HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

iyiym tatlım cok sükürevett yaa bizde tanısalım kaynasalım

hayırdır canımm ne oldu??

ahhh keşke bebek olsa hasta oldum gene erken oldum ama

hemen yazıyorum zaten canım,çok svdiğim bir komşumda var o da öyle diyor,hamilelikten 1 yada 2 ay öncesinde gecikme olurmuş :) kimseyide takmıyorum çünkü benim ne düşündüğüm önemli ama işte insanın bazen hassas dönemileri oluyor o dönemlerde boğazlarını sıkasım geliyor hakkımızda hayırlısı artık

amin tatlim hakkımızda hayırlısı insallah seni cok iyi anlıyorumm bazen cok alıngan olabiliyo insan cevresinden anlayıs bekliyo ama nerdeeee en güzeli bosvermek takmamak bende yapamıyorum hiç cok üzülüyorum insanlardan dolayı ama yapmak lazım olan bize oluyo kimseye bişey oldugu yok

ahhh keşke bebek olsa hasta oldum gene erken oldum ama

üzülme canım önümüzdeki aya yeşert umutlarını hem baharda geldi..

kızlar göğüsün etrafındaki kahverengi yerin genişlemesi belirtimi büyüdü resmen açıp açıp bakıyorum sapık gibi

hahah sapıııkk bende öleydim hatta emin olamayıp eşime bak bi bak derdim bana göre belirti canım mor damarlarda belirginleşti mi peki oda belirti biliyosun. hatta o kahverengi yerde yağ bezeleri gibi şeylerde çıkıyomuş tam nasıl bilmiyom ama onu belirti sayanlarda var

kızlar meryem suresini okudm dedim bide mealini okuyum okudum bitirdim arkasından bizim çaycı gazetede yazı görmüş onu getirmiş hurma ağacıyla ilgili okudum ordada meryem suresinden bahsediyodu ne güzel tesadüf oldu bunu şimdi size niye yazdım bende bilmiyorum

ayy gizoooooş bi alemsin çok güdlüm yaa bu büyük belirtilerden biri :) inşallah güzel haber alırız senden uzun zamandır halay çekmedik

ayy gül cicimm güüll güülll

minicik minicik toplar vaar onlarmıııııı

Memelerimizdeki büyümeye ek olarak başka değişiklikler de olacaktır. "Areola"
(meme ucunun etrafındaki koyu renkli bölge) daha da koyulaşacak
genişleyecek ve üzerinde koyu renkli pütürler oluşacaktır. Areoladaki bu koyulaşma doğum sonrasında azalır ancak tam olarak kaybolmaz. Areola üzerindeki küçük pütürler yağ (ter) bzleridir ve doğum sonrasında eski durumlarına dönerler. Meme üzerinde âdeta renkli bir harita oluşturan derialtındaki toplardamarlar (ki açık tenli kadınlarda çok daha belirgin biçimde görülürler) her türlü besin ve sıvının anneden bebeğe gitti bir taşınma sistemin göstergesi niteliğindedir. Bu durum doğum sonrasında ya da emzirme döneminin sonrasında normale döner.

evet benim
Allah kabul etsin canım ne mutlu sana. İnşallah duaların kabul görür. Meryem Suresini okuyup hemen o ay gebe kalan çok. sende onlardan ol inşallah...

ya hem kahverengi yer genişliycek hemde koyulaşıcak gizoş ama 6 gün daha var belirtilr için erken gibi geliyor bana

göğüsteki değişiklikler hamile kalındıktan 3 gün sonra belli oluyomuş canım ayrıca kaç yıllık memişkolarımı tanımicakmiyim benim memelerim gbi değil bunlar değişmişşş

üzülme diyosun ama elde değil ki neyse senin var mı

tamda demek istediğim bunlar bebeğim eğer varsa inşallah Rabbimde gönlüne göre versin.. hadi bakalım dualarımdasın
üzülme diyosun ama elde değil ki neyse senin var mı

elde değil ama üzülmemek en iyisi. benim regl bitti bakalım çalışmalar yapıceezz.. her ay yeni umut yeşertiyorum.. Rabbim bu ay mutlu sona kavuşturur inşallah..

göğüsteki değişiklikler hamile kalındıktan 3 gün sonra belli oluyomuş canım ayrıca kaç yıllık memişkolarımı tanımicakmiyim benim memelerim gbi değil bunlar değişmişşş

gece degıstırmıs olmasınlar sne uyurken :)))
tas gıbı oluyorlar uclar da dımdık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…