptop yaninda, gelismeleri pozisyonu silkelemeleri anlatirsin
kızlar akıyo galibaa ayyy çıkıyo yaa yine aktı spoşlar hühühhüüüüdiye ahahahha
Akitma anacim koy yastigida beline alan dikkat tut bir elinlede kacmasin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?