HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

inşalllahhh maşallahhh bu ay sanki güzell haberler alcaz gibi allahın iznyle nsan ayından ümitliyim malum martta kedilerle birlikte bizlerde baya calışık

Son düzenleme:

Kiz kacirdin dun tanisma partisini. gozlerim seni de aradi.

gnaydın tatlım iyiyiz cok şükür sen nasılsın yoktun dün

cancağızımmmmm sen nerelerdesin bakem :)

offf yaaaa ne kaçırdım kızlar çok merak ettim şimdi ayol oku oku bitmiyo sayfalar çok konuşmussunuz geri gidip okumak çok zooooor
dün işim vardı evde değildim gece geldim gelincede tv seyrettim girmedim eşimin yanında nete takılmıyorum kimle konuşuyosun diyo hemen
evet kocamın psikolojisi baya düzeldi kendine geldi çarşamba gece deprem oldu ama silkeletemedim silkele beni dedim hadi len dedi döndü kıçını yattı bende diktim ayakları yattım sonra dün geceo lmadı ama bu sabah oldu bu sabah ayakları diktim kendim silkelendim mum duruşu yaptım hemen kalkmadım hatta çok çişim geldi ama yinede gitmedim az sönce kalktım duşumu aldım ohh mis.

kızlar bu aydan ümidim yok değil var ama çok ümitli değilim. elimden gelen herşeyi yaptığıma inanıyorum bundan gerisi allah ın takdiri. Rabbim izin verirse inşallah bat günümde müjdeyle gelirim. eğer kırmızılar geldi diye gelirsemde üzülmem çünkü bu ay hiç belirtim yok daha

ee neler oldu dün anlatın hele ne tanışma partisiymiş o kambersiz düün olurmu aşk olsun :76:

Kizlar bu ay sogan kurunun 2. Kurunu yapmali miyim sizce. gebelik olursa zarari olurmu. afete 10 gun kala baslanmasi gerekiyor ikincinin..

Kizlar bu ay sogan kurunun 2. Kurunu yapmali miyim sizce. gebelik olursa zarari olurmu. afete 10 gun kala baslanmasi gerekiyor ikincinin..

18-01-2009, 00:12 Konu Sahibi : ozbican7 #784 elif123456
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact

Papatya Giriş tarihi:Jan 2009
Merhaba arkadaşlar.Hepimizin merak ettiği bir soruyu bugün Prof. Dr. Adnan İbrahim Saraçoğlundan öğrenmiş bulunuyorum:)Bugün Adana'daydı da.Gelelim soruma ve cevabına: Soğan kürünü kullanırken hamile kalınırsa bebeğe zarar verip vermeyeceğini ve düşüğe sebeb olup olmayacağını ve ne zaman başlamamız gerektiğini sordum.Soğan kürünün bebeğe zararı olmayacağını,düşüğe sebep vermeyeceğini ve küre adetin bitiminden 4 en geç 7 gün içerisinde başlamamız gerektiğini söyledi.Hatta sitesinde bir bayan yazmış hamile kaldığında kullanıyor olduğunu da.Ama gebelik olduğunu öğrendiğiniz anda bırakın da dedi.Ayrıca incir kürüne başlamak için soğan küründen sonra 3 gün ara verin dedi.Merak eden arkadaşlarla paylaşmak istedim.Bebeklerimizin hayırlısıyla biran önce gelmesi duasıyla.Rabbim isteyen herkese versin :) İyi geceler

facebok tanışması oldu canım baya baya tanıştk ay bi banim kocamı silkeliyo beni ya hemide adam masaj gibi yapıyo.braz kilolu oluncapek kaldrıp silklemyo

Canim sen nerelerdesin yaaaa... nasil moralinnn

buralardayım canım ben iyiyim allaha şükürde bi isteksizlik var yaa ne biliyim mesela çarşamba ilişki oldu ama uyduruk bişicikti çcumartesi eşim teste gideceği için çarşambadan beri bişey yok ve cumartesiye kadar olmucak ee cumartesi test olunca o günde olmaz bu seferde şayet yumurtlarsam test mest kaliteli sperm derken yumurtlama gününü kaçırcaz gibi geliyo bana zaten ovu movu bişey yapmıcam

günaydınnnnnnnn kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr nasılsınız?bende baya bişeyler kacırmışım :).dün çok hastaydım,bugünde devam ediyor.bu arada cumanız mübarek olsun,dün gece yatmadan önce dua ederken cimcimesultan,beebeek,evrim,elsel,tazebahar,hsst ve diğer arkadaşlarıma dua ettim.Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin.bugün cuma selası ve ezan arasında okuyabilirsemde cuma suresini okuyacağım,bebek isteyenler bu niyetle 3 cuma üst üste cuma suresini okusun diyorlar.

facebok tanışması oldu canım baya baya tanıştk ay bi banim kocamı silkeliyo beni ya hemide adam masaj gibi yapıyo.braz kilolu oluncapek kaldrıp silklemyo

heee bende dedim ne tanışması yaptı bunlar bensiz bensiz
ay valla inanmıyoda silkelemiyoda bende ısrar etmedim yine psikoolojisi etkilenmesin diye
olsun bakalım bu ay geçsin hele eğer bebeğim gelmezse önümüzdeki ay silkeletmek için elimden geleni yaparım

tatlım ben önceki zamanlarda kadnlar düşük yapabilmek için soğan suyunu içiyolar dye duymuştum ama cimcime nin paylaştıgı yazıyı görnce dşüncemde gtti

Allah razı olsun canımmmm rabbim dualarını kabul etsin inşallah.
iyi oldu paylaştığın bende okuyayım cuma suresini.
Rabbim dileyen herkesin kucağını bebekle doldursun inşallah

ben utanarak söyledim benim koca saf pek bilmez bole şeyleri bende bu şekil olursa ihtmal yükskmiş dyorum güle kalka yapıyo

Allah razı olsun . rabbim dualarını kabul etsin inşallah.
Rabbim dileyenlerin kucağını bebekle doldursun tez zamanda inşallah

ben utanarak söyledim benim koca saf pek bilmez bole şeyleri bende bu şekil olursa ihtmal yükskmiş dyorum güle kalka yapıyo

bende öyle yapmayı düşünüyorum bidahaki ay. hatta bu ay için bile düşünmüştüm ama malum ruh halimiz pek bozuk yanlış yerden algılarda sorun çıkar diye üstelemedim olduğuna şükrettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…