HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ben öğlenciyim ya... okulda hiç tuvalate gitmiyorum zaten... eve gelip hemen yaparsam olur dimi tabi yemek falan da mı yenmicek:44:

yaf ben ne bahtsız bi kadınım.aylardan beri ilk defa martta günaşırı çalışmaya karar vermiştim.eşimle de anlaşmıştık.pes etmeyecektik.21 şubatta regl olursam bir sonraki ovülasyon tahminimce 8 marta gelecek.şaşmazsa,her şey yolunda giderse.bugün sürpriz bi durum yaşadım.iş nedeniyle yurt dışına çıkmam gerekecekmiş.11 mart-17 mart arası bizim iş yatışşşşş yane.doktor bana klomen vermişti.6 ay kullanacaksın demişti.geçen ayda klomeni kullandım.tatil diye annemlere gittim,13gün yoktum ve ovülasyon testinde çift çizgiyi gördükten ve kasığımdaki ağrı alarmından 36 saat sonra ilişki olabildi.bence klomeni boşuna içtim.doğru düzgün çalışamadık.bu ayda aynen öyle oluyor.klomeni içeyim mi,yoksa erteleyeyim kızlarrr?bana bi akıl verin.şansım olur mu acaba?

canım sen boşuna üzüyorsun kendini çok yeni evlisin zaten...

zor olmuyomu hem okul hem ev işleri falan ya nasıl yetişiyosunuz şaşıyorumm ve tebrik ediyorumm

valla çok zor oluyor bence.çok yoruluyorum.zaten bu hafta regl olucam,onunda ağırlığı var.gerçi bir süreden sonra otomatiğe bağlıyorsun.her şey planlanmış oluyor.alışıyorsun,her şeye alıştığın gibi.bazen düşünüyorum bebiş gelince çok daha zor olacak diye.aman yeter ki gelsin varsın zor olsun.yerim ben onu..

ben öğlenciyim ya... okulda hiç tuvalate gitmiyorum zaten... eve gelip hemen yaparsam olur dimi tabi yemek falan da mı yenmicek:44:

olur tabi.okuldaki ders saatine göre ayarla kendini.4 saat tuvalete gitme.yemek yiyebilirsin ama sıvı tüketmeyeceksin.eve gelince hemen yaparsın.

canım prolaktin için 3 ay ilaç almam gerekiodu.o 3 ayda hamile kalmam gerekiyodu aynı zamanda.ama tesadüf ilk 2 ay şehir dışındaydım yumurtlama günlerinde. 3.ay hamile kaldım ama düştü.bu ilaçlar ağır ilaçlar boşyere içme sende benim gibi.tabi önce doktoruna bi sor bence

tüh yaa üzüldüm canım.gene olur inş.doktorum da sağolsun gıcığın teki.o da senin problemin deyip bozuyor insanı.geçen bişey sordum.böyle cevap verdi.şimdi buna da öyle der.doktorumu değiştiricem en kısa zamanda.ya da muaynehanesine gidip para vermeden olmayacak bu iş.bu arada yumurta takibi nasıl yapılıyor bilen var mı?

Son düzenleme:

ben asla yapamam beceremem hem ev hem iş hem çocuk takdirlerimi fırlatıyorum sizlereee

şöyle bi tüm açılan konuları dolaştımmm ve en güzel yer bu rası karra verdim içten ve sammimi ya arkadaşlar ben herkeze more veriyomda benimde çok ihtiyacımm var moreleeeee

doktor konusunu açma hiç arkadaşım.2 ayrı özel doktor hayata küstürdü beni.bende bayan doktora gitmicem artık.başları çok kalabalık oluyor ilgilenmiyolar pek

zor olmuyomu hem okul hem ev işleri falan ya nasıl yetişiyosunuz şaşıyorumm ve tebrik ediyorumm

evet zor oluyor. 18,30 da eve geliyorum. üstelik 1. sınıf okutuyorum. hepsi bıcır. okuma yazma öğretiyorum hep ayaktayım ellerinden tutup yazı yazdırıyorum. hepsiyle teke tek ilgileniyorum. dönemin başından beri sırf bu yüzden 5 kilo verdim.. 6 saat ayakta oturmadan geçiyor. geçen sen 100 gr verecem diye ölüyordum..

kızlar bugun kurdele takma törenim vardı... 17 kişiye kurdele taktım.

kızlar nolur acil yardım edin bana adetime daha bir hafta var ama ben de tuvalete gidince gelen pembenmeler var daha sonra kahverengi gibi oluyo neden acaba çatlatma iğnesi olmuştum acaba bununla mı ilgili benim gibi olan var mı iğneden sonra bir de aşırı derecede belim ağrıyooo

iyi akşamlar kızlar hastahaneden randevü aldım ayın 28 nde anca varmış sıra o zamana kadar nasıl dayancam ben ya gelen giden yok daha adetimde

aa kilo verdiriyosa ben geliyim oraya tam benlik bi iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…