HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ahahah benimde çikolata var yuvarlak 3 adet :)

Yedim kız Güllü :) kendi aşermemi kendim çözdüm arayıp sipariş ettiğim yerdeki kız sayemde iyi güldü :))

nasılsınız arkadaşlar özsecim nasıl gidiyo hamilelik canm

Canım iyiymiş sen nasılsın alışıyoruz işte kamplara iştahlara :)

Elselciiimm nerelerdesin hic girmez oldun hayirdirr

CANIM YA İZİNDEYDİM. evdende telefondan bakabildim bazen. öyle işte kızım kreşe başladı da alıştırma turları. bende regl oldum zaten nisana değil hatta mayısa kaldım galiba. uygun günleri değerlendiremedim çünkü. işte böyle. sen nasılsın. bu ayı iyi değerlendirdin inşallah:)))

amanın arkadaşlar bi izine çıktım. valla toparlayamadım. yahu garriler ne anlamadım ben. cahil kaldım uzak kaldım topikten öhööö. valla uzun zamandır yoktum kimsede merak etmemiş(
bi esracım sordu sağolsun. küstüm size.

ayy kız merak etmezmyiz bende cok merak ettim uzun sredirde yoktun nasılsın

yaaa kizlar bir saat sonra doktora gidicem raporu sonlandircam yarin is var , offf canim hic gitmek istemiyor ama napalim surda birkac ay daha sonra 4 sene is yok zaten Allah`in izniyle.. Sizle napiyonuz bakalim ?

izindeydim canım. evden de anca telefondan bakabildim. kreş işi vardı kızımın. öyle . sen ne yaptın bakalım.

napim yaa bende beklemedyim bu aralar içim içime sığmıyor bu ay olmasa bile ALLAHIN iznıyle sanki hamile kalmam yakın gibi hissedyrum hayrlısı inşallh.. 16 nisanı ilk defa heycanla beklyrum

hadi canım inşallah. benimde 18 nisan ama umut yok canım... bu insanların dilindeki nedir evrim merak ettim. çok geçmişide okuyamadım...

selam kızlar nasılsınız? grip oldum çok fena,bide dışarıda öyle bir rüzgar var ki ev uçacak sanki,korkuyorum resmen,eşimde şehir dışında sizden ne var ne yok güzel haber var mı

selam kızlar nasılsınız? grip oldum çok fena,bide dışarıda öyle bir rüzgar var ki ev uçacak sanki,korkuyorum resmen,eşimde şehir dışında sizden ne var ne yok güzel haber var mı

Slm canım iyiyiz sen nasılsın kız ne rüzgarı sen nerede otuuruyorsun burası güllük güneşlik :) buarada güzel haberler henüz yok ama inş. yolda :)

tabiki canım kısmet. herşeyin hayırlısı. senden bende umutluyum bak ...içime öyle doğdu birden. ah inşallah hadi bakalım. garrıler mi öyle bişeyden bahsediyo bazı arkadaşlar.

haa hiç sorma ya eşimin memleketnden soğudum garileer yüzündenn tm anlamdım ama bunlar bi topikte tartsmşlar sonra rastgele biri glmiş sonra dger arkdaslrda gelnce burda sohbete bşlmşlar sanrı.. işte oyle garii

haa hiç sorma ya eşimin memleketnden soğudum garileer yüzündenn tm anlamdım ama bunlar bi topikte tartsmşlar sonra rastgele biri glmiş sonra dger arkdaslrda gelnce burda sohbete bşlmşlar sanrı.. işte oyle garii

niye kız garilerle eşinin memlekiti ne alaka. eeey gidim ey neler kaçırdın diyosun yani. neyse canımcım işin özü 16 nisanı bekliyosun. peki uygun günlerini değerlendirdin inşallah..bende göya ovulasyon takibi yapıyorum .ama kısmete hizmet gerek dimi ama. eee o hizmeti yapamadık işte. ahanda böyle

iyidir şekerim sen nasılsın.... burada hava mis gibi valla. ama bahar havası işte yorgunluğu ile beraber geliyo. bi o sıkıntı

kız gariyi genelde ege bölgesi kullanıyo gelivecen mi gari mesala çok şey kaçırdın.aynen 16 nisanı bekliyorum 2 günde bir adetimin bittiği günden beri çalışıyoz garanti olsun dye salı yumurtldım sanrım. bu ay dger aylara göre daha blinçli gecti ondan ümitlyim sanrım niye kız aksilikmi çıktı ogün.ben ovu testi kullnmayı pek düşünmyrum srekli yapsam 2 gnde bir yeter

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…