HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

her ay oluyo bebeğim ya psikolijim yine bana oyun oynuyo diye korkuyorum umarım olmuştuuurrr bat geçerse test yapcam umarım sabredebiliriimm :)

bu belrtilern aynısı bndede her ay oluodu ama son ay böle içimde tuhaf bi his belrdi bide ben 21 günde 1 adet görüorm düşün şubatın 6 snda adet gördm, 27si tekrar adet günüm.. ama 25inde esti öle test yaptım yok yaa yine olmadı dedim kii bi pembelik snrada kırmızılık belrdiii elim ayağım titredi direk ablamı aradımm. anlıcaan hiiiçç belli olmuo cnmmm sen 4 5 gün snra testini yap bnce

Güzel kardeslerim ben biraz kendimden bahsedeyim.
2007 yilinda ilk defa hamile kaldim ve 7 inci hafta düsük yaptim ondan sonra basima neler geldi ne siz sorun ne ben anlatayim.Yazmak ile bitmez...
Kisa geceyim alt bölüm intap,yapisiklar,apantis patlamasi(6Gün olmus patlayali)....cok büyük bir ameliyat gecirdim ve rahimimi almak gerektini söyledi doktorlar son anda vazgectim iki ay hastanede yattim.Yattim derken sadece yattim ayaga kalkmam yasakti aferdersiniz wc ye giderken hemsireler tekerlekli sandalye ile götürüyorlardi.Neyse bir daha asla cocugunuz olmicak dediler cok yikildim agladim hayata küsmüstüm...
Aradan tam iki yil gecti hamile kaldim kafamda bitirdigim icin sanirim.Gecen temmuz bir yildan fazla ugrasmaktan sonra yine hamile kaldim ancak eylülde yine bebegimi kaybettim ve ondan bu yana yine henüz tutmadi.
Arastirmalarima göre bir kac seyler buldum onlari uygulamaya basladim daha yeni normalde bugün yine periodem gelmeli bakalim ne olucak.Simdi sizlerede yaptigim seyleri yazicam kesinlikle hormonlu pahali seyler falan yazmicam kendim böyle seylere cok dikkat ettigim icin iciniz gercekten rahat olsun.Ve söylentilere göre bunu yapan hemen hemen herkez en gec 6 ay icinde cogu daha erken hamile kalmis.

1. Periode geldigi ilk gün (Himbeerblättertee) cayi günde iki bardak icin yumurtlama gününe kadar türkcesini malesef bilmiyorum google den tercüme ederseniz bulursunuz.
Cilek degilde kücük cabuk eziliyor kirmizisi siyahi var adini bilmiyorum onun yapragi.

Yumurtlama gününden ihtibaren Frauenmanteltee icin yine günde iki bardak yalniz mümkün oldugu kadariyla cok az sekerli.
Malesef bununda türkce adini bilmiyorum gercekten cok üzgünüm ama söz sizler icin arastiricam.

Su an acil cikmam gerekiyor doktorda randevum var gelince size devamini yazicam ve Insallah yardimci olur yazicaklarim hep birlikte deneyelim dedigim gibi bende yeni basladim.

Günaydın canım çok büyük geçmişler olsun. Rabbim tekrar ettirmesin inşallah.. Tez vakitte evladını sana göndersin inşallah.. Bunca emeklerini boşa çıkarmaz. Paylaşımların içinde ayrıca teşekkürler.

Günaydın Kızlaarrr.. Kimsecikler yokmuş ki burda... nerde bu millet nerde bu devlet

bugün kimsecikler yok terkedildik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…