- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.641
Bugun biraz. daha iyimisin arkadasim...simdi senin sorunu nu tam anlayamadim yum. bu ay mi buyumemis hic mi buyumuyomus anlatir misin
Yaaa aceleyle okudum..anlamamisim..birazda hazirlaniop okula godecegim...sen ywni mi kalktin cicinmm.
sağol canım bugün düne göre daha iyiyim en azından sürekli ağlamıyorum nöbet halinde arkadaşın hamile haberini alınca yaşadığı mutluluğu düşününce ağlıyorum
benim sorunum şu normaldede geç adet oluyodum düzenli değiildi ya doktorlar pco olabilir felan dediler tıpta olmaması gereken bence en önemli şey ihtimal ama bana ihtimallerle konuştular hep önceki ay klomen kullanmıştım ve kndiliğinden çatladı yumurtam sonra duphaston kullandım ve batın 34. günü adet oldum yani normal bi şekilde son gittiğim doktora önceki gidişimde kan sonuçlarına göre pco var biraz dedi (biraz kavramıda anlamadığım bir diğer kavram) adetliyken kontrol etmişti geçen cuma yumurtan var iki tarafta iki tane özellikle bırakılmış gibi dedi çarşamba yani dün için muayene dedi istediği büyüklüğe (20mm) olmasını bekliyordu ona göre ilişki belirlicekti ve günde bir tane destek olması için klomen verdi dün bi baktı ilave yumurtalar oluşmuş ama o büyümesini beklediği yumurtalarda hiçbir hareketlenme değişiklik bişey yok sperm testi yok diye azarladı ve bende o moral bozukluğuyla bişey algılayamadım zaten polikistik engelmi diye sordum salak salak oda yine kızdı tabi polikistik engel onun yüzünden olmuyo zaten sen polikistik deyince ne anlıyosun yumurtaların düzensiz dedi durum böyle işte biraz karışık ama inan bende bişey anlamadım
kızlar dün eşimle birlikte olduk ama ben bişey anlamadım canım sıkkın olduğu için çok isteksizdim ilişkiden sonra yatmadım zaten daha eşim çıkmadan dışarı aktı spermler geceki birlikteliktede kalktım hemen banyo yaptım umarım hep böyle gitmez benim bu psikolojim aslında bi karar verdim bu ay kür mür yapıcam doktorada gidiyim eğer bu ayda olmazsa artık ne doktor ne bişey kendiliğinden olursa olsun diye bırakıyım diyorum ama kafamın içinde biton bişey dönüyo çok farklı şeyler düşünüyorum çok farklı şeyler hissediyorum
akşam çörek otu bal ve tarçın yaptım zar şer akşam ve sabah içtim ama nasılsa boşuna düşüncesini atamıyorum kafamdan
kızlar dün eşimle birlikte olduk ama ben bişey anlamadım canım sıkkın olduğu için çok isteksizdim ilişkiden sonra yatmadım zaten daha eşim çıkmadan dışarı aktı spermler geceki birlikteliktede kalktım hemen banyo yaptım umarım hep böyle gitmez benim bu psikolojim aslında bi karar verdim bu ay kür mür yapıcam doktorada gidiyim eğer bu ayda olmazsa artık ne doktor ne bişey kendiliğinden olursa olsun diye bırakıyım diyorum ama kafamın içinde biton bişey dönüyo çok farklı şeyler düşünüyorum çok farklı şeyler hissediyorum
akşam çörek otu bal ve tarçın yaptım zar şer akşam ve sabah içtim ama nasılsa boşuna düşüncesini atamıyorum kafamdan
Canım bu kadar dert etme .. Bana da polistik dedi doktor hatta hamile kalamazsın bu şekilde dedi ama Rabbim büyük onay hamile kaldım polistîk te insülin ilaçları etkili oluyor ben glukofen kullandım ve o ay hamile kaldım içini ferah tut zor biliyorum ama Rabbim isterse her şey olur dua et..
nasıl boşuna yaa dünde yazdım sana ama görmedin sanırımm neden boşuna olsun elalem rahmi olmadan hamile kalmış mucize bu sen neyin karamsarlığını yaşıyosuun pko olanlar hamile kalamıyo diye bişey varmı yokk tam aksine hatta gayet kalıyolar e tedavi olma imkanın var destek olan bi kocan var bissürü çaresi var bebek olayının ki olmadıı de tamammı en en kötsünü düşün tüp bebek var yani bu kadar karamsar olursan olcağı varsada olmaz zaten Allah'tan umut kesilmez farklı farklı şeyler hissetmene neden saçma sapan düşüncelerin bencee kendine gel çok ACİLLLLLLLLLL ! biz yanındayızzz :26:
ben dün sana uzun uzun yazdım ama sen anlamamışsın sanırım beni.
böyle devam edersen kendi kendini hasta edeceksin.
herşeyi kenara bırak ve tatil yap biraz.
kaç yaşındasın ?
tıp o kadar ilerledi ki menopaza girmiş kadın bile hamile kalıyor artık.
lütfen karamsar olma bu kadar yaa.
evet canımm bende hazırlanıp okula gidicemmm pazt vizeler başlıyo tutuşmuş durumdayım not topluyorumm
kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm.hamile değilmişim.2 gün önce dr a gittim.haliyle söktürücü içiyorum
hoşgeldin canım bu ayda olmadı diyenler kulubüne inş hemencecik adet olursunda yeni çalışmalara hızlı bi şekilde başlarsın ve bu 9aydan önceki son adetin olur
hoşgeldin canım bu ayda olmadı diyenler kulubüne inş hemencecik adet olursunda yeni çalışmalara hızlı bi şekilde başlarsın ve bu 9aydan önceki son adetin olur
benimde bat yarın canlar ama bakalım ben bu ayda olmadı diyenlerden mi yoksa bu kez oldu diyenlerden mi olacağım bilemiyorum..tam olarak bir belirti yaşamıyorum kendimi kandırmayacağım ama 2 gün önce test yaptı pembe silik çizgi çıktı bugünde yapacağım heralde varsa da yoksa da belli olur artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?