HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayy canım dikkat et kendine mantar olmayasın allah korusun, bildiğim kadaryla hamilelikte olabliyormuş..yanmada kaşıntıdan kaynaklanıyor olabilir

Telde sordum doktora hamislikte vaginal akintilardan olabilir gelince bakariz dedi .. Ins. kotu bisi degildir valla sabah aksam eczaneden alerjiler icin dus jeli almistim bir ara onla yikaniyorum, ins iyilesir..

ameliyat oldum ben hemde kafamdan de o zaman verir
o diilde şindi bu mandalinalar portakalların çocuğumu oluyoki

haydiii cimcimee şimdi marifetini gösterme zamanııı..giyin süslen püslen gir kocişinin yanına..sonra da gelsin beikler 21

aaaayyy gaza geldim çok fena.

Kızlar ben yatacığıma gectimmm öküzümü bekliyorum bakalımmmm

bende hazırda bekliyom kapının açıldığını duysam hemen gidip uyuyo numarası yapcam

Kızlar ben yatacığıma gectimmm öküzümü bekliyorum bakalımmmm

bekleme canım çağır seslan kocana..beklersen uykusu gelince gelir sonrada uyur mik mik olmaz

iyiyim canım sen nasılsınnnn :)
valla geçti geçti öyle bi geçtiki anlatamamm

ooyy kıyamam yaa..Allah ım daha çok versin inş..bizde iyiyiz nolsun k.valideler vardı gittiler yanınıza geldim

bekleme canım çağır seslan kocana..beklersen uykusu gelince gelir sonrada uyur mik mik olmaz

ooyy kıyamam yaa..Allah ım daha çok versin inş..bizde iyiyiz nolsun k.valideler vardı gittiler yanınıza geldim
Şimdi seslendim Huş sesimle geliyorum dedi pc yi kapattı hatta geliyoooor ben çıktım knusmayın arkamdan kııızzz

Telde sordum doktora hamislikte vaginal akintilardan olabilir gelince bakariz dedi .. Ins. kotu bisi degildir valla sabah aksam eczaneden alerjiler icin dus jeli almistim bir ara onla yikaniyorum, ins iyilesir..

inş canım geçmiş olsun..kendini tutup kaşımamaya çalış kaşıdıkça tahriş edersin sonra wc de yanma olur..ütüsüz çamaşır hiç giyme,deterjanlarda kalıntı kalınca etkiliyor bazen

ha şöyleee..gaza geeellll..mik mikeee geeelll...bebek geeellll..............

ben bilmiyorum canım tabirlere bak istersen :)

ya orda bin türlü lşey yazıyor hani belki siz büyüklerden duymuşsunuzdur diye yazmıştım sağol canım

canım ben diyadin.net yada islamirüyayorumları na bakıyorum sende oralara bakabilirsin genelde tutuyo oralar

sağ ol canım duymamıştım onları bakayım hemen teşkkr ederim

Aminn canımm hepimize inşş :)
ne diye geliyolar size bu kadar sık

ne bilim çok seviyorlar herhalde

Şimdi seslendim Huş sesimle geliyorum dedi pc yi kapattı hatta geliyoooor ben çıktım knusmayın arkamdan kııızzz

ayy ne güldüümm yaaa..tövbee tövbeee..Allah ım sen aklımıza mukayyet ol..bu geceki mikmikleri bebekle sonlandır inşşş

Valla bilmiyorum canim ama kina yesildir yesil hayirdir sevictir derler.. Gunduz niyetine olsun hayir olsun ins..

amin canım sağ ol..inş Allahım hayra yorsun

yakında canlı yayınla mikmik yapcaz kızlar nerdeyse ahahahh

he valla yaaa..çoştuukk vallaaa

kızlarr ben çıktım hepinize iyi geceler..mik miki olanlara bol şanslar ve hayırlı bebikler diliyorum..Allah ım yüzünüzü güldürsün..(kırmızılardan sonra da benim inş)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…