HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

he anladım şimdi gari o gari. ne bilim kız....anlamadım yaşlıklık işte
yok kız yorgunluktan insanın mikmike mecali kalmıyo ondan..
ben ovulasyon testini yumurtluyommu deneyim b diye kullandım

he anladım şimdi gari o gari. ne bilim kız....anlamadım yaşlıklık işte
yok kız yorgunluktan insanın mikmike mecali kalmıyo ondan..
ben ovulasyon testini yumurtluyommu deneyim b diye kullandım

o garii.. kız gari dye dye bizi kovcaklar şimdi kızlar hee kız yumurtluyondur yaa çocuk düşünmeden önce doktra grndünmü hiç kaç aydr düşünydun daha önce sormuştm ama benim kafa gdik herşeyi unutyom. cezveye su koyuyom khve için 2 saat sonra aklıma gelyo bi bakıyom cezvede su kalmamış cezve bile ermiş gtmiş. o derece yani

amanınnn susutum o kadar yaniiii...
tabiki canım doğal bi şey unutulur. ben 3 aydır deniyorum. kasımda kürtaj olmuştum doktorada ondan sonra görünmüştüm. bi sorun yoktu. ama yumurta kistmi oluyo. çatlıyomu çatlamıyomu diye bi takip yok şimdilik. kısmet... olursa

tam kürtaş oldum dedgini htrldım şimdi..hayrlısı inşallh alah gönlüne gre verir inşallah. en azından düşükle kötü sonuş olsada hamle kalabldgni görmek gzel bişi

tam kürtaş oldum dedgini htrldım şimdi..hayrlısı inşallh alah gönlüne gre verir inşallah. en azından düşükle kötü sonuş olsada hamle kalabldgni görmek gzel bişi

evet canım aynen öyle. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. nisan ayında topikte bol bol halay çekelim inşallah. mart ayı tam bir fiyaskoydu çünkü. 12 gün kalmış batına ay nasıl beklenir yahu.

evet canım aynen öyle. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. nisan ayında topikte bol bol halay çekelim inşallah. mart ayı tam bir fiyaskoydu çünkü. 12 gün kalmış batına ay nasıl beklenir yahu.

kız hiç sorma ilk defa bole oldum heycan dorukta arada kndmi oyalyrum kafmı dgtyrum ama yne aklıma gelyo.mart ayında tık yoktu dedgn gbi.ama nsanda şans yksek olur.genelde martta hmle kalma dgurganlık fazla oluymuş nsanda snuclarmza bakıcaz artk

öylemiymiş kız hadi inşallah. heyecansız da olmuyo galiba. ama nası sabredilir bende bilemiyorum. dediğim gibi benim umudum yok. ya salı yada çarşamba yumurtladım sanırsam. ama en son pazar mik mik olmuştu. artık şansımı sen hesapla. neyse ya kısmet arrık. yazmışsa Rabbim olur.

kıs nasıl şans olmaz pazar yaptın spermler 72 saat yasıyo salı yumurtlady sans yüksek çarsamba içinde yüzde 50.. bende yumurtladan bigün önce ve bgün sonra yaptım ymurtldgım gn yapmadım olduysa şans yuksek yani.sen bugünde yap bence

kızlar banada bir yorum yapın gari :) pazar gunu mik mik oldu. pazartesi sabah saat 11:30 da çift çizgiyi yakaladım pazart salı mik mik olamadı :S salı da koyu cızgı vardı salı gece cok sancım oldu muhtemelen catladı carsamba yanı dün ilişki oldu. hade yorumlayın gari :)

ya hesap öyle diyo doğru. aman ne bilim bu ay olmamış gibi hisettim ben. kısmet...bu gece bakıcez yorgunluk durumumuza.
senin durum iyi. süper olmuş. zaten doktorlarda aynı senin yaptığını söylüyo. gerisi Allahın işi. hadi hayırlısı şekerim.dularım senle

kız sende ben gibi aynı salı yumurtlamışsın. bence şans cok yüksek.pazarda yapmışsın 2 gün spermlerin yaşadgını düşünrsek allah nasip ederse srun çıkmassa olur bence. bende salı yapmadım dün yaptım

Bende dün doktorumu aradım sizce artık ilişki olsun mu dedim bende gün aşırı 1 hafta daha devam et dedi :) bakalım ya eşim bu aralar çok yoğun işten dolayı adama bir sürü iş yüklüyorlar akşam birde gelince raporlardan başını alamıyor başbakanım duy sesimizi biz bu gidişle nasıl 3 kızan doğuracağız?

saol şkerim ya benimde dualarım senle inan. olmamış gbi hsedyosan olmuştr ya sen ynede olmadı gözuyle bak.herseyin tersi oluyo gercekten..

2 günde bir mik mik olması şansını artırır canım. sonuçta spermlerde 72 sat yaşadığına göre. yumurtan yeterli büyüklükteyse bencede sende evrim gibi şanslı gruptasınhadi hakkında hayırlısı şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…