- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.601
kızlar nolur acil yardım edin bana adetime daha bir hafta var ama ben de tuvalete gidince gelen pembenmeler var daha sonra kahverengi gibi oluyo neden acaba çatlatma iğnesi olmuştum acaba bununla mı ilgili benim gibi olan var mı iğneden sonra bir de aşırı derecede belim ağrıyooo
kızlar nolur acil yardım edin bana adetime daha bir hafta var ama ben de tuvalete gidince gelen pembenmeler var daha sonra kahverengi gibi oluyo neden acaba çatlatma iğnesi olmuştum acaba bununla mı ilgili benim gibi olan var mı iğneden sonra bir de aşırı derecede belim ağrıyooo
yaf ben ne bahtsız bi kadınım.aylardan beri ilk defa martta günaşırı çalışmaya karar vermiştim.eşimle de anlaşmıştık.pes etmeyecektik.21 şubatta regl olursam bir sonraki ovülasyon tahminimce 8 marta gelecek.şaşmazsa,her şey yolunda giderse.bugün sürpriz bi durum yaşadım.iş nedeniyle yurt dışına çıkmam gerekecekmiş.11 mart-17 mart arası bizim iş yatışşşşş yane.doktor bana klomen vermişti.6 ay kullanacaksın demişti.geçen ayda klomeni kullandım.tatil diye annemlere gittim,13gün yoktum ve ovülasyon testinde çift çizgiyi gördükten ve kasığımdaki ağrı alarmından 36 saat sonra ilişki olabildi.bence klomeni boşuna içtim.doğru düzgün çalışamadık.bu ayda aynen öyle oluyor.klomeni içeyim mi,yoksa erteleyeyim kızlarrr?bana bi akıl verin.şansım olur mu acaba?
niye kimse bana cevap atmıyoooo
iyi akşamlar kızlar hastahaneden randevü aldım ayın 28 nde anca varmış sıra o zamana kadar nasıl dayancam ben yagelen giden yok daha adetimde
bence kendine iyi bak. incitm e kendini... doktora danış hemen derim telefonu yok mu doktorunun
yerleşme kanamsına benzettim ben tatlım.inş bebişin tutunmaya çalışıyordur.ben hiç iğne falan olmadım.
yurt dışı keyfi değilse kalsın canım ya....klomen ne demek onu bilmediğim için bişey diyemeyeceğim. adet söktürücü mü...
yumurta takibi: doktor adetinin 3-5 gün arası bi ilaç(yumurt olgunlaşsın diye sanırım) veriyormuş 5 gün içiyormuşsun. adetin 12. gğnü çağırıyormuş. yumurta büyüdümü diye bakıyormuş. büyüdüyse hemen o gün çatlatma iğnesi vuruyormuş... o gece mik mik
sonra be-bek
evde test yap da çatlama meraktan derim.ayrıca sağlık ocağında bile kana bakıyorlar.o kadar boşune beklemene ne gerek var.
ben sana veriyim canım anlat bana derdin nedirrr
canım evde varssa başka test bugünde yap.. bat kaçtı ?:44:canım daha önce yazdım burayada fark etmedin sanırım gecen salı günü sağlık ocağına gittim kan testi için dotor bu sonuçlara göre gebelik var diyemem dedi erken yaptırdın 1 hafta sonra birdaha yaptır dedi ayrıca evde yaptım cok azda olsa silikti eşime söylemedim ümitlenmesin diye. olmassa bu gün yarın tekrar test yaparım inşallah hayırlısıyla hamiş olurum ya allahım tüm isteyenlere versin.
niye kimse bana cevap atmıyoooo
iyi akşamlar kızlar hastahaneden randevü aldım ayın 28 nde anca varmış sıra o zamana kadar nasıl dayancam ben yagelen giden yok daha adetimde
canım evde varssa başka test bugünde yap.. bat kaçtı ?:44:
canım daha önce yazdım burayada fark etmedin sanırım gecen salı günü sağlık ocağına gittim kan testi için dotor bu sonuçlara göre gebelik var diyemem dedi erken yaptırdın 1 hafta sonra birdaha yaptır dedi ayrıca evde yaptım cok azda olsa silikti eşime söylemedim ümitlenmesin diye. olmassa bu gün yarın tekrar test yaparım inşallah hayırlısıyla hamiş olurum ya allahım tüm isteyenlere versin.
niye okadar geç bi tarihe veriyolar gel izmire 30 dk sonra hemen örenirsin
niye okadar geç bi tarihe veriyolar gel izmire 30 dk sonra hemen örenirsin
5 şubattı canım ya 13 gün gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?