- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.141
iyiym tatlım cok sükürinşallah veririz hepbirlikte halaylar çekeriss
bilmiyom ki canısı yaa ama ben adetim bittikten sona yapmıştım ama tek çıktı demekki yumurtlama değil. anlamadım gitti yani.. ama öle bişey mümkün. kimilerinin öle olabiliyomuş. o yüzden adet bitiminden hemen sonra düzenli cinsellik diyolar yaa
iviieet kızlar yaa ne bu tanışma faslı bizde tanışık olalım neden olmuyoruz ki ?Ayşenur canım neyin var senin hayır mı ?? :26:
bebekim sende hoşgeldin nasılsın keyifler nasıl ??
hayırdır canımm ne oldu??
inşallah veririz hepbirlikte halaylar çekeriss
bilmiyom ki canısı yaa ama ben adetim bittikten sona yapmıştım ama tek çıktı demekki yumurtlama değil. anlamadım gitti yani.. ama öle bişey mümkün. kimilerinin öle olabiliyomuş. o yüzden adet bitiminden hemen sonra düzenli cinsellik diyolar yaa
iviieet kızlar yaa ne bu tanışma faslı bizde tanışık olalım neden olmuyoruz ki ?Ayşenur canım neyin var senin hayır mı ?? :26:
bebekim sende hoşgeldin nasılsın keyifler nasıl ??
sıkma canını sakın canım stres de kötü etkiler hep düzenliyse eger eskilerinde dedigi gibi adet gecikmelerinden sonra bebişin gelicek demekki bu ay degilse de önümüzdeki yada sonraki aydoktora git bakalım ne dicek sana bize de haber ver ama
ahhh keşke bebek olsa hasta oldum gene erken oldum ama
hemen yazıyorum zaten canım,çok svdiğim bir komşumda var o da öyle diyor,hamilelikten 1 yada 2 ay öncesinde gecikme olurmuş :) kimseyide takmıyorum çünkü benim ne düşündüğüm önemli ama işte insanın bazen hassas dönemileri oluyor o dönemlerde boğazlarını sıkasım geliyorhakkımızda hayırlısı artık
ayy gizoooooş bi alemsin çok güdlüm yaakızlar göğüsün etrafındaki kahverengi yerin genişlemesi belirtimi büyüdü resmen açıp açıp bakıyorum sapık gibi
üzülme canımm bebek oldugu günler de gelicek hayırlısı zamanı degilmiş demekki diye düsün onunda bi zamanı var ve yakındır insallah üzme kendinisezgicim msj kutuna bak sekerim
ahhh keşke bebek olsa hasta oldum gene erken oldum ama
kızlar göğüsün etrafındaki kahverengi yerin genişlemesi belirtimi büyüdü resmen açıp açıp bakıyorum sapık gibi
kızlar göğüsün etrafındaki kahverengi yerin genişlemesi belirtimi büyüdü resmen açıp açıp bakıyorum sapık gibi
ayy gizoooooş bi alemsin çok güdlüm yaabu büyük belirtilerden biri :) inşallah güzel haber alırız senden uzun zamandır halay çekmedik
üzülme canım önümüzdeki aya yeşert umutlarını hem baharda geldi..
hahah sapıııkkbende öleydim hatta emin olamayıp eşime bak bi bak derdim bana göre belirti canım mor damarlarda belirginleşti mi peki oda belirti biliyosun. hatta o kahverengi yerde yağ bezeleri gibi şeylerde çıkıyomuş tam nasıl bilmiyom ama onu belirti sayanlarda var
kızlar meryem suresini okudm dedim bide mealini okuyum okudum bitirdim arkasından bizim çaycı gazetede yazı görmüş onu getirmiş hurma ağacıyla ilgili okudum ordada meryem suresinden bahsediyodu ne güzel tesadüf oldu bunu şimdi size niye yazdım bende bilmiyorum
ya hem kahverengi yer genişliycek hemde koyulaşıcak gizoş ama 6 gün daha var belirtilr için erken gibi geliyor bana
üzülme canım önümüzdeki aya yeşert umutlarını hem baharda geldi..
hahah sapıııkkbende öleydim hatta emin olamayıp eşime bak bi bak derdim bana göre belirti canım mor damarlarda belirginleşti mi peki oda belirti biliyosun. hatta o kahverengi yerde yağ bezeleri gibi şeylerde çıkıyomuş tam nasıl bilmiyom ama onu belirti sayanlarda var
göğüsteki değişiklikler hamile kalındıktan 3 gün sonra belli oluyomuş canım ayrıca kaç yıllık memişkolarımı tanımicakmiyim benim memelerim gbi değil bunlar değişmişşş
vayyyyy sertlik varmı memişlerinde o da önemli belirti ?
neresinde
şişlik var sadecee
minicik minicik toplar vaar onlarmıııııı
Memelerimizdeki büyümeye ek olarak başka değişiklikler de olacaktır. "Areola"(meme ucunun etrafındaki koyu renklibölge) daha da koyulaşacak genişleyecek ve üzerinde koyu renkli pütürler oluşacaktır. Areoladaki bu koyulaşma doğum sonrasında azalır ancak tam olarak kaybolmaz. Areola üzerindeki küçük pütürler yağ (ter) bzleridir ve doğum sonrasında eski durumlarına dönerler. Meme üzerinde âdeta renkli bir harita oluşturan derialtındaki toplardamarlar (ki açık tenli kadınlarda çok daha belirgin biçimde görülürler) her türlü besin ve sıvının anneden bebeğe gitti bir taşınma sistemin göstergesi niteliğindedir. Bu durum doğum sonrasında ya da emzirme döneminin sonrasında normale döner.
üzülme diyosun ama elde değil ki neyse senin var mı
göğüsteki değişiklikler hamile kalındıktan 3 gün sonra belli oluyomuş canım ayrıca kaç yıllık memişkolarımı tanımicakmiyim benim memelerim gbi değil bunlar değişmişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?