- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.601
kızlarr ben çıktım hepinize iyi geceler..mik miki olanlara bol şanslar ve hayırlı bebikler diliyorum..Allah ım yüzünüzü güldürsün..(kırmızılardan sonra da benim inş)
Hadi kizlar ben yatiyim artik yarin doktora gidip raporu sonlandircam cumada ise giderim artik, off yaa evde iyidi ama calismakta lazim ..
Hepinize bereketli guzel geceler, sabahlara kadar kalkmayin ins.. :))))
ii geceler cnmm heycan va mı???
15 20 güne cinsiyeti belli olur artk inşallahhh
Selam herkeze yeni üye oldum sohbetinize katilmak isterim.
naber canımmmm gözükmüyosuun hiçç :)
Selam herkeze yeni üye oldum sohbetinize katilmak isterim.
hiçç sorma cnm hele şu son 1 haftadr griom 2 kelime yazıp çıkıom... bulantı üstüne bulantı çok zor du hakikaten rabbim beternden korusunn
ne ydiğimden bişi anladm nede içtiğimden.. öğrüp öğürüp dolandm evdee ama bu halde seni ve cimcimeyi hep takip ettim okuorum her yazdıınızı ii geliosunz bana acayip gülüorm 2nizedeeebu akşam daha iim poğça fln yaptım kocişin canı çekmişş ne yemek yaptım bu hafta ne bi salata hep hazır ... öle iştee sen napiosun geri sayımda şafak kaçç???
Gizosss geldim ben canım kocayımdusa yolladım bende yatıyorumkafayı yedık yahu ayyy Insaat bebişi. Anasına tutunur kız
Allah seni kahretmesinn arkandan iyi güldük valla diktinmi bacakları bakiyim
Yok kız dikmedim sadece sırt üstü yatıyorumeheueheuueh
.Yok kız dikmedim sadece sırt üstü yatıyorumeheueheuueh
ayy kıyamam ben sana dayan dayan az kaldıı 3.aydan sonra geçiyomuş güzel sıkıntılar bunlarr :)seni güldürebiliyosak iyi bari
7 gün kaldı şekerim akıntım acaip krem gibi bembeyaz bide göğüslerim şiş uçları dokununca acıyo yorum yap hadi
buay bndede aynı umuttan var cnmm.
cimcimelerde de mik mik var galiba yarın alımızı haber lerini ayyyy ben Nisan'dan çok umutluyum kız birden fazla bebiş olacak inş
yuuuhhhh ciddimisinn heyyy maaşalllahhhh sende bnm gbi daha erkenden belrtileri farketmişsin benm bata 2 gün kala idrar testnde çkmıştımeraklı kalabalığız sonuçtaa
bebişin nazlı olmıcak deseneeeebu topiğe bu ikon çok yakışıoooo 4 5 gün snra bi test yap bakalım sen yinede cnmm heycan yaptım şmdiii
.
cimcimelerde de mik mik var galiba yarın alımızı haber lerini ayyyy ben Nisan'dan çok umutluyum kız birden fazla bebiş olacak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?