- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.621
her ay oluyo bebeğim ya psikolijim yine bana oyun oynuyo diye korkuyorum umarım olmuştuuurrrbat geçerse test yapcam umarım sabredebiliriimm :)
ay inşş nazar değdi martta nerdeyse hiç hamiş olmadı yaa
Selam herkeze yeni üye oldum sohbetinize katilmak isterim.
Hamile olmak isteyip bir türlü olamayanlari belki bu yazicaklarim ilgilendirebilir.
Güzel kardeslerim ben biraz kendimden bahsedeyim.
2007 yilinda ilk defa hamile kaldim ve 7 inci hafta düsük yaptim ondan sonra basima neler geldi ne siz sorun ne ben anlatayim.Yazmak ile bitmez...
Kisa geceyim alt bölüm intap,yapisiklar,apantis patlamasi(6Gün olmus patlayali)....cok büyük bir ameliyat gecirdim ve rahimimi almak gerektini söyledi doktorlar son anda vazgectim iki ay hastanede yattim.Yattim derken sadece yattim ayaga kalkmam yasakti aferdersiniz wc ye giderken hemsireler tekerlekli sandalye ile götürüyorlardi.Neyse bir daha asla cocugunuz olmicak dediler cok yikildim agladim hayata küsmüstüm...
Aradan tam iki yil gecti hamile kaldim kafamda bitirdigim icin sanirim.Gecen temmuz bir yildan fazla ugrasmaktan sonra yine hamile kaldim ancak eylülde yine bebegimi kaybettim ve ondan bu yana yine henüz tutmadi.
Arastirmalarima göre bir kac seyler buldum onlari uygulamaya basladim daha yeni normalde bugün yine periodem gelmeli bakalim ne olucak.Simdi sizlerede yaptigim seyleri yazicam kesinlikle hormonlu pahali seyler falan yazmicam kendim böyle seylere cok dikkat ettigim icin iciniz gercekten rahat olsun.Ve söylentilere göre bunu yapan hemen hemen herkez en gec 6 ay icinde cogu daha erken hamile kalmis.
günaydın canım çok büyük geçmişler olsun. Rabbim tekrar ettirmesin inşallah.. Tez vakitte evladını sana göndersin inşallah.. Bunca emeklerini boşa çıkarmaz. Paylaşımların içinde ayrıca teşekkürler.
[sıze=3]günaydın kızlaarrr.. Kimsecikler yokmuş ki burda... Nerde bu millet nerde bu devlet[/sıze]
günaydın arkadaşlar nasılsınız
Su an acil cikmam gerekiyor doktorda randevum var gelince size devamini yazicam ve Insallah yardimci olur yazicaklarim hep birlikte deneyelim dedigim gibi bende yeni basladim.
Sonuc olarak rahmin alinmadi degil mi...
Yaaa aceleyle okudum..anlamamisim..birazda hazirlaniop okula godecegim...sen ywni mi kalktin cicinmm.bu olay başkasının başına gelmiş kız bu yazıyı okumuş bizlee paylaşıyo konunun kahramanı bu arkdaş değil kızlaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?