HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

mesela 5-6 saat sonra yada sabah falan :) ama geçen ay ki testlerimi bir hafta sakladım hiçbirşey yoktu yani o yüzden takıldı kafama..

canım bat bugündü zaten dimi artık beklemişsin zaten bu kadar 2-3 gün daha bekle tekrar yap testi bence ama güzel haberler ver bize insallahh

bende sizi özledim kuzumm yamadım ama takip ettim hepinizitopladım artık kendimi calısmalara baslayabilmenin hayalini kuruyorum zaman gecsin diye bekliyorum kuzum 3 ay var önümüzde

canım benim üzme kendini rabbim önümüzdeki 3 ayı göz açıp kapayıncaya kadar hemen geçirsin inşallah.Belkide bir bakarsın rabbimin izniyle herşey biranda normale döner ve bu süre kısalır.Üzme kendini seni üzgün görmek beni ve bizleri daha çok üzer beebeekciğim

tatlım benim cok tesekkür ederim cok daha iyiyim tabii ilk günlere nazaran ama orda bi yara sanırım o bi bebek bi dogum anı falan görünce tvde izleyince cok fena oluyorum hala allah nasip edip de tekrar bebegim olsa bile küçük kuzumu melegimi unutmuycam hiç yeni gelenler kardesi olucak onun sizin güzel haberlerinizi bekliyorum simdi bana cok moral olucak kötü gecen martın acısını nisanda cıkarıcaz insallah herkes tek tek dökülücek

inşallah canım benimmm,nisanda herkes çok umutlu inşallah teker teker güzel haberler alırız,ben 24ünde kırmızıları görmem grekiyordu görmedim,halada görmedim herşey yolunda demişti gittiğim doktor ama bebeişte yok kırmızılıarda salı günü inşallah bi mani çıkmazsa doktora gideceğim çok zor süreçlerden,zor sınavlardan geçiyoruz.Rabbim sınavlarımızı kolay atlattırsın inşallah ve bizleri daha fazla bekletmeyip bu özlemimizi bitirsin inşallah

ayy insallah bebiş vardır ama testte göstermemiştir kendini daha canım yaa en son ne zaman test yaptın sen cok gecikmiş :26:

ayy insallah bebiş vardır ama testte göstermemiştir kendini daha canım yaa en son ne zaman test yaptın sen cok gecikmiş :26:

canım sanmıyorum yaa battan2 gün sonra evde test yaptım yok,ertesi günde kan testi yaptırdım cıkmadı,birşey var ama ne bilmiyorum,geçen ay bile bu kadar gecikmemişti :26:

canım sanmıyorum yaa battan2 gün sonra evde test yaptım yok,ertesi günde kan testi yaptırdım cıkmadı,birşey var ama ne bilmiyorum,geçen ay bile bu kadar gecikmemişti :26:

sen kesin doktora git o zaman tatlım ama geciktirme insallah bebiş kendine yer arıyodur da onun gecikmeleridir bunlar önceden düzenlimiydi??

sen kesin doktora git o zaman tatlım ama geciktirme insallah bebiş kendine yer arıyodur da onun gecikmeleridir bunlar önceden düzenlimiydi??

canım geçen aya kadar normaldi bi geçen ay bide bu aya gecikti,progestan kullanmıştım geçen ay,bu ayda kullanacaktım ama vücudumu adet olacam diye hırpalamak istemedim,biraz daha bekleyip olmazsam gideyim doktora dedim,bu hafta bekledim işte önümüzdeki hafta gideceğim inşallah güzel bir haber alırım,memlekete gittiğimde ablamın doktoruna gittim o baktı herşey yolunda yumurtaların güzel çalıyor,sorun yok değerlerinde normal dedi ama neden bebeiş yok yada kırmızılar gelmedi bilmiyorumm

bazı kişiler daha erken diyorlar ama ben erken diye düşünmüyorum,illada olsun demiyorum ama artık meleğimiz gelirse hayırlısıyla gelsin diyorum,insanların böyle düşünceler beni bazen sinir etsede mutluluğumuz meleğimizle katlansın istiyorum

sıkma canını sakın canım stres de kötü etkiler hep düzenliyse eger eskilerinde dedigi gibi adet gecikmelerinden sonra bebişin gelicek demekki bu ay degilse de önümüzdeki yada sonraki ay doktora git bakalım ne dicek sana bize de haber ver ama

senin kimin ne düsündügünü bosver tatlım önemli olan sizin ne istediginiz sen kendini sıkmadan olursa olsun olmazsa zamanı degildir diye düsün korunma da hersey cok güzel olucak görüceksin

miyiym yeni kahvaltı yaptım kader arkadaşlarıma bi bakıyım dedim bu aydanda ümitliyim inş. nisanda hepimiz güzel haberler veririz
z

inşallah veririz hepbirlikte halaylar çekeriss

Sezgicim aynen bu ay bende adetin son gunleri agrim oldu. acaba o zaman mi yumurtladim bilmiyorum.cunku ovl. testi bu ay hic cift koyu cizgi cikmadi.. yanlis zamanda yumurta oldi sanirim. bu mumkun mu acabaa

bilmiyom ki canısı yaa ama ben adetim bittikten sona yapmıştım ama tek çıktı demekki yumurtlama değil. anlamadım gitti yani.. ama öle bişey mümkün. kimilerinin öle olabiliyomuş. o yüzden adet bitiminden hemen sonra düzenli cinsellik diyolar yaa
iviieet kızlar yaa ne bu tanışma faslı bizde tanışık olalım neden olmuyoruz ki ?

Ayşenur canım neyin var senin hayır mı ?? :26:
bebekim sende hoşgeldin nasılsın keyifler nasıl ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…