HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

inş bu ay oldu dersinde seviniriz neşemiz yerine gelir azcık moralimiz düzelir

aa bu yazdığın olaylar senin başınamı geldiii ?
ben okudun yazıyosun sandım.yalnız türkçesini senin bulamadığın bişeyi biz hiç bulamayız :)

aa bu yazdığın olaylar senin başınamı geldiii ?
ben okudun yazıyosun sandım.yalnız türkçesini senin bulamadığın bişeyi biz hiç bulamayız :)

bu nedir ya topic saldırı altındamı ne dün gariilerden sonra bugün bu arkadaş yani yargılamak istemiyorum sağolsun yardımcı olmak istiyor ama madem sen bunları yapıosun muhakkak gidip bu bitkiselleri almışındır ve alırken heralde bu isimlerle almadın madem yardımcı olmak istiyosun bizede söyle o isimleri dimi ama haksızsam kusura bakma

Soguk süt icin jogurt yiyin dondurma yiyin kan dolasimini hizlandiriyor ve yikanirken özellikle pardon ama (kutunuzu) soguk su ile yikayin en cok yumurtlama zamaninda baslayin ve diger periode gününe kadar günde bir kere soguk su ile yikayin.Insallah istiyen herkez basarili olur.

sorma canım bizim bildiklerimiz bize yetiyo yaa

kızlarrrrrr salı günü yumurtladım büyük ihtmal.pazartesi mkmik oldu salı olmadı yani yumurtladgım gün. dün oldu mikmik bide.yani kısacası yumurtladıktan bi gün sonra ilşki olursa gebelik ihtimali olurmu.. yumurtlma günü ilişki olmadı.

Evet ben bu isimlerle aldim almanyadayim maksadim herkeze yardimci olmak bilsem sormana firsat vermemki hemen yazarim bende yazdigim gibi yeni basladim bakalim fayda edicekmi.
Devam sorusturcam ama vallahi sizin icin ama sen niye kizdin bana

cok sevindim tatlım yaa silik cizgi iyidir bugünde daha koyusunu görüceksin bencee ayy iyi bi haber alalım insallah da moral olsunn

inşallah canım görecedğiz varsa sizinle paylaşacağım hepimize moral olur gerçekten :) şimdiden kendimi heveslendirmek istemiyorum ama testteki çizki bana bariz göz kırpıyor :):):)

inşallah canım görecedğiz varsa sizinle paylaşacağım hepimize moral olur gerçekten :) şimdiden kendimi heveslendirmek istemiyorum ama testteki çizki bana bariz göz kırpıyor :):):)

canım inşallah güzel hberlerni alırız.. kız bir ne cabuk gecti daha dün gbi üzülmüştük sonucun negatf dye.. allah gönlüne gre verir inşallh

kıslar ovulasyon testini yaptım az önce silik cıktı.
yarın yine yapıcam öğle arası.
bence 3-4 gün içinde yumurtlayacağım. inşallah rabbim bu ay olacak diyor içimden bi ses.

canım inşallah güzel hberlerni alırız.. kız bir ne cabuk gecti daha dün gbi üzülmüştük sonucun negatf dye.. allah gönlüne gre verir inşallh

amin canım inşallah gerçekten çabuk geçiyor zaman hemen geldi bebiş dönemi çizgi var testte yaa :) sevinemiyorum yine de bugün dışarı çıkınca alacağım test yazarım size şekerlerimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…