HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

siz cimcimeyle ne konusuosunuz bakem bende merak ettım bu arada cımcıme bız gızos la tanıstık senıde merak edıyorum resım yok muuuuu

siz dün ben yokken ne konuştuysanız onu konuşuyoruz şekerim

ben face kullanmıyorumki şekerim siz faceden bakışıyomuşunuz ::

günaydınn kızlarryaa dün herkes faceden birbirini eklemiş amaaa bende merak ediyorum siziii bende eklicemmcimcimemm napıyosun calısmalar iyi gitmiştir umarım kocacıgın depresyondan cıkmıstır insallah

bende kullanmıyorummm huzur valla yok o yazdı bu ekledi derdi yok

aynen bende yoksa adamın çenesinden kurtulamam eskiden vardı nişan akşamı kapattırdı kör olmayasıca

günaydınn kızlarryaa dün herkes faceden birbirini eklemiş amaaa bende merak ediyorum siziii bende eklicemmcimcimemm napıyosun calısmalar iyi gitmiştir umarım kocacıgın depresyondan cıkmıstır insallah

biz face kullanmıyoruz mesene verelim ordan ekleyin
idare eder canım kocamın psikolojisi düzeldi evet bu ay için elimden geleni yaptığıma inanıyorum gerisi allah ın takdiri :))

olurr o da olur sanal alemin sosyal agların hepsinde mevcudumcok sevindim canım eşinin düzelmesine insallah olucak bu ay cok da güzel olucak

gizosumm nasılsın??basladımı belirtiler??senden o kadar umutluyum ki insallah bosa cıkmaz bu ay az kaldı 6 gün dimi??bende tanısıyım amaa özelden mailimi atıyorum hemencik

memeleriiimm büyüdüüüüüüüüuçları genişledi benim minik memişlerimin rengi koyulaştı bide idrarda bişeyler dolaşıyo :44:6 gün kaldı aşkımm :)

memeleriiimm büyüdüüüüüüüüuçları genişledi benim minik memişlerimin rengi koyulaştı bide idrarda bişeyler dolaşıyo :44:6 gün kaldı aşkımm :)

bu belirtiler yeter de artar valla özellikle idrarda bişeyler dolasması gece tuvalete kalkıyomusun eskiden kalkmadıgın halde??

Kızlar hepinize hayırlı cumalar..
Bugün bat benim ama gelen giden yok iki kere test yaptım birinde azıcık pembe çizgi çıktı birinde varla yok arası ama bu çizgiler hemen çıkmıyor aradan zaman geçince çıkıyor güvenemiyorum o yüzden.. Bilmiyorum ne çıkacak :s

ne kadar zaman sonra meselaa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…