HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

saol şkerim ya benimde dualarım senle inan. olmamış gbi hsedyosan olmuştr ya sen ynede olmadı gözuyle bak.herseyin tersi oluyo gercekten..

sağolasın şekerim. siz bana iyi geliyosunuz. stresimi atıyorum biraz. aslında üzüldüm geçen 3 ay. kastım kendimi. şartları zorladım. ama şunu düşünüyorum son zamanda biz ne yaparsak yapalım Allaha kalmış bi şey. ol derse olacak. boşuna strese girip acaba hamilemiyim oldumu olmadımı demek istemiyorum artık. vakti zamanı gelmişse Rabbim banada nasip eder diyorum kendime. yoksa insan bekleyiş içinde olunca çok üzülüyor. ne bilim seninde dediğin gibi olmamış diyelim olursa da bal biörek olur

calışmlara devam canım ben kendimin dktoru oldum.yumurtldım ama adet tarihine kdar calşcam bende bu ay çok hırslandım benim herfim çöp gbi kaldı yazık zaten zayıftı iyce eridi

valla sizde cok iyi glyosunuz bana.allhıma hepdua edyrum kendmden önce szlere isteynlere sonra kendme.coğu kişi ümidini kesyo artık olmucak dye bi bakıyolar hamleyim.

calışmlara devam canım ben kendimin dktoru oldum.yumurtldım ama adet tarihine kdar calşcam bende bu ay çok hırslandım benim herfim çöp gbi kaldı yazık zaten zayıftı iyce eridi

Peki birşey soracağım ; yumurtladıktan sonra gebelik olabilir mi ki? yani neden hala devam etmeliyiz acaba?

valla sizde cok iyi glyosunuz bana.allhıma hepdua edyrum kendmden önce szlere isteynlere sonra kendme.coğu kişi ümidini kesyo artık olmucak dye bi bakıyolar hamleyim.

Amin canım. hepimize inşallah....
beneimde bugün sol kasığında bi ağrı var . bugünmü yumurtluycam anlamadım şimdi. 1-2 saattir bi ağrı sorma.

Amin canım. hepimize inşallah....
beneimde bugün sol kasığında bi ağrı var . bugünmü yumurtluycam anlamadım şimdi. 1-2 saattir bi ağrı sorma.
canım hi belli olmaz varsaovu testi yapsana bi. yoksada sen bugnü iyi degerlndr kendni kocanın kolarna bırak.ne yaparsa yapsın

canım hi belli olmaz varsaovu testi yapsana bi. yoksada sen bugnü iyi degerlndr kendni kocanın kolarna bırak.ne yaparsa yapsın

Allah iyiliğini versin emi. kız biz kocişde bende akşam eve bi gidiyoz pestil. değil mik mik kolumuzu kaldırmaya derman olmuyoki. ama bugün biraz şansımı zorlasammı acaba.
dün yaptım siliktiki canım. ondan şaşırdım. silik olunca yumurtlamış olmuyomuyumki acep. acaba silik olduktan sonramı yumurtlama gerçekleşiyo. aman kafam karıştı. normalde silikleşince yumurtlama tamamlanmış sanıyodum ben. yanlışmı biliyomuşum

dur kız kafamı karışrdın benimde bacım ben pek ovulstan anlmıyom ama sen bu bir haftada calışmlara devam et granti olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…