HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yerleşme kanamsına benzettim ben tatlım.inş bebişin tutunmaya çalışıyordur.ben hiç iğne falan olmadım.

niye kimse bana cevap atmıyoooo

yurt dışı keyfi değilse kalsın canım ya....klomen ne demek onu bilmediğim için bişey diyemeyeceğim. adet söktürücü mü...

yumurta takibi: doktor adetinin 3-5 gün arası bi ilaç(yumurt olgunlaşsın diye sanırım) veriyormuş 5 gün içiyormuşsun. adetin 12. gğnü çağırıyormuş. yumurta büyüdümü diye bakıyormuş. büyüdüyse hemen o gün çatlatma iğnesi vuruyormuş... o gece mik mik

sonra be-bek

iyi akşamlar kızlar hastahaneden randevü aldım ayın 28 nde anca varmış sıra o zamana kadar nasıl dayancam ben ya gelen giden yok daha adetimde

evde test yap da çatlama meraktan derim.ayrıca sağlık ocağında bile kana bakıyorlar.o kadar boşune beklemene ne gerek var.

mik mikini yesinler şeker.klomen senin de dediğin gibi yumurta olgunlaşsın diye doktorun verdiği ilaç.tam üstüne bastın yane.bi sorunun yok dedi doktor,yapacak bişey olmayınca şansım artsın diye verdi.ama yumurta takibine falan çağırmadı.ben de orasını anlamadım.devlet hastanesinde yumurta takibi olmuyor mu?özele mi gidiliyr,alttan mı bakılyor,kandan mı?

evde test yap da çatlama meraktan derim.ayrıca sağlık ocağında bile kana bakıyorlar.o kadar boşune beklemene ne gerek var.

canım daha önce yazdım burayada fark etmedin sanırım gecen salı günü sağlık ocağına gittim kan testi için dotor bu sonuçlara göre gebelik var diyemem dedi erken yaptırdın 1 hafta sonra birdaha yaptır dedi ayrıca evde yaptım cok azda olsa silikti eşime söylemedim ümitlenmesin diye. olmassa bu gün yarın tekrar test yaparım inşallah hayırlısıyla hamiş olurum ya allahım tüm isteyenlere versin.

canım evde varssa başka test bugünde yap.. bat kaçtı ?:44:

kan testi mi yaptırmalıyımya kızlar eşim izin vermmez bekle diyip durruyo ben panik oldukça o sakinleşiyoooo bu saatte ne işin var doktorda der kesin

hatırladım canım.ama gene de 10 gün daha beklemene gerek yok.ben olsam töbe beklemem,başka bir doktora git.sanki dünyadaki son hastane mi orası?sonucu kesinleştir,sonra gene kendi doktoruna gidersin.10 gün az mı?sabır taşı olsam çatlarım.

niye okadar geç bi tarihe veriyolar gel izmire 30 dk sonra hemen örenirsin

eşim izmirli dikiliden,,,

evrimmm 13 gün mü geçtiiii delimisin sen tabi hamilesin allahın izniyle canımmmmmevrimmm 13 gün mü geçtiiii delimisin sen tabi hamilesin allahın izniyle canımmmmm git devlet hastanesine ne bilim özel hastannenin aciline hemen git...aaaa ben 5 gün gecikince test yapmıştım "nasıl sabrettin" deddiler.. sana bravo vallaa aaaaaaaa

Son düzenleme:
niye okadar geç bi tarihe veriyolar gel izmire 30 dk sonra hemen örenirsin

canım ben antalyanın bi ilçesindeyim merkeze 1 2 saat uzaklıkta genelde rahatsızlandığım zamanlar çocuk düşündüğüm ilk zamanlar kontrol için antalya merkeze gidiyorum ama şuan kaldığım yerde bir tane hastahane var ben hiç sevmiyorum burdaki doktorları hatta nefret ediyorum. buraya yarım saat uzaklıkta bir hastahane daha var oraya gidiyorum mecbur kalırsam. ordaki doktorda tek olunca malesef ole oluyo ve gittiğim hastahanedeki doktor cok iyi ilgileniyo tek doktor olmasına rağmen böyle işte benim mevzu mecburluktan yani

5 şubattı canım ya 13 gün gecikti

diğer söyledikleri unut hemen.yaaafff sen deli misin bebişim.13 gün geçmiş zaten.git bi sağlık ocağına yarın,kanda çıkar.sen de rahat et biz de.ayrıca o doktorunu da değiştir.nesi erken ya bunun?sendeki hızla bebiş 3 aylık olunca öğrenirsek iyi yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…