- 29 Kasım 2012
- 752
- 0
- 46
- 33
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.081
bende öyle yapmayı düşünüyorum bidahaki ay. hatta bu ay için bile düşünmüştüm ama malum ruh halimiz pek bozuk yanlış yerden algılarda sorun çıkar diye üstelemedim olduğuna şükrettim
günaydınnnnnnnn kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr nasılsınız?bende baya bişeyler kacırmışım :).dün çok hastaydım,bugünde devam ediyor.bu arada cumanız mübarek olsun,dün gece yatmadan önce dua ederken cimcimesultan,beebeek,evrim,elsel,tazebahar,hsst ve diğer arkadaşlarıma dua ettim.Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin.bugün cuma selası ve ezan arasında okuyabilirsemde cuma suresini okuyacağım,bebek isteyenler bu niyetle 3 cuma üst üste cuma suresini okusun diyorlar.
inşallah hamle kalırsında diğer aya gerek kalmaz canım
Cimcimemmm tesekkur ederm arastirip buldugun icin canim.... okul vakti benim. aksama gorusuruzzzz
canım sağolasın bende nette polikistiği araştırıyım diye girdim heryerde soğan kürü demiş saraçoğlunun sitesini buldumda onunla iletişime geçmeye çalışıyodum sağol bilgiler için ama benim malesef bikaç daha sorum olcak ben bugün adetimin 9. günündeyim adetim biteli 4gün oldu yani ben bugün başlayabilirim ama ilk başladığımızda kaç gün içicez ve bçtile birlikte kullanılıyormu bi bilgin varmı ben çünkü iki gündür geceleri ve sabah unutmazsam bçt yiyorum bir çay kaşığı
buarada kocişinin psikolojisinin düzelmesine çok sevindim canım inş olur bu ay
günaydınnnnnnnn kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr nasılsınız?bende baya bişeyler kacırmışım :).dün çok hastaydım,bugünde devam ediyor.bu arada cumanız mübarek olsun,dün gece yatmadan önce dua ederken cimcimesultan,beebeek,evrim,elsel,tazebahar,hsst ve diğer arkadaşlarıma dua ettim.Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin.bugün cuma selası ve ezan arasında okuyabilirsemde cuma suresini okuyacağım,bebek isteyenler bu niyetle 3 cuma üst üste cuma suresini okusun diyorlar.
yemeklik beyaz soğanı dörde bölerek,önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynatın.içinne bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce birer bardak tüketin.Bu küre sadece 15 gün devam edin.
Bu kür adet döneminde de yapılabilir.fakat en ideal zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlanılması daha uydundur.
Ayrıca bu kürü hamile kalmak için de kullanılabilir.Hamile kalmak için kullananlar soğan suyu kürü bitiminden sonra incir kürünü de uygulamaları tavsiye edilmektedir.
Akıntılarınız bu kürün uygulanmasının 2.ve 3.gününden sonra aıkıntıları çözülmeye başlayacaktır.
Bu kürün faydalar;
Erken menopoz
Çikolata kisti
Miyom
Polikistik over
Yumurtalık kisti
Adet düzensizliği
canım bak adet bitiminde sonraki 7. gün en uygun zamanmış yani geç kalmadın henüz. bçt ile birlikte kullanılırmı onu bilmiyorum bazıları kullanmış bazıları kullanmamış ama zararı olurmu bilemiyorum canım
yemeklik beyaz soğanı dörde bölerek,önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynatın.içinne bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce birer bardak tüketin.Bu küre sadece 15 gün devam edin.
Bu kür adet döneminde de yapılabilir.fakat en ideal zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlanılması daha uydundur.
Ayrıca bu kürü hamile kalmak için de kullanılabilir.Hamile kalmak için kullananlar soğan suyu kürü bitiminden sonra incir kürünü de uygulamaları tavsiye edilmektedir.
Akıntılarınız bu kürün uygulanmasının 2.ve 3.gününden sonra aıkıntıları çözülmeye başlayacaktır.
Bu kürün faydalar;
Erken menopoz
Çikolata kisti
Miyom
Polikistik over
Yumurtalık kisti
Adet düzensizliği
canım bak adet bitiminde sonraki 7. gün en uygun zamanmış yani geç kalmadın henüz. bçt ile birlikte kullanılırmı onu bilmiyorum bazıları kullanmış bazıları kullanmamış ama zararı olurmu bilemiyorum canım
kocamla aram çok şükür düzeldi aslında eskisi kadar değil ama olsun bunada şükür :) inşallah bu ay bebeğim gelir ama ben önümüzdeki ay daha çok çalışacağım hatta seninle birlikte soğan kürüne başlayacağım gibi geliyor çünkü bu ay hem yumurtlama günlerimde bi prüz çıktı yada birliktelik tam anlamıyla olmadı yani spermlerin gidişi veya benim dikip yatmam gibi :/
Allah nasip ederse bir damlayla bile olur etmezse kovalarca biriktirsen yine yok :/
mesaja bakk yivruummm
teşekkürler canım bende biyandan araştırıyorum bçt'yi bu ay bırakıyım ben en iyisi ve bugünden itibaren soğan suyuna başlayım üşengeçlik yapmayıp çok haklısın rabbim ol derse olcak yoksa bizim bişey yapmamız hiçbişey ifade etmez biz sadece sebepleri işlemek için uğraşıyoruz. beraber başlayalım hem birbirimizide takip etmiş oluruz gaz veririrz birbirimize
kocanla düzelirsiniz daha bukadar oldu ya geriside gelir inş
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin ve hepimiz kısa zamanda hamiş kalırız :)
Ben pkoluyum ve 3 aydır Metformin kullanıyorum, geçen ayda ovulasyon testi kullanmaya başladım
Ama malesef dün kırmızılarım geldibu arada eşiminde sperm sayısı düşük çıktı.
Onada 2 gündür çakşir kökü tozuyla bal karışımını yediriyorum inşallah bir faydasını görürüz.
Sizlere birşey sormak istiyordum, metformin kullanıpta yanında çörek otu bal tarçın kürünü yapan yiyen varmı acaba
Bi zararı olurmu sizce?
Şimdiden cvplar için tşk ederim :)
allahım ya rabbim nolcam ben böyle gece çiğ köfte yedim yattım sabah nar ekşili kısır yedim kahvaltıda. bu ara yediğim ekşinin haddi hesabı yok midem yaniiiiiiiiiiiiiiiiii
ben rejimdeyimmm hohhoooooooo
yarasın miniksin zaten ye afiyet olsun bi yandan mesajlarına bak ama :|
siz cimcimeyle ne konusuosunuz bakem bende merak ettım bu arada cımcıme bız gızos la tanıstık senıde merak edıyorum resım yok muuuuu
ben rejimdeyimmm hohhoooooooo
yarasın miniksin zaten ye afiyet olsun bi yandan mesajlarına bak ama :|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?