- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.661
2 gündür yokum ve kimsecikler sormuyohepinize küstüm
benimde bat yarın canlar ama bakalım ben bu ayda olmadı diyenlerden mi yoksa bu kez oldu diyenlerden mi olacağım bilemiyorum..tam olarak bir belirti yaşamıyorum kendimi kandırmayacağım ama 2 gün önce test yaptı pembe silik çizgi çıktı bugünde yapacağım heralde varsa da yoksa da belli olur artık :)
ayyy inşallah canım ya.ağzından bal akıyor.2 sene olacak isteyeli.rabbim genede hayırlısını nasib etsinAllahım kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin evi bebek koksun inşallahh
2 gündür yokum ve kimsecikler sormuyohepinize küstüm
Esradincele: Hayir Allaha sükür alinmadi ve yazdigim gibi iki sene sonrada cocugum oldu.Allah istiyen herkeze nasip eder INSALLAH,AMIN!!!
Simdi davam önerilerimi yazayim,mutlaka 3 litre kesin daha fazlasi tabiki mükemmel olur su icin. Nekadar su icerseniz (afedersiniz türkcede her kelimeyi bilemedigim icin biraz detayli yazmam gerekiyor)kutunuzdaki sulanma oluyorya icindeki milleu oda sullaniyor ve spermalari gideceyi yere yolunu kolaylastiriyormus.Suyu bol ictikce cildide degistiriyor güzel canli parlak yapiyor.
kızlarrr günaydın şimdi doktordan geliyorummm hamileyimmmmmmmmmm
demek isterdim ama yok dişçiden geliyorum dolgu yaptırdım :)
rabbim yardımcın olsun canım sen bide bu ay hamilesin ya:) hem hamilelik hem ders çalışma zorunluluğu zor olcak şimdi sana Allah kolaylık versin
nedenallahıımm yarabbiimmm ilk cümleyi okudum ağzım açıldııı sonra sana kızdım içimden bissürü şey dedim heycanlanmıştımmmm !!!
neden
kzıdın bebeğim inş bunuda diyeeğim az sabret hele :)
aa bu yazdığın olaylar senin başınamı geldiii ?
ben okudun yazıyosun sandım.yalnız türkçesini senin bulamadığın bişeyi biz hiç bulamayız :)
bu nedir ya topic saldırı altındamı ne dün gariilerden sonra bugün bu arkadaş yani yargılamak istemiyorum sağolsun yardımcı olmak istiyor ama madem sen bunları yapıosun muhakkak gidip bu bitkiselleri almışındır ve alırken heralde bu isimlerle almadın madem yardımcı olmak istiyosun bizede söyle o isimleri dimi ama haksızsam kusura bakma
cok sevindim tatlım yaa silik cizgi iyidir bugünde daha koyusunu görüceksin bencee ayy iyi bi haber alalım insallah da moral olsunn
inşallah canım görecedğiz varsa sizinle paylaşacağım hepimize moral olur gerçekten :) şimdiden kendimi heveslendirmek istemiyorum ama testteki çizki bana bariz göz kırpıyor :):):)
canım inşallah güzel hberlerni alırız.. kız bir ne cabuk gecti daha dün gbi üzülmüştük sonucun negatf dye.. allah gönlüne gre verir inşallh
amin canım inşallah gerçekten çabuk geçiyor zaman hemen geldi bebiş dönemi çizgi var testte yaa :) sevinemiyorum yine de bugün dışarı çıkınca alacağım test yazarım size şekerlerimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?