- 29 Kasım 2012
- 752
- 0
- 46
- 33
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.061
bende çok net hissettim ve bunda incir ve havuç kürü nün etkisi olduğunu düşünüyorum.ayyy yumuşlarım büyüsün sposların döllesin :) :) bebişim gelsinnnnnnn
işte nisanda bu kadar hamişşşşş olsun :) gizos cimcime ekinci zeynep esra evrim ve daha aklıma gelmeyen ve isteyen herkes :)
günaydın kızlar ohhh valla akşam milllet kanka olmuş adresler madresler banane bende istiyorum hepinizin adresini banada atın buarada cimcime nerelerdesin sen naptın çarşamba gece oldumu bişeyler kocanın psikolojisi duzeldimi
Kiz kacirdin dun tanisma partisini. gozlerim seni de aradi.
gnaydın tatlım iyiyiz cok şükür sen nasılsın yoktun dün
cancağızımmmmm sen nerelerdesin bakem :)
günaydın kızlar ohhh valla akşam milllet kanka olmuş adresler madresler banane bende istiyorum hepinizin adresini banada atın buarada cimcime nerelerdesin sen naptın çarşamba gece oldumu bişeyler kocanın psikolojisi duzeldimi
Kizlar bu ay sogan kurunun 2. Kurunu yapmali miyim sizce. gebelik olursa zarari olurmu. afete 10 gun kala baslanmasi gerekiyor ikincinin..
offf yaaaa ne kaçırdım kızlar çok merak ettim şimdi ayol oku oku bitmiyo sayfalar çok konuşmussunuz geri gidip okumak çok zooooor
dün işim vardı evde değildim gece geldim gelincede tv seyrettim girmedim eşimin yanında nete takılmıyorum kimle konuşuyosun diyo hemen
evet kocamın psikolojisi baya düzeldi kendine geldi çarşamba gece deprem oldu ama silkeletemedim silkele beni dedim hadi len dedi döndü kıçını yattı bende diktim ayakları yattım sonra dün geceo lmadı ama bu sabah oldu bu sabah ayakları diktim kendim silkelendim mum duruşu yaptım hemen kalkmadım hatta çok çişim geldi ama yinede gitmedim az sönce kalktım duşumu aldım ohh mis.
kızlar bu aydan ümidim yok değil var ama çok ümitli değilim. elimden gelen herşeyi yaptığıma inanıyorum bundan gerisi allah ın takdiri. Rabbim izin verirse inşallah bat günümde müjdeyle gelirim. eğer kırmızılar geldi diye gelirsemde üzülmem çünkü bu ay hiç belirtim yok daha
ee neler oldu dün anlatın hele ne tanışma partisiymiş o kambersiz düün olurmu aşk olsun :76:
Canim sen nerelerdesin yaaaa... nasil moralinnn
facebok tanışması oldu canım baya baya tanıştkay bi banim kocamı silkeliyo beni ya hemide adam masaj gibi yapıyo.braz kilolu oluncapek kaldrıp silklemyo
tatlım ben önceki zamanlarda kadnlar düşük yapabilmek için soğan suyunu içiyolar dye duymuştum ama cimcime nin paylaştıgı yazıyı görnce dşüncemde gttiKizlar bu ay sogan kurunun 2. Kurunu yapmali miyim sizce. gebelik olursa zarari olurmu. afete 10 gun kala baslanmasi gerekiyor ikincinin..
günaydınnnnnnnn kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr nasılsınız?bende baya bişeyler kacırmışım :).dün çok hastaydım,bugünde devam ediyor.bu arada cumanız mübarek olsun,dün gece yatmadan önce dua ederken cimcimesultan,beebeek,evrim,elsel,tazebahar,hsst ve diğer arkadaşlarıma dua ettim.Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin.bugün cuma selası ve ezan arasında okuyabilirsemde cuma suresini okuyacağım,bebek isteyenler bu niyetle 3 cuma üst üste cuma suresini okusun diyorlar.
tatlım ben önceki zamanlarda kadnlar düşük yapabilmek için soğan suyunu içiyolar dye duymuştum ama cimcime nin paylaştıgı yazıyı görnce dşüncemde gtti
Allah razı olsun canımmmm rabbim dualarını kabul etsin inşallah.
iyi oldu paylaştığın bende okuyayım cuma suresini.
Rabbim dileyen herkesin kucağını bebekle doldursun inşallah
heee bende dedim ne tanışması yaptı bunlar bensiz bensiz
ay valla inanmıyoda silkelemiyoda bende ısrar etmedim yine psikoolojisi etkilenmesin diye
olsun bakalım bu ay geçsin hele eğer bebeğim gelmezse önümüzdeki ay silkeletmek için elimden geleni yaparım
günaydınnnnnnnn kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr nasılsınız?bende baya bişeyler kacırmışım :).dün çok hastaydım,bugünde devam ediyor.bu arada cumanız mübarek olsun,dün gece yatmadan önce dua ederken cimcimesultan,beebeek,evrim,elsel,tazebahar,hsst ve diğer arkadaşlarıma dua ettim.Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin.bugün cuma selası ve ezan arasında okuyabilirsemde cuma suresini okuyacağım,bebek isteyenler bu niyetle 3 cuma üst üste cuma suresini okusun diyorlar.
ben utanarak söyledim benim koca saf pek bilmez bole şeyleri bende bu şekil olursa ihtmal yükskmiş dyorum güle kalka yapıyo
evrimm naber tatlım. özel mesaj kutuna bak bi.
Hee neden dalga geçiyorsunuz sevdicegim ve benle(( oysa o nisanligimi çok aramıştım tabi kocamın terliklerini de:)))
Gizem hepsini mi gördün resimlerimin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?