- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.701
yemeseydin bebişinin poposunda üzüm lekesi olurdu
benm bi arkadaşımın annesi çilek istemiş bulamamış yiyememiş kızın göbeğinde biidiğin çilek var
annemde bana hamileyken biyerden gül koparıp koklamış benim totomda gül vardı küçükken resmen totom büyüdükçe gül dağıldı gitti morluk gibi leke kaldı abim küçükken dalga geçerdi hep güllü g*t diye ahaha
yemeseydin bebişinin poposunda üzüm lekesi olurdu
benm bi arkadaşımın annesi çilek istemiş bulamamış yiyememiş kızın göbeğinde biidiğin çilek var
annemde bana hamileyken biyerden gül koparıp koklamış benim totomda gül vardı küçükken resmen totom büyüdükçe gül dağıldı gitti morluk gibi leke kaldı abim küçükken dalga geçerdi hep güllü g*t diye ahaha
nasılsınız arkadaşlar özsecim nasıl gidiyo hamilelik canm
Elselciiimm nerelerdesin hic girmez oldun hayirdirr
amanın arkadaşlar bi izine çıktım. valla toparlayamadım. yahu garriler ne anlamadım ben. cahil kaldım uzak kaldım topikten öhööö. valla uzun zamandır yoktum kimsede merak etmemiş(
bi esracım sordu sağolsun. küstüm size.
izindeydim canım. evden de anca telefondan bakabildim. kreş işi vardı kızımın. öyle . sen ne yaptın bakalım.
hadi canım inşallah. benimde 18 nisan ama umut yok canım... bu insanların dilindeki nedir evrim merak ettim. çok geçmişide okuyamadım...
her zaman umut vardır canım ya hiç belli olmaz..anlamdım canım kimlrin
selam kızlar nasılsınız? grip oldum çok fena,bide dışarıda öyle bir rüzgar var ki ev uçacak sanki,korkuyorum resmen,eşimde şehir dışındasizden ne var ne yok güzel haber var mı
tabiki canım kısmet. herşeyin hayırlısı. senden bende umutluyum bak ...içime öyle doğdu birden. ah inşallah hadi bakalım. garrıler mi öyle bişeyden bahsediyo bazı arkadaşlar.
selam kızlar nasılsınız? grip oldum çok fena,bide dışarıda öyle bir rüzgar var ki ev uçacak sanki,korkuyorum resmen,eşimde şehir dışındasizden ne var ne yok güzel haber var mı
Slm canım iyiyiz sen nasılsın kız ne rüzgarı sen nerede otuuruyorsun burası güllük güneşlik :) buarada güzel haberler henüz yok ama inş. yolda :)[
güneydoğudayım canım uçuyor burası kum fırtınası var dışarı çıksam beni alır götürürinşallah herkesten teker teker güzel haberler gelir yakın zamanda
haa hiç sorma ya eşimin memleketnden soğudum garileer yüzündenntm anlamdım ama bunlar bi topikte tartsmşlar sonra rastgele biri glmiş sonra dger arkdaslrda gelnce burda sohbete bşlmşlar sanrı.. işte oyle garii
kız gariyi genelde ege bölgesi kullanıyo gelivecen mi gari mesalaniye kız garilerle eşinin memlekiti ne alaka. eeey gidim ey neler kaçırdın diyosun yani. neyse canımcım işin özü 16 nisanı bekliyosun. peki uygun günlerini değerlendirdin inşallah..bende göya ovulasyon takibi yapıyorum .ama kısmete hizmet gerek dimi ama. eee o hizmeti yapamadık işte. ahanda böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?