HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kıslar ovulasyon testini yaptım az önce silik cıktı.
yarın yine yapıcam öğle arası.
bence 3-4 gün içinde yumurtlayacağım. inşallah rabbim bu ay olacak diyor içimden bi ses.

canım bende ole hissedyrum inşallah hislermzde yanılmyız içimde bi sevinç var sanki olcakmış gbi. sen yinede iyi degerlndr iki gnde bir mik mik yap

canım bende ole hissedyrum inşallah hislermzde yanılmyız içimde bi sevinç var sanki olcakmış gbi. sen yinede iyi degerlndr iki gnde bir mik mik yap

inşallah canım bu ay hepimiz hamiş kalırız inşallah. valla dün oldu bugüb boş yarın olur.cumartesi pazar olur

Yeşil üzüm :)) dün geceden beri istiyorum bugün buldum

yemeseydin bebişinin poposunda üzüm lekesi olurdu
benm bi arkadaşımın annesi çilek istemiş bulamamış yiyememiş kızın göbeğinde biidiğin çilek var

annemde bana hamileyken biyerden gül koparıp koklamış benim totomda gül vardı küçükken resmen totom büyüdükçe gül dağıldı gitti morluk gibi leke kaldı abim küçükken dalga geçerdi hep güllü g*t diye ahaha

Son düzenleme:

güllü g*** t iyiymiş :) :) ben bu ay kızlar gzemmmm cimcime ve kendımden Rabbi'min izniyle umutluyum ayyyy kızzzz ne güzel olurr

afferrrrimmmmm yüssss puan mana :)

ben kendimce dün bçt'yi yapmaya başladım kızlar ama doğrumu yaptım bilemedim dün belki yiyemem diye 2 dolu dolu çay kaşığı çörek otu tozu koydum 2 tepeleme çay kaşığı tarçın koydum ve bal attım bir kaşık aldım baktım yutamıcam suyla direk ilaç gibi yuttum sabahta bir çay kaşığı yine suyla yuttum doğrumu yaptım sizce

bide kocama keçi boynuzu tozu almıştık balla karıştırdık iğrenç oldu onu suya attık yine kötü oldu artık akşam yoğurdun içine karıştırdı yedi arkasındanda benim kendime yaptığım bçt'yi yedi bu güzelmiş kuvvet macunlarının tadı gibi diye onu yedi bitirdi acaba zararlı olurmuki eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…