- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.101
siz cimcimeyle ne konusuosunuz bakem bende merak ettım bu arada cımcıme bız gızos la tanıstık senıde merak edıyorum resım yok muuuuu
siz dün ben yokken ne konuştuysanız onu konuşuyoruz şekerim
ben face kullanmıyorumki şekerim siz faceden bakışıyomuşunuz ::
siz dün ben yokken ne konuştuysanız onu konuşuyoruz şekerim
ben face kullanmıyorumki şekerim siz faceden bakışıyomuşunuz ::
günaydınn kızlarryaa dün herkes faceden birbirini eklemiş amaaa bende merak ediyorum siziii bende eklicemm cimcimemm napıyosun calısmalar iyi gitmiştir umarım kocacıgın depresyondan cıkmıstır insallah
bende kullanmıyorummm huzur valla yok o yazdı bu ekledi derdi yok
günaydınn kızlarryaa dün herkes faceden birbirini eklemiş amaaa bende merak ediyorum siziii bende eklicemm cimcimemm napıyosun calısmalar iyi gitmiştir umarım kocacıgın depresyondan cıkmıstır insallah
günaydınn canımmm :)
ben mail yoluyla tanıştım face yok bende
aynen bendeyoksa adamın çenesinden kurtulamam eskiden vardı nişan akşamı kapattırdı kör olmayasıca
biz face kullanmıyoruz mesene verelim ordan ekleyin
idare eder canım kocamın psikolojisi düzeldi evet bu ay için elimden geleni yaptığıma inanıyorum gerisi allah ın takdiri :))
gizosumm nasılsın??basladımı belirtiler??senden o kadar umutluyum ki insallah bosa cıkmaz bu ay az kaldı 6 gün dimi??bende tanısıyım amaa özelden mailimi atıyorum hemencik
memeleriiimm büyüdüüüüüüüüuçları genişledi benim minik memişlerimin rengi koyulaştı bide idrarda bişeyler dolaşıyo :44:6 gün kaldı aşkımm :)
bu belirtiler yeter de artar valla özellikle idrarda bişeyler dolasmasıgece tuvalete kalkıyomusun eskiden kalkmadıgın halde??
Kızlar hepinize hayırlı cumalar..
Bugün bat benim ama gelen giden yok iki kere test yaptım birinde azıcık pembe çizgi çıktı birinde varla yok arası ama bu çizgiler hemen çıkmıyor aradan zaman geçince çıkıyor güvenemiyorum o yüzden.. Bilmiyorum ne çıkacak :s
ne kadar zaman sonra meselaa ?
mesela 5-6 saat sonra yada sabah falan :) ama geçen ay ki testlerimi bir hafta sakladım hiçbirşey yoktu yani o yüzden takıldı kafama..
saatler sonra çıkıp hamile olanda var ama olmayanda var tabi 1-2 gün bekle bence gecen ay gibi üzülmeyelim :)
kalkıyorum ama dün kendime heveslenip matara aldım 3 lt su içtim 2 saatte ondan kalkmış olabilirm ahhaattım bu aradaa
eskiden kalkmayıp simdi kalkıyosan o da cok önemli kuzumm sudan falan degil bebişden oo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?