HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Amin canım. hepimize inşallah....
beneimde bugün sol kasığında bi ağrı var . bugünmü yumurtluycam anlamadım şimdi. 1-2 saattir bi ağrı sorma.
kasığında ağrı varsa yumurtlamışsın demektir.bugünü ve yarını iyi değerlendir bence.

Peki birşey soracağım ; yumurtladıktan sonra gebelik olabilir mi ki? yani neden hala devam etmeliyiz acaba?
yumurtladıktan 24 saat sonraya kadar yumurta canlı kalabiliyor.yani 1gün sonrası da gebelik şansın var;ama 36 saatten sonra yaptıklarına keyfine diyoruz biz.zevk almaya bak

salı gece yumurtlamışsın.pazartesi-salı-çarşamba çalışmak lazımdı.sen de çarşamba yapmışsın.bugün itibarıyle olay bitmiştir.bundan sonrakiler zevkinee olur azıcıkama içim rahat etsin diyorsan en fazla bu haftayı tamamla.gerisi hikayeee.

bu ne şimdi ya?yazmışsın da insanı meraklandırmaktan başka bi işe yaramıyor.nerden bulacağız,adı neymiş?anlayan bi zahmet yazabilir mi?

böğürtlenden mi bahsetmiş?

Yumurtlama gününden ihtibaren Frauenmanteltee icin yine günde iki bardak yalniz mümkün oldugu kadariyla cok az sekerli.
Malesef bununda türkce adini bilmiyorum gercekten cok üzgünüm ama söz sizler icin arastiricam.
biz zaten hergün Frauenmanteltee içerizzzzzzzzzzzzz.

Amaan kizlar artik garii lafini duymak bile istemiyorum... antipati uyandii.. hakliysam begeninn

he anladım şimdi gari o gari. ne bilim kız....anlamadım yaşlıklık işte
yok kız yorgunluktan insanın mikmike mecali kalmıyo ondan..
ben ovulasyon testini yumurtluyommu deneyim b diye kullandım

Kizlar lafim size degil hsaa. yazdiktan sonra gordum mesajlarinizii

Saolasin. canim degerlendiriyorum ama ovl. testinde bu ay coft yakslayadim. moralim bozuldu. bu gecede mik mik dusunuyodum..19. Gunumdeyim periyom 32 gecen ay 15. Gun yumurtlamistim.

anacım bu ne benle beraber 3 kişi daha salı yumurtlamışşş salı sallanırrr carsamba persembe devam

Carsamba iliski olduysa onemli degil.. 24 saat yasiyyo ya yumurta...carsamba dollenir... benim yumurta olmadi herhalde yaaa

evrim okudum senide bende hatta mervede salı çatlamış herhalde.bakalım dün görevi yerine getirdikte bu hafta sonuna kadar gün aşırı deva metmeyi düşünüyorum senin dün oldumu ?

komik gelcek ama evet canım dün oldu salı yapmadım ama pazartesi yapmıştım.yarın tekrar yapıcam sonuna kadar devm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…