- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.761
kızlar ben cıkıyorum ev işlerim var..elsecim grüşürüz tatlım bool booll mikmik unutma
kasığında ağrı varsa yumurtlamışsın demektir.bugünü ve yarını iyi değerlendir bence.Amin canım. hepimize inşallah....
beneimde bugün sol kasığında bi ağrı var . bugünmü yumurtluycam anlamadım şimdi. 1-2 saattir bi ağrı sorma.
yumurtladıktan 24 saat sonraya kadar yumurta canlı kalabiliyor.yani 1gün sonrası da gebelik şansın var;ama 36 saatten sonra yaptıklarına keyfine diyoruz biz.zevk almaya bakPeki birşey soracağım ; yumurtladıktan sonra gebelik olabilir mi ki? yani neden hala devam etmeliyiz acaba?
salı gece yumurtlamışsın.pazartesi-salı-çarşamba çalışmak lazımdı.sen de çarşamba yapmışsın.bugün itibarıyle olay bitmiştir.bundan sonrakiler zevkinee olur azıcıkkızlar banada bir yorum yapın gari :) pazar gunu mik mik oldu. pazartesi sabah saat 11:30 da çift çizgiyi yakaladım pazart salı mik mik olamadı :S salı da koyu cızgı vardı salı gece cok sancım oldu muhtemelen catladı carsamba yanı dün ilişki oldu. hade yorumlayın gari :)
Malesef tercümeye girdim ama yok.Birde Grapefruit var bunu her sabah ac karniniza ya yiyin yada direktsuyunu icin yani 100% olani yalniz icinde dis kabugu degil tabiki diger icindeki zarimi oluyor oda olmali.
Herkez sevmeye bilir tadi biter oldugu icin ama sunuda bilin cok yag yakiyor haberiniz olsun.
DIKKAT:ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM;MEYVE DEYIP GECMEYIN!GRAPEFRUIT HER ILACLA YAN ETKI YAPIYOR!!!BAS AGRISI ICIN BILE HAP VEYA HERHANGI GIBI BIR ILAC KULLANIYORSANIZ KESINLIKLE GRAPEFRUIT YEMEYIN.BASINIZ AGRIYORSA VE NORMALDE HIC ILAC KULLANMIYORSANIZ SADECE BIR AGRI KESICI ALCAKSANIZ;O GÜN GRAPEFRUITTEN UZAK DURUN LÜTFEN!!! TANSIYON HAPI FALAN SÜREKLI ILAC KULLANANLAR GRAPEFRUIT ÖLÜMLE BILE SONUCLANABILIYOR MALESEF,ARASTIRIN KENDINIZDE ÖNCEDEN LÜTFEN!!!
Günde bir veya iki su bardagi icerseniz yeterli ama 1 litreyide asmamaniz öneriliyor.
Esradincele: Hayir Allaha sükür alinmadi ve yazdigim gibi iki sene sonrada cocugum oldu.Allah istiyen herkeze nasip eder INSALLAH,AMIN!!!
Simdi davam önerilerimi yazayim,mutlaka 3 litre kesin daha fazlasi tabiki mükemmel olur su icin. Nekadar su icerseniz (afedersiniz türkcede her kelimeyi bilemedigim icin biraz detayli yazmam gerekiyor)kutunuzdaki sulanma oluyorya icindeki milleu oda sullaniyor ve spermalari gideceyi yere yolunu kolaylastiriyormus.Suyu bol ictikce cildide degistiriyor güzel canli parlak yapiyor.
bu ne şimdi ya?yazmışsın da insanı meraklandırmaktan başka bi işe yaramıyor.nerden bulacağız,adı neymiş?anlayan bi zahmet yazabilir mi?Simdi size verceyim hap adi Mönchpfeffer ve semikal hormon falan hic birsey icermez yani tamamen dogal bir hap yan etkisi cok nadir hafif migde bulantisi ac karnina icerseniz veya ilk iki üc gün kasinti veya kizariklik bende oldu ama hala devam ediyorum gecti simdi ve okudugum kadariyla bunu kullanmaya baslayan bayanlar en gec 6 aya hamile kaldiklarini yaziyorlar en sonunda bende deneyim dedim ve aldim iki haftadir kullaniyorum.Onunda türkcesini arastiricam ve pahalida degil ben tl ye hesaplarsam asa yukari 6-7 tl aldim 3 aylik. O bahsettigim diger caylari ise iki aylik falan yaklasik 2 tl ye aldim.
Simdi bir bakayim türkcesini arastirayim.
böğürtlenden mi bahsetmiş?1. Periode geldigi ilk gün (Himbeerblättertee) cayi günde iki bardak icin yumurtlama gününe kadar türkcesini malesef bilmiyorum google den tercüme ederseniz bulursunuz.
Cilek degilde kücük cabuk eziliyor kirmizisi siyahi var adini bilmiyorum onun yapragi.
biz zaten hergün Frauenmanteltee içerizzzzzzzzzzzzz.Yumurtlama gününden ihtibaren Frauenmanteltee icin yine günde iki bardak yalniz mümkün oldugu kadariyla cok az sekerli.
Malesef bununda türkce adini bilmiyorum gercekten cok üzgünüm ama söz sizler icin arastiricam.
kızlar banada bir yorum yapın gari :) pazar gunu mik mik oldu. pazartesi sabah saat 11:30 da çift çizgiyi yakaladım pazart salı mik mik olamadı :S salı da koyu cızgı vardı salı gece cok sancım oldu muhtemelen catladı carsamba yanı dün ilişki oldu. hade yorumlayın gari :)
böğürtlenden mi bahsetmiş?
biz zaten hergün Frauenmanteltee içerizzzzzzzzzzzzz.
o garii.. kız gari dye dye bizi kovcaklar şimdi kızlarhee kız yumurtluyondur yaa çocuk düşünmeden önce doktra grndünmü hiç kaç aydr düşünydun daha önce sormuştm ama benim kafa gdik herşeyi unutyom. cezveye su koyuyom khve için 2 saat sonra aklıma gelyo bi bakıyom cezvede su kalmamış cezve bile ermiş gtmiş. o derece yani
he anladım şimdi gari o gari. ne bilim kız....anlamadım yaşlıklık işte
yok kız yorgunluktan insanın mikmike mecali kalmıyo ondan..
ben ovulasyon testini yumurtluyommu deneyim b diye kullandım
Amaan kizlar artik garii lafini duymak bile istemiyorum... antipati uyandii.. hakliysam begeninn
amanın arkadaşlar bi izine çıktım. valla toparlayamadım. yahu garriler ne anlamadım ben. cahil kaldım uzak kaldım topikten öhööö. valla uzun zamandır yoktum kimsede merak etmemiş(
bi esracım sordu sağolsun. küstüm size.
ayyyyy deminden beri onları okuyorum baydıııı
Aman okuyupv vakit laybetme canim.. senle batimiz ayni yum. haftan ne zamandii
salı akşamı müthiş ağrıyla yum çatlamış çrş.sabah doktora gittmi oda çatladığını söyledi salı sabah olunca salı akşamı ilişki olmadı ama bilmiyorum esra ya keşke olsamıydı diyorum ?
tamam canım sana kolay gelsin. bana şans dile o zaman
Kizlar lafim size degil hsaa. yazdiktan sonra gordum mesajlarinizii
anacım bu ne benle beraber 3 kişi daha salı yumurtlamışşşsalı sallanırrr carsamba persembe devam
salı akşamı müthiş ağrıyla yum çatlamış çrş.sabah doktora gittmi oda çatladığını söyledi salı sabah olunca salı akşamı ilişki olmadı ama bilmiyorum esra ya keşke olsamıydı diyorum ?
Carsamba iliski olduysa onemli degil.. 24 saat yasiyyo ya yumurta...carsamba dollenir... benim yumurta olmadi herhalde yaaa
sen ovu testimi kullanıyorsun doktora gitmiyormusun ?
evrim okudum senide bende hatta mervede salı çatlamış herhalde.bakalım dün görevi yerine getirdikte bu hafta sonuna kadar gün aşırı deva metmeyi düşünüyorum senin dün oldumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?