HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Hadi kizlar ben yatiyim artik yarin doktora gidip raporu sonlandircam cumada ise giderim artik, off yaa evde iyidi ama calismakta lazim ..
Hepinize bereketli guzel geceler, sabahlara kadar kalkmayin ins.. :))))

naber canımmmm gözükmüyosuun hiçç :)

hiçç sorma cnm hele şu son 1 haftadr griom 2 kelime yazıp çıkıom... bulantı üstüne bulantı çok zor du hakikaten rabbim beternden korusunn
ne ydiğimden bişi anladm nede içtiğimden.. öğrüp öğürüp dolandm evdee ama bu halde seni ve cimcimeyi hep takip ettim okuorum her yazdıınızı ii geliosunz bana acayip gülüorm 2nizedeee bu akşam daha iim poğça fln yaptım kocişin canı çekmişş ne yemek yaptım bu hafta ne bi salata hep hazır ... öle iştee sen napiosun geri sayımda şafak kaçç???

ayy kıyamam ben sana dayan dayan az kaldıı 3.aydan sonra geçiyomuş güzel sıkıntılar bunlarr :)seni güldürebiliyosak iyi bari
7 gün kaldı şekerim akıntım acaip krem gibi bembeyaz bide göğüslerim şiş uçları dokununca acıyo yorum yap hadi

yuuuhhhh ciddimisinn heyyy maaşalllahhhh sende bnm gbi daha erkenden belrtileri farketmişsin benm bata 2 gün kala idrar testnde çkmıştı meraklı kalabalığız sonuçtaa
bebişin nazlı olmıcak deseneeee bu topiğe bu ikon çok yakışıoooo 4 5 gün snra bi test yap bakalım sen yinede cnmm heycan yaptım şmdiii

her ay oluyo bebeğim ya psikolijim yine bana oyun oynuyo diye korkuyorum umarım olmuştuuurrr bat geçerse test yapcam umarım sabredebiliriimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…