- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.121
görüsürüz tatlım kolay gelsinnben kaçtım temizlik yemek beni bekler öptümmm siziiiii :)
mesela 5-6 saat sonra yada sabah falan :) ama geçen ay ki testlerimi bir hafta sakladım hiçbirşey yoktu yani o yüzden takıldı kafama..
beebek nasılsın. bayadır yoktum. görüşemedik canım....
beebeek nasılsın tatlim?Özledik seni yoksun bayadır
bende sizi özledim kuzumm yamadım ama takip ettim hepinizitopladım artık kendimi calısmalara baslayabilmenin hayalini kuruyorum zaman gecsin diye bekliyorum kuzum 3 ay var önümüzde
canım benim üzme kendini rabbim önümüzdeki 3 ayı göz açıp kapayıncaya kadar hemen geçirsin inşallah.Belkide bir bakarsın rabbimin izniyle herşey biranda normale döner ve bu süre kısalır.Üzme kendini seni üzgün görmek beni ve bizleri daha çok üzer beebeekciğim
tatlım benim cok tesekkür ederim cok daha iyiyim tabii ilk günlere nazaran ama orda bi yara sanırım o bi bebek bi dogum anı falan görünce tvde izleyince cok fena oluyorum hala allah nasip edip de tekrar bebegim olsa bile küçük kuzumu melegimi unutmuycam hiç yeni gelenler kardesi olucak onunsizin güzel haberlerinizi bekliyorum simdi bana cok moral olucak kötü gecen martın acısını nisanda cıkarıcaz insallah herkes tek tek dökülücek
inşallah canım benimmm,nisanda herkes çok umutlu inşallah teker teker güzel haberler alırız,ben 24ünde kırmızıları görmem grekiyordu görmedim,halada görmedim herşey yolunda demişti gittiğim doktor ama bebeişte yok kırmızılıardasalı günü inşallah bi mani çıkmazsa doktora gideceğim çok zor süreçlerden,zor sınavlardan geçiyoruz.Rabbim sınavlarımızı kolay atlattırsın inşallah ve bizleri daha fazla bekletmeyip bu özlemimizi bitirsin inşallah
ayy insallah bebiş vardır ama testte göstermemiştir kendini daha canım yaa en son ne zaman test yaptın sen cok gecikmiş :26:
canım sanmıyorum yaa battan2 gün sonra evde test yaptım yok,ertesi günde kan testi yaptırdım cıkmadı,birşey var ama ne bilmiyorum,geçen ay bile bu kadar gecikmemişti :26:
sen kesin doktora git o zaman tatlım ama geciktirme insallah bebiş kendine yer arıyodur da onun gecikmeleridir bunlar önceden düzenlimiydi??
sen kesin doktora git o zaman tatlım ama geciktirme insallah bebiş kendine yer arıyodur da onun gecikmeleridir bunlar önceden düzenlimiydi??
canım geçen aya kadar normaldi bi geçen ay bide bu aya gecikti,progestan kullanmıştım geçen ay,bu ayda kullanacaktım ama vücudumu adet olacam diye hırpalamak istemedim,biraz daha bekleyip olmazsam gideyim doktora dedim,bu hafta bekledim işte önümüzdeki hafta gideceğim inşallah güzel bir haber alırım,memlekete gittiğimde ablamın doktoruna gittim o baktı herşey yolunda yumurtaların güzel çalıyor,sorun yok değerlerinde normal dedi ama neden bebeiş yok yada kırmızılar gelmedi bilmiyorumm
bazı kişiler daha erken diyorlar ama ben erken diye düşünmüyorum,illada olsun demiyorum ama artık meleğimiz gelirse hayırlısıyla gelsin diyorum,insanların böyle düşünceler beni bazen sinir etsede mutluluğumuz meleğimizle katlansın istiyorum
miyiym yeni kahvaltı yaptım kader arkadaşlarıma bi bakıyım dedim bu aydanda ümitliyim inş. nisanda hepimiz güzel haberler veririz
z
Sezgicim aynen bu ay bende adetin son gunleri agrim oldu. acaba o zaman mi yumurtladim bilmiyorum.cunku ovl. testi bu ay hic cift koyu cizgi cikmadi.. yanlis zamanda yumurta oldi sanirim. bu mumkun mu acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?