- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.561
hepimiz aynıyız valla ahahh
Mersi canım inşallah bizdede gebelik belirtisidir :)
gizoşum o vakit gidiyim bir test yapayım hehehe eşşek kadar bir negatifle geri döneyim
gizoşum o vakit gidiyim bir test yapayım hehehe eşşek kadar bir negatifle geri döneyim
kızlar slm tekrardan şu ovu testine aşina olan var mı ? yapıcam ama akşam oldu yapamadım henüz ne zaman uygun olur yapsam ayrıca kullanma talimat kutusunu almamışım yanıma idrardan yapılan testlerden bu bildiğimiz gebelik testi gibi mi uygulanıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinicem online dr.larım benim
Ovualsyonmu yapıyosun normal gebelikmi ovulasyonda negatif çıksa nolur be delii
canım,tıpkı gebelik testi gibi yapıyorsun.sabah 10 ile akşam 8 arası yapılıyor o testler.sabah ilk idrarla yapılmıyor.ilk idrardan sonraki saat 10 ile 15.00 saatleri arsında en iyi sonucu alıyormuşsun.testi yapmadan önce mümkün olduğunca sıvı almayacaksın ve idrarını en az 2 saat tutman gerekiyor.4saat tutarsan daha iyi oluyor diyorlar.ve testi her gün aynı saatlerde yapman tavsiye ediliyor.bak burda ayrıntısı da var.
Ne zaman test yapılmalı:Test günün herhangi bir zamanında yapılabilir ancak tercihen sabah 10 dan sonra akşam 8 den önce yapılmalıdır.Eğer günde 2 test yapılacak ise her iki test arasında 8 saat olaması kısa LH artışlarını yakalamakta yardımcı olacaktır.Test her tekrarlanan gün için aynı zamanlarda yapılmalıdır.Teste başlamadan 2 saat once sıvı almayı yavaşlatın.Teste başlama zamanınızı bulmak için normal adet döneminizin uzunluğunu belirleyin.Adet döneminizin uzunluğu bir dönemin başlangıcı (ilk kanama zamanı) ile bir diğer kanamanın başlangıç zamanı öncesidir.(sonraki kanamanızın ilk günü sayılmaz).Eğer adet düzensizliği varsa ve her ayda birkaç günden daha fazla sapma gösteriyorsa son 3 ayın ortalama gün sayısını alın.Aşağıdaki tabloda adet süreleri ve adet başlangıcından kaç gün sonra teste başlamanız gerektiğini gösteren tablo verilmiştir
Adet teste başlama Adet teste başlama
uzunluğu günü uzunluğu günü
21 5 31 14
22 5 32 15
23 6 33 16
24 7 34 17
25 8 35 18
26 9 36 19
27 10 37 20
28 11 38 21
29 12 39 22
30 13 40 23
hahaha geldim gizoşum ilk kez yapıorum ovuyo ooooooo havam batsın 300-500çift çizgiiiiiiiiiiiiii ama şimdi napcam ful halvet mi
canım çizgi silik mi koyu mu?ben hiç koyu göremedim de...control çizgisiyle aynı ya da controlden daha koyu çıkması lazımmış.çıktıysa sana kolay gele.çok çalış.
hemen hemen aynıydı ama silik değildi şöle sölim tam onun kadar değildi ama silik te değildi ama belirgin çift çizgi gördüm :44:
canım inş hamişsindr yaaa ne guzel bugun çok hamile haberi aldık
kızlar ben 10 gündür bal tarçın çörekotu kürünü uyguluyorum.bu gün yumurtalığım hafif hafif sızlıyor.hafif derken hissediyorum resmen.bu iyi bir şeymi deneyen oldumu aranızda?
birde ovulasyn testi denemeyi düşünüyorum.fiyatlrı hangi aralıklarda değişiyor.marka tavsiyeniz varmı
CNM öyle kürler hiç uygulamadım ama ovu testi aldım 5-6 tl filan umarım işe yarar iyi akşamlar
hahaha geldim gizoşum ilk kez yapıorum ovuyo ooooooo havam batsın 300-500çift çizgiiiiiiiiiiiiii ama şimdi napcam ful halvet mi
cnmmm çok sağol ama ben gebelik testi yapmadım ovulasyon ( yumurtlama testi ) yaptım gebelik şansını yükseltmek için ilk kez denedim bilgi topluyorum çift çizgiyi görünce test e aynı gebelik testi gibi olunca heycan yaptım umarım yakında hayırlısıyla onuda görürüz...
kızlar ben 10 gündür bal tarçın çörekotu kürünü uyguluyorum.bu gün yumurtalığım hafif hafif sızlıyor.hafif derken hissediyorum resmen.bu iyi bir şeymi deneyen oldumu aranızda?
birde ovulasyn testi denemeyi düşünüyorum.fiyatlrı hangi aralıklarda değişiyor.marka tavsiyeniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?